26 januar 2022 – Å bli helbredet fra traume, sykdom, narkotika etc. i Guds tidslinje

David Hairabedian og hans kone

Dette vitnesbyrdet er veldig, veldig spesielt. Jeg har aldri hørt noe lignende. Oversettelse tror jeg ikke passer her, beste er å følge med på engelsk.

Men jeg kan nevne gaven Gud ga han – en tidslinje.

Jeg oversetter noe. Han forteller om Josva ord:

«På denne dagen da Herren ga amorittene i Israels barns hånd, talte Josva til Herren. Han sa så hele Israel hørte det: Stå stille, sol, i Gibeon, og du måne, i Ajalons dal! Og solen sto stille, og månen ble stående inntil folket hadde fått hevn over sine fiender. Står det ikke skrevet så i «Den rettskafnes bok»: – Solen ble stående midt på himmelen og drøyde nesten en hel dag, før den gikk ned.» Jos 10:12-13

Stå stille – på engelsk så står det freeze – altså frys.

Han fikk ett moment hvor han ble svakere og utmattet, som en sakte død, som han kalte det. Legene trodde det ikke var noe. Men så fikk hans kone – under bønn – bønnesvar på hva det var: «smart meters» altså smartmåler. Vi har jo det her i Norge i de fleste hjem, hvor man sender informasjon til strømsselskapene via nettet. De hadde 6 sånne rett utenfor veggen hvor han jobbet. Disse strålene påvirket hans kropp voldsomt.

De lærte seg hvordan de kunne bli helbredet ved at Gud lærte de noe nytt. Ordet Frysetid (freezing time) er aktuelt her. Da kommer vi til ordet «Frys» som Josva sa – og tiden sto stille.

En venn av han delte hvordan han kommanderte tiden til å fryse, og noen ganger får du åpenbaring for noe annet. Han fanget åpenbaringen og begynte å bruke det – i ett nøtteskall, så kommanderer du tiden til å stå stille (frys) – og så vil Gud vil ta en person tilbake i tiden, i tidslinjen til datoen til en ulykke, når en avhengighet oppsto eller traumatisert – og Jesus vil gå in i foran dem, rett før ulykken/hendelsen, eller rett før de tok narkotika for første gang – og Han går inn og absorberer, og han vil utslette i tidslinjen – og de kommer tilbake til Guds nærvær, som er gaven, og de vil bli komplett helbredet eller fri.

Han forteller flere vitnesbyrd, og du skjønner i ditt hjerte at dette er ikke bare ett sant vitnesbyrd, men også ett viktig vitnesbyrd. Det handler mye om Guds kjærlighet – og Han føler sorg over din smerte. Han ønsker å helbrede deg!

Anbefaller deg å gå 28:48 inn i videon på slutten (også kanskje se noe av små pratet rett før) og se en veldig sterk åndelig sang – og du vil bli berørt – så ber de etterpå for de som ser på – ved å bruke tidslinjen – for at folk skal bli helbredet og opprettet. Jeg ble veldig berørt da jeg så denne første gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s