16 mars 2022 – NATO håner Putin ved å lansere «Cold Response»-øvelse ved hjelp av 30.000 soldater og 50 krigsskip nær Russlands grense i Norge

Hentet her.

NB! Oversetter disse 3 artiklene fra samme nettsted, som nesten sier det samme.

Øvelsen «Cold Response» inkluderer 30 000 tropper fra mer enn 25 land fra Europa og Nord-Amerika, 200 fly og 50 fartøy. Den største NATO-øvelsen som holdes bare noen få kilometer fra den russiske grensen ble planlagt lenge før Moskvas invasjon av Ukraina, men dens betydning er nå økt. – Denne øvelsen er ekstremt viktig for sikkerheten til Norge og landets allierte. Vi skal praktisere en alliert forsterkning av Norge, sier forsvarsminister Odd Roger Enoksen. « Det holdes ikke på grunn av russiske myndigheters angrep på Ukraina, men gitt bakteppet er det en økt betydning.»

NATO har samlet 30.000 soldater og 50 krigsskip nær Russlands grense for militærøvelser, og risikerer Mad Vlads raseri. Øvelsen, kalt Cold Response, har startet i dag i Norge midt i eskalerende spenninger mellom Russland og Vesten over invasjonen av Ukraina.

Annethvert år, NATO holder krigsspilløvelser kalt «Cold Response», men i år blir disse militære beredskapsøvelsene av noen sett på som hånende Vladimir Putin mens Russland fortsetter angrepet på Ukraina. Det virkelige spørsmålet er imidlertid hvordan Putin vil se på NATOs «Cold Response»-øvelse? Ja, det er et retorisk spørsmål.

«Jeg er bare fred, men når jeg taler, er de klare til krigSal 120:7

Akkurat nå er nøkkelspillerne Russland, Kina og Iran, da disse nasjonene griper alle overskriftene for øyeblikket. Morsomme ting, skjønt, den 1 januar 2020, den aller første artikkelen vi gjorde den dagen var om Russland, Kina og Iran økte spenningene. Det eneste som har endret seg i løpet av de 803 dagene vi rapporterte om nyhetene til deg, er at Russland, Kina og Iran er enda nærmere det tredje verdenskrig nå enn de var den gang. Hele verden ser ut til å være på et uunngåelig kollisjonskurs med skjebnen, vent, nei, gjør det profetisk. Tidligere i dag advarte FNs generalsekretær Antonio Guterres om at det finnes en mulighet for atomkonflikt midt i Russlands invasjon av Ukraina.

JANUAR 1 2020: Etter felles krigsspill med Russland og Kina konkluderer, forteller Iran USA at deres dager med Midtøsten-dominans er over.

NATO trener 30.000 soldater – 50 krigsskip for store krigsspill på Russlands grense og risikerer Putins «mektige raseri» og vrede

FRA The Sun US: Øvelsen omfatter 30 000 tropper fra mer enn 25 land fra Europa og Nord-Amerika, 200 fly og 50 fartøy. Den største NATO-øvelsen som holdes bare noen få kilometer fra den russiske grensen ble planlagt lenge før Moskvas invasjon av Ukraina, men dens betydning er nå økt.

– Denne øvelsen er ekstremt viktig for sikkerheten til Norge og landets allierte. Vi skal praktisere en alliert forsterkning av Norge, sier forsvarsminister Odd Roger Enoksen. « Det holdes ikke på grunn av russiske myndigheters angrep på Ukraina, men gitt bakteppet er det en økt betydning.»

Målet med øvelsen er å teste hvordan medlemmer av Norge og Alliansen vil samarbeide på land, i luften og til sjøs i tråd med artikkel 5 i NATOs charter, som krever at medlemslandene kommer til hjelp av en annen medlemsstat under angrep.

«Jeg synes det er helt normalt, kanskje nå mer enn noen gang, å trene sammen for å demonstrere vår kapasitet og vår vilje til å forsvare våre verdier og vår livsstil», uttalte general Yngve Odlo, leder for Norges felles hovedkvarter og ansvarlig for Cold Response.

Det norske forsvaret sa at de ga grundig informasjon til russerne, inkludert det russiske forsvarsdepartementet, og sa at det var viktig for å forhindre misforståelser og unødvendig konflikt. Russland har avslått å observere øvelsen, som holdes annethvert år og skal avsluttes 1. April.

Legg igjen en kommentar