6 april – 2022 – Amir Tsarfati – Muslimsk lære om å gjøre slutt på Israel 8 Juli i år

Denne videon er fra 30 mars.

Jeg har delt dette noen ganger på Telegram – nå har jeg sett ett offisielt dokument fra de Israelske myndighetene og det Israelske politiet som bekrefter det jeg har rapportert. Det er en ny type lære som har sirkulert rundt, akkurat nå, i de Islamske moskeene i Israel – men har sine kilder fra Iran. En lære som er basert på en beregning fra noen Islamske prester, hentet fra vers i Koranen. Hør på dette! – Israel vil opphøre å eksistere den 8 juli dette året. Dette er ikke noe rykte lengre – men offisielt via dokumentasjon via myndighetene. Du trenger å forstå – at denne måneden Ramadan, som vil starte om noen dager (startet den 3 april) – muslimene overbeviser seg selv: Dette er den siste Ramadan før Israel er borte – altså hvor Israel er blitt gjort ende på – og araberne vil vinne.

Jeg var vantro første gang han hørte det – og ingen i Israel snakker om det eller tenker på det. I lys av de 3 store terrorangrepene på en uke – som drepte 11 israelere – vi har ikke hatt noe lignende siden tidlig på 2000 tallet. Vi var trygge og i sikkerhet i årene under Netanyahu. Den nye regjeringen (forsøker) å tilfredsstille palestinerne – og den nye administrasjonen i Washington gjør det samme. Og vi følger med på hva som skjer akkurat nå. Dette er ikke politisk – men en religiøs krig. Og den er basert på en slags Muslimsk presteskap fra Iran – som kom frem med en formular ved å beregne noen datoer som han har hentet fra noen Sura i Koranen – at enden for Israel vil skje den 8 juli.

Det er dette som motiverer noen imamer i moskeene i Israel, ettersom de har prekt om dette. Og dette skaper begeistring hos noen muslimer som ønsker å komme til himmelen – som ønsker å ta del av dette forsøket, på å få slutt på den jødiske staten, og dens folk.

Vi går inn i en fase av en eksisterende krig akkurat nå. Den Israelske statsministeren sa akkurat nå følgende, til det Israelske publikummet – hør på dette – om du har en lisens til å bruke våpen, bær våpen, vær så snill. Kan du forestille deg en Amerikansk president som forteller alle som har en våpenlisens for våpen, at de skal ha med seg våpenet? Det forteller deg at den siste Israelske regjeringen, denne svake, patetiske regjeringen – har forstått at de nå er i store problemer. Om du tenkte at 2022 vil bli lettere og lysere, enn hva vi hadde for ett og to år siden – slå den tanken bort med en gang. Vi går inn i en ny fase. Muligens planlegger muslimene – jeg vet ikke – noe mye større – enn hva du og jeg vet kan skje i Midtøsten.

Det er derfor – i løpet av en uke – at 11 Israelere har blitt drept i tre ulike terror angrep – gjort og utført av Arabiske muslimer – som er influert av denne læren!

3 kommentarer

  1. Dette er i beste fall direkte vranglære. Ser ikke ut til at det er slutt på Israel enda.
    Hvorfor sprer du slikt vås?
    Siden din er full av konspirasjoner og ønsketenkning, det skrives en mengde ting som skal skje, men det skjer ikke.
    Hva er vitsen med dette når det er null troverdighet i det som publiseres?

    Liker

    • Fint – du snakker om deg selv – farlig å anklage andre, fordi du vet ingenting om meg, men du avslører en god del om ditt eget hjerte. Kanskje på tide at du finner fred med Gud – eller skal du fortsette å vandre i dette ditt mørke, som du anser som godt?

      Liker

Legg igjen en kommentar