3 mai 2022 – Ukraina – en smeltedigel av konfrontasjon og ondskap – og hvem er Stepan Bandera?

Hva er egentlig Ukraina? Det er jo en krig der, og massehysteriet, og tvangen for at du skal blindt støtte Ukraina, ved å hate Russland og Russere, er dominerende. Bilder sier mer enn ord – men jeg har lært av eks. min tid på Livets Ord, hvordan journalister kunne forfalske en stemning, ved å lage de «riktige» bildene – og ta hele møtet ut av sammenhengen. Journalister vet om makten sin – og bruker den mot deg. Så jeg leste denne kommentaren fra Paul Steigan:

Odessa 2. mai 2014 – massakren som startet krigen

Først var jeg noe kritisk til artikkelen – tenkte han var kommunist. Jeg liker Steigan, for han er iallefall en ærlig kommunist (men også kunnskapsrik og ser mange ting av skjevhetene i samfunnet) – i motsetning til de fleste andre journalister i dette landet, som lyver så de tror det selv. Men så tittet jeg litt på denne videon, som Steigan delte i samme artikkel:

Hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=QxcB0PI4ZLg&t=534s

Jeg ble full av sorg, da jeg ser selv tenåringsjenter går opp med Heil hilsen – altså nazistisk inspirert, kan fortidens massakre av 1,5 millioner jøder i Ukraina, først og fremst nazister, men også støttet av mange av lokalbefolkningen, være en tung arv som gjør at de aldri helt klarer å løsrive seg fra tidligere synder? – bare se dette bildet, uten at det finnes noen skam over dette:

Fra filmen: – Sieg Heil
Hentet fra boken «Den Rød Grønne Terrorøya» med tidligere AP mann Fjeld – Dette er da Fatah (baklengs på arabisk betyr det brå død) som AUF jobber tett med, mot Israel. De har også tatt til seg Hitler hilsen og den nazistiske ørnen

(Fatah, avlegger av PLO, palestinsk terrororganisasjon som har nær kontakt med AUF, bruker også Hitler Hilsen)

Det kan virke som selv Ukrainiske myndigheter, brannvesen, politi også er blandet opp i dette – og hatet mot russere er stor – og ikke minst jøder. I starten av filmen går de til angrep på en gutt, og begynner å sparke han, muligens bare fordi han blir mistenkt å være en russer eller har en figur av en Russisk helgen. Jeg blir alltid skeptisk når man ikke fordømmer Hitler hilsen – hvor enn det er, enten i Ukraina, eller i hos Norges «fredspartnere» i Midtøsten.

Stepan Bandera – en demonisk helgen

Det andre som er fryktelig – er at de opphøyer den verste formen for menneske i Ukraina – en slakter – for å være noe stort – Stepan Bandera – les denne grundige artikkelen om denne onde mannen:

Stepan Bandera – nasjonalhelt eller blodtørstig morder?

Helena Edlund som skriver dette her, vil jeg nesten si er en av de dyktigste journalistene i Document.no – kanskje den beste. Hun graver dypt.

Og da kommer vi frem til en farlig konklusjon – som alle som våger å si det, blir kalt konspirasjonsteoretikere, antistatlige, fiender av staten etc. – men likevel så er konklusjonen uunngåelig – fordi fakta taler for seg selv – de såkalte faktasjekkerne er bare ute etter å forkludre alle som nærmer seg sannheten – spesielt holder de med på å tåkelegge det Globalistene driver med, de som eier media og faktasjekkerne. Vi så det under den nærmest obligatoriske vaksinasjonen, ganske så tvangsmessig – og tvang på denne måten, har vi ikke sett siden 2 verdenskrig – ikke i Vesten i allefall. Og de hadde aldri vært så effektivt i å lure og bedra folk, om de ikke hadde fullt backup fra media – og vi er ett folk som ikke har motivasjon til å undersøke hva man hører på daglig og låner sitt øre til pga vår konforme livsstil – og som heller overgir til andre å tenke for oss – og uten å reflektere spesielt over det, mister vi vår egen identitet og egen personlighet og til sist raseres hele det frie demokratiske samfunnet. Jeg synes kanskje at dette Ordet passer bra:

«For dette folks hjerte er blitt sløvt, og med ørene hører de tungt, og sine øyne har de lukket til, så de ikke skal se med øynene eller høre med ørene og forstå med hjertet, og omvende seg så jeg kunne få lege dem.» Matt 13:15

Evangeliet er den viktigste sannheten, men når selv kristne tar til seg indoktrineringen i media – og ikke lengre går til Herren, for å høre hva Ånden sier, så vil man sløve ned hjertetilstanden, og kan komme raskt inn i bedrag.

Å avsløre samarbeidet mellom Nazi og Islam – en forbrytelse (mot mennesketen???)

Jeg har skrevet om at Nazistene samarbeidet med Islam – gjennom Stormuftien av Jerusalem el-Husseini. Dette er historisk riktig, og likevel, så ble en journalist dømt, for å trekke parallellene, ved å putte dette historiske bildet på nettet:

Klarer du og løse denne ligningen? – altså Nazistene samarbeidet med Islam – hvor svaret er at de kjente samhørighet med Islam. Idag er EU og ikke minst EØS landet Norge – i samarbeid på samme måte med Islam -kan svaret være fordi man føler fellesskap med drapsideologien som er i Islam? Og Islam har som ingen andre ideologier, drept utallige mennesker gjennom sine rundt 1400 år – selv kommunismen og nazismen kommer til kort her. Bare på noen 100 år, myrdet de rundt 100 millioner indere i sin ekspansjonspolitikk, og terror, avkutting av lemmer, voldtekter ol. – var normalen, og om noen muslimer ikke ønsket å drepe sine fiender, så kunne de selv bli drept av sine ledere. Det var som en innvielse i en okkult messe, hvor man ofret blod til sine guder – og alt annet grusomt – akkurat som Nazismen gjorde.

En tysk domstol dømte fredag (August 2017) journalisten Michael Stürzenberger til et halvt års fengsel for å ha publisert et bilde av en nazi-leder og muftien av Jerusalem på Facebook, fordi det har oppfordring til hat.

Jeg kan også kopiere dette fra min tidligere blogg den 8 august 2018:

De nye lovene om hatefulle ytringer på sosiale medier ser ut til å ha trådt i kraft.Det lyder for utrolig til å være sant. Vi publiserer derfor FB-innlegget på engelsk og i original (Oa: Jeg har oversatt den):

«Realiseringen av at islam er en fascistisk ideologi ble presentert for to år siden av den egyptiske statsvitenskapsmannen Hamed Abdel-Samad med sin bok «Islamic Fascism». Selv om dette allerede var klart for tidligere britiske statsminister Winston Churchill («Koranen er Profetens Mohammeds Mein Kampf)», men politisk korrekthet har lenge forhindret dette fra å bli offisielt uttalt. Den bayerske interiørministeren Joachim Herrmann har nå også `hoppet på toget` og sammenlignet Mein Kampf med de krigerske kunngjøringene i den Islamske Staten – som kan leses på Internett. Fra det til Koranen, er det bare et lite skritt, som han enda ikke våger å ta. Süddeutsche Zeitung, i en artikkel på fredag, beskriver nazi-pakten med islam og siterer også viktige uttalelser fra Himmler og Hitler. Mer informasjon på politisk ukorrekthet. «

Videre kan vi lese: «Det er vanskelig å ta aktoratet alvorlig når det sier at man ikke kunne vite at bildet er historisk. Bilder av muftien som hilser på nazi-topper er viden kjent, om ikke akkurat dette bildet. Det mest kjente er muftien som snakker med Hitler. Men det er kanskje politisk ubehagelig. Har Tyskland kommet så langt at kollaborasjonen mellom Hitler og islamismen er støtende? Da har Tyskland kommet «full circle» (Oa: Gjentar Tyskland deres egen onde fortid – derav Full Cirkle). Du kan lese artikkelen her. Journalisten risikerte ubetinget 3,5 års fengsel – for å fremme historiske sannheter.

En annen ting du må huske, er at myndighetene, ved deres nære samarbeidspartner Media, leter med lys og lykte – etter «nazister» som de kaller det «ytre høyre» – men vi må aldri glemme at nazismen selv vedkjente seg til venstresiden, som partiet deres heter:

Det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti – NSDAP

Så lenge Høyresiden i sin tid, var Borgerlige, så var det ingen som de som ble vemmet over nazismen og kjempet mot lignende ting i sin historie. Jeg var selv å overvar Carl I. Hagens tale på Levende Ord rundt 1996 – og jeg bet meg i en setning han sa – han fortalte at han som tenåring, kom litt sjokkert til sine foreldre, da han begynte å forstå fortidens historie, og lurte på hvorfor ingen stoppet Hitler. En mann som ser sånne ting, er en anti-nazist – og likevel – AP hatet Hagen og FrP i den tiden han styrte – fordi Hagen avslørte dobbeltmoralen til AP. AP sier de er antinazistiske – likevel så tok de imot Yasser Arafat som sin venn – i den tiden han drepte, massakrerte, torturerte Libanon (les: Voldtekten av Libanon) – og går man lengre historisk tilbake – så vil du se at el-Husseini, Stormuftien av Jerusalem, venn av Adolf Hitler – antagelig pådriveren for den «Endelige løsningen» – var mentoren til Arafat, og trente han opp med vakseekte nazister – som hadde flyktet fra Tyskland. Du kan lese om det i en eldre artikkel av Washington Post – antageligvis før de ble kjøpt opp av en Globalistisk milliardær:

Fra Washington Post – Arafat trent av nazister

Ikke bare opphøyde vi 1900 tallets verste terrorist, med nære tilknytninger både til Nazisme og fanatisk Islam – vi ga han attpåtil fredsprisen, sammen med 2 Israelere som var villige til å være en Judas for sitt eget folk – nemlig Rabin og Peres. Norges innblanding i denne «fredsavtalen» – som i bunn og grunn, om man skal gå i hjertet på hva det dreier seg om – så er det en omfavnelse av en ny «Endelig løsning» – for det jødiske folket – som en gang i fremtiden antagelig vil ta plass – for husker man ikke fortiden, er man dømt til å gjenta den!

Ja, jeg har delt bildet flere ganger før. Men når dette står over en av dørene i Auschwitz I – der jøder/polakker og andre ble torturert og drept, så ville den som puttet opp skiltet, og advare oss, at dette kan godt gjenta seg igjen – om vi ikke våker!. Og nå virker det som folk er glade for å støtte en fremtidig utryddelse av jøder – men de pakker det inn – men å støtte palestinerne ensidig som Norge gjør – ved å finansiere deres terror og hjernevask av barn – noe som betyr at man ønsker å nedkjempe Israel – fordi landet tilhører jødene.

Men ettersom Guds Ord binder seg til jødene – så vil sviket mot de – også komme som en boomerang tilbake på de som planla sine hemmelige svikefulle planer – som fortalte verden løgnen om at de drev med fredsarbeid – når det egentlig var snakk om å forsvake Israel militært, og så la Islam eller andre myrde hver og en av dem – når tiden var moden. Derfor har åndelige lover nå vendt seg mot Europa – og vi så en smak på det under de 2 årene med nedstengninger – men nå virker det som det kommer en hungersnød – når selv MSM (Hovedstrømmen av media) prater om det (det er ikke krigen i hovedsak som har skylden, men pandemi tiltakene, og Globalistene er bevisst på å hindre matforsyningene, som eks. her i USA).

En Guds mann fortalte for en del år siden, at han mente han hadde fått fra Herren – at en dag så ville Palestinerne få sin stat – men da ville Guds vrede slå ned på alle nasjoner, som aksepterte det, og inngikk partnerskap med de. Det er kanskje dette som er en av hovedgrunnene til vreden i Åpenbaringen. I takt med nasjonenes synder, så øker også antisemittisme – de tingene henger gjerne sammen, som tvillinger. Les om forbannelsen og velsignelsen, hva det betyr på grunnteksten:

Israel – nøkkelen til fremgang

Fra min tur i Auschwitz II – i 2016 – da møtte jeg denne jødiske jenta, rett fremfor plassen der hennes forfedre ble slaktet – du forstår, ingen kan utrydde det jødiske folket helt, fordi Gud holder sin hånd over de – fordi Gud lovte at uansett synder de gjorde, skulle Han alltid frelse en rest.

De talte til oss med søte ord – men ondskapen lurte bak

«Og jeg så et annet dyr stige opp av jorden. Det hadde to horn, likesom et lam, men talte som en drageÅp 13:11 – dette er selvfølgelig om den falske profet – men en bedrager, som mange av våre politikere er, vil fremstå som ett lam, men i hjertet hviler det en enorm ondskap.

Ikke la deg lure av fine ord, disse våre politikere forsøker å formidle – se hva de gjør – og se hva resultatet er – da får du det som Jesus sa, kjenne treet på fruktene:

«Vokt dere for de falske profetene! De kommer til dere i fåreham, men innvendig er de glupende ulver. På fruktene skal dere kjenne dem. Sanker en vel druer av tornebusker, eller fiken av tistler? Slik bærer hvert godt tre god frukt, men et dårlig tre bærer dårlig frukt. Et godt tre kan ikke bære dårlig frukt, heller ikke kan et dårlig tre bære god frukt. Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hogd ned og kastet på ilden. Derfor skal dere kjenne dem på deres frukterMatt 7:15-20

Folk lar seg bedra med folk som er pratemakere – da først og fremst våre politikere – men de er skyld i samme synd, iallefall de fleste, i det Quisling en gang gjorde. Det finnes en besettelse i mediene for tiden – å skrive om Quisling, og hvordan han forrådte Norge – men få om noen ser sin egen rolle i hva de gjør selv, i denne tiden – som også Jesus var inne på, når han kritiserte eliten – spesielt de religiøse:

«Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere, som bygger profetenes gravsteder og pryder minnesmerkene over de rettferdige, og sier: Hadde vi levd i våre fedres dager, så hadde vi ikke vært medskyldige med dem i profetenes blod! Slik vitner dere om dere selv at dere er barn av dem som slo profetene i hjel. Så fyll da opp deres fedres mål! Slanger! Ormeyngel! Hvordan skal dere unnfly dommen til helvete?» Matt 23:29-33

Erna Solberg i Normandi, den 5 juni 2014 – med veteranen Rolf Kollling

Eliten og mediene, og mange av folket – går rundt og føler gru for det som ble gjort mot jødene under krigen – men klarer ikke å se sin egen rolle i å fortsette som fedrene gjorde, men at resultatet vil bli så mye verre. Det er lett å gå ned å stå på Normandies strender og mimre 2 verdenskrig, som teks. Erna Solberg og hennes familie gjorde da barna var små:

Da barna var små, tok Erna Solberg dem med på ferie til Normandie. Mål: å lære om 2. verdenskrig. Og hun har dratt på skoleturer til konsentrasjonsleirer i Polen. Hentet her.

Rolf Kolling – og her hans fly som han brukte under Normandie

På den stranden, Normandie, som utallige soldater ble begravd, unge gutter, for vår frihets skyld – samtidig som Erna Solberg er en av topp Globalistene, som samarbeidet med mektige folk som ville ødelegge kulturen, samfunnet, vår frihet – og elsket Islam og foraktet jødene – det er som hun kunne ha vært en godtatt innbygger i Stepan Banderas «rike», i Ukraina/Polen – som elsket sine egne utvalgte – og hatet de som var annerledes, de hun anklager for å være ett sammensurium – vi som ser farene med politikken hennes.

Fortidens gru, er i ferd med å gjenta seg

Etter alle mine undersøkelser av motivene til Globalistene – så er endestasjonen, ganske lik som på dette bildet over – fra Auschwitz – hvor jødene, og andre «mindreverdige», ble sortert ut – de som skulle dø – og de som skulle massakreres. Vi så ett lite glimt av det under Pandemien – med ett virus som var sluppet ut med vilje, og en vaksine som var eksperimentell på mennesker, på samme måte som de drev medisinske eksperimenter under noen av dødsleirene. De som ble presset til å ta den – mange fikk store skader og skavanker – andre faktisk bare døde. Vi vet at Bill Gates, lenge før pandemien, har drevet med eksperimenter på mennesker i Afrika og India, hvor kvinner har blitt sterile, noen syke og noen har bare dødd.

Solberg som også besøkte dødsleirene, hadde som statsminister endog ett dårlig skjult forakt mot de israelske jødene – at de ikke klarer å koble dødsleirene da, til vår tid – hvor hennes venner i Hamas/PLO/Fatah mm. har samme ønske som Islam ønsket under 2 verdenskrig, utryddelse av jødene – betyr bare at de er utrolig blinde, og en blanding av å være kyniske og kalkulerende. Dessuten, hun og hennes Globalist venner, elsker de som elsker å ødelegge Europa, sånn som Europa har vært de siste århundrene.

Globalistene samarbeider nært med Islam (som Europas fedre drev bort 2 ganger, av frykt for å bli ett kalifat under Islam) – som ved å motarbeide Islamfobi – som egentlig ikke er noe ord, bare en politisk oppfinnelse. Denne heksejakten som nå tar seg opp, for å ramme «fobiske» folk, vil ramme de som ser hva som skjer og de som stadig får kjenne på egen kropp ødeleggelsene og frykten Islam sprer rundt seg, der områdene de dominerer (I Sverige er det minst 52 no-go-zoner som Politi, Ambulanse og Brannvesen ikke våger å gå inn, uten stor støtte), ved sitt innbitte hat. Kan hennes kjærlighet til Islam ha å gjøre med at Erna Solberg en periode var samboer med en Gambisk muslim? Hun ønsket jo Sharia lovgivning i Norge – da er man ikke lenger en nordmenn som elsker det landet som har fostret deg opp – da elsker du de som ødelegger landet.

Den katastrofale Eliten, og deres maktmonopol

Noen av de rike Globalistene

Men de bruker fine ord, at de elsker landet – eller som Kronprins Håkon, som sin far og farfar og oldefar – sier alt for Norge – men han har endog hengitt til det samfunnsdestruktive Young Global Leaders via WEF, som vil slavebinde Norge, Europa og verden – WEF (World Economic Forum) er på en måte Globalistenes talsrør, spesielt for de ukjente rikmennene, som lever i skyggene, som ikke er kjent for offentligheten. De folkene vi ser – er som oftest smågutter/småjenter – i dette store spillet – selv folk som Bill Gates, Klaus Schwab, Gro H. Brundtland, Siv Jensen mm. – de store gutta, er som oftest totalt ukjent for oss – vi vet bare at de kontrollerer mange regjeringer, eller manipulerer de grovt. Men likevel, den kanskje verste av de alle – Barack Obama – vet vi en god del om. Det kan hende at han er løpegutt for de «store» – men i realiteten har jeg mistanke at han overkjører og lurer også de – i sitt demoniske spill.

Du blir blinket ut som Statens fiende

Så Vestens hat mot Russland, så støtter faktisk Vesten nazisme igjen via det som skjer i Ukraina – og det gjør ikke Russland. Man kan jo begynne å lure om det er mer fritt i Russland, enn i Vesten? Men ikke alle land er låst i Vesten – Norge er enda ganske så fritt – selv jeg er ganske sikker på at denne, og mange andre Web sider er under overvåkning – tross alt må jeg ses som en antistatlig person, i PST sine øyne og ører. Det får jeg se som en oppmuntring – som Skriften sier:

«Ve dere når alle mennesker taler vel om dere, for det gjorde også deres fedre med de falske profetene!» Luk 6:26

I denne tiden, blir falskhet opphøyd, mens ærlighet og oppriktighet blir sett på som en fiende – noe man kan tråkke på, og underkue.

Men Vestens lek med nazismen, startet ganske tidlig, da de importerte flere nazister til USA etter krigens slutt – som spioner og folk med ekspertise innen det tekniske, som rakett teknologi ol. Og da FN – som Ramon Bennett kaller USAs marionett – opphøyde morderen Yasser Arafat på 70 tallet, og så rett i etterkant – innført ett morderisk regime, abort – så la vi en hovedgrunn, for den verden vi nå ser vokse frem. Her har jeg skrevet noe om USA:

Hvordan globalismen fikk utvikle seg i USA etter krigen

Få bønnekjemper igjen, men endog nok for å holde Norge mer fritt enn andre nasjoner?

Jeg tror ikke vi kan redde nasjonene – men vi kan be, om at vi får det lettere her i Norge, mot de tingene som snart vil utfolde seg i verden, så vi ikke får lignende situasjoner som eks. som i Canada, Australia, New Zealand, Kina (der fører de nå en aktiv krig mot alle som har den lette Korona varianten – det er helt sykt – hvor selv folk som har fått negative tester, blir låst inne på visse plasser, som er uhygenisk og tette doer etc.), England, Frankrike og ikke minst Sverige – og jeg tror det finnes en del bønnekjempere, som holder Norge oppe – og selv med all ondskapen over alt – så finnes det endog noe salt, så vi ikke forråtner totalt – i allefall ikke enda.

Men dessverre så døde aldri nazismen riktig – de åndelige kreftene driver og utfolder seg her i Vesten igjen – hvor Eliten jobber hardt for å vedlike den, og i skyggene – fremme den – og det sitter ikke i høyresiden, men hos venstresiden, som er de meste voldelige vi har – selv nynazistene er ikke noe stort samfunnsproblem i eks. Norge, da det er så få av de – men Islam er på vei til å bli nasjonens svøpe – ved deres vrede mot alt og alle. Mens Nazismen i Ukraina – er i ferd med å bli ett stort problem. Og Europas hvitkalking av ideologien, bare fordi den befinner seg innenfor grensene til Ukraina – er heller ikke bedre.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar