17 juli 2022 – En tid av fordreininger av alt som var en grunnvoll før i våre nasjoner – via Shrek, indoktrinering, forandring av både eventyr og vår historie

Jeg vet ikke om de er riktig å si – det startet med – men ut fra min begrensede forståelse, mye startet med «Shrek«, den første animerte filmen kom i 2001 – en manipulasjon av de klassiske eventyrene – for å fordreie ting som var mye med å forme fortiden til nesten nåtid.

Den stygge andungen med H.C. Andersen – er ett eksempel på en god gammel historie, som også kan sammenlignes i vår egen verden, av folk som har blitt foraktet, men en dag plutselig blir noe helt annet, og opphøyd. Det er ganske så bibelsk – da Bibelen taler om de kristne som en forfulgt minoritet – men som vil bli opphøyd i Evigheten – og gjøre skamme på alt som ble opphøyd kortsiktig her nede.

Spesielt i den tiden folk var fattige, så lagde man eventyr, for å gi håp – jeg skal ikke si at alle eventyrene var bra, og disney i sin tidligere tid, forskjønnet mange ting som kanskje i utgangspunktet hadde endel stygge og skremmende ting i seg. Men samtidig så fantes det også bibelske tankeganger i mange av eventyrene – som pekte på dens tids gudsfrykt – det finnes det mye av i eks. H. C. Andersen – og om du har lest Dickens, så var det i den Victorianske tiden i England, hvor Gudsfrykt var nesten uunngåelig om du skulle ha noen som helst fremgang – men som du eks. ser i Austens romaner, prestedatteren – så var det mye hykleri i troen – da som nå.

En typisk monster bok – rettet mot små barn – bak monstrene, finner man oftest demonisk inspirerte mennesker, som ofte har nær kontakt med åndeverdenen. De vil forføre barn inn i det okkulte – og gjøre det stygge til noe normalt.

Men 2000 tallet var en vippepinne – på hvor det startet et rush av å fjerne «alt kristenmannsblod» i litteratur, eventyr – i lærebøker. Da jeg kjenner en som utdannet seg sent til å bli en pedagog rundt 2008 – så var de veldig aktivt med å fjerne alt tanker om kristendommen, fra all litteratur – og selv de klassiske eventyrene – skulle vekk – alt før år 2000 – og det ble også praktisert veldig ivrig i barnehagene – hvor de erstattet de med nye eventyr, med troll, monster og alt annet – med stygge bilder – uten noen god start og uten noen ende med mening. Denne personen jobbet – og var temmelig dyktig med barn – hun fikk barna til å løpe etter seg, pga at hun så barn – jeg mener hun så ikke systemet, som de gjør i dag – men barna! Barna kalte barnehagen med hennes fornavn – xxx barnehagen – dette var da før utdannelsen og selv etter – hun var barnas favoritt, men ofte upopulær blant nyutdannede hjernevaskede ungdom, som var ivrig med å føre sin nye lære inn i barna.

Men idag så får hun ikke jobb om hun søker – fordi nå skal du være politisk korrekt, krype rundt med barna som ormer – ikke lære barna å leke med hverandre – og alltid er det en karusell, hvor barna aldri lærer å sette seg ned å tenke egne tanker – bare aktivitet etter aktivitet – stressede barn – allerede fra 9 mnd. – og dette systemet mener jeg burde være mer barnevernsaker – enn hva barnevernet klarer å finne opp i private hjem – Barnevernet er bare ute etter å stjele og å ødelegge – med unntak for noen kommuner og noen ansatte, som ikke lar seg helt bedra av den nye kulturen. Barn har de best hos sine foreldre – det er barnas best, selv når ikke ting er helt på stell.

Først halvannet år etter brannen i Øygarden og etter en lang rekke alvorlige hendelser rundt Ida vurderer Fylkesmannen å foreta en gransking. – om 16 åringen som brant ned stedet hun ble tvunget til å være

Jeg vokste opp selv i ett hjem – hvor i dag, så hadde Barnevernet kommet. Men de kom ikke da. Og jeg er glad for det – fordi det hadde skapt enda mer problemer. Jeg er glad for å kunne finne ut ting selv – uten å være under statlig tilsyn – som jenta på rundt 16 år, som ikke ville være under barnevernet, og brente ned huset hun bodde i. Mine foreldre var absolutt ikke perfekte, og ekteskapet destruktiv (noe Gud senere har leget, opprettet og befridd meg fra) – men det var likevel viktig, at jeg fikk vokse opp der, til tross! Men på 70 tallet var ikke Barnevernet radikal – som de har blitt nå, jeg tror Norge har det mest barnefiendelige barnevernet i hele Europa – og en av de verste i verden. De taper sak etter sak i Strausborg domstolen, men de er som noen fanatikere, drevet av ideologi,, skapt av norske troll – de klarer ikke å se at de gjør noen feil – akkurat som våre politikere, journalister, akademia, helsetoppene – og alle a:ndre dårer:

«Hver den som er klok, går fram med forstand, men en dåre stiller sin dårskap til skueOrd 13:16

Norge har blitt en nasjon av dårer, hvor man må lete med lykt og lys for å finne klokskap – som Ordet beskriver godt her;

«Den ugudelige sier med hovmodig mine: Han hjemsøker ikke! Det er ingen plass for Gud i alle hans planer. Han har lykke med seg på alle sine veier. Dine dommer er i det høye, ute av syne for ham. Han håner alle sine motstandere. Han sier i sitt hjerte: Jeg skal ikke rokkes! Gjennom alle slekter skal jeg være fri for nød. Hans munn er full av forbannelse, av løgn og trusler. Under hans tunge er ulykke og ondskap.

Han ligger i bakhold ved gårdene. I hemmelighet myrder han den uskyldige. Hans øyne speider etter den ulykkelige. Han ligger på lur på sitt gjemmested, likesom løven i sitt skjul. Han lurer for å gripe den elendige. Han fanger den elendige og drar ham inn i sitt garn. Han bøyer seg, dukker seg ned, og for hans sterke klør faller de vergeløse. I sitt hjerte sier han: Gud har glemt! Han har skjult sitt åsyn og ser det aldri!» Sal 10:4-11

2 super dårer – som driver med maktmisbruk mot det norske folket – men vi er så sløvet ned, av all vår tv underholdning og annet – at vi enser ikke – vi blir kokt, men skjønner det ikke før det er forsent – og nå når alt blir dyrt, begynner noen flere å våkne – men skjønner fortsatt ikke – at vi sitter i Globalistfella.

Hm – en god beskrivelse av dårene som sitter med makt i vårt land – de tåler heller ikke ironi eller humor som beskriver dumskapen deres – og natt og dag, så ligger de og pønsker på mer ondskap, og hvordan de kan manipulere våre små barn i Barnehagene – skolene – og ja, alle innbyggerne – og hvordan de skal fange den rettferdige, og spesielt hans barn. Og de hater de som tenker selv – som avslører renkespiller deres – de som ser at Kongens klær, kun er nakenhet – og det er rett og slett latterlig hvordan de utfolder seg, for de som selv oppfører seg selvhøytidelig i sine løgner – der de løper sammen de med makt – men skjønner ikke at en dag vil de snuble – og evig gå fortapt! Deres strev er verdiløst – og denne verdens gud som de tjener, har ingen makt til å gi de evig liv – annet i en evig pine!

«En mann kan ikke utløse en bror, han kan ikke gi Gud løsepenger for ham – for utløsning av deres sjel er for dyr, og han må avstå fra det til evig tid – så han skulle forbli til evig tid og ikke se graven. Nei, han ser den. De vise dør, dåren og den uforstandige omkommer alle sammen og etterlater sitt gods til andre.

De tenker i sitt hjerte at deres hus skal stå til evig tid, deres boliger for alle slekter. De kaller opp sine jorder etter sine navn. Men et menneske i all sin herlighet blir ikke stående, han er lik dyrene som ødelegges. Slik går det med dem som er fylt av selvtillit, og med dem som følger etter dem og har behag i deres ord. Sela.

 Som en saueflokk føres de ned i dødsriket, og døden er deres hyrde. De oppriktige skal herske over dem når morgenen bryter fram. Deres skikkelse blir ødelagt av dødsriket, de er borte fra sin bolig. Men Gud skal forløse min sjel fra dødsrikets vold, for han vil ta meg til seg. SelaSal 49:8-16

Å følge den massive strømmen – du husker hvordan de presset deg under den falske pandemien – konstant i nesten 2 år – de som fulgte myndighetene, er som død laks, som følger strømmen. De gode nyhetene, er at Gud kan helbrede deg – fra giften du har fått i deg, men da må du først omvende deg! Ellers er dødstallene enorme nå, pga vaksinen – for å ikke snakke om alle som må behandlet av helsevesenet – men skader ikke helsevesenet ikke har medikamenter eller kunnskap om – hvor legene fornekter kilden til destruksjonen i vaksinene.

Fiona – som så normal ut, men egentlig var forhekset som ett troll hver kveld – men valgte å forbli sånn – da hun ble glad i trollet Shrek – og mer og mer av seriene – så gjør de narr av mange av de faste prinsessene i Disneys og eventyrenes verden, som Aksepott, Tornerose ol.

Shrek kom ut i 2001 – bare for å legge en grunn for å manipulere barnas sinn – om rett og galt, som ofte er en grunnleggende ting i mange eventyr – også om rettferdighet – hva «mannen i gata«i gamle dager kunne føle ovenfor overgrep fra de med makt – eliten. Det var på en måte å få ut luften på. For urettferdighet har alltid vært i denne nasjonen – som i alle nasjoner – og de rike har ofte behandlet de fattige dårlig. Å være rik – skaper inflytelse, makt og status – og de fleste blir lokket inn i mer og mer ondskap – og blir ubarmhjertig mot de som man har makt over – som i bedrifter, politikken, akedemia, skolene, barnehagene, politi.

For å gi de med makt mer makt – så må propgandaen utøkes – som å drive med historiefalskhet – som du kan se i denne snutten:

Gammel Austen film – med overmoderniserning – i woke ideologi – svarte mennesker som eier gods – og som er ett med de på toppen – jeg har ikke noe imot at svarte mennesker er rike eller sitter på toppen – men det er historieforfalskning å late som om dette var normalt på 1700 eller 1800 tallets Austen – da dessverre svarte mennesker ble importert for slavehold.

Disse dårene – de forteller deg heller ikke at i islamske land – så ble svarte mennesker importert for slavehold – og dessuten behandlet mye dårligere enn i Vesten – da de ble gjort impotent – i Vesten var det mange som fikk ha familier – dessuten så sluttet Islamske land aldri med slavehold, de har det fortsatt i dag. Disse dårene forteller deg heller ikke at det var den troende kristne William Wilberforce, et parlamentsmedlem i England, som kjempet utrettelig for å fjerne slaveriet – og jobbet helt til sin død, og fikk se det oppfylt 3 dager før han selv døde. Er det noen som vil opphøye kristendommen, som la en grunn for å avskaffe slavehandelen?

Trump hadde mørkhudete venner – passer kanskje ikke inn i den rasistiske MSMs forestilling – her Trump med sine venner Don King og Al Sharpton.

Idag så blir de mørkhudete som teks. i USA, holdt som gissel for en falsk propgaganda om rasisme, bla. fremført av Obama og hans likesinnede – akkurat om du tror at disse elitefolkene bryr seg om svarte, er du dum – det var faktisk mange svarte som stemte på Trump – ja selv latinamerikanere – fordi de visste at han sto mer for de, enn demokratene, som hevdet at de var imot rasisme. Dessuten har det oppstått ett nytt fenomen – som ikke noen i media snakker om – nemlig rasismen mot de hvite – anført av våre politikere, og hvor de bruker innvandrere som brekkstand, spesielt fra visse nasjoner – for å overkjøre egen etnisitet, fordumme de – undervurdere de, umyndiggjøre deres stemmer i alle offentlig debatt – fordi de kan bruker ordet «rasisme» – enda de som kaster ut anklagelsene rasisme – er ofte mer bunder arv rasisme, enn de de anklager det for.

Min mor – som ofte hadde folk fra alle etnisiteter og selv muslimer, som venner – som ofte var innom hennes bosted – sa rett ut «Nordmenn er ikke rasister, men mange av innvandrerne er det» – sa de som selv var innvandrere. Jeg tror at meningen med denne raismeparagrafen er på sikt å starte en borgerkrig – om vi da ikke føyer oss til vi blir totalt ødelagt mentalt – som eks. lærere som selv på norske skoler, gir barna vår dårlig samvittighet for de de er hvite i huden (Les: At nordmenn har fordeler i eget land er ikke at de er hvite, men norske – og Håndbok for unge antirasister»: En gjeninnføring av raselære) – dette skjer ofte i USA, men har også kommet og hjernevasket endel av våre lærere – hjelpe oss alle – for en galskap som har rammet nasjonen!

Bidens barn – en laptopp fra helvete – og en dagbok fra helvete – og denne Biden skryter media av – temmelig avslørende

Tucker Carlson er en av då få journalistene – som våger å tale imot Globalistene – her om Bidens datters dagbok fra helvete – og jeg skrev for flere år siden på min blogg – at eliten hos Demokratene, var involvert i Pedofili – det var også derfor Jeffrey Epstein måtte dø, han visste for mye – på sitt Love Island, som selv Prins Andrew tok en sving innom, eller Bill Clinton – og selv norske elite – som prinsesse Mette Marit – hang sammen med Epstein. Men på dommens dag – vil alt komme frem – ingenting kan da skjules lengre!

Det andre er at de ødelegger norske barn med å indoktrinerte i barnehage og skole med Pride ideologi og at undertonene er å akseptere pedofili: Radikal kjønnsteori i skolebøkene. Som jeg har skrevet før – når det ble avslørt at selv USAs president har drevet med ting som minner om pedofili mot sin egen datter når hun var liten – avslørt av datteren egen dagbok – og denne Biden blir da opphøyd i vår presse, som noe elementært godt – når mannen er forbilde på all råttenhet som finnes – hans sønn Biden er ikke bare en forræder mot USA – med å ha kontakter med Kina og Ukriana med penger under bordet – men faren er også involvert i dette – i laptoppen fra helvete.

Ingen i sin regjeringstid – har klart å selge landet under Tysk herredømme, som Erna Solberg gjorde aktivt – det tyskerne ikke klarte gjennom 5 krigsår – klarer de ved å snikinnføre seg via sosialistene – og til sist, ved å også kjøpe den Borgerlige siden, sammen med FRP.

Hvordan kunne mennesker med avvik – komme på toppen – og lede våre nasjoner – det er ingen unnatak selv her i Norge – hvor svikere styrer – og har styrt. Det er ingen anklagelser – det er sannheten! De solgte landet vårt for 30 sølvpenger – fordi de ville komme i maktens sentrum i sentrum av den globale eliten – for å få ros av den, og så ga de bort milliarder på milliarder – utallige – til ett sluk, som bare svelgte unna pengene, og så ble nasjonene ødelagt innenfra med de samme pengene – og er nå som en tynn nedslitt og råtnet bjelke – som hele vårt fundamentet hviler på – som bare venter på å bli bryte sammen, ved neste korsvei – når en storm rammer nasjonene – nå så ser det ut som både økonomikrash og krig er blant de tingene som kan ramme oss – og det er en villet politikk – skapt i Vesten, fremst i USA – der avvikerne sitter og styrer – og har makt.

Du vet – før en dom – før Gud ødelegger en nasjon – så blir folket der druknet av uforstand og synd – man blir som en drukkenbolt, som ikke vet forskjellen på høyre og venstre, og man farer vill på alle områder – fordi det er sånn syndens makt er.

«Han utøser forakt over fyrster, og løser beltet på de mektige. Han drar det skjulte fram fra mørket og fører dødsskygge fram i lyset. Han gjør folkene store, og han lar dem gå til grunne. Han gir folkene vidt rom, og han fører dem bort. Han tar forstanden fra høvdingene i landet, og lar dem tumle omkring i veiløs ødemark. De famler i mørke uten lys, og han lar dem rave som drukne folk.» Job 12:21-25

«Jorden skal rave som en drukken mann og svinge hit og dit som en vakthytte. Dens misgjerning skal tynge på den, den skal falle og ikke reise seg mer.» Jes 24:20

«Men også de som er her, raver av vin og tumler av sterk drikk. Prest og profet raver av sterk drikk, er overveldet av vin, tumler av sterk drikk. De raver i sine syner, vakler i sine dommer. For alle bord er fulle av vemmelig spy, det finnes ikke en ren flekkJes 28:7-8

«Han bød og lot det komme en stormvind som reiste store bølger. De for opp mot himmelen, de for ned i avgrunnene, deres sjel ble motløs i ulykken. De tumlet og ravet som en drukken mann, med all deres visdom var det forbi. Da ropte de til Herren i sin nød, og av deres trengsler førte han dem ut. Han gjorde stormen til havblikk, og fikk bølgene til å tie. De gledet seg over at bølgene la seg til ro, og han førte dem til den havnen de ønsket. De skal prise Herren for hans miskunn og for hans undergjerninger mot menneskenes barn,….» Sal 107:25-31

Det siste – er nettopp hva som snart vil skje – dvs. etter å har ravet rundt som en drukken mann – og at visdommen er totalt forbi – så vil vi bli motløs når ulykken når oss – og da vil mange rope til Herren, spesielt de unge – og da vil Herren starte en mektig høsttid – hvor mange blir frelst – før Herren dag – husk han sender Elias ånd og kraft, før Herrens dag:

«Se, jeg sender dere Elia, profeten, før Herrens dag kommer, den store og forferdelige. Han skal vende fedrenes hjerte til barna, og barnas hjerte til deres fedre, så jeg ikke skal komme og slå landet med bann.» Mal 4:5-6

Selv om Jesus talte om Johannes døperen som virket i Elias ånd og kraft, så tror jeg også at det er en dobbel profeti – mot at Elias Ånd og kraft, vil virke i nasjonene, rett før Jesu komme, for å høste inn den dyrebare jordens grøde, menneskesjeler (Herrens dag, er i høyste grad tiden Åpenbaringsboken snakker om – en tid av vrede, fortvilelse og terror) – og mange vil bli frelst, også i Europa, og jeg tror Norge har en nøkkeloppgave her – hvor Gud vil opprette Evangelistene igjen – men denne gangen i Guds frykt, ikke i overfladisk Hillsong ol. – og ikke minst de profetiske tjenesten – med apostelen – for å frelse, men også for å utfordre den Globale makten – for at Herren viser hvem som egentlig er i kontroll!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s