Bill Gates makt over nasjonene innen helseindustrien

Jeg skrev i går om planleggingen av Holocaust – og pekte naturligvis på Rockefeller og andre onde rike mennesker. Men det er også viktig å se de redskapene som disse har – skal man si, de arbeiderne de har under seg (den ondes tjenere) – til å gjøre arbeidet – og overkjøre lands regjeringer – du kan lese det her:

Kampen mot koronaviruset ble styrt av globale NGO-er, viser granskning

Vår «kjære venn» Bill Gates – er på farten – og har vært det lenge. La oss lese litt:

Etter hvert som koronapandemien skred frem, lyktes fire globale, ikke-statlige organisasjoner med Bill & Melinda Gates Foundation i spissen med å overta store deler av den pandemibekjempende politikken fra verdens regjeringer.

Det går frem av et ekstraordinært stykke granskende journalistikk som Politico og Die Welt har utført i USA og Europa over sju måneder med bruk av store ressurser. En rekke høyt plasserte tjenestepersoner har uttalt seg anonymt til de to mediene.

De fire organisasjonene det dreide seg om, var Bill & Melinda Gates Foundation, den britiske forskningsstiftelsen Wellcome Trust, den globale vaksineorganisasjonen Gavi og den internasjonale vaksineforskningsgruppen Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI).

Bill Gates’ rolle i dette samarbeidet står svært sentralt, all den tid Gates Foundation hjalp til med å grunnlegge både Gavi og CEPI, og tidligere hadde samarbeidet med Wellcome Trust.

I henhold til Politico og Die Welts granskning brukte de fire NGO-ene 8,3 millioner dollar på lobbyvirksomhet overfor politikere og myndigheter både i USA og Europa. Samtidig hadde tjenestepersoner både i USA, EU og Verdens Helseorganisasjon (WHO) verv i de fire organisasjonene.

Penger og at sterke krefter bak Bill Gates, har sørget for å åpne dører til mange, mange land – og som jeg har skrevet før, Bill Gates har dårlig rykte på plasser i Afrika og India – hvor vaksinetesting har sørget for infertilitet (ufrivillig barnløshet) og sykdommer og død. Jeg husker jeg skrev noe om det i januar 2019 – tror jeg det var – og da følte jeg det vanskelig å skrive om – man ville jo ikke være mot vaksiner. Men idag vet vi bedre.

Flere ting fra artikkelen:

«En anonym amerikansk tjenesteperson kommenterer at Gates Foundation har like mye makt i helsesaker som de største landenes regjeringer.

Med sin lobbyvirksomhet lyktes NGO-ene etter hvert i å utløse bevilgninger i milliardklassen til sine egne prosjekter:…..»

Og:

Kontakten mellom NGO-ene og europeiske myndigheter var svært utstrakt, også på aller høyeste nivå:

  • I EU og Storbritannia var det fra 2020 til begynnelsen av 2022 over 100 møter relatert til Covid eller pandemiberedskap mellom tjenestemenn fra de fire organisasjonene og seniorkommisjonen eller britiske tjenestemenn, ifølge lobbyopptegnelser. Ledere for organisasjonene deltok på noen av møtene, det samme gjorde den britiske statsministeren og lederen av EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen.

De fire organisasjonene fungerte i praksis som koordinatorer for hele verdens folkehelsemyndigheter, konkluderer granskningen.

Det journalistiske arbeidet Politico og Die Welt har gjennomført, er uvanlig omfattende og detaljert, og kunne ha fylt en hel bok.

Og mannen til Ursula von der Leyen jobber i vaksineindustrien. Og skriften sier:

«For pengekjærhet er en rot til alt ondt…….» 1 Tim 6:10

«Min sønn! Når syndere lokker deg, da samtykk ikke! De sier: Kom med oss! Vi vil lure etter blod, sette feller for de uskyldige uten grunn. Vi vil sluke dem levende som dødsriket, helt og holdent, likesom det sluker dem som farer ned i graven. Allslags kostbart gods vil vi finne, fylle våre hus med rov. Du skal få kaste lodd med oss om dette, vi skal alle ha samme pengepung. – Min sønn, slå ikke følge med dem, hold din fot borte fra deres sti! For deres føtter løper i hast til det onde, og de er snare til å utøse blodOrd 1:10-16

Det er i praksis sånn det fungerer nå – de som har størst pengepung (Rockefeller, Soros mm), blir da alle verdens hersker over smålighet, forbrytelser, død og lemlestelse – og de er stolt av det. Og Skriften vitner videre om deres formørkede forvridde hjerte:

«Slå ikke inn på de ugudeliges sti og følg ikke de ondes vei. Sky den, følg den ikke, vik fra den og gå forbi! For de får ikke sove uten at de har gjort noe ondt, de mister søvnen om de ikke har ført noen til fall.  For de eter ugudelighets brød og drikker voldsgjernings vin«. Ord 4:14-17

Og på en måte blir du også medskyldig – om du drikker deres «vin» – og vandrer i deres «lys» – når du blir vaksinert, ettersom det er voldsmennenes «brød og vin» som de skjenker deg – bare reell anger og omvendelse – kan gjøre at Gud kan virke i ditt Hellige Tempel – til opprettelse. Disse her kan ikke sove om natten – om de ikke kan gjøre mest mulig vondt – og når du tar imot deres «drikke» – så får du også smake en del av deres «surdeig» (1 Kor. 5) – og for noen så er det avslutningen på livet – andre dypt lemlestet – eller større bivirkninger.



Legg igjen en kommentar