Dumitru Duduman: Den Svarte hæren

Bilde hentet fra Ringenes Herre – en illustrasjon på profetien – når styrkene fra Svartporten, omringer den lille rettferdige hæren, som kjempet for det frie folks frihet. På samme måte vil det skje med menigheten, hvor det vil skje først en splittelse – det Hellige blir skilt fra det Uhellige – fårene fra geitene – og de kristne som ikke er forberedt eller lever i nåden alene, vil betale en høy pris for sin lunkenhet, sløvhet og åndelige blindhet.

Hentet her.

Oregon, 7 mai 1993. Det begynte å bli mørkt. Så plutselig ble det beksvart! Det var som om hele verden hadde blitt mørk i det øyeblikket. Hele folket var fanget inn i et vanvidd! De ble desorienterte, og noen skrek til og med. Etter en stund hørte vi lyden av en hær som nærmet seg. Snart så vi dem komme ut av den svarte tåken. Alle var kledd i svart bortsett fra én. Den ene så ut til å være deres leder. Han var kledd i en rød kappe med et tykt svart belte over livet. På hodet hadde han et skilt. Da jeg så, så jeg at han i hånden holdt det samme skarpe spydet som alle andre i hæren sin.

«Jeg er Lucifer!» utbrøt han. «Jeg er kongen av denne verden! Jeg er kommet for å føre krig mot de kristne!«

Det så ut som om alle de kristne var stuet sammen i en stor gruppe. Noen begynte å gråte da de hørte dette. Andre begynte å skjelve, mens noen bare sto uten å si noe. Lucifer fortsatte å snakke. «Alle de som ønsker å kjempe mot hæren min og tror de kan seire, går til høyre. De som frykter meg, går til venstre».

Bare omtrent en fjerdedel av gruppen gikk til høyre. Alle de andre gikk til venstre. Da beordret Lucifer sin hær: «Ødelegg dem til høyre!«

Hæren begynte å rykke frem og omringet raskt de kristne til høyre. Da de begynte å nærme seg oss, kom et kraftig lys til syne og omkranset oss. Så talte en Herrens engel. «Ta ut sverdene dine og kjemp. Forsvar dere selv og seire over fienden«.

«Hvilke sverd?» spurte en mann i gruppen.

«Herrens ord er ditt sverd«, svarte engelen. Da vi forsto hva engelen mente, begynte vi å sitere vers fra Bibelen. Så plutselig som om vi var en stemme, begynte vi å synge en sang. Stemmene våre dundret så høyt at den mørke hæren begynte å trekke seg tilbake i frykt. De hadde ikke mot til å komme mot oss lenger.

Lucifer, fylt av raseri, snudde seg mot de til venstre. «Du som hele livet ditt har prøvd å behage to herrer, fordi du ikke kunne stå imot meg, jeg har makt til å ødelegge deg«.

Han beordret deretter hæren sin til å angripe. Det var en total massakre. De på venstresiden kunne ikke forsvare seg. En etter en falt de alle. Dette drapet så ut til å pågå i lang tid. Etter en stund kunne vi faktisk lukte stanken av de døde.

«Hvorfor kunne de ikke også beskyttes?» spurte noen.

Engelen svarte: «Fordi de hele livet har vært lunkne. På grunn av deres hykleri har den sanne kirke blitt spottet. De har sørget for at det har vært mangel på respekt for Guds ord. De var ikke rene«.

Da vi fortsatte å se, så vi solen komme over horisonten. De svarte skyene begynte å bryte opp. Så forsvant de. Bare en var igjen, som Lucifer og hans hær sto på. Lucifer så på meg og ristet knyttnevene og sa: «Jeg vil ødelegge deg selv om jeg må kaste spydet mitt på deg herfra!» Så forsvant også den skyen.

Da jeg så meg rundt, begynte jeg å se ansikter som jeg gjenkjente i gruppen vår. Jeg så en pastor fra Bellflower, en annen fra Indiana, en fra Michigan, så vel som mange av mine amerikanske venner. Den første tanken som kom til meg da jeg våknet, var at dette hadde vært djevelens siste kamp mot kirken. Hvis vi forblir trofaste, vil vi seire.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s