Støre og Co. gjør den samme feilen som Rehabeam – generelt viser eliten totalt mangel på medynk, omtanke og støtte til de fattige som har økt pga Grønn politikk og annet viss vass og Putins tale til nasjonen

Støre gjør nettopp det samme som en konge i Bibelen gjorde – nemlig sønnen til Salomo, Rehabeam – ettersom Salomo var død, hvor Salomo, tross sin rikdom – hadde tynget folket med høye avgifter og skatter – og folket sa til ham:

Din far gjorde vårt åk tungt. Men hvis nå du vil gjøre den harde tjenesten og det tunge åket som din far la på oss, lettere, så vil vi tjene deg. 1 Kong 12:4

De eldre ga viselig råd om å gjøre det lettere for folket, de unge som han hadde vokst opp med – hadde derimot en annen formening – dermed så ble dette svaret:

…..men svarte dem slik som de unge hadde rådet til: Har min far gjort deres åk tungt, så vil jeg gjøre deres åk enda tyngre! Har min far tuktet dere med sveper, så vil jeg tukte dere med skorpioner! Kongen hørte ikke på folket. Herren styrte det slik for at hans ord skulle bli oppfylt, det som Herren hadde talt til Jeroboam, Nebats sønn, ved Akia fra Sjilo. Da nå hele Israel så at kongen ikke hørte på dem, svarte folket kongen og sa: Hva del har vi i David? Vi har ingen lodd i Isais sønn. Til dine telt, Israel! Sørg nå selv for ditt hus, David! – Så dro Israel hjem igjen. 1 Kong 12:14-16

Dette førte til en splittelse i nasjonen – hvor Nord-Riket Israel ble født – og Sørriket Judea ble formet – men bak alt dette, så var det Herrens vilje – pga Salomos avgudsdyrkelse på slutten av sitt liv – med alle sine koner.

Norges enorme utvalg av avgudsdyrkelse – har ført frem sånne personer som Solberg og Støre. Og hele grunnen ligger i dette Ordet:

Så ble hele dette slektleddet samlet til sine fedre, og etter dem vokste det opp en annen slekt, som ikke kjente Herren, og heller ikke de gjerningene han hadde gjort for Israel. Da gjorde Israels barn det som var ondt i Herrens øyne, og dyrket Ba’alene. De forlot Herren, sine fedres Gud, han som hadde ført dem ut av landet Egypt.

Og de fulgte andre guder, de gudene som folkene omkring dem hadde. Israels barn tilba dem og vakte Herrens vrede. De forlot Herren og dyrket Ba’al og Astarte-bildene. Da ble Herrens vrede opptent mot Israel. Han ga dem i røveres hånd, og de plyndret dem. Han overga dem i deres fienders hånd, disse som bodde omkring dem. Og de kunne ikke stå seg mot sine fiender. Overalt hvor de dro ut, var Herrens hånd mot dem. Derfor gikk det dem ille, slik Herren hadde sagt dem, og som Herren hadde sverget. Og de kom i stor nød. Dom 2:10-15


Du vet – JHVH – er Jordens skaper – Han vet alt om vær og vind, om mennesker – ettersom bare det at vi reiser oss opp av stolen, er fordi Gud tillater det – selv det onde tillater han det – selv om Han ikke ønsker det – fordi Han er trofast mot sitt Ord – av den frie viljen. Derfor kan han også gjøre det vanskelig for folk – uten at du ser at han gjør det, oftest overlater Han oss til djevelens, ettersom vi sier i ord og gjerning: Vi ønsker ikke å ha Noe med Deg å gjøre! Vi vil leve som vi vil. Dermed øker ulykkene – egentlig begynte det mye med Stoltenberg regjeringen fra 2005 – samtidig hadde de holdt på mange år før – men ettersom de fleste i samfunnet hadde brød og penger – så brydde man seg ikke om det – men fortsatte å stemme på de samme partiene av en gammel ond vane. Nå reagerer folk – fordi de får mer knapphet og nød selv – men det er ganske så lovlig sent, da mange varslere har stått frem i mange, mange år – og folk har trodd at de var konspirasjonsteoretikere – de som til slutt fikk rett – fordi de så at den grunnen de la – vill få huset på sikt til å velte. Enkel matematikk – men fordi massene stolte mer på media – denne verdens ånds talsrør – så begynner vi nå å høste vår egen enfoldighet, dårskap og synd.

Om du leser over i Dommerboken – så skulle man tro at disse elendighetene kom over nasjonene raskt – men nei – det kunne ofte gå flere år – flere ti år – før Guds dommer traff landet, på ulike måter. Og en dom behøver ikke være likt – det kan komme på så mange måter. Eks. i Trondheim gikk de ut, politikerne, og fordømte Israel – så begynte det rett etter å brenne i gamlebyen deres. Kielland plattformen falt overende – rett etter at AP regjeringen nektet Israel å få livsviktig olje – for å kunne forsvare seg mot Islamsk massakre, vold og krig. Israel er en ting – men Gud dømmer nasjonene for mange ting. Israel er bare en av tingene – men vanligvis der dommene kommer raskest – som du kan lese her.

Men vi kan også titte på denne artikkelen:

Sterke rykter i finansmiljøet: Regjeringen er i ferd med å gi Norge nytt skattesjokk

Salomo var rik – og representerte en rik stat – men la tunge ting på folket – og endte med splittelse – og noen hundre år senere, forsvant Nord-Riket og de 10 stammene ble bortført fra landet de bodde i – da Assyrerne tok over landet. Og dette Støre gjør nå – vil skape en type splittelse i samfunnet – han har virkelig ikke gitt seg på å skatte i hjel nordmenn, og sørge for høye priser på drivstoff og elektrisitet – samtidig som de kaster ut milliarder på uvettige ting, som 75 milliarder til det korrupte Ukraina (hvor mange penger går i lommene på visse elitefolk) – eller bistandsindustrien (hvor det årlig går med milliarder i lommene til allerede rike mennesker – Bistand alà Høyre og KRF!?) – eller til EU som er gjennomkorrupt – men samtidig nekter å gi EØS midler til Polen og Ungarn – som er de minst korrupte landene i Europa.

Og vi har sett allerede flere konkurser – og flere er på vei. Og VG skriver dette:

Betydelig økning i billån-inkasso: − Det første sykdomstegnet

Og i NAV – så istedenfor å hjelpe fattige folk, så sender man de til Frelsesarmeen:

Du kan se debatten her – via NRK.

Dessverre er Solvang ganske politisk korrekt på mange ting – men endog er han opptatt av at folk er i nød. Vi husker hva som skjedde før Gud dømte Nebukadnesar? Vi kan lese:

Konge! La derfor mitt råd være deg til behag: Løs deg fra dine synder ved rettferdighet, og fra dine misgjerninger ved barmhjertighet mot fattige. Så skal din lykke vare. Dan 4:27

Dommen gjorde Nebukadnesar sinnsyk en periode – til han fikk igjen forstanden og makten – når han hadde ydmyket seg. Du skal ikke undervurdere Guds kraft til å bryte inn hos selv eliten, statsministre og hva som helst – uansett hvor stort det er – om Han vil!

En stat, konge, elite – som ikke bryr seg om de fattige – eller våre eldre på sykehjem – er empatiløse, gudløse og herdete mennesker. Bibelen sier:

Den som gir til den fattige, skal ikke lide nød, men den som lukker sine øyne, får mange forbannelser. Ord 28:27

Den som lukker øynene – jeg synes under debatten – så langt jeg har sett hittils, at det var mye politikerprat med unnskyldninger og ansvarsfraskrivelse – som har blitt så normalt at man nesten sovner ved enhver politisk debatt – ellers så har også domstolene, media, politi og meste som er – politisert – men da er det godt å høre denne kvinnen fra Frelsesarmeen – som taler det som egentlig skjer. Svakheten – når hun svarer på Solvangs spørsmål hva er løsningen? Det må være enklere å komme i dialog med NAV.

Enig i at vanlige folk må få enklere hjelp fra NAV – men det er bare at problemet med denne økningen av kostnadene nå i hele samfunnet – så er det Regjering og Storting som er ansvarlig for dette (også den forrige og forrige og forrige regjering, som har lagt en grunn for denne søppel politikken pakket inn i ett fins språk, som ingen ante da konsekvensen av) – pga deres «internasjonale avtaler» som de ikke har spurt ola nordmann noe om. Og om de forteller oss hva de skal gjøre – så finnes det ingen regnskap, eller beregninger, eller at man har tatt det gjennom komiteer etc. – det blir bare slått gjennom på en dag, og de fleste er bare enige – og så skjer det katastrofale ting – som eks. at prisene går i taket på strøm – enda FRPs Oljeminister Terje Søviknes på den tiden, gjorde omtrent narr av folk som trodde at prisene skulle gå opp. Eneste unnskyldningen for ham – var at han ikke visste det, men om man sitter og styrer ett land, så burde man forsøker å finne det ut – men det var andre folk som hadde regnet på det – og skjønte hvor det bar – men de ble det gjort narr av. Og varsleren fikk rett – de de kaller konspirasjonsteoretikere og mye annet.

Eliten bryr seg ikke om fattige, at folk dør, eller at folk lider på Gamlehjem – de er isteden på vei mot å hive seg på neste bølge av moteord fra Den Nye Verdensorden, og deres håndlanger WEF:

Her kommer neste samfunns­eksperiment fra EU-eliten: Sirkulær­økonomien(gå lengre ned i kommentarene og lese innlegget til Polemiker)

Altså – det som vi vanligvis gjorde når vi vokste opp – vi reparerte ting – når ting ble ødelagt, stoppet sokker, om walkmannen gikk i stykker – inn på verksted, om vaskemaskinen stoppet – ringte vi reperatør eller ordnet det selv – og bilen kunne man reparere selv før, men ikke idag. Og tøy idag er så av dårlig kvalitet – at det er billigere og enklere å kjøpe nytt, enn å forsøke å ordne det. Eks. min kone viste meg i dag en genser av lammeull hun kjøpte på 80 tallet – genseren etter vask, så totalt som ny ut – ikke en nuppe. Den er vasket hundre vis av ganger – men om du kjøper Lammeull eller dyre merkeklær, så er neste resultatet det samme – de har en veldig dårlig kvalitet. Jeg vet ikke hvor mye man må gå opp i pris – for å få noe som er av samme kvalitet som på den tiden. Vi har kjøpt sterke merkevarer – som nupper etter kort tid. Da er vel Hennes og Mauritz like greit – de har en grei kvalitet på barneklær – bedre enn flere andre butikker, som også gjerne er dyrere.

Samme med PC – og Mobil – her oppdateres jo ting hele tiden – etter noen år så er PC`en utdatert, og mange oppgraderer den ved å kjøpe ny. Det er ikke mange som kjøper en stor boks med en stasjonær pc – og selv innmaten der, vil etter kort tid – være umoderne – og ikke tilpasset nødvendig oppdatering som nye Ram brikker etc. etc. Og så går de gamle delene – opp i pris, iforhold til det nye – og man kjøper heller nytt. Samme med min gamle bil – skal jeg kjøpe en så enkelt ting som en hovedlykt – 10.000 kroner – slanger til air-condition – også rundt 10.000 kroner etc. Klart da må man handler på Ebay – eller på bruktmarkedet. Men vi skjønner tegningene hele markedet er lagt opp til kjøp og kast – og kjøp så nytt. Nyere deler kan være billigere – men de nye El-Bilene – er faktisk kjempe dyre å reparere – men politikerne vil vi skal kjøpe det – og disse politikerne har tvunget borettslaget til å sette inn el-kontakter til alle bilene – og for det må vi betale nå 1000 kr. mer i måneden i husleia (inkludert også dyrere strøm, parkering etc) – men å reparere disse, er alt annet enn billig, og å bytte batteriene blir som å bytte en hel motor på en vanlig bil – vi snakker om godt over 100.000 kroner.

Ellers er det godt at politikere er enig om å bruke enda mer penger – ikke på fattige nordmenn eller for å kjempe mot høye priser – det er ikke prioritet – så isteden gjør de dette;

Frykter massedød når havvindmøller legges midt i «fugleriksveien»

Grønn skifte – er ikke noe annet en at de kjemper mot naturen, for forsøker å ødelegge den. Og de bruker milliarder på det. Så da vet du det. Ungdommene som den svenske Grete Thunberg – er bare hjernevasket og indoktrinert – og de foreldrene som er mot hjernevasken av sine barn – våger kanskje ikke å si de i mot – foreldre idag mangler ofte mot mot egne barn – enn som var normalt bare for 30-40 år siden.

Bildet er noen år gammelt – men du verden, om vi hadde hatt sånne frie barn – om foreldrene kunnet ha gjort sin plikt – og fortalt de sannheten (en del våger ikke det, pga bla. barnevernet, samfunnet, naboene, kollegaene etc. etc.)

Litt utenriks (som også berører til syvende og sist oss):

Uriks-spesial: Millioner av bøker på russisk fjernet fra ukrainske bibliotek

Les også: Der man likviderer ideer, ender man opp med å likvidere mennesker?

Å fjerne litteratur – uansett grunn – er bannlyst. Om man først skal fjerne bøker – så begynn med det okkulte ungdoms seriene, bøker med pornografisk litteratur og det som er destruktivt for mennesker – men aldri fjern bøker pga. du ikke liker ett helt folkeslag med mennesker! Det kalles visst rasisme, har jeg hørt rykter om….. Og de sier de kjemper imot det – men ser ikke at de kjemper mot reell rasisme – bare politisk skapt rasisme.

En tysker sa på 1800 tallet – at når de begynner å brenne bøker – så vil man etter hvert også brenne mennesker. På 1930 tallet, så gjorde Nazistene det – og etterpå kom Holocaust. Jeg har før snakket om sensuren av litteratur i barnehagen her til lands – all litteratur før år 2000 er bannlyst – og dagens litteratur inneholder tegninger av uhyrer, okkulte historier, demoner og stygge tegninger – ofte uten at det er noen mening i historien. Mens på skolen lærer ikke barna vår egentlig historie – som vi lærte når vi gikk på skolen. Som teks. Holocaust – og vi fikk også se filmen «The Wave» – om hvor lett det var å forføre ungdom inn i nazistisk ideologi – ett eksperiment som en lærer gjorde på en amerikansk skole i 1969. Hele skolen ble omtrent dratt inn i dette på under en uke – tenk det – men dette ble brutt, når de fikk se at Hitler var deres leder, på en storskjerm – da skjønte de hva de selv hadde åpnet opp for. Men idag – så snakker man ikke om at samme typer krefter kommer inn i nasjonene – ettersom myndighetene er så opptatt med å hvitkalke akkurat det.

Så hva man lærer barna – er essensielt på hvordan man kan bevare en sunn og god nasjon! Og Sannheten er helt grunnleggende. Den finnes ikke lengre politikere (har den egentlig noen gang gjort det? Unntaket er Kåre Kristiansen og Carl. I. Hagen og noen få til) blant de som skal styre oss – og dermed så er det bare ett tidsspørsmål – før alt går galt. Sannhet er grunnleggende for å styre en nasjon! Løgn – er en sikker måte å undertrykke folk – og slavebinde de.

I Ukraina – så skjer det en vanvittig dårlig behandling av de russisktalende folkene i landet – av Zelenskyj regjeringen. Og hva skjer videre – etter at de har fjernet disse bøkene? Vil de forsøke å avlive russere, som de gjorde inne på Donetsk og Luhans? Det sies at rundt om 14.000 ble drept av det Ukrainiske styret.

Inne på Document – så sier Geir Rune dette:

Geir Rune sier:

Soros hater jøder selv om han er en selv, så at han skulle hjelpe nazistene under andre verdenskrig å fange andre jøder har vært kjent lenge, men siden den samme Soros er en av venstresidens yndlinger så har denne sannheten blitt tidd ihjel.

Nå er også den ukrainske oligarken Kolomojskij og den som i realiteten styrer Ukraina jøde. og det er han som støttet zelensky valgkamp med løfte om å gå i reelle fredssamtaler med Russland i 2019 basert på minsk 1 &2..

Zelensky er også jøde, og etter valget gjorde han en 180 grader vending mht. fredsamtaler med Russland, istedet så økte bombardementet av donbass og luhansk til fortvilelse for de som hadde stemmet på ham fra disse regionene.

Ingen av disse jødene være seg Soros , kolomoiskij eller Zelensky er videre begeistret for Israel, Når det er sagt er de alle på globalistsiden og har et ønske å samle verden under en verdensregjering, mest Soros og Kolemoiskij , men også Zelenski som er kjøpt av disse kreftene har gått fra å være president på film til å bli president i det virkelige livet.. Det vil nok ikke vare.

Det er merkelig, at flere ledende jøder er involvert i kuppet i Ukraina, jeg sier kupp, fordi jeg mangler andre ord – og de har ett nært samarbeid med landets nazistiske grupper. Men en ekte jøde er det av hjertet, og viser det ved sin handling. I gamle dager kalte man ikke Quisling en nordmann – men en forræder. Og dagens regjering og elite – har samme mål – som han hadde det under krigen – å legge Norge under ett autoritært styre – fra utlandet (og mye av det Tyskland, ettersom de er det mektigste landet i EU). Men tidene har forandret seg – det som kalles forræder igår – er vel en suksessfull politiker idag.

Og så holder Putin en tale for nasjonen:

Putin taler til nasjonen: – Vesten lukket øynene for politiske mord (inyheter)

Strategiske feilvurderinger fra begge sider kan føre til katastrofe (Document)

Rart – når Putin taler, så opplever jeg at han sier mange sannheter. Ja, jeg vet at han ikke er mors beste barn. Men i Vesten – så er det sjelden jeg hører en politiker eller leder som taler til mitt hjerte – og sjelden sier noe sant – unntatt Orban i Ungarn:

Orbán vil fortsatt drive handel med Russland

Orban legger skylden på EU – og mener de legger opp til krig – mot Russland. Han sier bla:

– Vi vil beholde vårt økonomiske forhold til Russland, og dette er det vi foreslår for våre allierte også, sa Orbán i sin årlige tale om rikets tilstand lørdag.

– Den ungarske regjeringen anser ikke tanken om at Russland er en trussel mot sikkerheten til Ungarn eller Europa som realistisk, la han til.

– Nato og EU er for krigen

Tvert imot, mener Orbán, er Europa «på nippet til å drive ut i krig».

– Faktisk er det (dvs. Europa, red.anm.) indirekte i krig med Russland allerede, sa statsministeren.

– Vi har bare ett valg: å ikke blande oss inn i krigen. Dette blir ikke lett som medlem av Nato og EU, for der er alle andre for krigen, hevdet Orbán.

Rart at Norge har falt så dypt – hvor eliten elsker korrupte og dårlige regimer. Synd at det er så få nordmenn som helst skjønner dette. De stoler enda på MSM – med NRK i spissen. Jeg sier ikke at Media bare lyver – men om visse ting – lyver de hele tiden.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s