En advarsel fra Tsarfati – om stor fiendelig aktivitet rundt og i Israel

En advarsel fra Amir Tsarfati:

Han sier at Israel er nå i sin verste situasjon siden krigen i 1973 – hvor noen timer etter at de ble angrepet da, og overrasket på sin høytidsdag Yom Kippur, da ingen tok telefon, og for flere tok det noen dager før de skjønte at de var under verdens verste angrep. Fienden hadde mer tanks enn hva Hitler den dagen han gikk inn i Sovjet – og over en million mann – Israel kunne stille opp med reserverene – rundt 250.000 – men de visste ikke en gang at de var under angrep. Noen timer etter angrepet, ringte daværende Golda til USAs president Nixon, og sa om du ikke hjelper oss, så vil det muligens ikke være noe Israel igjen.

Det som skjer er at Iran konstant smugler inn raketter og våpen inn i syria, via den Syrisk-Irakiske grensen. Konvoiene som kommer inn – er uten sidestykke. Og mengden av erfarne Revolusjonsgardister som kommer inn – terrorister som samlet og setter seg opp mot oss – i Libanon, Syria, Jemen, Iran og Gaza er uten sidestykke.

Israel har en 3 vektorer/størrelser som akkurat nå jobber mot det.

  1. En global vektor – alliansen mellom Russland, Kineserne, Saudierne og Iranerne – gir Iran legitimitet og aksept. Iran er ikke lengre isolert/utfryst – landet er ikke lengre noe folk vil holde seg langt unna. Alle løper nå mot Iran.
  2. Det andre er den regionale vektor. Alle alliansene rundt Israel bevæpner seg selv til tennene. Og de har blitt oppmuntret av det de ser i Israel.
  3. Den tredje vektor. Jeg har aldri sett på smye svakhet projisjert av venstresiden i Israel. De liberale sier: Om Netanyahu sitter med makten og om den rettslige reformen går igjennom, så vil det gjøre Israel til ett diktatur – derfor vil vi ikke tjener i militæret, og heller ikke tjene frivillig vår tjeneste som frivillig. Israels militæret er basert på reservistene. Og når Iran, Hizbollah, Hamas og houthistene (Jemen) – hører på disse stemmene – at vi faller sammen – disse er som hyener som omringer en haltende løve – og tenker på når det er den beste tiden for å hoppe – og bite. Vi har aldri vært i en sånn situasjon – mens det er en sånn katastrofal amerikans administrasjon – når det gjelder utenrikspolitikk.

Alt dette oppmuntrer iranerne og deres allianser. Og det er så mye splittelse i landet. Du tenker at Gud vil kjempe for Israel. Men vi ønsker ikke se alle disse fiendene virke rundt oss – og så komme og gå til angrep. Vi vet at Esekiel krigen vil komme (Hesek. 38-39, også med Tyrkia innblandet). Og Israel vil ikke klare å vinne dette, med sitt eget militære – annet enn at Gud vil virke med sin overnaturlige kraft. Uansett er det en tid av fare. Ikke bare militært – men også åndelig. Venstresiden vil ikke bare bokstavelig talt overgi landets plikt – å kjempe for det. Dette hjernevasker også vår neste generasjon.

Her om dagen så hadde venstresiden omsluttet en ni år gammel jente – hun løp og tok mikrofonen på en skole og sa «Mine lesbiske søstre og mine homofile brødre – det er tid for en revolusjon. La oss kjempe så vi kan være frie». Og det hadde ingenting med en rettslig reformasjon. Det er en type indoktrinering som har truffet de. Men når en voksen tok mikrofonen etter henne – sa den «Å, jeg er så stolt – dette er landet og dette er barna vi har idag». Og dette her historien – historien om at vi har tapt veien videre i vår nasjon. Og når noen ønsker tilbake til det som var – så reiser det seg en demonisk makt mot de. Dette gjør at de utsetter oss for stor fare fra det som er på vei til å komme utenfra mot oss.

Det er ett angrep mot Israel – mot Menigheten – mot ekteskapet – egentlig mot alt! Vi ser det omtrent over hele verden, en mistro på at Israel er fikentreet – en mistro på den snarlige bortrykkelsen av Menigheten – det velsignede håpet! Jeg mener at alt som er godt – alt som er Bibelsk – er under angrep nå. Og at Israel er under stor fare akkurat nå, er ulikt alle andre gangene. Jeg er 50 år – og selv ikke de verste krigene – vi var aldri så sårbare som vi akkurat er nå. Be for Israel – be for regjeringen – be at deres øyne blir åpnet – og at fienens øyne blir blindet – be for ordet om fremgang.

Takk for forbønn – fordi vi ser mirakler etter mirakler. Vi er enda ikke i april – og siden begnnelsen av året – har 150 terrorangrep har blitt forhindret. Det betyr 50 stykker i hver måned. Hva med de som beklagelivis har blitt en suksess? Bønn er ikke (bare) ett godt våpen, det er det eneste våpenet. Og jeg kaller dere alle til å bruke det!

Jeg kan ikke huske at dette landet har blitt så angrepet fra både utsiden og innsiden. Eventuelt vil alt bli til en eksplosjon. Og jeg er ikke sikker på om det vil være Esekiel krigen – kanskje noe tidligere enn dette. Men jeg forteller deg at bønn hjelper og det virker. Så be for Israel! Be for Fred for Jerusalem, for jødenes frelse – at deres åndelige øyne må bli åpnet – og at sannheten og rettferdigheten vil seire.

Jeg er ikke blind – jeg vet at Israel vil bli så blind at de vil akseptere Antikrist som Messias. Og jeg vet at minst 2/3 deler vil følge ham – og selv ta imot merket. Ettersom Sakarja sier at 2/3 vil omkomme – bare 1/3 vil han bringe gjennom ild – foredle dem og rense dem. Og at Israel vil bli frelst når Jesus returnerer på slutten av trengselen – så vær så snill og be.

Jeg har ikke gått inn på detaljene – som hva som skjer i Libanon nå – og hva som skjer i Syria, akkurat nå. Og ting som vi vet foregår i Gaza akkurat nå. Jeg kan fortelle at den mengden av informasjon jeg har – er kanskje kun 10% av det militæret har. Og det er skremmende – så vær så snill og be og del dette. Gud velsigne deg!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s