En runde på vaksinehetsen, planene for å fengsle den uvaksinerte, dødsleirene – en historisk påminnelse om gjentagelse, Vitnesbyrd om Guds kraft, og en Iraners møte med Gud

Blir vi egentlig noen gang ferdig med det som skjedde i 2020-2022? – Ved nedstengning og med giftige vaksiner – alt var bygd på løgn – Erna Solberg var en løgner, helsetoppene var løgnere, og alle som trodde på det – ble innviet en en Ed – som en sammensvergelse av løgn, og angrep de som nektet å tro på at dette var sant.

Man utfordrer ikke elitens narrativ ustraffet – det har Svein fått kjenne på kroppen. Han har fått økonomiske problemer pga at han sto for noe – dette er nye Norge – men du kan bidra med å støtte Svein her – det er noe som burde være riktig, da han tok kampen for mange av oss – og tok støyten.

Selv godtroende folk – ble aggressive og sint på de uvaksinerte – og selv idag kaller man Charter Svein (Svein Østby) for en konspiratør – det må de, for om ikke – så vil anklagen komme tilbake på dem selv – de som har myrdet og ødelagt mange menneskeliv. Skyld er vanskelig å bære – derfor må man angripe de uskyldige, for å renvaske seg selv – det var nettopp dette som skjedde da de ropte om korsfest, korsfest av vår Mester Jesus, og frigivelsen av morderen Barnabas – dette har vært en svakhet i menneskenaturen siden Eva ble fristet til å ta en bit av kunnskapens tre og dets frukt. Hva gjør man ikke for å opprettholde ett godt selvbilde – ved å ødelegge andre sitt – som ikke har gjort noe galt?

Derfor er det greit å høre hva en som jobbet på ett vaksinesenter og smittesporing på slutten av 2021 – til slutt orket hun ikke tvangen og kynismen hos systemet som behandlet uvaksinerte dårlig – og som ikke brydde seg døyten om vaksineskadete folk, som i ettertid søkte om hjelp, pga sine skader:

– Jeg ber om unnskyldning for hvordan de uvaksinerte ble behandlet

«Katrine» forteller:

– Jeg kommer fra en liten bygd, og jeg vet hvor grusomme folk kan være mot hverandre.

– Som vakt på vaksinesenteret så jeg veldig mange akutte bivirkninger: Oksygennivå i blodet sank drastisk, det var økt puls, svak puls, svimmelhet, besvimelse, kvalme, hodepine, anafylaktisk sjokk og noen akutte symptomer på blodpropp. Det var alt av bivirkninger.
– På det meste vaksinerte vi 700 på én dag, og sammenlignet med andre typer vaksiner, slo det meg at unormalt mange fikk akutte bivirkninger.  

– Snakket dere medarbeidere om dette?
– Nei, kulturen var hysj hysj. Utad skulle vi framsnakke vaksinen og ikke prate så høyt om bivirkninger. Det ble ikke sagt dirkete og det kom ikke skriftlig, men det var en pent innpakket oppfordring. Jeg sa ifra, da følte jeg meg lite populær

Noe lengre ned i artikkelen, står det:

Katrine har to mindreårige barn.
– Det var stort press fra skolen og helsesykepleier da det var massevaksinering på skolen. Datteren min fikk voldsomme blødningsforstyrrelser som hun plages med ennå. Hun kan blø 21 dager i strekk og hadde helt normal syklus inntil første dose. Hun blir så slapp og er i ferd med å miste motet. Det eneste de sier på sykehuset er at det ikke har noe med vaksinen å gjøre. Tilbudet til henne var p-piller og samtale på BUP. En lege kalte det til og med helseangst og mente at det var årsaken til forstyrrelsene. For meg er det innlysende at det har med vaksinene å gjøre.

– Jeg har sett noen skremmende holdninger, og jeg tør ikke å tenke på hva det neste kan bli når «systemet» kan diskriminere mennesker slik.

Vi lurte på hvordan Hitler kunne virke gjennom massesuggesjon av tyskerne på 30 tallet – og fikk tyskerne etter hvert til å hate «undermenneskene» – vel, det er samme ånd, samme demoniske kreftene – de var der, alle sammen – og jobber nå med ett lignende prosjekt – men med andre virkemidler – og andre fremgangsmåte – men ondskapen er lik. Vi bør også se hva slags mennesker i vår nåtid som har vært med på vaksine-rallyet – for å forstå at disse må aldri få makt – på noen områder i samfunnet – men likevel så blir de opphøyd – av Regjering, Storting og media. Men man holder på enda – som i Frankrike:

Globalistene har planlagt ett «godt og lunt» sted for deg – om du ikke følger deres retningslinjer. Vi husker vel Ordet om en nær fremtidig hendelse – profetisk: Om noen fører i fangenskap, han går i fangenskap. Om noen dreper med sverd, han skal drepes med sverd. Her er de helliges tålmodighet og tro. Åp 13:10

Tar du ikke vaksinene havner du i fengsel. Frankrike etablerer medisinsk tyranni.

Vi kan lese fra artikkelen: En fransk borger er skyldig i en forbrytelse dersom personen nekter å ta en vaksine eller annen medisinsk behandling pålagt dem av myndighetene. Hadde loven kommet på plass under kampanjen for massevaksinasjon med den dødelige mRNA.-«vaksinen», vill alle de som nektet å ta den fått tre års fengsel, og en bot på 45 000 euro. Den nye loven skal sikre at neste gang vil alle ta «vaksinen», fordi om du nekter blir du fengslet.

Hvem snakket om demokrati? Ta giften – eller gå i fengsel og få en bot du ikke kan betale! Hvilken alternativ har vi – jo, gå i fengsel – eller flykt fra landet, om det går. Men sørg alltid for å høre hva Ånden sier til menigheten – dvs. vær lydig det Herren taler til deg – og gjør som Han sier. Og hva er det myndighetene egentlig beskytter – som gjør at de vil ta deg – vel, her er en artikkel:

Covid-vaksinene reddet ingen liv men drepte mange

Artikkelen sier bla: Forskeren Dr. Denis Rancourt sier at ikke et eneste liv ble reddet av covid-«vaksiner» – men mange fikk helseskader eller drept som et resultat av de kjemiske giftene. Rancourt og flere andre forskere utførte en analyse av tallmateriale fra covid-vaksineringen, der de fastslo at dødeligheten av alle årsaker økte med hver covid-vaksine, enten det var den første eller et påfølgende «booster»-skudd.

Vi behøver ikke å gå tilbake til middelalderen eller en annen mørk periode, hvor menneskeliv ble drept pga anklagelser om å være heks, eller sto imot læren til Vatikanet – eller andre ting – folk ble brent for mindre – i ulike tidsperioder. Nei – det holder med å gå rundt 8o år tilbake i tid – i Europa – nærmere bestemt Tyskland – og de landene Tyskerne besatte – de som var så uheldig å komme inn i disse dødsleirene (spesielt de av Israels avstamming, jødene) – kunne havne under legenes eksperimenter. Og alt ble skyflet under teppet – pga løgn, pga løgn – og det at folk som levde nær disse leirene, og så hva som skjedde – tenkte: så lenge jeg ikke blandet meg inn – så går det iallefall bra med meg. En av leirene jeg besøkte i 2016, Sachenhausen – man gikk ikke langt fra leiren før man så dette minnemerket:

200.000 var innom Sachsenhausen – av det 2500 nordmenn. Bygningen med nakkeskuddanlegg, gasskammer og krematorium ble kalt «Stasjon Z». Sachsenhausen ble opprinnelig bygget som leir for politiske fanger, men fra 1938 steg antallet jødiske fanger og såkalt «asosiale»; blant annet hjemløse og prostituerte. De mener at ca 40.000 døde her – men dette var en mønsterleir for andre leire – her kom de første vaktene, og fikk sin opplæring, og ble sendt så til andre leire – og på slutten ble jødene sendt hit, før de ble sendt videre til Auschwitz.

Altså – de ble sett på som fiender, fordi de sto imot systemet, eller ikke passet inn i systemet (som jødene) – og havnet her. Og så Ravensbruck:

130.000 kvinner var innom Ravensbruck – 28,000 kvinner døde der av sult, tvangshandlinger, mishandling og sykdom. 109 var norske – og 9 døde. Om leiren står det: politisk opposisjonelle, kriminelle, prostituerte, «asosiale», sigøynere og dessuten «bibelforskere» ‒ Jehovas vitner som mente at Hitler var antikrist – havnet der. Etter hvert kom det kvinner fra andre okkuperte nasjoner. Disse kvinnene var stort sett politiske fanger, det vil si at de hadde gjort motstand mot tysk okkupasjon i hjemlandet sitt. Du kan lese om det her.

Leiren lå ikke langt fra sentrum/bydelen av Ravensbruck- og de sivile tyskerne må ha observert hva som foregikk over der (uten at noen sa noe eller protesterte):

Fra Ravensbrucks dødsleir – så kunne man se over vannet – til byen – med sitt kirkespir.

Frykt som stammer fra løgn fra myndighetene – har alltid hatt kraftige virkninger på mennesker som ønsker å følge makten og ikke sine egne overbevisninger. Joseph Gobbels – Hitlers propagandaminister sa:

«Gjør løgnen stor, gjør det enkelt, fortsett å si det, og til slutt vil de tro det.«

Og resultatet?

De allierte ble etter krigen, sjokkert over denne drapsorgien, pga at massene trodde en haug med løgner – men ikke minst reagerte de på eksperimentene som legene til Hitler utførte på mennesker – så de lagde en lov, for at dette aldri skulle gjenta seg noen gang – de formet Nurnbergkodeksen – og den ble brutt av norske myndigheter i 2020-2022 – på alle mulige måter – sammen med alle Vestlige land som også en gang opphøyde kodeksen som en beskyttelse for folket. Men nå er vi fritt vilt – for Bill Gates eksperimenter – dr. dead himself (Les Gates of Hell). Og mannen har kjøpt seg en plass inn i WHO – enda det er kun for land og stater – men dette er hemmelig – men den norskfødte Astrid Stuckelberger som bor i Sveits, avslørte det – hun er lege og professor, og har jobbet i WHO.

Advareler om at historien er i ferd med å gjenta seg – men hører vi?

Men vi har profeter og folk som har fått profetiske budskap og drømmer med advarsler om dette – men vil Guds folk lytte?

  • En visjon om vaksiner, hvor folk dør (da snakket man om 1000 vis av døde – nå snakker man om millioner – og enda flere som har fått ulike helseskader – synet viser også at alt er velfinansiert og veldig godt planlagt)

Og det ligger mange mange lik i lasten – som kanskje overgår det Hitler gjorde, i sine dødsleire – men det er skjult, folk blir begravd av sine slektninger, og de fleste skjønner ikke at det var vaksinene som drepte de – med andre ord, vi ser ingen hauger med lik – bevisene er gravd ned – og ingen offentlige betalte ansatte i helsesektoren – vil obdusere likene, for å hente bevis – for det de hadde så funnet – hadde skremt de – som vi kan se i denne videon:

Dette er da inne i en kropp – og dette skal da være hjertet – den svarte tingen til venstre, er denne «slangen» de drar ut – som ett resultat av vaksinene, som skulle «frelse» oss.

«Died Suddenly» (med svensk undertekst)

Du er i ferd med å bli merket som jødene ble nummerert i Tyskland under nazismen

Jeg vil også ta med deler av denne profetien – den kom i mai 2020 under pandemi nedstengningen, da de brukte frykt for viruset – som sitt våpen, via media og politikerne.

«Terror kommer til landet. Dominans og en utøvende makt av kontroll har kommet til Amerika.» Han fortsatte «innbyggerne er på vei til å bli nummerert. På samme måte som jødene ble nummerert i Tyskland, vil enhver amerikansk innbygger, uansett om de liker det eller ikke» Han sa «Du må fortelle folket å be – de må be» Så viste Han meg 3 land – Russland, Tyskland og Kina. «Akkurat nå slår de seg sammen for å forme en allianse, for å komme imot USA.

Videre ned i profetien – av ting som enda ikke har skjedd (Trump styrte i 2020 – men profetien må hentyde at han kommer tilbake):

«Den neste fase av kommende vanskeligheter vil skape større depresjoner og pga det, vil det forårsake store unntakstilstander i nasjonen. Folk, industri vil snu seg mot hverandre. Finansene blant vanlige folk og pga volden, så blir de nødt til å påkalle militæret» Dette så jeg i min drøm.

«Folk som var bråkmakere, fortalte Herren meg i drømmen, folk eller bråkmakere vil bli tvunget å bli vaksinert. Men Herren sa at vaksinasjonen vil ha en avhengighet, hver gang kroppen din vil bli syk, så må du ha vaksinen igjen. Og når du tar den igjen, så vil den holde deg rolig igjen. En form av edderkopplignende (eng. Cerebro – ett ord oppfunnet via tegneserien X-Men – som handler om kontroll av hjernen) innflytelse fra sinnet. Det er en slags programmering – jeg forstår det ikke, men det er hva Herren har fortalt megHentet her.

Senere – når Trump sitt med makten, i følge profetien, så blir han satt totalt ut, og makten tatt fra han – de omringer byer i USA – ved å slå av alt mobilnett, strømnettet rundt byen og internett – og lar bare TV «nyheter» underholde over USA med «ingenting skjer, alt er som normalt» – og så blir alle i den byen tvunget til å vaksinere seg. Og fengslet om de vegrer seg mot vaksineringen. I denne vaksinen er det også en RFID chips – som mange mener er Dyrets merke. Gud advarte via denne drømmen – om at Kristi Kropp ikke måtte sove – men gjøre seg rede.

Nå som den demoniske kraften under nedstengningen – er for øyeblikket fraværende – så blir flere og flere avsløringer komme frem (men ikke i Norge – hvor sannheten fortsatt er fy, fy).

Fauci ble hørt – varslerne ignorert

Vi kan da se på denne Reelsen – hvor Kennedy forteller hvordan Fauci lurte så mange – og hva han sa – som han nå ikke tror så standhaftig på lenger. Men Fauci tvang mange amerikanere – ved sine råd – og mange døde pga fordi de trodde på han i kraft av sin stilling (hvor selv Trump stilte seg bak ham) – mange ble skadet – og de sosiale skadene ble store (som i Norge) – og alt gikk på tvang – hvor han og de som støttet han, media – stred mot Nurnbergskodeksen – som teks. å ikke informere hva som var i vaksinene – som Dr. Ensby-advarte mot vaksinene, da han sjekket en vaksine med sitt mikroskop:

https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/08/24-august-2021-dr-ensbys-analyse-av.html

Robert Kennedy med flere avsløringer

Reelsen med Robert Kennedy Jr. forteller at Fauci har begynte å trekke noen av de tingene han påsto hardnakket under nedstengingen- på en del av det han før sto for – og tvang det på amerikanerne via frykt og utestengelse, og flere mistet jobben. Reelsen sier:

Den 9 januar 2023 – Dr. Anthony Fauci innrømte, under Kongress høring – at denne obligatoriske 6 fots distansen (ca 2 meter) » den bare dukket opp» – han innrømte at den ikke var basert på forskning. Denne sjokkerende innrømmelsen kommer nær 4 år, etter uttalelser som dette:

Fauci sa da: «Enhvert aspekt av å få slutt på Covid utbruddet på 30 dager, har noen psykiske aspekter, å bli separert. Det er for å unngå mengden, ved å være 6 fot (ca 2 meter) fra folk – mens man jobber hjemme (via hjemmekontor) – alt dette gjør dette!

Kennedy sier: Fauci tvang også amerikanerne til å bære masker, etter at han innrømte at de ikke fungerte. Facui for noen år siden: Nå skulle ikke folk bevege seg, uten at de har masker. Når du er midt i ett utbrudd – og har på deg, for å få folk til å føle seg litt bedre – og det kan kanskje hindre dråper, men det gir ikke den perfekte beskyttelsen – som folk tror at det har.

Kennedy: Og husk – at han sa at Covid vaksinen ville stoppe deg fra å bli infisert. Fauci sa for noen år siden: Situasjoner så åpenbar – dataene er så sikre. Om du blir vaksinert, så er du beskyttet, selv fra Delta varianten.

Teksten sier: Dobbelt vaksinerte kan fortsatt spre virus hjemme
Bildetekst – kirken vil bli stengt inntil videre pga Covid Korona viruset – Gud hjelpe oss alle!
Tekst: Beklager – vi er stengt pga Covid 19 – pandemien – fra ett treningssenter

Ved å stilne den kritiske Republikanske presidenten, Trump, og dem Demokratiske presidenten – og deres politiske partier, og medlemmer av kongressen – gjorde det samme valget å gi over deres nøkler til nasjoner over til Dr. Fauci. Så sto de sammen, og observerte mens han ødela våre skoler, våre kirker, våre bedrifter, og vår økonomi.

Overdødeligheten har økt i alle nasjoner som har hatt mye vaksiner – det var få som døde av Covid – mange døde av vaksiner. Også samme problem i Norge – og da ønsker man å fjerne statistikker – som viser at vi fortsatt har overdødelighet (les; Hvorfor økte dødeligheten så mye i Norge i 2021?)
Media gjorde karakterdrap på Kennedy – og kalte det han sa for falsk – akkurat som her hjemme i Norge, mot de som våget å protestere. Ikke så mange som forsto at det var motsatt – anklagerne og de med makt – var løgnerne og de konspirerte.
De kalte Kennedy for antivaxxer – og USAs mareritt – når det var de som promoterte vaksinene – og media – som sannelig var vårt mareritt – i USA som i Norge.

Under deres tilsyn – vi endte opp med å ha den høyeste dødelige raten fra Covid i hele verden. Gjennom Pandemien – jeg postet vitenskapelige bevis, og advarsler at dr. Fauci hadde feil – i mange av disse sakene. Og for å stilne denne kritikken – den offisielle myndighetene og deres allierte i media, behandlet meg som en konspirasjonsteoretiker – og svartmalte meg fra offentlig å ha en plattform (deplattoformed med) – og sensurerte meg, både i media (MSM) og i sosiale medier.

En nyhetsopplever på TV: – en av de store navnene i anti vaksine bevegelsen, som organiserer protester mot vaksine mandatene………….

Nå så innrømmer Fauck at viruset fra Wuhan laboratoriet, ikke var en konspirasjons teori. Dr. Fauci sier: Det mest sannsynlige opprinnelsen, er en annen art – jeg mener det fortsatt, at på den samme tid, som jeg har ett åpent sinn – at det kan være en laboratorium lekkasje (kanskje noen kan fortelle dette til NRK – som som sier de deler nyheter…)

Tekst: FBI sjef Christopher Wray sier at Kina laboratorium lekkasje er mest sannsynlig.
Tekst: Wuhan dekket – og den fryktelig kappløpet med biovåpen – Bok av Kennedy

Kennedy: Selvfølgelig – jeg visste dette, fordi jeg skrev boken om disse hendelsene. Så neste gang som det kommer til å bli tøft, hvem vil du ha i makt? Vi, folket – eller de 2 politiske partiene som gjorde omtrent alt det gale som kunne gjøres? Det er på tide på forme en ny vei sammen – om du vil se det skje – vær så snill doner til min kampanje. Alt du gir til meg – kan være med å ned konstruere de 2 parti systemene (Demokrater og Republikanere) som styrer. Jeg vil gi tilbake makten til å styre selv – og gjenopprette vår nasjon, som ett forbilde på demokrati. jeg ønsker å opprette det moralske kompasset for vårt land.

Ettermælet til alle de som tvang dette på oss

Dette var ett vondt sår i nasjonen – disse 2 årene – og de har på ingen måte blitt leget – og ingen av de som har stått for det, som helsetoppene – Erna Solberg, mm – ingen av de vil innrømme noe som helst. Men Solberg har satt ett hemmelig stempel på hvorfor hun stengte ned nasjonen – det er stengt for innsyn – og kan leses om ca 60 år – etter Solberg og alle andre som bestemte dette – sin død. Og spørsmålet er om man i ettertid – vil huske vår elite, statsministeren og hennes lakeier og helsetoppene – på samme måte som man husker Nazi vaktene i konsentrasjonsleirene, og ikke minst dens leger som utførte eksperimenter – i ettertid. Ingen politikere er visst opptatt av sitt ettermæle – og enda verre, å tenke på fremtid – hvor ens sjel vil tilbringe evigheten – uten Gud.

Grini fangeleir – med sine fanger – mellom 1941-43. Det ble arrestert 45.000 nordmenn under krigen – ca. 1-2 prosent av befolkningen. 9000 ble sendt til fangeleire nedover i Europa – hvor over 1400 døde – og 738 jøder ble drept. Fordi nordmenn som politi og mange i eliten, da tok imot ordre fra tysk okkupasjonsmakten. Men er det noe annerledes idag – hvor man på nytt tar imot ordre fra andre land utenfor Norges grenser (uten å ta hensyn til de etniske ønsker – som ett demokrati er bygd på) – hvor vi har mistet vår suverenitet – den står der bare på papiret.

Men disse kreftene bak vaksinene – og nedstengning er ikke ferdig enda – og ikke minst alle leire som ble bygd opp under pandemien – de er tiltenkt å bli brukt senere. Vi glemmer ikke Grini – en tysk fangeleir – nærmere 20.000 mennesker var fanget der – de fleste var norske politiske fanger – dvs. folk som opponerte seg mot systemet – som tyskerne formet i Norge.

Idag så formes det også ett system – men veldig få skjønner at systemet igjen blir formet fra utlandet – hvor vår elite er norske marionetter, på samme måte som de som samarbeidet med tyskerne under krigen – og Tyskland, som USA er veldig aktivt – vi kan ikke se NATO, WEF, FN, Internasjonale organer som Røde Kors, Leger uten grenser etc., EU og mye annet – som noe annet – enn noen som tar opp historiens grusomheter, på nytt – og har onde tanker mot det frie folket i nasjonene. Husk: Vestens frie mennesker – er måltavlen – da Russland har ganske grei kontroll over sitt folk – også Kina – da er det USA og Europa igjen – som sto imot Nazismen under sist krig – og beseiret de.

Da Lester Sumrall – i sine bøker om sin vandring med Herren, fortalte at han var i Tibet, mener jeg det var – under krigen, og han gjorde narr av en av avgudsstatuene der, fordi de var døve og ikke kan høre – men da svarte den ene munken noe som dette – og pekte på ett hull ved siden av statuen – og sa at ånden i statuen gikk inn der vanligvis. Men nå var den borte – fordi han var dratt til krigen i Europa. Husk – satan etablerte sitt alt, krefter fra alle steder han kunne hente de – for å underkue den frie verden i 1939-45 – men ble ikke bare beseiret av de allierte, men bønnemakten som sto bak de allierte – de kristne som lå på knærne og ropte til Gud om seier – og disse åndelige demoniske kreftene bak nazismen – ble beseiret. Men denne gangen – vil dette ikke bli beseiret – men vil få sitt virke – når alt legger seg til rette for det – i den nærmeste tiden vi har fremfor oss – mot 2030 – og kanskje noen år etter.

Samtidig – vi må aldri glemme hvilken stor Gud vi har:

Men Gud er ikke død! Han lever – og virker!

På mange steder – finnes det bevis på det Bibelen snakker om – her snakker Ron Wyatt om deler av Egypts hær – altså vogner ol. – ligger på bunnen av Røde havet – til ett bevis på at Skaperen eksisterer – og at ingenting blir til av seg selv. Dette er da i Akababukten.

Som troende må vi huske på at Gud alltid vil sørge for rettferdighet. Man forsøker å avkle Gud – som Han ikke finnes – men at du bare kan puste og være selvtenkende – med en kropp som er mer avansert enn noen teknologi – så skjønner du at ingenting har blitt til av seg selv – men fordi du er blitt laget, avansert – fra starten. Så da er det interessant å se denne Reelsen – ett bevis på at man har funnet vogner og hjul ved Rødehavet – restene etter Faraos hær, på bunnen av sjøen;

Røde havet ble delt

Men ikke bare det – ved strandkanten – der Israelerne angivelig sto, før de gikk over havet – så er det funnet smeltet sand – du vet det står i Bibelen;

Men ved morgenvaktens tid så Herren fra ildstøtten og skystøtten ned på egypternes leir, og han skapte forvirring i egypternes leir. 2Mos 14:24

Vel – forsteinede fotspor ved strandkanten, og sanden ble myk pga varmen, og de gikk over – og bilde av hun som har laget Reelsen i innkant.

Det kan virke som denne ildstøtten hadde smeltet sand – og det må 3000 grader til for å gjøre det – og samtidig, man har funnet mange fotspor i sanden – som nå er blitt forsteinet. Dette er ett vitnesbyrd – at til slutt vil Gud stå opp – og dømme disse onde menneskene som sørger for at millioner dør pga ugudelige råd, sånn at Rettferdighet blir opprettet. Ingen slipper unna dette – ingen! Alle må vi stå til ansvar for våre liv – og uten Kristus, ingen håp i det neste liv:

Det irrasjonelle jødehatet

Men vi lever i en tid hvor folk er forvirret – denne soldaten – Aaron Bushsnell – stilte seg fremfor den israelske ambassaden i Washington i protest mot Israels «folkemord» – og tente på seg selv. Og døde! Så er spørsmålet – hvor mange amerikanske soldater har tent på seg selv for alle krigene USA har vært involvert i? Hvor mange har ikke dødd pga amerikansk ekspansajon over hele verden? Jeg har ikke hørt noen – veldig få protester.

Fra vaksiner til krig

Men du må huske – Israel er i en åndelig krig – og de demoniske kreftene som spys ut via media – og alle kanaler – av Israel hat og hets – og urettferdig dekning – kan vippe svake mennesker ut av sin posisjon. Det Israel gjør er rettferdig – men du husker jo de demoniske kreftene som ble forløst i vår nasjon i 2020-2022 – hvor kanskje 80% nordmenn løp for å ta giften – fordi de ble manipulert via media. Media er ikke så sterkt – om de ikke hadde disse kreftene på lag. Men i februar 2022 – så snudde alle disse kreftene fra nedstengningen/vaksinepress – og begynte å gå løs på Russland – for Ukraina – og ingen skjønte at vaksinemandatet og Ukraina/Russland krigen var 2 sider av samme sak – begge var urettferdig – og begge var en slakt av mennesker, anført av krefter i USA – skyggeregjeringen. De som eier Hedgefondene Blackrock, Vanguard, State Street – etc. – som speiler tilbake på Rockefeller, JP Morgan og andre rike familier.

En engelsk oversettelse av Sakarja 6:5-6 – setter oss på sporet hvilken vindretninger disse hestene kommer fra eller rir mot (husk at i den profetiske verden – går alt fra Jerusalem):

«These are the four spirits of heaven, going out from standing in the presence of the Lord og the whole world. The one with the black horses is going toward the north country, the one with the white horses toward the west, ant the one with the dappled horses toward the south«. Sakarja 6.

 Oversatt «Engelen svarte: Dette er himmelens fire vinder, som nå farer ut etter at de har fremstilt seg for all jordens herre. Vognen som er forspent med de svarte hestene, dro ut mot Nordens land, og de hvite dro ut mot Vest. De flekkete hestene dro ut mot Sydens land.» Sak 6:5-6.

Husk – vi kjemper ikke mot mennesker – men vi vet at satan bruker mennesker – og jeg har undersøkt i flere år – og sett forbindelser disse folkene har til hverandre. Nå sa jo disse på Document TV – en dag, at CIA også hadde vært med å opprette EU – og når vi vet at WEF – hvor deres politikk alltid blir fulgt til punkt og prikke i mange land, kom Schwab, WEFs grunnlegger, gjennom Kissinger – Kissinger var Rockefellers mann. Så disse demoniske endetidens krefter – kanskje vi kan kalle det Endetidens Babylon – kommer fra USA. Vest fra Jerusalem – ettersom det profetiske i Bibelen går ut fra Israel og Jerusalem.

Flere skjær i sjøen for Israel

Og Israel er i ytterst fare – og nå så er representanter for Israels fiender og snakker med Putin:

Moussa Abu Marzook, Hamas Politiske nestleder – og Putin – har møter i Moskva

Hamas på Putin besøk: Terrorakse

Dette er viktig profetisk. Fordi Israels fiender samler seg mot Israel – og Putin forsøker å være nøytral – men det blir mer og mer vanskelig for han – fordi han har allianse med Iran, Syria – ja selv NATO landet Tyrkia og proxyene til Iran – Hamas og Hizbollah. Da kan du ikke være nøytral – selv om han i tidligere tider, har sagt hvor mye det har betydd for han, å vokse opp i en blokk, hvor en jødisk familie, nabo, tok seg av han – han snakket om det for noen år siden.

Andrew Bronson – en amerikansk pastor som hadde en menighet i Tyrkia – ble arrestert i over 700 dager – før han ble sluppet løs. Han hadde da en drøm i fangenskapet – og forteller;

Jeg hadde en drøm om at Tyrkia og Russland og Iran skulle begynne å bevege seg sammen i det som var en veldig mørk allianse. 

Jeg har delt profetier om at russiske tanks går inn i Israel. Ifølge et syn Mena Lee delte – så så hun hyperavanserte tanks stå å våke over Nord-Grensene i Israel mot Syria – og hun så også i synet – at skyen ble formet som en bue med en pil – rettet seg mot samme område – Øst – som disse tanksene sto og våket. Også profetien jeg nylig delte – og har delt flere ganger – sier;

Så forandret scenen seg, og jeg var ute og så på nattehimmelen. Jeg så flere små grupper av små stjerner som prøvde å angripe Davids stjerne, men det var mer som trakassering fordi de ikke hadde noen reell makt til å gjøre stor skade, så det var som om de var en distraksjon. Men så så jeg at Israel hadde lært noe som overbeviste dem om at de var i alvorlig fare. Noe eller noen forberedte et angrep for å prøve å ødelegge nasjonen deres. Det var den mest alvorlige trusselen de noensinne hadde stått overfor. Jeg så ikke nøyaktig hvor den kom fra, men visste at det ikke var Libanon, men et sted omtrentlig nord, kanskje Syria, Irak eller Iran.

Israel trodde deres eksistens var i fare, de gjorde avskrekkende angrep…….Hentet her.

Islams terroritale utvidelse av sitt kalifat i Vesten

Så spørsmålet er hva som skjer – og om vi også nå ser opptakten til Gog og Magog. Fordi, utvilsomt – har vi nå sett Salme 83 krigen, som nå utfoldet seg den 7 oktober – og det vil slå tilbake mot nasjonene, trolig dette året – spesielt Norge ligger dårlig an – og profetier sier at USA vil få noe av det samme som Israel den 7 oktober – i eget land.

Dette er ting som kan skje allerede i år – det finnes terrorceller i USA – men hvorfor skulle det ikke også finnes i Norge? Tross alt – hva er det importen handler om – migranter som kommer fra Midtøsten – det er ingen i UD som klarer å skille en terrorist fra en vanlige muslimer – samtidig ligger det mye ondskap i Islam – som kan også rive med seg oppriktige muslimer, til Jihad.

Dette som skjedde i juni i fjor i Frankrike – forteller hva vi har i vente, i Allahs navn; Pr. tirsdag morgen klokken 05 var knapt 6000 biler, 39 busser og en T6-trikk satt i brann, ti trikkeholdeplasser ødelagt, mer enn 1000 butikker vandalisert, angrepet eller satt i brann, 1105 bygninger brent eller plyndret, 269 politistasjoner og gendarmerier angrepet, 18 rådhus, én barnehage, to samfunnshus, tre kultursentre og to biblioteker, 243 skoler er skadet, 60 av dem alvorlig skadet, ti ødelagt, 150 postkontorer er skadet, 80 av La Banque Postales minibanker ødelagt og samme antall postkontorer stengt på grunn av ødeleggelser, 370 bankfilialer angrepet, mer enn 1000 butikker er vandalisert eller satt i brann. Hentet her.
Senere sier Steve Cioccolanti at det var ikke Frankrike som trigget hesten,
men det som skjedde i Israel ved Hamas den 7 oktober.

Vi så denne ondskapen tredde frem før 7 oktober, i slutten av juni 2023 i Frankrike (de fleste franskmenn oppfatter det som at migrasjonen var årsak til opptøyene) – oppstanden, som skjedde – når en 17 årig gammel algerisk gutt, som nektet å høre på politiet – og dermed skutt (Mediene legger filtre på opprøret i Frankrike, virkeligheten er råere) – og opprøret som som steg opp som ett dyr fra havet (Åp. 13:1) – dette sjokkerte Frankrike.

Norges elite fører oss mot vannmannens tidsalder – og ett Islamsk kalifat

Ramadan-feiring på Fridtjof Nansens plass. Foto: Document

Men dette vil komme igjen – og det kan spre seg til flere nasjoner – som Norge – som driver på med å hjelpe muslimene til å feire sine høytider (Les: Ut med påsken! Oslos byråd har hengt opp ramadan-pynt i gatene) men bryr seg døyten om hva påsken handler om, som våre fedre opphøyde år etter år – og Korsfestelsen i påsken er historien om menneskenes eneste mulighet for frelse – det finnes ikke i noen andre religioner.

Norges elite tenker at kristendommens tid er over (husk at New Age sier at fiskenes tidsalder er over etter 2000 år, altså den tiden evangeliet går ut – så kommer vannmannens tidsalder – dvs Antikristi 2019 skrev jeg noe om Aquamannen og bortrykkelsen)- og at Norge forberedes for Antikrist rike – endel av et verdensomspennende Kalifat – og riktig, når tiden er inne, og Antikrist står frem – så vil han stå frem som en muslim (de vil kalle ham Mahdi, og Koranens Jesus som skal komme, minner mer om den falske profet) – og vil da ha god bruk for Islam i de ulike nasjonene – for å fremme djevelens rike.

Og nazismen var ikke død!

Hamas provoserer ikke – Hitler beundringen er en del av deres ideologi. Artikkel; Det muslimske brorskapet ble grunnlagt i Egypt i 1928 av en 22 år gammel muslim ved navn Hassan al-Banna, som beundret Adolf Hitler og hans hat mot jødene og skrev vedvarende til Hitler for å uttrykke sin beundring så vel som hans ønske om samarbeid med nazistpartiet. Da Hitler kom til makten, støttet nazistene al-Banna, en skolelærer, for å vokse Det muslimske brorskapet til deres allierte i Midtøsten. I 1938 hadde antallet medlemmer av Det muslimske brorskap nådd 200 000 Mine ord:. Idag ser vi at Islam i bunn og grunn – er like ideologisk ond, som hva Nazismen var – og da skjønner vi hva beundringen fra Venstresiden for islam og Hamas kommer fra.
Dette er da fra Gaza – fra en butikk som kaller seg Hitler2. Denne palestinerne siner at butikkens navn er Hitler – og jeg liker ham, fordi han var den mest anti jødiske person

Vi ser også at hatet som oppsto etter 7 oktober i nasjonene – som ikke rammet de barbariske Hamas krigerne som er de skyldige – en organisasjon som har samme mentalitet som IS – eller verre, kom oftest fra muslimer migrert til Vesten (som; Gaza protestene i London tapper politiet for ressurser) – det andre er den antisemittiske venstresiden – som historisk gjør som nazistene, lager en allianse med Islam – og går hånd i hånd – alle som lager allianser med Islam – blir slukt opp av den åndsmakten som står bak Islam, den er hypnotiserende og oppslukende – og man blir gal på sinnet, og man totalt abdiserer ovenfor Islam og muslimer, mange av vår elite kryper i støvet for dette.

Edvardsen møter Arafat i 1998 – tar han i hånden – og kommer inn i galskap. Bare hør hva han sier noen år senere, 2005; ”Det er nok for muslimer å tro på Jesus uten omvendelse” Hentet her. Edvardsen dør da 3 år etter å ha uttalt dette for Europarådet – vi bør minnes Hesekiel 3 og 33:12-13 – om at den rettferdige, som gjør urettferdighet, vil da ikke lenger minnes sine rettferdige gjerninger. Jeg skal ikke påstå at dette skjedde her med Aril – jeg vet ikke om han vendte om – men dette er sånt som fører mot frafall fra troen. Frelsen kommer fra jødene – og det må også muslimer erkjenne, om de da vender om.

Og kristne som leker med Islam – vil få del av den samme urene kreftene, dens antisemittiske natur og Guds hat – og vi så hvordan det fordreide hodet på Aril Edvardsen – en tidligere vekkelsesgeneral – til å kompromisse på Guds Ord og alt – fordi han tok multimorderen Arafat i hånda (Les: Forført eller forfører?). Å gjøre som han gjorde, kan lett føre til fortapelsen – fordi vi må lære å frykte Gud, ikke bare bruke nåden til egen vinning! Og å frykte Gud – handler om å ha æressfrykt for Hans Ord og lære!

På vei mot Storkrig

7 oktober vil være med å påvirke oss alle – det er en rød merkedag – av katastrofer, som vil treffe nasjonene. Og det kan virke som det ligger an til strid med Libanon – som har så mange raketter på lager (de snakker om opp til 150.000 stykker). Vi kan lese:

Et Hizbollah-kriger står foran panservernartilleri ved Juroud Arsal

Rapport: ‘Libanon vil bli neste’: Iran gir grønt lys til Hizbollah-angrep på Israel

Artikkelen sier bla: Iran har gitt den libanesiske terrororganisasjonen Hizbollah grønt lys til å eskalere sine angrep langs Israels nordlige grense, rapporterte Arabic Post onsdag, med henvisning til høytstående iranske og libanesiske kilder.

Den islamske republikken har angivelig satt betingelser for Hizbollah, og beordret den til å lansere et storskala angrep på Israel først etter at den «hadde blitt sikker på Israels intensjon» om å gjennomføre en invasjon av byen Rafah sør på Gazastripen.

I henhold til rapporten ga Teheran klarsignal blant frykt for at etter at IDF fullfører en invasjon av Rafah, vil Sør-Libanon «være neste».

De vet at Israel ikke vil gå inn i Libanon, om Hizbollah holder seg fra å angripe Israel – men de klarer ikke å la være. Spørsmålet er om Hizbollah fyrer av mye av sitt forråd av raketter – da blir det storkrig, og da vil alt gå raskt – og nok være over på noen få dager – uker – antageligvis. Min tanker er at Hizbollah ikke vil gå inn til krig mot Israel uten å få grønt lys fra Iran – men Iran vil heller kanskje ikke våge dette, – uten å få grønt lys fra Russland. Og det er spørsmålet – hvilken rolle spiller Russland opp i alt dette?

Ifølge Steve Cioccolanti – så er ikke Russland nevn i Gog og Magog krigen – han sier:

«Herrens ord kom til meg:  Menneske, vend deg mot Gog i Magog-landet, storfyrsten over Mesjek og Tubal. Tal profetord mot ham.  Du skal si: Så sier Herren Gud: Se, jeg kommer mot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal.  Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine. Så fører jeg deg ut med hele din hær, med hester og ryttere, alle sammen i prektige klær, en veldig flokk med langskjold og rundskjold, alle væpnet med sverd.   Med dem er Persia, Kusj og Put. Alle sammen har skjold og hjelm.  Gomer med alle sine tropper, Togarmas hus lengst i nord med alle sine tropper, mange folk er med deg.” Hesekiel 38:1-6.

Gog setter i gang en krig mot Israel som involverer 8 etniske regioner.  Magog er den som er mysteriet.  Det er en gåte.  Vi lar den være og så ser på de andre: Mesjak er en region og ett folk i TyrkiaTubal er Georgia, Persia er Iran, Etiopia var ett stort rike i Bibelen – og referer mer til landet Sudan, Put er Libya, Gomer og Togarmah er begge en del av Tyrkia. De har alle til felles at de vil ødelegge Israel.

Magog mener han er tidligere Sentral-Asia og Kaukasus – altså de muslimske områdene nær Sovjet – men det kan også innebære Nord-Korea. Det betyr dermed ikke at Russland ikke er invitert – ettersom de allerede er i fellesskapet – med både Nord- Korea – Iran, Syria, Tyrkia, Hizbollah og Hamas.

Gog er Obama?

Gog som leder hele denne gjengen – ifølge profetier – så er det Obama – men også i Bibelkoden kodet i hemmelighet bak Hesekiel 38 vers 2 – så står navnet hans der. Så er det også tidsspørsmålet – er Gog krigen nær – eller vil den bli forskjøvet – som teks. til tiden for at USAs land som stormakt er totalt over – og landet er ødelagt (pga Obama – som forrådte landet).

Ett vitnesbyrd om nåde – en muslim fant Kristus i Iran – og gjør Jesu gjerninger

Samtidig så er vi i nådens tid – Jordens salt, vi troende, er ikke tatt vekk for jorden enda – vi er, gjennom Jesus Kristus, jordens befolknings eneste håp. Derfor var det så godt for meg å se dette vitnesbyrdet:

Dette er da Herrens underlige veier. En Iraner vokser opp i islams ånd – og ser mye stygt i sin oppvekst – som henrettelser i gatene – og når han var 16 år, bare fordi han satt i en bil edru, men de 2 andre hadde tatt alkohol – ble de alle 3 slept i fengsel og torturert. Da begynte han å tvile på Islam. Han fikk tak i en oversettelse på persisk (Koranen er der nede bare skrevet på arabisk, og det språket kan de fleste iranere ikke) – og da han så død, hat og alt annet i boken – sammen med Hadithene – så mistet han troen. Men på en måte hadde han tro at en annen Gud – hadde skapt alt – men ikke allah.

Så en dag kom han over en kristen tv kanal, som preket om Jesu var Guds Sønn – og han trodde det ikke, fordi Islam fortalte en helt annen historie om Jesus. Men etter å ha kommet over en kristen sending til – og så en til – så til slutt ba Han – og så viste Herren seg gjennom han, ved at Guds kjærlighet strømmet gjennom han. Da han kom hjem til sin mor – så så hun at han var totalt forandret – han strålte glede – han som før var så mørk i blikket. Han fortalte hva som hadde skjedd. Hun var da kronisk syk – han visste ikke at Bibelen sa at man kunne legge hendene på de syke – men uansett, han ba – og hun ble totalt helbredet. Og han kom inn i Guds Ild – du vet det er en stor vekkelse der nede.

Men på en eller annen måte – så måtte han flykte fra landet (om jeg husker rett) – og han havnet til slutt i USA – som han tenkte på som ett kristent land. Ånden sa til Ham – du må passe deg for å ikke miste Ilden! Han synes det var rart – USA som var så kristent. Men etter noen måneder så skjønte han det. Men han holdt ilden sin – han kunne gå inn på sykehus – og be for syke – og de ble frelst – og helbredet. Han ba for mange – og en ble frelst – og barna til en som lå på sykehuset – ble så glade, de hadde bedt i mange år for han.

Han fant seg en israelsk jente – som han giftet seg med – de har nå dratt til Israel – ett halvt år før 7 oktober – og driver å deler ut mat og pleie for israelere – og ber jøder til frelse. Og jødene blir veldig oppmerksom på at han er fra Iran – ett fiendeland – og så får han dele sitt vitnesbyrd – og de blir trøstet – da det er få som elsker jødene for tiden. Og de skjønner at det er ett tegn – og flere blir frelst.

Til slutt forteller han også at han hadde vært i ett land i Sør-Amerika – og delt sitt vitnesbyrd på møter – da han skulle dra hjem, så havarerte flyet – og begynte å brenne – så ba han i Jesu navn – og så gikk han over i tunger – og ba på spansk – så de på flyet forsto – og hver eneste ble reddet, ingen døde – som var ett under – så fikk han be med flere til frelse.

Jesus er det eneste håpet vi har! Det er flott med det profetisk – men det viktigste er endog den første kjærligheten – og å være brennende for Jesus! Ordet sier:

og taler om at Gud salvet Jesus fra Nasaret med Den Hellige Ånd og kraft, han som gikk omkring og gjorde vel og helbredet alle dem som var underkuet av djevelen, fordi Gud var med ham. Apg 10:38

De stilte dem fram midt iblant seg og spurte: Ved hvilken kraft eller ved hvilket navn har dere gjort dette? Da sa Peter til dem, fylt av Den Hellige Ånd: Folkets rådsherrer og Israels eldste! Når vi i dag blir forhørt på grunn av en velgjerning mot et sykt menneske, og skal svare for hva han er blitt helbredet ved, så la det være kunngjort for dere alle og for hele Israels folk, at ved Jesu Kristi, nasareerens navn, han som dere korsfestet, han som Gud reiste opp fra de døde – ved ham står denne mannen helbredet for øynene deres.

Han er den steinen som ble forkastet av dere bygningsmenn, men som er blitt hjørnestein. Og det er ikke frelse i noen annen. For det finnes ikke noe annet navn under himmelen, gitt blant mennesker, som vi kan bli frelst ved. Men da de så Peters og Johannes’ frimodighet, og skjønte at de var ulærde lekmenn, undret de seg. Og de kjente dem igjen, at de hadde vært sammen med Jesus. Og da de så mannen som var blitt helbredet stå ved deres side, kunne de ikke si imot. Apg 4:7-14

Legg igjen en kommentar