Gates of Hell

Jeg sier deg at du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Matt 16:18

Ja, tenker du – hva slags glad gjeng er nå dette. Som du ser er bildet gammelt – og jeg har forsøkt å fargelegge det – fra svart/hvit. Plassen disse er på – kalles Solahütte – noen km. fra deres arbeidssted – kvinnene er bare maskinskrivere, telegraffunksjonærer og sekretærer og kalt «hjelpere» – mens mennene nok var vakter – og her var deres arbeidsplass:

Auschwitz I, II – og de var også en nummer III – en fabrikk, med slavearbeidere. Jeg har vært på denne dødens plass – og sett på hvordan makt, hat og løgn – bygd på en falsk ideologi, kunne manipulere en hel nasjon, hvor unge mennesker ble mordere – og svikere – pga at løgnen indoktrinerte deres unge sinn – ca. 6-7 år med indoktrinering på skolebenken – var nok til å få folk til å selge seg til å gjøre ting de ellers aldri ville gjøre – fordi alle ble revet med, å stå imot, vill gi alvorlige konsekvenser – så de få som trosset, gjorde det i stillhet, om de ønsket å leve.

Hitler måtte ha sine Eichenman, Göring, Höss, Himmler etc. – og under han – en hær av andre som eks. Höss – som ledet Auschwitz – men Aushwitz var i starten en dødsleir som andre dødsleire – men det var først i 1944 – at Auschwiz ble kjent som det vi kjenner Auschwitz i dag – som den mest effektive dødsmaskinen, spesielt over det jødiske folket, ettersom flest jøder ble drept der – men også mange andre som Sigøynere, homosexuelle, polske intellektuelle, Jehovas Vitner etc. etc.

Rudolf Höss, den øverste sjefen – bodde i nærheten av Auschwitz med sin familie, han hadde 5 barn – De bodde der i luksus – og var den første som også fikk satt i gang å bruke gassen Zyklon C – som drepte opp til 2000 mennesker på en gang, i ett lukket rom. Hitler var avhengig av ett stort apparat – for å få til sin drapsorgie – og som jeg har dokumentert, det kom enorm mye økonomisk støtte fra USA – fra de samme grenene som idag støtter drapsvaksiner.

MS Louis – båten som Hitler fylt med jøder – og dro «verden rundt» – hvor ingen ville ta de imot – som beviste Hitlers teser, at ingen ville bry seg nevnverdig – om Hitler gjorde det av med jødene, fordi Vesten, selv USA – ville snu ryggen til. Noe som også stemte – da USA fikk rapporter om dødsleirene – hvor landets President, bla ble presset av Prescott Bush til å ikke gjøre noe – dermed nektet USAs maktelite å bombe dødsleirene.

Hadde man gått frem og fortalt hvordan jødene skjebne ville bli – allerede under OL i Tyskland i 1936 – da de allerede drev med jødeforfølgelse i Tyskland – så hadde folk bare blåst det vekk – det skjedde da også under OL, da få nasjoner reagerte. Kun ca. 3 år etter OL – i 1939 – da denne båten MS Louis gikk «verden rundt» med over 800 jøder – sendt fra Tyskland – så ville ingen åpne for de – ikke Cuba – ikke USA ikke England (som bare tok imot noen barn) – og havnet i Europa – og senere ble flere av de drept. Men selv da – ville ingen tenke eller klare å forestille seg at Hitler ville utrydde jødene. Det var for utrolig – og hadde du gangsyn til å se det – hadde du blitt sett på som konspirasjonsteoretiker – enda alle tegnene lagde bilde av hva som måtte komme. Da skjønner du kanskje hvor jeg vil!

La tittet litt på denne artikkelen:

Bill Gates-effekten: WHOs DTP-vaksine drepte flere barn i Afrika enn sykdommene den skulle beskytte mot

Artikkelen sier blant annet:

Men Bill Gates og surrogatene hans, GAVI og WHO, gjorde DTP prioritert for afrikanske babyer Den danske regjeringen og Novo Nordisk Foundation bestilte denne studien av et team av verdens ledende eksperter på afrikansk vaksinasjon. De to mest fremtredende navnene, Drs. Søren Mogensen og Peter Aaby, er begge vokale vaksinesupportere. De ble sjokkerte da de undersøkte år med data fra et såkalt «naturlig eksperiment» i Guinea Bissau der 50% av barna dør før femårsalderen. I den vestafrikanske nasjonen ble halvparten av barna vaksinert med DTP-vaksinen etter tre måneder og den andre halvparten etter seks måneder. Dr. Mogenson og teamet hans fant ut at jenter som var vaksinert med DTP-vaksinen døde med 10 ganger så mye enn uvaksinerte barn. Mens de vaksinerte barna ble beskyttet mot Difteri, stivkrampe og kikhoste, var de langt mer utsatt for andre dødelige sykdommer enn uvaksinerte jevnaldrende. Vaksinen kompromitterte tilsynelatende immunforsvaret deres. Takket være Gates er DTP verdens mest populære vaksine.

Så la oss til gå tilbake til Hitlers lydige underordnende – så kommer vil til en av de viktige, Höss – sjefen over Auschwitz. Han var heller ikke redd for å straffe de «mindreverdige» – ved at deres liv var uten verdi – plage, torturere – og brenne – og kanskje noe av det mest sjokkerende, leger som utførte eksperimenter på levende mennesker:

Fra konsentrasjonsleiren Sachenhausen – vi var innom der, og fikk se vitnesbyrdet, om en legestand, drevet av en statlig elite, til å eksperimentere på sine straffanger.

«…..En ting som er spesielt urovekkende er tilstedeværelsen av så mange leger og den pseudovitenskapelige legitimiteten som deres deltakelse lånte til utvelgelsesprosessen. Jeg viste albumet til Robert Jay Lifton, psykiateren og forfatteren av «The Nazi Doctors» (1986). Alkohol, fortalte Lifton meg, er det som gjorde det mulig for mange av legene å holde ut når drap ble erstattet av nødvendigheten av å helbrede, eller i det minste å ikke gjøre skade.

«Det legene fant der var overveldende,» sa Lifton, «selv for nazister som hadde sett ting før. Det var svimlende. Legene ville ha symptomer som posttraumatiske symptomer; de ville ha dårlige drømmer, de ville bli opprørt, noen ganger ville de si: ‘Vi burde ikke være en del av dette,’ men de ville ofte si dette mens de drakk. De ville bli tatt i hendene på erfarne leger der, nesten som en terapeutisk respons, som ville si: ‘Se, vi skapte ikke dette. Vi må gjøre det vi gjør, og kanskje redde noen liv.» Den erfarne legen ville gå med den nye til sitt første eller andre valg, og hjelpe ham, som et spørsmål om terapi – en sosialisering til ondskap. Man må på en eller annen måte være synkronisert med sitt miljø for å jobbe. Og hvis miljøet er ondt, holder prinsippet, selv om tilpasningen kan være vanskeligere. Fra Fotoalbumet Auschwitz

Eksperimentene var så horribelt for befrierne av dødsleirene – så de satte fast Nurnberglovene, sånn at aldri sånn skulle få lov til å gjenta seg – at mektige krefter, som en Stat – kunne drive leger til å gjøre på denne måten, uten å at mottakeren visste hva det dreide seg om – og ga sitt frivillige samtykke. Med andre ord – om du ikke vet hva som er i vaksiner/medisiner, som omtrent blir tvunget på deg – så bryter de en gammel ed – som nasjonene var overens om etter krigen – som gjelder enda! Å gjenta dette ulovlig ca 80 år etter, uten at massene får kunnskap – er en direkte forbrytelse mot den eden og en forbrytelse mot menneskeheten! Og man kan godt kalle det nazistiske – for det er samme kreftene som motiverte da – som nå!

Men også Nazister hadde sine svakheter – sin familie – de ville aldri ha ofret sine barn til noe ondt. Vi husker den fryktelig filmen Gutten i den stripete Pysjamasen – bygd på en realistisk fantasi, om en nazitopp som ledet en konsentrasjonsleir – og hvor sønnen ble venn med en gutt bak piggtrådene – og en dag gikk gutten inn til sin venn, og så ble de begge dratt inn i gasskammeret – og samtidig begynte det en frenetisk kamp for den nazistiske toppen – som plutselig fant ut at sønnen var borte – og de fant ut at han hadde gått inn i leiren til fangene – og så til slutt, at fant de han død – i hånd i hånd med sin nye jødiske venn – 2 jevnaldrende gutter på rundt 8 år.

Så de som ønsker ondt mot andre mennesker – vil spare sine egne, de setter seg selv over liv og død i motsetning til de de straffer og dømmer som «ugress» på denne jorden – en agenda som tydeligvis også farver Dr. Død;

Bill Gates tidligere lege sier milliardær ‘nektet å vaksinere barna sine’

Da jeg forsøkte å dele den på det Globalistisk styrte Facebook – så fikk jeg hele 3 «faktasjekkere» på halsen, at denne artikkelen var fake. Da tenkte jeg – om de fornekter, så har jeg kommet inn i deres «hellige gral» – det de forsøker å skjule. Alt som FB eliten skjuler og kaller «løgn» – vel, da er vi tett opp mot sannheten. Men samtidig – Bill Gates er bare en liten muldvarp i det store nyoppståtte nazistiske nettverket – om man kan kalle globalismen det – eller i realiteten – Gates of Hell – Dødsrikets port!

Når disse nyoppståtte kreftene, fra skyggene de har gjemt seg over så mange år – er allerede ansvarlig for millioner døde – og utallige syke, og mange temmelig alvorlig – som å bli lammet, hjertesykdommer, utallige helseproblemer – da begynner resultatet snart kanskje å nærme seg antall døde – som nazistene utførte i starten av sitt regime. Men ettersom de holder frem vaksinepasset – så planlegger de nok mer død – enn hva nazistene klarte. Så historisk sett – vil nazistene nesten bli glemt, og sett på som små – i forhold til denne moderne effektive drapsmaskinen – som lurer seg frem nå (se denne synet om død og vaksiner) – ved å bli injisert i folks årer – og det kan virke som uvaksinerte også kan bli smittet av de vaksinerte – muligens ved piggproteiner – som blir produserte i ett sånt stort antall i kroppen, av de vaksinerte – som deres forsvarssystemet ikke klarer å få noe kontroll over.

Og eliten – har blitt redd for å bruke vaksinerte piloter – til å fly deres fly:

Freedom Flyers Organization: Velstående forretningsmann har nådd ut og vil at uvaksinerte piloter skal fly sine jetfly (VIDEO)

Som artikkelen bla sier:

Gateway Pundit har rapportert mye om det økende antallet hendelser som involverer piloter som enten dør plutselig eller besvimer mens de flyr. Selv om ingen endelig har bevist om Covid-vaksinen er ansvarlig, er det ganske enkelt uforsiktig å ignorere disse hendelsene.

De som er rike – kan kjøpe seg det meste, men verre for eks. foreldre i New Zealand, som ønsket blod av uvaksinerte, når det krevdes blodoverføring – som selvfølgelig staten nektet de det og ville tvinge barnet til å få vaksinert blod, enda flere 10 tals meldte seg frivillig til å gi blod.

Og vi har også fått med oss at mange i eliten – har også ikke tatt vaksiner – som Bill Gates familie – men fått saltvannsoppløsning eller noe annet – som den Tsjekkiske oversykepleiere varslet om – bare i sitt land. Det er vel ikke noe annerledes i Norge eller andre land – vi kan se dette i foregangslandet USA:

Ja, det er noen grupper som får fritak fra vaksiner. Og det er de ansatte i det Hvite Hus, Ansatte i CBC (tilsvarende vårt folkehelseinstitutt), de ansatte på FDA (de som godkjenner og ikke godkjenner vaksiner), ansatte i WHO, ansatte i Moderna, ansatte i Pfizer og ansatte i Johnson Johnson (Jansen) – de 7 gruppene er unntatt fra obligatorisk vaksinering i USA. Mikrobiolog Runi Rogers

Dette er det nye adelskapet – som vil redusere jorden mange innbyggere – men tror de selv skal slippe unna alt. Dermed forstår vi hvorfor vredesskålene i Åpenbaringen – er så intensive og harde – mot de følger dette systemet ukritisk, på den tiden er hjertene deres så herdet – at de ikke føler noe – de vil bare gjøre det som er ondt – og det finnes knapt glade sjeler igjen på jorden – som du kan lese om i synet til Ken Peters.

Gates er i mine øyne, en dødens tjener for Gates of Hell – Helvetes Port. Men likevel er han bare en som løper ærend for disse kreftene – men sterke pengekrefter åpner opp for hans vei inn i India, Afrika – og nå over veldig mange nasjoner – og ikke minst har ett sete i WHO (og Norge støtter offisielt Bill Gates med mye penger – Norge er ett veldig antikristelig land) – som er kun lov for utvalgte fra ulike nasjoner. Så om du vil vite mer om Gates of ….. så kan du lese denne artikkelen:

(NB! Hvorfor ler Bill Gates – når man snakker om Covid ulykker)

https://spikerscorner.blogspot.com/2023/01/hvordan-bill-gates-pa-egenhand-styrer.html

I artikkelen over – er det mange gode henvisninger og lenker til Bill Gates, og alt han er med i – det er ikke lite imperium han leder – og resultatet – av hans tjeneste, kan sammenkobles til tyvens – som er å «Stjele, drepe og ødelegge» – Joh. 10:10.

Jeg anbefaler deg å se gjennom artikkelen over. Mye interessant!

Vi har ikke kamp mot kjød eller blod – og vår kamp er ikke direkte mot Bill Gates – men det er viktig å se hvilket rike han representerer – det som til slutt blir totalt ødelagt!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s