4 Nov. 2021 – Hvem eier verden? Del 2

https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html

Neste emne skulle starte med ett spørsmål. En tilfeldig person som meg selv, med liten erfaring med video redigering, bruker en gammel Laptop, kan i løpet av 20 minutter objektivt portrettere at bare 2 selskaper har totalt monopol over all industrien i verden. Så det naturlige spørsmålet blir: Hvorfor hører du ikke om dette i media?

”Hva” sier (muligens hun som er gift med Prins William) hun ”Det er et godt spørsmål”. Hver dag har vi valg mellom utallige rapporter, dokumenter og TV program – og enda, ingen av dem snakker om dette. Er ikke dette interessant nok? Eller kanskje det er andre ting som er mer interessant? Svaret får vi igjen fra Wikipedia. Omtrent 90% av den internasjonale media, er eid av 9 media selskap. Selskapene eid av disse internasjonale media selskapene (Konglomerat) er for mange til å bli nevnt. Så jeg skal bare vise deg de viktigste merkenavnene vi alle vet om.

 ViacombCBC

ViacomCBC er Morselskapet, rundt andre, alle CBC kanalene. Også den kjente Paramount, hvor de mest kjente filmene og seriene i verden blir skapt – som MTV, Comedy Central, Nickelodeon, den populære britiske kanalen Five (fem) og den populære Australske Ten (ti). Gjett hvem som er den største aksjonæren i ViacomCBS?

Før vi ser på de andre selskapene (konglomeratene), la oss ikke glemme å nevne vår ekstreme mektige strømmegigant monopolist, Netflix og Amazon Prime.  Begge tilhører de samme aksjonærene.

Begge tilhører de samme aksjonærene. Så har vi AT&T, som er moderselskapet til Warner Brothers, HBO, Discovery Channel, CNN, Cartoon Network, TNT, DC og mange andre velkjente merkenavn. Gjett hvem som er den mest kjente aksjonær på AT&T?

Den tredje, er all det kraftfulle News Corp.

Dette selskapet, News Corp, eier mange av de mest kjente nasjonale og regionale nyhetsmedier/aviser (som The Sun, The Times, The Sunday Times, TLS, The Wall Street Journal med mer.) , magasiner, TV kanaler i USA, England og Australia – aksjene av News Corp er eid av den amerikanske multimilliardæren Robert Murdoch, og av andre institusjonelle aksjonærer, som vi ser ellers overalt.

News Corps søster organisasjon er The Fox News, som også er en av de mest kraftfulle media selskap (konglomerat, henger sammen med andre selskap) på jorden. Akkurat som News Corp, er dette eid av Murdoch familie og de vanlige investorene.

Så har vi Disney selskapet – en konglomerat av ufattelige dimensjoner, med mange datterselskaper som Pixar, Marvel, 20th Century, Lucas film, ABC, National Geographic og Hulu. Hvem er de største aksjonærene:

En annen mektig media konglomerat er Comcast, det er datterselskapet av NBC, Dreamworks, Universal, The Sky Group, Focus Features, Xfinity og mange andre hoved media merkenavn. Og som vi forventer, de største aksjonærene er:

Jeg kunne ha fortsatt i timer, og vise at i nesten alle land på jorden er de lokale mediene på hånden til disse konglomeratene (selskapene) – som igjen er eid av institusjonelle investorer, eller av en ekstrem rik og kraftfull familie elite. I England teks. er nesten alle populære medier og magasiner eid av Daily Mail Gruppen,  i skyggen av det overnevnte News Corp.

I Nederland, hele media er i hånden av «De Persgroep», Mediahuis og Bertalsman.

Og i Tyskland, er hele media enten kontrollert av de Tyske myndighetene, ProSiebenSat2, Axel Springer og igjen, Bertelsmann, Axel Springer – som er en konglomerat av enestående dimensjoner. Bertelsmann er ikke bare Mor selskapet av de største bok forlagene i verden, Penguin Random House, som også eier og er grunnlegger av BMG musikk. Bertelsmann kontrollerer også en stor del av det Europeiske media – via deres datterselskap RTL, ett selskap med 67 TV kanaler, og 38 radio stasjoner.

Bertelsmann er eid av den ultra rike Bertelsmann-Mohn familien som i fortid åpent samarbeidet med nazistene. Pga det, så var Reinhardt Mohn holdt som krigsfange inne i USA. (hans far Heinrich Mohn var en større sponsorer av Waffen SS). Ved siden av RTL, Bertelsmann eide også en større del av det franske MSM (hovedstrømmen av media),

og sammen med Media Set, den mektige Italienske konglomeratet av den tidligere president Berlusconi – som kontrollerer det mest viktige delen av den italienske MSM (media) – så eide de også alle populære Spanske TV kanaler.

Nå, for å komplettere bildet, la oss se hvor nyhetene kommer fra, som alle Medienes kringkastingsorganisasjoner mater oss med på daglig basis. De varierte nyhetsmediene produserer ikke nyheter på egenhånd, men bruker informasjon og bilder fra nyhets agentur. Sånn som Reuters, The Dutch ANP og The French AFP. Disse organisasjonene er alt annet en uavhengig. Reuter er eid av den mektige Canadiske Thomson familien.

ANP er eida av den nederlandske investoren Cees Oomen, AFP er for det meste finansiert av den Franske staten. Kjernejournalistene og redaktørene som jobber i våre medier, eller disse nyhets agenturene er tilknyttet med viktige journalistiske organisasjoner – som European Journalism Centre – disse er den største finansierne av media relaterte prosjekter gjennom Europa. De trener journalister, produserer lære materiell, gir internering til for eksempel. ANP og jobber nært til verdens største aksjeselskap som Google og Facebook.

For journalistisk analyse og mening, så er alle hoved mediene ett medium i verden, som bruker Project Syndicate, den mest mektigste organisasjon innen dens område. Den støtter de 506 mest viktigste media publikasjoner i hele 156 land. Project Syndicate pluss en organisasjon som den Europeisk Journalism Center – sammen med Nyhets agenturene (telegrambyråene) – er kontaktlinken mellom alle de ulike media publikasjonene rundt om i verden.

Når nyhetsopplesere leser nyhetene fra deres teleprintere, så er det en stor sjanse for at teksten kommer fra disse organisasjonene. Som et resultat, den globale media er ofte synkronisert når de rapporterer.

Ankerman (alle nyhetsoppleserne sier det samme i kor – tid 27:29): «Men vi er bekymret for de trøblete trendene av uansvarlige, som bare gir en side av historien som er en plage (pest) for vårt land».  

Eyewitness News: «Dele partiskhet og falske nyheter har blitt så vanlig på sosiale medier, mer alarmerende, noen media publikasjoner publiserer de samme falske historiene, uten å sjekke fakta

Disse falske journalistene sier i kor: «Dele partiskhet og falske nyheter har blitt så vanlig på sosiale medier, mer alarmerende, noen media publikasjoner publiserer de samme falske historiene, uten å sjekke fakta, pga egen agenda, for å kontrollere nøyaktig hva folk tenker – dette er ekstremt farlig for vårt demokrati».

Så gjentar alle nyhetsstasjonene samme ordene – som noen pappegøyer – fra tid ca. 28:00.

I september 2020, The European Journalism Center og Facebook opprettet ett fond, for å støtte utvalgte Nyhets organisasjoner for rapportering under Corona krisen.

La oss se hva organisasjonen er, det sammen med Nyhets agenturene (telegrambyråene), som produserer våre nyheter.

Hos Project Syndicate «publikum» service mission, så ser vi at The Bill & Melinda Gates Foundation, The Open Society Foundation og The European Journalism Center har fått en meget stor støtte (selv Mastercard, Klimafondet og mye mer).

Så The European Jornalism Center selv – og igjen vi ser The Gates Foundation og The Open Society Foundation og de mottar også store donasjoner fra Facebook. Google, dem Nederlandske utdanningsetaten for kultur og forskning og fra det nederlandske utenriksdepartementet.

Organisasjonen som er hjertet av vår informasjonsstrøm, er grunnlagt av Nonprofitt organisasjonen (som eks. Soros, og Bill Gates) av den samme elite – som også kontrollerer hele media. Uansett, en del av våre skattepenger, går til disse organisasjonene bankkonto.

Napoleon: «Fire fiendelige nyhetsmedier er mer å være redd for, enn tusener av bajonetter…»

Ok! Skjønner at dette er mye informasjon å svelge – tro meg, jeg har gjort det så kort som mulig. Og jeg har bare brukt disse eksemplene som virket mest nødvendig, så du kan se det hele bildet – så du kan forstå den pågående situasjonen bedre. Det er et omfattende emne, som kan forandre vårt syn og mange historiske hendelser. Men målet er for å informere deg rundt den overhengende faren, hvor vi kan finne oss selv. Det vil bli nok tid for oss, til å dvele med fortiden. Så la oss tale om de gjeldende hendelsen nå.

Eliten som kontrollerer hver eneste aspekt av våre liv, opp til informasjonen vi tar imot, er avhengig av ufattelig koordinert samarbeid. For å holde hele den ulike industrien på jorden lenket til hverandre, for å være sikker på at de alle jobber i Elitens interesse.

Dette skjer på World Economic Forum, en av dem mest viktigste organisasjonene i verden. På sine årlige møter i Davos, hvor CEOs (Administrerende direktører, sjefene i de ulike organisasjoner mm.) i de største selskapene på jorden, sammen med statsministre, presidenter, politikere og andre innflytelsesrike individer og oranisasjoner som UNICEF og Greenpeace – servert på ett brett av en bobestyrer er tidligere Vise President og «klima endrings guru» Al Gore. BlackRock CEO Larry Fink, presidenten i Europeisk sentral banken, Christin Lagarde,

direktør av CERN, Fabiola Gianotti, Jordans dronning Rania Al Abdullah, Direktør av den internasjonale komiteen for Røde Kors, Peter Maurer, og mange politikere og CEOs fra verdens mest innflytelsesrike selskaper (Tid 31:44ff).  

Ifølge WEF`s offisielle webside, deres årlige medlemsskap koster mellom 53.000 og 530.000 Euro. Men ifølge WEF`s årlige raport, omkring 71% av deres totale budsjett kommer fra deres partnere, som betaler for medlemsskapet for unge politikere som ikke har råd til å betale avgiften.

Wikipedia rapporterer følgende;

«Ifølge kritikerne, Wef er handelsforum hvor de rikeste selskapene kan forhandle avtaler med andre selskaper eller med politikere. Målet til WEF, for mange av de som deltar, skulle være personlig vinning heller enn å løse globale problemer»

Jeg liker ikke å gjøre antagelser, men vil det være så mange problemer på jorden, om nøkkel industriledere, bankfolk og politikere siden 1971 har samlet seg årlig, for å løse vår verdens problemer? Er det ikke merkelig at verdens ledende miljø organisasjoner har møter i 50 år, med CEOs av de mest tunge forurensende selskapene, mens ting bare blir verre og verre, for vår naturlige verden?

(Bilde over, industri ødelegger natur områder for dyr, her en ape som rømmer over ett område som blir ødelagt av maskiner) At kritikken mot WEF er riktig, blir snart riktig, når vi ser på de mest viktige partnerne de har, som står for nesten 71% av WEF`s budsjett, Det er BlackRock, The Open Society, The Bill &Melinda Gates Foundation, JPMorgan Chase &co. Coca Cola Company, Facebook, Google, Apple, PepsiCo og mange andre aksjeselskap, som Vanguard og BlackRock eier aksene på direkte eller indirekte.

President og leder av WEF er Klaus Schwab, en tysk professor og forretningsmann. I hans bok The Great Resett (Oversatt Covid 19: Den store nullstillingen), beskriver han i detalj planene i hans organisasjon:

«Pandemien representerer en sjelden men ett smalt vindu av muligheter for å reflektere, tenke nytt, og nullstille vår verden» – Klaus Schwab.

Koronaviruset, ifølge ham, er den fortreffelige mulighet til bokstavelig nullstille vårt samfunn i alle betrakninger. Han kaller dette «Bygg bedre tilbake» (Build back better). Og dette slagordet ser ut til å være mottoet for alle globalistiske politikere i hele verden.

Klaus Schwab sier i ett intervju (tid 24:14ff) – «Og det er nå ett historisk moment, et avgjørende moment til å gjenoppbygge fremtiden, til å nullstille vår politikk»

Boris Johnsen, statsminister England «Selvfølgelig, vil ønsker å jobbe sammen, ved å bygge bedre tilbak

Joe Biden, illegitim USA president «Jeg sier vi vil bygge tilbake, og vi vil bygge tilbake bedre»

Mark Rutte, unnlatelses (demissionary) Statsminister Nederland «Det er helt sikkert en topp krise, men den gir oss også en unik mulighet til å bygge bedre tilbake».

Pedro Sanchez, Spansk statsminister «Vi må bruke denne historiske muligheten….til å bygge bedre tilbake»

Antonia Guterres, generalsekretær i FN  (tid 34:37) «Sammen vi kan snu en krise til en mulighet, til å bygge bedre tilbake … og oppnå bærekraftig utviklings mål.»

Justin Trudeau, Statminister Canada «Men denne globale pandemien har også skapt en mulighet til å bygge bedre tilbake» «Og klima handlinger er en viktig del for å gjøre det»

Willem-Alexander, Konge Nederland «.. til å bygge bedre tilbake».

Ifølge Schwab, «vårt gamle samfunn skulle bli utskiftet for ett nytt samfunn, hvor samfunnet gir opp deres uavhengighet.(og av bildet over, så får vi en smak på hvordan det «nye» samfunnet vil komme til å bli) Til et allomfattende verdens regjering – hvor folk eier ingenting, men jobber for staten, for å kunne få hus, helseomsorg, og alle de andre grunnleggende behovene.»

Alt dette er nødvendig, ifølge WEF (som overvåkning, som vi ser over).

Fordi vår moderne konsumerende samfunn, som eliten selv pålegger oss, kan ikke fortsette som det er, det er ikke lenger bærekraftig.

Schwab sier i sin bok at vi vil aldri retunere til det gamle normale. (Han sier «Mange av oss lurer på når ting vil gå tilbake til normalt. Hans korte respons er; ALDRI…!).

Og WEF publiserte en video om 8 ting som gjorde det klart, blant annet:

1) at i 2030, så vil vi eie ingenting, men vi ville være glade.

2) alt du trenger vil du låne, og vil bli levert med drone

3) En håndfull nasjoner vil dominere

4) Vi vil ikke transplantere organer, men en (3d)printer vil printe ut nye.

5) Du vil ete mye mindre mat.

Du har sikkert hørt noen som har pratet om Den Nye Verdensorden. Media ønsker å få oss til å tro at dette er et emne for konspirasjons teorier. Uansett har det blitt snakket om det for generasjoner. Som presidenter som George Bush Senior, Nelson Mandala og Bill Clinton.

Bush Senior: Vi har rett foran oss muligheten smi for oss selv og vår fremtidige generasjoner en Ny Verdens Orden (New World Order). En verden hvor loven regjerer, ikke jungelens lov, hvor styre leder/dikterer nasjonene. Når vi får suksess, og vi vil bli det, så har vi en real sjanse i denne Nye Verdensorden.  En orden hvor den troverdige FN kan bruke sin fredsskapende rolle, for å fullføre løftet og visjonen av FNs Grundere» (Og det var Rockefeller som grunnla FN).

Bill Clinton «Etter 1989, president Bush sa en frase, som jeg ofte bruker selv, at vi trenger en Ny Verdens Orden. «

Export-Import bank Conferance, Washington, DC «Den bekreftende oppgaven vi nå har, er faktisk å skape en Ny Verdens Orden»

Nelson Mandela: «Den Nye Verdensorden som er i skapelsesprosessen, må fokusere på skapelsen av en demokratisk verden, fred og fremgang for alle».

Men også av verdens mest berømte filantrop, som Cecil Rhodes (1853-1902) «Hvorfor skulle vi ikke forme et hemmelig samfunn, med bare ett objekt, fremførelsen av det Britiske imperiet, og få hele verden under britisk styre»

David Rockefeller, Henry Kissinger, og selv George Soros.

Kissinger «Ja, det vil bli en Ny Verdens Orden, og det vil tvinge USA til å forandre sin oppfatningsevne».

Soros «Du trenger en Ny Verdens Orden, hvor Kina blir en del av den prosessen av å skape den – og de må kjøpe seg inn, de må eie den»

Disse viktige figurene som, unntatt fra Mandela, var alle på toppen av Eliten, mens de enda var (er) i live – er ikke de eneste som drømmer om en mektig verdens regjering.

I 2015 – FN presenterte den kontroversielle Agenda 2030 – som nesten er identisk med Klaus Schwab`s Store Nullstilling (Great Reset).

I deres egne ord (tid 38:04), så vil FN, akkurat som Schwab, ønsker å sørge for at innen 2030, så vil fattigdom. Miljøforurensing og sykdom vil være ikke eksisterende på jorden. Det lyder som en sympatisk plan, inntil du leser det med liten skrift. Du forstår, ideen er at Agenda 2030 vil bli betalt av oss, innbyggerne – ved at de krever at vi gir opp våre fundamentale rettigheter, for å støtte saken publikums helse.

(Bildetekst: «Vår helse er avhengig av hver og en av oss. Det er derfor vi trenger å bekjempe denne trusselen sammen»). Vi vil bli krevd til å gi opp vår egen overflod, for isteden så får vi reduksjon til fattigdom. Dette er ingen konspirasjonsteori, du kan lese det selv på deres offisielle web sider:

I kortversjon, for å koke det ned til dette;

FN ønsker å ta skattepengene fra alle Vestlige land og gi de til denne mega elite selskapene, som vil få kontraktene til å gjenoppbygge samfunnet. Globalt så trengs en komplett ny infrastruktur, ettersom fossil drivstoff må bli noe som tilhører fortiden, i følge FN. For dette enorme prosjektet, så trengs en verdensregjering, sier FN. Og det samme FN tar selv ansvaret for å bli denne globale regjeringen.

Akkurat som Schwab, FN tror at pandemien er den perfekte muligheten for å akselere implementeringen av Agenda 2030. Det er bekymringsfull at WEF og FN at de åpent ser pandemien og andre katastrofer som en mulighet til å omskape samfunnet – spesielt siden vi har sett at eliten har alle ressurser til deres egen disposisjon – til å få oss til å tro at det er en pandemi, og selv å skape en:

(Det finnes nå bevis på at Fauci – legemiddelguruen i USA – har selv vært med på å lage dette viruset som er sluppet løs, i såkalt Gain-of-Function – som betyr å ta ett virus (eks. fra dyr), og gjøre det mest mulig skadelig for mennesker).

Bildetekst, tid 39:51: Inntil nå, så er det sagt at Covid 19 bare hadde et «pandemisk potensiale».

Vi burde absolutt ikke ta lett på disse tingene, og vi burde undersøke dem nøye. Og når vi gjøre det, så kommer vi over ting som er enda mer trøblete.

De mystiske møtene før pandemien slapp løs

Fredag, den 18 oktober 2019, måneder før pandemien ble deklarert – så ble det holdt ett møte på Pierre Hotel i New York, for en utvalgt gruppe på rundt 130 veldig viktige gjester (bla. Eduardo Martinez (UPS), Christopher Elias (Gates Foundation, Adrian Thomas (Johanson & Johnson), Som Inglesby (Johns Hopkins Center for Health Security). Også politikere og verdens mest respekterte leger og farmasøyter. Formålet med møtet var å simulere det mulige scenario i en begivenhet som en global pandemi – dette kunne være en tilfeldighet, kan du jo si.

(tekst: Hendelse 201 – Scenario – Event 201 simulerer ett ubrudd av en novel zonotic (gjennom en infeksjon som kan overføres fra dyr til mennesker under «naturlige» forhold) Koronavirus smittet fra flaggermus til griser, til folk – som eventuellt blir smittet transportert fra person til person. Patogenet og sykdommen den forårsaker er mye en kopi av Sars, men er mer smittsom i samfunnet, i folk med milde symtomer)

For denne simulasjonen, uansett – ett koronavirus, ble brukt som ett eksempel. Simulasjonen dekket i detalj hvordan Koronaviruset skulle utvikle seg, og hvordan de bare kunne kontrollere dette gjennom intens samarbeid av hele industrien, regjeringer, og offentlige etater. Igjen, Den Nye Verdensorden skal redde oss fra destruksjoner. Blir du overrasket når jeg forteller deg at møtet bli kalt Event 201 – var organisert av ingen andre en World Economic Forum (WEF), Gates Foundation, The John Hopkins Institute? Dette er ingen konspirasjonjsteorier. Sjekk de offisielle webbsidene på Event 201 for deg selv. www.centerforhealthsecurity.org/event201

Kanskje på dette tidspunktet, så vil det ikke lenger overraske deg, at det tyske «Robert Koch Institute» som, som alle andre nasjonale helse institutt i verden – som er nært lenket til WHO, som er grunnlagt av Bill Gates – skapte en lignende simulasjon i 2012. Som var saken under Event 201 (tid ca 41:45), en simulasjon som fiktiverte Koronavirus. Denne simulasjonen fikterte at i Sørøst Asia mat marked, ville ett Korona virus spre seg fra dyr, til mennesker. Så tilfeldig det er, er det ikke?

I denne simulasjonen, så tar det mange uker for autoritetene for å identifisere viruset, tillater det så spre seg verdensvid. En simulasjon er laget av det fortløpende 3 år, hvor det er nedstengning, og økonomien er ødelagt. Men også innvirkningen på samfunnet er simulert på alle områder. Selv protestene. Jeg vil ikke trøtte deg ut med detaljer, faktisk kan du laste ned analysene for deg selv, https://dserver.bundestag.de/btd/17/120/1712051.pdf – fra den Tyske regjeringens webside.

Eliten øver seg på pandemi – ved å manipulere media allerede i 2009

Den siste tingen jeg ønsker å vise er ett utdrag fra et foredrag, som den Belgiske topp virologen Marc van Ranst, den 22 januar 2019, på Chatham House (Dens oppgave er å gi kommentarer på verdenshendelser og gi løsninger på globale utfordringer), en stor non profitt organisasjon i London – hvor viktige verdens ledere møtes for å diskutere globale emner. Vinnerene i Chathma House pris, inkluderer Hillary Clinton, Melinda Gates og John Kerry.

Hva van Rast diskuterer er rett og slett sjokkerende – faktisk, han forklarer hvordan han har lurt hele Belgia under Svineinfluensa`en. Gjennom å spre frykt, overdriver dødelighet langt ut over virkeligheten, og manipulasjon via media. Under fryd så forklarer han hvordan han utøvde å pålegge vaksiner for Svineinfluensa, for en livredd belgisk befolkning. En vaksine produsert av farmasøytiske selskaper som han jobbet for – se film, tid ca 43:50 – hvor han forklarer.

Marc van Rast: Tusen takk for invitasjon. Jeg ble spurt om min erfaring da jeg var kriseleder, Svineinfluensa kommisjonær for Belgia, hvor jeg fremhevet kommunikasjonen. Og da har du en mulighet til å gjøre det riktig. Jeg mener, dag en er så viktig (se bilde over). Dag en så starter du kommunikasjonen med media, med folket – og du må gjøre det riktig.

Jeg mener, du må gå for en stemme, ett budskap. I Belgia, valgte de å bruke en ikke politiker til å gjøre dette. Jeg har ingen partitilhørighet.  Og det gjør ting litt, i alle fall på den tiden – litt mer enklere. Fordi du blir ikke angrepet politisk, av en majoritet minoritet – det skjer ikke – og det var en stor fordel. Den andre fordelen, er at du kan spille i Brussel den komplette naive fyren, og få mye mer gjort enn om du skulle ellers ha fått gjort. Du må være allstedsnærværende den første dagen – eller de første dagene, så du tiltrekker deg medias oppmerksomhet.

Du gjør en avtale med dem, at du vil fortelle dem alt, og om de ringer, så plukker du opp telefonen. Når du gjør det, så kan du dra en gevinst fra de tidligere dagene, for å bli komplett involvert og dekket i feltet. Og de vil ikke søke for alternative røster. Om du gjør det, så gjør du ting mye enklere. Disse første ukene, er det ganske enkelt, når du ikke har noen opposisjon, og alle trenger nyheter, og de kan komme til deg for å få nyheter – og du kan få frem ganske mye nøytral informasjon, som blir plukket opp, og, vel, nyhetene blir brakt frem på den måten du legger de frem. Og du kan bare gjøre det i de første par ukene eller månedene.

Og så må du si, ok, vel, vi vil ha H1N1 dødsfall. Selvfølgelig, det vil være uunngåelig. Jeg bruker å sitere Sir Donaldson`s «Tenåringer er svineinfluensa offer i London, som ministeren advarte om, 40 om dagen kunne dø i slutten av sommeren»

Dette sa han i England, på toppen av epidemien. Så, 62 millioner, på den tiden, i England – 40 døde pr dag. Jeg regnet det ut for Belgia – at det ville bli 7 døde dagen på toppen av epidemien.

Så jeg brukte de tallene i media, at syv influensadøde pr dag på toppen av epidemien, som realistisk. Det er sant hvert år (altså vanlig influensa) – selv i interepidemisk – det er veldig konservativt (latter i salen). Uansett, å snakke om dødsfall er viktig – fordi når du sier det, så sier folk – Jøss, hva mener du? Dør folk pga influensa?

Og det var ett nødvendig skritt å ta – og da, selvfølgelig, noen dager senere, så har du det første H1N1 dødsfallet i landet, og scenen var satt og man pratet om det. Og så må vi plukke ut hvem som skal bli vaksinert først – kvinner og barn først – samme hva – jeg mener, risiko grupper var viktig (bildetegning – vaksinasjon for barn og svake før, de som er sterke).

Så misbrukte jeg fakta, som at at topp fotballklubber i Belgia, upassende og mot all avtaler, vaksinerte seg, de lot sine fotballspillere få første prioritet før folket. Så jeg sa – jeg kan bruke det – fordi befolkningen tror virkelig at denne vaksinen er så ønskelig, at selv fotballspiller ville skynde seg – for å få vaksinen. Jeg sa, ok, jeg kan spille på det – og gjorde sånn at de ble en stor uklarhet rundt dette – dette er van Ranst som som er urasjonell gal (latter i salen) – Men det fungerte!» Sitat slutt fra Marc van Rast.

Chatham House organisasjon er også finansiert av alle hoved selskapene til Eliten – Gates Foundation, Open Society foundation,

Vi kan snakke i timer, om Korona viruset, som har en overlevelsesrate på 99,98% og det uforståelige krisetiltakene som ødelegger våre samfunn. Millioner av entreprenører har mistet sin inntekt, utallige eldre har død ensomme, isolert fra sin familie. Men jeg tror jeg har gjennomgått nok fakta, som putter den globale Covid krisetiltakene inn i en bredere kontekst, ved å se perspektivet til eliten. Denne ekstreme rike eliten, som samlet har titusener av billioner – som ikke har noe problemer på noen områder, på fakta at mer enn 40% av verdens befolkning lever på mindre enn fem og en halv dollar dagen – og at millioner av barn dør fra drikke vannet som er forurenset, eller av underernæring. Eller av kuler eller bomber. Disse ønsker bare mer makt. De har ingen intensjon til å dele sin overflod med oss. Deres planer er å ta alt fra oss. Og disse planene blir gjennomført nå, mens jeg forteller dette.

Jeg slutter å oversette fra 48:50 – da får du se resten selv – som egentlig bare er etterord, men interessant! Hvordan eliten eks. fjerner uønskede folk, som eks. Julie Assange. En forteller at disse elite folkene – har sine folk i bla. det Hvite hus – og ingen kan sparke dem, selv ikke presidenten – det vi kaller Deep State – eller skyggeregjeringen. Mannen som fortalte dette, ble senere avrettet – muligens av Eliten. Frykten til eliten, er at folk skal oppdage det de driver med – og gjøre opprør mot dem. Derfor sensur – derfor fikk man ikke gå i tog og protestere mot covid nedstengningene – de brukte frykt som våpen – og det har lammet flertallet. Og så følger vi bare strømmen!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s