11 nov. 2021 – Hva skjer nå?

Jeg har med vilje ikke fulgt med på debatten de hadde, og den foregikk under minnet av Krystallnatten 9 og 10 november – bare det er oppsiktsvekkende, med tanke på hva de driver med. Jeg har bare hørt bruddstykker av hva noen har sagt. Jeg hørte at det var 1 sykepleier – som talte for de uvaksinerte, men de andre toppene, var for – men nå virker det som helsetoppene ønsker å innføre det Grønne passet (Vaksinepasset – noen sier jo: Vi må jo bruke passet, siden vi har fått det – hvor hjernetom kan ett menneske bli!). Det får vi vite i Morgen kl. 1200.

Og Søkelys skriver også her om at det er de vaksinerte som smitter, og blir syke, av den enkle grunnen at vaksinene ødelegger mye av immunforsvaret – og den 3 boosteren, har jeg hørt, har virus i seg, som ikke kroppen kan forsvare seg mot (som mikrobiolog Runi Rogers prater om her), ettersom de 2 første injeksjonene ødelegger rundt 75% av immunforsvaret – så blir du avhengig av vaksiner og Big Pharma resten av livet – om du da klarer å leve så lenge med dette heksebrygget i deg. Jeg har et profetisk syn her, som da kan være interessant i denne sammenhengen.

Men jeg synes du burde lese denne artikkelen – som putter denne debatten inn i sammenheng med Krystallnatten:

Norske myndigheter vil se nærmere på muligheten for å segregere befolkningen på bakgrunn av vaksinasjonsstatus

Du forstår, historien har en lei tendens til å gjenta seg – men ettersom det overfladisk kommer i en ny «klesdrakt» så er det bare de mest skarpe som ser det. Vi avskyr hatlovene som kom via Nurnberglovene i 1935 – hvor man utestengte «undermennesker» fra fellesskapet og samfunnet – spesielt jødene måtte etter hvert gå med gule stjerner. Eks. så var den en jødiske jente, som var fremst i høydehopp i Tysland – som var i verdensklasse – men fikk ikke lov til å delta, pga hun var feil rase – jeg skrev noe om dette på min gamle blogg, i 2018 – du kan lese det her.

Idag så planlegger de at ingen som er uvaksinert – får delta i det offentlige, handle på kjøpesenter, reise etc. – på samme måtene som de gjorde med jødene i 30 tallets Tyskland. Og da vi kjenner historien, så må det som skjer etter dette, være da skremmende. For jødene etter Nurnberglovene – så var det bare de få mest oppvakte, som tok med seg familiene og flyttet – og klart, om de hadde råd til det. De fleste ble igjen, og måtte etter hvert møte sin skjebne.

Nürnberglovene var et viktig vendepunkt i 1935. Den loven var at kun folk med tysk eller beslektet blod kunne være tyske borgere. Loven om «beskyttelse av det tyske blod og tyske ære» forbød alle ekteskapelige og ikke-ekteskapelige forbindelser mellom jøder og ariere. Loven ga også en klar definisjon om hvem som skulle regnes som jøder. Jøder fikk nesten ikke lov til å gjøre noe etter at denne loven kom. Det kom også opp mange skilt i Tyskland der det stod «jøder er uønsket». Våren 1938 måtte ca. 80% av jødiske forretninger og mellom 60 og 70% av jødiske industri og håndverksbedrifter måtte bli stengt på grunn av antijødiske tiltak. Dette rammet den tyske økonomi, men de fortsatte uansett. Om Holocaust.

Disse menneskene over – hadde egentlig ikke så mye valg – de ble utvalgt til destruksjon, pga sin fødsel. Dagens atmosfære – så har man ett valg – ta en vaksine, som på sikt vil destruere deg – eller la være å ta vaksinen, og du blir Statens fiender – og kan få samme skjebne som disse (egentlig har man ikke så mye valg, fordi denne gangen gjelder det ødeleggelsen av mye folk, både de vaksinerte og på sikt de uvaksinerte – husk at Bill Gates jobber for befolkningsreduksjon).

Dette er samme ideologi som nazismen – fordi alt er bygd på okkultisme – Globalistene driver med okkulte og sataniske ritualer i hemmelighet – rapportert av de få som har sett det – mens Hitler var fanget av det samme, og var involvert i den rituelle okkulte Thule ordenen – Karl Marx ble også involvert i okkultismen i Tyskland, da han studerte der – og Islams grunnlegger, hadde under sine «åpenbaringer av engelen gabriel» – samme opplevelser som Hitler når han ble sint og mistet kontroll, han kunne fråde – og Muhammed hadde spesielle møter i hulen med «gabriel» – (du kan lese noe om det under dødens ideologier) – hmmm – hvor var det jeg leste om det, jo – her var det:

«..………En i folkemengden svarte ham: Mester, jeg har ført til deg sønnen min, som er besatt av en stum ånd. Når den tar tak i ham, sliter den i ham, han fråder og skjærer tenner og visner bort. Jeg sa til disiplene dine at de skulle drive den ut, men de var ikke i stand til det. Han sa da til dem: Du vantro slekt! Hvor lenge skal jeg være hos dere? Hvor lenge skal jeg tåle dere? Før ham til meg!

 De førte gutten til ham, og da han så Jesus, begynte straks ånden å rive og slite i gutten så han falt til jorden, veltet seg og frådet. Og han spurte hans far: Hvor lang tid har det vært slik med ham? Han svarte: Fra barndommen av. Ofte har den kastet ham i ild og i vann for å gjøre ende på ham. Men om du kan gjøre noe, ha medynk med oss og hjelp oss.

Jesus sa til ham: Om du kan tro, alt er mulig for den som tror. Straks ropte guttens far: Jeg tror! Hjelp min vantro!  Da Jesus så at folket stimlet sammen, truet han den urene ånden og sa til den: Du stumme og døve ånd, jeg befaler deg: Far ut av ham og gå aldri mer inn i ham! Da skrek den høyt og slet hardt i ham og for ut av ham. Han lå som livløs, og mange sa: Han er død. Men Jesus grep ham ved hånden og reiste ham opp, og han sto opp.» Mark 9:17-27

Så å fråde, det gjør spesielt folk som har krefter i seg – da tenker jeg spesielt sånne som Hitler.

Når media hisser opp – som eks. vi ser NRK går foran å gjør, så er det mennesker med krefter fra helvete i seg – som presser på fra sine egne kilder i seg, det smitter så over på de andre ansatte – og så blir det som nyhetsreportasjene i Nord-Korea – masse følelser, ingen fakta – Under Hitlers møter, hvor folk ble dratt med som på en Beatles Konsert, hvor de hylte og skrek – kalte man det i ettertid massesuggesjon. Tror virkelig noen at dette er avskaffet i 2021? Bare gå inn og les og se NRK – så får du se det igjen og igjen.

Da jeg så nyhetene i 1982, da var jeg kun 13 år – og hadde null peiling på Midtøsten striden, men tilfeldigvis tittet jeg på nyhetene, noe jeg vanligvis på den tiden stort sett aldri gjorde (var lite interessert da) – og Israel gikk inn i Libanon – og jeg så at Israelske tanks dyttet bort FN tank, som stilte seg i veien med vilje – og jeg overhørte samtidig NRK reporterens hysteriske følelsesmessige stemme – og så steg hatet opp i meg – og jeg ble sint på Israelerne – uten noen saklig grunn. Etterpå ble jeg noe sjokkert over hele situasjonen – ettersom jeg husker den historien enn idag. Jeg ble sjokkert at jeg ble sint på noe jeg da ikke visste noe om. Men i dag vet jeg hva det var og hva det er.

Og NRK har overført disse følelsesmessige stemmene – som de alltid har hatt mot Israel og jødene som bor i Israel – også til andre ting, når de skal forandre folks tankevirksomhet i landet – f.eks. da det steg ett hysterisk følelses kor fra sykepleiere, som var sinte på andre helsearbeidere, som hadde unntak fra å jobbe med abort – pga samvittighetsgrunner – jeg husker hvordan det steg opp, og media skrev massivt – til noe skjedde, som gjorde at de ikke fikk overtak da, og følelsene senket seg. Samme med Mehmet saken – hvor også media var høyt oppe for å presse politikerne til å forandre lover som bioteknologi loven – så man kunne manipulere naturen og det som Gud hadde skapt. Sånn har media gjort i åresvis – som teks. å svartmale Hagen – og folket ville ha Carl. I. Hagen, men hver gang media begynte – så dalte prosentene og Hagen fikk mye mindre – ved hvert valg. Media er det folk fyller seg med og henter info – og der blir man også styrt i visse retninger av ideologi.

Og Nordmenn har ikke lært eller forstått noe – iallefall de fleste – og nå så blir vi presset til vaksiner. De har sagt lenge at det er frivillig – men som alt disse sjarlatanerne og de moderne kvakksalverne gjør – så vil de presse på oss ett produkt – som ikke holder mål, og er livsfarlige.

En sjarlatan er en:

Sjarlatan, humbugmaker, bedrager, lurendreier, person som gir seg ut for å kunne noe han ikke forstår seg på. Også brukt om å selge et produkt med lav eller ingen verdi dyrt.

UTTALE sjˈarlatan ETYMOLOGI av franskcharlatanitalienskciarlatanociarlatore ‘en som snakker, pratmaker, vrøvle’; opprinnelig om en omreisende salgsmann som solgte (vidunder)medisiner o.l.

Tidligere mye brukt om selgere av virkningsløse «medisiner», jamfør kvakksalver.

Det er sånn du må se disse helsetoppene – som nå skal sørge for å skremme oss, til å kjøpe noe som kan koste deg livet og ødelegge deg. Og media er deres propagandaapparat – finansiert av politikerne, med dine og mine skattepenger.

Så får vi se i morgen – hva de nå finner på – og om nordmenn er like naive og blåøyd, og kjøper sjartalanenes varer – de får pengene – du får giften – de får makten – du blir svakere – de får kontroll – du mister kontroll – fordi du tror at Helsen ligger i Medisinene og hos legene – men de fleste norske leger, forstår virkelig ikke hva som skjer nå – eller gidder å studere hva som er i vaksinene. De fleste er bare redd for å miste jobben, status og levebrødet. Da får gjerne noen bli syk og dø – bare man selv blir spart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s