18 febr. 2022 – Antikrists ånd – og tåken som har blindet våre åndelige øyne

Forstår vi i hvilken tid vi er i – profetisk? Vi skjønner at vi er i Endetiden, men hva er Guds tidskalender for hva som skjer fremover? Jeg har oversatt Robin Bullock – og han mener i sine profetiske betraktninger, at satan går for raskt frem – mye fordi menigheten sover. Eks. da Obama virket som antikrist i Hans ånd, så var det en ånd som hadde «fått sneket» seg frem – som om han kom fra framtiden, fra trengselen. At han virker i denne ånden, betyr ikke at han er selveste Antikrist. Men av alle jeg har sett på verdensscenen hittils – er det han som hittils har virket sterkest i denne ånden.

http://www.z3news.com – så hentet de frem ca 200 vitnesbyrd på folk som mente at de hadde fått drømmer, syner, tiltale på at Obama var nettopp – Antikrist – jeg søkte opp artikkelen nå, men fant den dessverre ikke (men det var mange interessant syner og drømmer der, om man søkte på antichrist) – men her er 2 vitnesbyrd fra der – som mener Obama er nettopp den lovløse:

Obama kommer fra havet for å fortære de kristne (engelsk)

Jeg kommer tilbake. Du har ikke sett noe ennå (engelsk)

Det som er merkelig nå, er at Obama faktisk styrer i sin tredje periode, hvor han manipulerer Biden totalt – han har ett lyttesikkert hus, i nærheten av det Hvite Hus, og har ofte hemmelige møter der med Biden. Biden er kanskje begynte å bli senil, men han får sine ordre, hva han skal gjøre. Les Document.no – så får du en dypere innsikt om hva som skjer i USA – det som vårt Media nekter å prate om – eller kaller konspirasjoner og løgner. Sannheten er nåtidens konspirasjoner!

Det som er merkelig – er at så lenge Obama satt med makten, eller Trump – så kom det frem profetiske ting om hva som kanskje ville skje – folk delte syner og drømmer. Men etter 2020 – så skjedde det radikale forandringer – alle fokusen havnet på vaksiner og ulike nedstengninger. På samme måte som folk ble utmattet av myndighetenes kamp mot folket – for å påtvinge vaksiner – så virket det som det profetiske ble like utmattet. Det er som man mistet synet av det profetiske. Som om vi har kommet inn i en åndelig tåke. Selv z3news – synes jeg har hatt lite fremtidssyner – i forhold til før – det handler mest om vaksiner eller nyheter.

Tåken som blinder våre åndelige sanser

Det minner meg om synet til Rick Joyner – jeg har før skrevet noe om det:

«………Mens jeg ba i august 1995, så jeg dette feltet i en visjon igjen, men med mye mer detaljer. Enden av feltet var dekket av tåke. Ikke langt inn i tåken var det en veldig bratt klippe. Midt på klippen var det en smal, kronglete, bratt sti som dukket opp som en nedadgående bro. Det hadde det samme grønne gresset på det som feltet gjorde og gikk helt til bunnen.

De som gikk inn i tåken, nesten alle misset den lille stien, og falt over klippen. Noen av disse døde, men det var nett under klippene som fanget mange av dem. Imidlertid var disse nettene ikke der for å redde folket, men for å fange dem. Andre kom forsiktig inn i tåken, falt ned på knærne og lette etter stien, som de syntes å intuitivt vite var der. De fleste av dem som lette etter stien var i stand til å finne den og nøye startet ned på knærne. Noen få mennesker hadde fallskjermer, og de hoppet ut av klippen i tåken………» Du kan lese hele synet her – på engelsk.

Jeg leste om denne visjonen i 2001 – og den har alltid ligget bak i bevisstheten min. Og jeg tror den er helt ekte. Det handler om en tåke – som har kommet over verden – i flere år, hvor det har vært desinformasjon hele veien – hvor alle sier at det ikke er noen fare, hvor man hånler og mobber de som ser egentlig hvor veien går. Men nå har de fleste folk gått inn i denne tåken – uten kompass eller å være forsiktig med sine skritt – og havnet så i en felle – hvor noen døde, men de fleste ble fanget – på en kai – med flere båter. Den ene båten var en gjeldsbåt – hvor mange ble fanget av bankene.

Det som er interessant – er at de som går på knærne (i bønn), ved våkenhet – vil finne den lille stien – Herren har laget for hver enkelt av oss – og vil dermed unngå å falle i dette garnet.» Hentet fra denne artikkelen.

Man må ha sitt åndelige kompass iorden, ved å leve i rett forhold til Gud – sånn at man ikke kommer i farer – som nå mange har gjort, uten at de skjønner det. De har rett og slett sovnet – med vaksiner på innsiden – og for en del, vil det bli en evig søvn, ut av nåden.

Men templet må enda bygges – i Jerusalem. Jeg delte jo dette synet – på det:

Trump vil være redskapet i å bygge det tredje templet i Jerusalem

Husk at fordi Trump er ute, så er det ikke sikkert at det vil være det for alltid. Vi må huske Herrens Ord:

«Daniel tok til orde og sa: Lovet være Guds navn fra evighet og til evighet! For visdommen og styrken hører ham til.  Han omskifter tider og stunder. Han avsetter konger og innsetter konger. Han gir de vise visdom og de forstandige forstandDan 2:20-21

Han avsetter og innsetter herskere – og viste i Daniel kapittel 4 – så tok Gud og fjernet Nebukadnessar fra sin stilling – fordi han ble overmodig – på et sekund – han ble gal på sinnet og mistet sin forstand. Til Gud var ferdig med han, og han satte han tilbake i hans stilling. Da skjønte kongen at Gud kan bruke hvem han vil – som hersker – og Babylon var da den tidens største kjente verdensrike. Selv om verden er besatt med en haug med ugudelige ledere – så betyr det dermed ikke at Gud vil at de skal sitte der – for en stund. Det er vanskelig for oss å forstå både Gud allmakt, og hvordan Han virker i kullissene – for å fremme sin vilje. Han gjør det ikke på den måten vi tenker – men ved sin visdom, som er det står:

«For mine tanker er ikke deres tanker, og deres veier er ikke mine veier, sier Herren. For som himmelen er høyere enn jorden, slik er mine veier høyere enn deres veier, og mine tanker høyere enn deres tanker.» Jes 55:8-9

De 5 modige som protesterte mot Pride – du kan lese artikkelen her

Noen ganger kan man være så blind på håpløsheten og mørket man ser utfolde seg – derfor har Gud kalt oss til å vandre i tro – til å se Jesus til tross av mørket. Ingenting skjer uten at Han har kontroll. Samtidig så undertvinger ikke Gud menneskets frie vilje – både til å gjøre godt eller ondt. Når ett samfunn dyrker ondskap – så vil ondskapen spre seg inn som kreft i samfunnet – og dermed så tillater Gud at onde mennesker blir satt inn. Fordi vi tillot abortloven å komme inn i landet, uten store protester – så høster vi nå den ondskapen, av vår Baal dyrkelse, hvor vi ofrer de uskyldige ufødte til Molok. I kjølevannet – så omfavnet vi Israels fiender – og la en snare for Israel via Oslo avtalen. Vi har opphøyd sexuelle avvik som normalt, og 2 av samme kjønn kan gifte seg og adoptere barn. Og i 2018 – når man feiret Pride – så var det mer enn 100.000 som gikk i gatene i Oslo. Å håne Gud – gjør at vi straffer oss selv.

Da jeg vokste opp på 70 tallet – så var den individuelle friheten stor – og folk holdt seg unna dypere type ondskap – da samfunnet ikke var åpen for det. Når alt dette har blitt brutt ned – så åpner vi opp for autoritære krefter – og jo mer synd, jo mer blindere blir folk, de skjønner ikke en gang at de blir narret eller bedratt – isteden ser de på de som er frie, og som forstår veien samfunnet går – som bedratte – det er sånn når man åpner opp for ondskap – man snur på begrepene. Ondt blir godt – og godt blir ondt – og Gud hater det:

«Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert! Ve dem som er vise i egne øyne og forstandige i egne tanker!  Ve dem som er helter til å drikke vin og dyktige til å blande sterk drikk,  de som for gave gir rett til den som har urett, og tar retten fra de rettferdige! Derfor, som ilden fortærer halm, og høy synker sammen i luen, slik skal deres rot råtne, og deres blomst fare opp som støv. For de har forkastet Herrens, hærskarenes Guds lov og foraktet Israels Helliges ord.» Jes 5:20-24

En flaggstang brakk – ett profetisk bilde

Norge er i ferd med å råtne på rot – fordi Grunnvollen er revet opp – og en storm vil vise seg hvor sterk grunnvoll vi har. Jeg så det profetisk – da en flaggstang på Holmenkollen ved en jul – knakk og falt over en tilfeldig kvinne – som døde – selve flaggstangen var råtten, men pga den hvite ytre malingen, så var det ingen som så dens svakhet.

På samme måte er grunnvollen til dette landet fullstendig ødelagt – og veldig få ser det – veldig få kristne skjønner dens makkverk. Mange tror at de kan be og be for at alt skal blir bra i landet igjen, men Norge er ett tapt land. Eneste grunnen til at dommen ikke har falt – er pga. de får rettferdige i landet, som er som Lot – de lider pga ondskapen, men samtidig sørger for alltid å ha Gudsfrykt og olje på sine kanner – og det andre er, Gud ønsker å redde sjeler – og vil reise opp en vekkelse, om det er noen som er verdt til å bære den – for at Ilden kan fortære nasjonen en kort stund – sånn at Guds låve kan bli full – som det står om i Matteus 13:30 – i lignelsen om Såmannen som sådde de gode kornene og ugresset som fienden sådd.

Men når låvens Hans er full, av de Han har utvalgt til frelse – så vil enden komme – Han vil hente sin Høst hjem til Evigheten i det vi kaller bortrykkelsen – og Norge vil da betale sin fulle pris for sin ondskap – og vil bli fortært, som alle rike nasjoner og onde nasjoner i Vredens tid, de siste 3,5 årene.

Lester Sumrall kalte Vestens for den Rike mannen i Lukas 16 – som gikk fortapt – mens de fattige nasjonene, som Lasarus. Derfor kommer høsten til å bli størst i de fattige nasjonene – der det finnes folk som kan bære ilden. Men vi har tro for at Norge også kan oppleve Hans herlighet – når da Nordmennene blir nedbøyd, av sin selvgodhet – og selvrettferdighet – så de kan ta imot den eneste Godheten som finnes – Guds Rettferdighet via Korset.

Jeg tror profetisk at tåken nå er tykkest – selv om land etter land har opphevd sine sanksjoner mot Korona – fordi vi vet ikke hva som ligger bak alt som skjer – og det kan være starten på noe som er mye verre. Men for oss som tror – og følger Herren – så vil alltid Guds lys være i oss – som en fyrlykt på ett mørkt sted – så de som søker lyset, kan navigere seg til oss, for frelse – og til evig liv i Kristus. Jeg tror det verste og det beste er igjen! Og vi skal ikke frykte. Men ikke være naiv – og ikke stole på myndighetene eller de fleste kirkelederne. Vi må stole på Hans Ånd – i Jesu navn!

3 kommentarer

 1. Kanskje ikke så rart at z3news har sluttet å skrive om antikrist. Det ble slått fast der at Obama var antikrist. Så langt har denne spådommen ikke slått til. Derfor blir det nå skrevet om vaksinen, som også er en eller annen form for antikrist, dette ser heller ikke ut til å stemme, da konspirasjoner etterhvert faller på sin egen urimelighet.

  Liker

  • Det er ikke bare z3news – det virker som det er sånn over det meste. Det er den åndelige hengemyra som fulgte den hvite rytteren i Åp. 6 – Korona. Konspirasjoner – det er hva media driver med – stort sett hele tiden. Det er en enorm tåkemyr i åndens verden, fordi kristne ikke har våket – og dermed har mange blitt forledet til å ta vaksine – fordi de har blitt lunken. Man må følge med – ellers så får man lide for å ikke høre Herrens røst!

   Liker

 2. Skal vi tro z3news og andre nettsteder av samme ulla så var det 1000 vis av mennesker som hadde fått åpenbaringer om ar Obama var antikrist. Det ser ut til at de tok feil. Åpenbaringene og profetiene var feil. Folk hadde drømmer og syner an mass som ikke slo til.
  Ikke rart at de toner dette ned nå.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s