30 juni 2022 – Det frie ordet, humor til ergrelse, vaksineskader, de mystiske dødsfallene, Himmelsk lovsang og en farsfigur/hyrdestav for den troende

Jeg vil anbefale deg å lese denne artikkelen:

Medlemmene av dette persongalleriet bidrar på hver sin måte til å omgjøre Vesten til det ugjenkjennelige. Synes du det avstedkommer særlig mye kritisk journalistikk? Alle foto: Wikimedia.

Det frie ordet skal alltid ha brodd mot makten

Summen av det han skriver, om hvor løgnaktig pressen har blitt – uten noe som helst unnatak – unntatt i noen få alternative medier. Og de alternative mediene i Norge, faller sammen en for en – som Resett – og det kan virke som også Norge Idag kan få samme skjebne som Dagen, den tiden Styret i Dagen gjorde ett kupp mot redaktøren Odd Sverre Hove og satt inn den korrupte Selbekk.

Så er denne bildeteksten ganske så visende – på hvor Norge er på vei – «Oppover»:

Vel – humor er det eneste midlet man snart har igjen, når det gjelder den uetiske samfunnsutviklingen. Men samtidig, så likte ikke Hitler humor, han bannlyste Charlie Chaplins «diktatoren» – som gjorde narr av Hitler

Dette er salig moro – når toget med «Mussolini» – kjører frem og tilbake, og de ikke klarerer å få sette den røde løperen rett

Charlie Chaplin som «Hitler» – hvor «Hitler leker med jordkloden – samme drømmer som Globalistene har nå – men ingen våger å tulle med Eliten – iallefall ikke åpent eller i medier ol. Humor er forbudt – om den er «usmakelig»» Da jeg vokste opp, var det å gjøre narr av eliten helt grunnleggende humor, som å gjøre narr av politikere etc. – men så har det snudd, når gjør «humoristene» narr av de som protesterer mot politikerne og alt det politiske korrekte – bare tenk deg dumheten bak «grønn politikk» med kjempe vindmøller, som ødelegger naturen og dreper fugler, og ingen blir straffet for det – men nåde deg om du avliver en skjære på din egen eiendom, Henry Aaseth tok livet av en skjære, og fikk 13.000 kr. i bot – men massemassakre av selv fredete fugler – ved vindmøllene, får ingen konsekvenser for noen. Uansett dagens underholdere – gjør narr av deg og meg – i sin egen dumhet – for å beskytte autoritære krefter som vil ødelegge samfunnet, og ja, hele Landet.

Eller hva med norsk humor, av de få som våger – om hvem som styrer i det Hvite Hus – ved å ringe dit for å prate med Biden, men kommer i kontakt med en såkalt ex-president, som nå går inn i sin tredje periode, med sin marionett Biden):

– husk: Autoritære regimer hater humor og ironi – og derfor så forsøker de også å dempe humor og ironi mot alt statlige handlinger, myndighetene dårskaps politikk – og alt hva samfunnets elite gjør – da vet vi hvor vi er på vei (i Sverige, men også EU, vurderer de å sensurere og gjøre det ulovlig med «usmakelig» humor eller kritikk mot deres destruktive politikk).

Vaksineskader i stort omfang

Så les denne interessant artikkelen fra Demokratenes leder, om hva Arbeiderparti staten holder med på nå, ved å forsøke å ruinere oss:

Det norske folk påtvinges en krise med enormt skadepotensial

Men disse anti-humoristene – som tar seg selv veldig høytidelig, vil ikke høre om sitt ansvar med å forgifte flere millioner med giftsprøyter, som har skjedd bare i dette landet – med eksperimentelle vaksiner, som skaper ting inne i deg, som ett frø – som vokser inne i kroppen din – med ett skall som ligner på ett krypdyrs skjell – du kan lese om det her.

Og nå kommer frukten av Erna Solbergs og elitens harde jobb, for å underkue og tvinge nordmenn inn i det Historiens verste eksperiment, siden de forbød denne typens praksis ved Nurnbergkodeksen, pga at de gjorde jødene som forsøksdyr – bare at de ikke vil fortelle deg hva som er i vaksinen eller å unngå å gjøre den frivilling, er å bryte den loven – som de fleste nasjoner etter krigen var enig om at var en forbrytelse mot menneskeheten:

Akuttkapasiteten ved flere sykehus sprengt. Ingen fatter hvorfor

Mennesker, trygge motorsyklister som alltid har kjørt safe, kjører nå bare ut av veien, og dør – bilulykker og mye annet. Og artikkelen sier dette om Portugal (og Norge):

«I Portugal er den generelle dødsraten i år opp 25 prosent i forhold til gjennomsnittet siste fem år – og det skyldes ikke covid. Helseministeren karakteriserer en forespørsel fra pressen basert på offentlighetsloven, om innsikt i ikke-graderte administrative dokumenter etter januar 2020, som «åpenbart overdreven, fornærmende og ikke gjennomførbar», og tar sjansen på en rettssak for å slippe å informere publikum.

I Norge ville Erna Solberg ha 100 års hemmelighold av myndighetenes korona-håndtering.«

Les også denne:

Lisboa i Portugal – en av Europas vakreste torv

Portugal: Staten stopper brysomme medier

Våpenlover – for å gjøre deg forsvarsløs

Det er ikke våpenet som gjør deg farlig – men mentaliteten din – og i USA så høster de mye død, pga deres falne natur, og ett liv i synd, videospill, internett, hor, skilsmisse, porno, okkultisme, satanisme, pedofili (som faktisk selv Joe Biden er blitt anklaget for, da de har funnet dagboken til hans datter). Så la oss titte på Israel – de har mest våpen pr. innbygger, men omtrent ingen overgrep eller drap med våpen. De skjønner at de må ha det til forsvar – da deres fiender kan dukke opp i eget nabolag.

Demokratene i USA – vil gjerne fjerne våpnene i private hender, sånn at bare staten har våpen – heller ikke betryggende, ettersom det var nettopp det Hitler gjorde, fikk alle til å levere inn våpen – så var det bare for tysk politi, SS, Stormgruppene eller hva som helst av Hitlers opprørsmakere – å gå inn i private hjem, for å drepe, stjele og ødelegge, Johannes 10:10:

Senatet vedtok ny våpenlov

Plutselig mystisk død

Hans Kristian Gaarder var en høyutdannet smart fyr – som ble hetset og mobbet av media – og folk trodde på det, som alt annet som kommer fra MSM.

Vi glemmer at når makten på toppen blir korrupt, og ett ondt regime, som lever i lovløshet og i mafiavirksomhet – så må de avskaffe motstanden i folket, og derfor er de så tøffe mot alternative medier, og skaper splittelser og noen, har dødd på en såpass mistenkelig måte, som teks. mannen som protesterte mot Korona nedstengningene, Hans Kristian Gaarder – og så etterpå så hevdet de at han døde av Korona, les denne nekrologen fra en venn av Hans K. Gaarder

Det lot ikke vente lenge på seg før den skamløse rikspressen fulgte opp med å forsøke gjøre noe salgbart ut av døden din. Som åtseldyr kastet de store avisene seg over saken, og god presseskikk var som fordampet. Fullstendig uten blygsel ble det fulle navnet ditt smurt utover de store avisenes nettsider. I en uttalelse til NTB lørdag skriver dine pårørende, uten at jeg vet nøyaktig hvem det her ble referert til, at avisenes identifisering med fullt navn og bilde har vært en stor tilleggsbelastning. Ja, disse søppelavisene smurte det faktisk tjukt utover at du var Covid-19 fornekter, og — sannelig! — at de hadde påvist koronainfeksjon hos deg post-mortem. Og jeg som trodde helseinformasjon som dette var forbundet med konfidensialitet, men det er det tydeligvis ikke?

Det er også helt fantastisk hvor raskt denne smitten ble fastslått, tatt i betraktning at både norske og utenlandske patologer har gitt uttrykk for problemer med å påvise spor av viruset hos de såkalt koronaavdøde. (En overlege ved et stort norsk sykehus gir uttrykk for å famle i blinde etter dette viruset inni kroppene til såkalte koronarelaterte dødsfall). Ikke bare det, for i ditt tilfelle kunne man faktisk lese at korona hadde blitt «påvist ved flere laboratorier». Det er jo utrolig hvilke ressurser som må ha vært lagt ned i å kartlegge omstendighetene rundt din død. Angivelig, i alle fallHentet her.

Statens og andre reelle fiender, og måten de bare forsvinner fra dette livet

Jeg tror at det lukter lik i lasten – av hele greia rundt Hans K. Gaarder. Du vet – det finnes torpedoer – som blir betalt av krefter på eller ved Stortinget/Regjering eller ved den en skjult elite – ikke tro noe annet – ikke vær naiv – det finne selv spillefilmer og krimbøker – som tar dette opp – og noen bruker sine kunstferdigheter innen disse genrene (som teks. «Enemy of the states») – til å fortelle ting som «alle vet» men som «ingen kan bevise», sånn som de ser det – uten at politikere og maktmennesker blander seg inn – det er vel en av friområdene, som politikerne enda ikke berører – så sant du ikke tar med de reelle navnene og situasjonene, så man skjønner hva det gjelder.

Men at folk dør, det skjedde under Bill Clinton, da mange nære arbeidere, bare døde på mystiske måter – eller Obama, folk som hadde sann info uredeligheter rundt han, kunne bare dø, et fly styrtet – kvinnen som godkjente hans fødselsattest (senere har det vist seg at sertifikatet er ett bedrag, som også denne artikkelen snakker noe om), en bil kjørte ut, hvor en gravjournalist døde – før en han skulle avsløre det han visste om CIA, under den tiden Obama regjerte synlig etc. – vi tenker på Putin som toppen av ondskap, fordi han lar sin sikkerhetstjeneste eller andre hemmelige avdelinger avlive eller fengsle sine kritikere, journalister mm. – men han gjør sånne ting åpent – men vi skjønner ikke finurlighetene her i Vest, hvor man gjør det på samme måte – hvor man har ryggdekning av media, som aldri vil grave i det de får beskjed om å ikke grave i.

Uforståelige dødsfall – under Globalismens mantel?

Dette var også kanskje dette som skjedde med den svenske islamkritikeren, som tegnet Muhammed tegningene:

Kule funnet i Lars Vilks’ bil, mystiske lyder høres før dødskrasjen

Du skjønner – dagens kritikere, lever farlig – fordi landene i Vest, utvikler seg mer og mer til å bli regimer. Jeg tror at en god del av de som sitter på toppen, er satanister og djevletilbeder – og som jeg skrev i Agenda 2030 – så sier Lars Enarson dette:

Som jeg skrev i mitt Dagens Ord, hvor profeten Hesekiel fikk se avgudsdyrkelsen inn i templet, som var skjult for allmenheten – og i tillegg tillot Judea å brenne små barn levende, til de døde – noe lik abort, som er en fryktelig smerteakt for selv små spirer av barn, selv om nervesystemet enda ikke er fullt ut utviklet – derfor ble også Judea totalt ødelagt av Nebukadnesar – det var Guds rettferdige dom over landet.

«Enarson forteller i sin video, at disse kjøpmennene/store bedriftseiere ansatte en dyktig bankier fra Holland, og han fikk vite at det var en ting han måtte ha, for å jobbe med dette her: Ingen samvittighet! Bare gjør hva vi sier du skal gjøre. Mannen godtok jobben – og fikk høy lønn. Men etter en stund, så hadde han vært med på en messe – hvor disse rikfolkene ofret levende barn til gudene – og da fikk han nok, og trakk seg ut. Av disse 8000 rikfolkene – nektet han å prate om hvem de var – fordi da ville han kun ha en dag igjen å leve. Disse rikmennene har omtrent all rikdom i sine hender.«

Så jo høyre man kommer opp, der de mektige råder – jo mer flyter ondskapen – og ett liv har lite eller ingen verdi.

Islam – en Baal religion

Haram betyr hovedsynder – via bla. forståelse av Hadith, historiene om Allah, blitt til lenge etter hans død. Bildetekst: 10 hovedsynder for kvinner 1: Å vise hår eller hud offenltig 2: Snakke høyere enn en mann 3: Gå ut uten følge av sin ektemann 4: Bære edelstener/juveler/smykker offentlig 5: Å ha på seg makeup 6: Å ha på seg parfyme offenltig 7: Argumentere med sin ektemann 8: Ikke gå med hijab 9: Ha romantiske følelser for feil person 10: Vise frem sine øyebryn etc. – Må Allah distansere oss fra alle typer av synder og gi oss gaven til JANNAH (paradis) – Husk – kristendommen spiller på frivillighet og ut fra ens indre i hjertet – mens Islam er bygd på ytre tvang – ytre «helliggjørelse» – en sekt ut fra kristendommen, egentlig – men totalt destruktivt for den menneskelige friheten.

Vi vet at kvinner i Islam, kan lett bli behandlet som hunder, slått, underkuet, begravd levende eller bare drept på en annen måte – det skjer hele tiden – kvinner som blir voldtatt, burde ikke melde det – da hun kan få opp mot 100 piskeslag, fordi hun hadde sex med en mann – og mannen kan bare tas om det finnes flere vitner, helst av menn.

Vi vet at Islam er en dødsreligion, pga deres lyst til å drepe, omtrent alt og alle, som ikke er muslimer – samtidig som de ofte også dreper hverandre i sinne små blodfeider eller kriger, statskupp eller andre typer feider. Husk at Islam er en Baal religion – og vi vet hva Gud synes om Baal:

«De forlot Herren og dyrket Ba’al og Astarte-bildene. Da ble Herrens vrede opptent mot Israel. Han ga dem i røveres hånd, og de plyndret dem. Han overga dem i deres fienders hånd, disse som bodde omkring dem. Og de kunne ikke stå seg mot sine fiender. Overalt hvor de dro ut, var Herrens hånd mot dem. Derfor gikk det dem ille, slik Herren hadde sagt dem, og som Herren hadde sverget. Og de kom i stor nødDom 2:13-15

Jeg har lagd en katalog – som jeg har puttet inn forskjellige dødens ideologier, som har påvirket og påvirker de fleste på jorden – som har sitt opphav i Mørkets Rike.

Men også vår elite er blandet seg inn i den samme type Baals ånd, derfor forakter de Livets Sanne Kilde – Jesus Kristus, Han som våre fedre opphøyde, og Hans Ord – mens de omfavner døden – og hatet – og hvitkalker det ved å bruke en masse manipulerende ord, for å få folk til å bli forvirret – og ikke skjønne hva som skjer av de som styrer vårt land. Men det fysiske bedraget er en ting – det åndelige bedraget et annet – mange kristne har blitt forført, fordi de tror mer på Staten, myndighetene, legene, helsevesenet, akademikerne etc. – enn Guds Ord og Guds Ånd, som peker på den oppstandene Kristus – Han som er lovprist i All Evighet, La oss lovprise Hans navn – fordi Hans makt er over all verdslig makt!

Her noen fantastiske lovsanger – fra en gudfryktig søster:

Herre i din nærhet (bruk gjerne headphones)

Sangene får hun fra Himmelen – ofte i sine prøvelser.

Jo dypere du går med Kristus, jo mer salvelse og kraft ligger der – dessverre er det mange kristne, som synger – selv gamle lovsanger – uten å klare å presse frem en dråpe salvelse. Jeg kjenner en lovsangsleder i en pinsemenighet – og han gir alt – jeg mener alt – og likevel så ødelegger han selv gamle salmer som «Ved ditt Kors» som å modernisere den (i utgangspunktet kanskje ikke feil, men om ditt hjerte ikke er helt med Herren, så kan du manipulere alle typer sanger – fordi du deler av det du har – og har du ingenting himmelsk i din ånd, så har du heller ingenting) –

Da er det noen feil med troen din – og du er kanskje rettferdige i andres øyne, men holder ikke innenfor den Hellige Gud. Fordi når du gir – enten du skriver, preker, eller synger – så deler du fra det Herren har arbeidet i deg, på dypet – ofte over flere år – tenk på Johannes Døperen – ensom med Gud i mange år – i ødemarken – og kom ut veldig orginal med orginale klær og mat – og virket kun ca 1 år for Herren, før Herodes drepte han – tenk over disse versene:

«Denne Johannes var kledd i en kappe av kamelhår og hadde et lærbelte om livet, og maten hans var gresshopper og vill honning. Da dro folk fra Jerusalem og hele Judea og hele landet ved Jordan ut til ham og ble døpt av ham i elven Jordan, idet de bekjente syndene sineMatt 3:4-6

Antageligvis fra en film – Johannes Døperen, og Jesus


Hele Jerusalem – fra hele landet – for å høre en sånn orginal fyr som Johannes – uten moteklær eller godt kledd. Fordi Han Gud hadde virket i Ham, over mange år – så når Johannes talte, så kom Guds kraft så sterkt – så hvert ett ord, var med en dybde og kraft, for de som har ett åpent hjerte – og med kraft stynget han hjertene til de uomvendte:

«Han sa da til folket som dro ut til ham for å bli døpt av ham: Ormeyngel! Hvem lærte dere å flykte fra den kommende vrede? Bær da frukt som er omvendelsen verdig! Begynn ikke å si til dere selv: Vi har Abraham til far! For jeg sier dere: Gud kan vekke opp barn for Abraham av disse steineneLuk 3:7-8

Det hjelper heller ikke å kalle seg kristen – du kommer ikke inn i himmelen bare på det ytre navnet. Kun med ett omvendt hjerte – hvor du klarer å forvalte det du har i deg – sånn at du har noe å dele med til andre, av åndelig rikdom. Den som har, og ikke gir, blir som Dødehavet, vannet kommer inn, men aldri ut – og dermed overlever ingen liv i vannet. Den som ikke har – har heller ikke noe å gi – selv om de står på en prekestol og blir æret av andre mennesker – det er heller om du får forfølgelse og forakt, at det kan vise seg at det finnes noe genuint ekte med hele deg, som Himmelen elsker.

Antagelig fra en film – Jesus gjør ett brødunder

«Da sa han til dem: Derfor er hver skriftlærd som er opplært for himlenes rike, lik en husbond som bærer fram av sitt forråd, nytt og gammelt.» Matt 13:52

Og Jesus sa også dette:

«Han svarte dem og sa: Fordi dere er det gitt å få kjenne himlenes rikes mysterier, men dem er det ikke gitt. For den som har, til ham skal det bli gitt, og han skal ha overflod. Men den som ikke har, skal bli fratatt endog det han har. Derfor taler jeg til dem i lignelser. For de ser, og likevel ser de ikke. De hører, og likevel hører de ikke, og forstår ikke.

På dem blir Jesajas profeti oppfylt som sier: Dere skal høre og høre, men ikke forstå, se og se, men ikke skjelne. For dette folks hjerte er blitt sløvt, og med ørene hører de tungt, og sine øyne har de lukket til, så de ikke skal se med øynene eller høre med ørene og forstå med hjertet, og omvende seg så jeg kunne få lege dem. Men dere – salige er deres øyne fordi de ser, og deres ører fordi de hører.» Matt 13:11-16

Å ha – det får man når du har Herren for øyne hele dagen – jeg sier ikke alltid bevisst – om du prater med andre mennesker eller gjør ting sammen med barna ol. – så er du konsentrert der, men har du himmelen i deg, så vet du at Ånden virker med og i deg uansett hvor du er – eller hva du enn gjør – og dermed blir det lett at du hele tiden tenker på Ham – uten at det er krampaktig. Det er som å puste luft – helt naturlig! For du og Herren er ett!

Når du får dine øyne åpne, dvs dine åndelige øyne, så får du se skatter, som andre ikke forstår – og jo mer du går dypere inn i Kristus – så vil Himmelrikets hemmeligheter bli åpenbart for deg – men dermed vil også andre ikke forstå deg, eller kunne følge deg, fordi de er fornøyd med ting som det er – og er ikke sulten på noe mer. Hunger fører deg nærmere Gud – og på det er det kamp hele veien – ikke tro at du får Himmelens skatter på en enkel måte – Gud trener sine disipler, sine tjenere, sine barn, sine hellige, med smerte – fordi det er ting som må renses ut i din sjel, og du vil få ytre strid på livet dit. Det blir en dobbelt kamp – på innsiden og utsiden – og hadde det ikke vært fordi Herren er for deg – så hadde du opplevd at du ikke hadde klart det – men Gud fører deg, i sin trofasthet – videre! Og sørger for at du går i ferdiglagte gjerninger:

«For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud forut har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem.» Ef 2:10

Du vet – jeg har hatt flere menneskelige hyrder, noen har fungert i hyrdetjenestene sine i noen år, for så å svikte, andre har hatt mer øyne for mennesker og makt, enn de små de skulle betjene – derfor så husker jeg at jeg tidlig, mens jeg gikk på Bibelskolen, fikk en profetisk ord, om at jeg skulle få en «farsgestalt» (svensk) en farsfigur i Kristus – og de har jeg møtt, og de har også utviklet meg mer i Kristus, enn de fleste hyrdene jeg har vært borte i, via lokale menigheter.

«For selv om dere skulle ha ti tusen læremestre i Kristus, så har dere ikke mange fedre. For jeg har avlet dere i Kristus Jesus ved evangeliet. Jeg formaner dere altså: Bli mine etterfølgere!» 1 Kor 4:15-15

Etterfølg ikke en leder, bare fordi han er leder – se også om han har ett hyrdehjerte – og at tjenesten hans ikke bygger kun på selvtillit – men det må være noe dypere, noe Kristus likt – som gjør at ditt hjerte henger fast med tjenesten, uten å gjøre de til noen avgud. Jeg husker jeg hadde en cellegruppe/bønnegruppe i en menighet, hvor Per, når han delte, så ble jeg helt stille og hørte, fordi han gravde dypt i sin tro – det var som en salve for sjelen – for ens ånd – man fikk bare ikke nok – når cellegruppelederen kom – så bare forsvant salvelsen og alle ble fylt med frykt og følte seg underkuet – de beste var når han ikke kunne komme, så kunne Per ta over. Forstår du – det handler ikke om titler – men hva du har, etter ett liv med Kristus!

David var en mann etter Guds hjerte – enn som våket over sine får

Åndelige fedre, er en stor mangelvare idag – ja, mange som kaller seg hyrde, som drar flokken mot seg, ikke mot Kristus. Men en hyrde, er den som gir mat til den sultne – våker over sin flokk, som Gud har gitt dem – og er som David:

«Men David svarte Saul: Din tjener gjette småfeet for sin far. Kom det da en løve eller en bjørn og tok en sau fra flokken, da sprang jeg etter den og slo den og rev sauen ut av gapet på den. Og reiste den seg så mot meg, tok jeg den i skjegget og slo den og drepte den.» 1Sam 17:34-35

Men Gud trente han til å være en hyrde for sitt folk Israel – og når David selv ble forfulgt, pga at Gud hadde salvet han – så står det:

«Så dro David bort derfra og flyktet til hulen ved Adullam. Da brødrene hans og hele hans fars hus fikk høre det, dro de dit ned til ham. Og alle som var i nød, eller som var trykket av gjeld, eller som var misfornøyde, samlet seg om ham. Han ble deres høvding. Det var omkring fire hundre mann som var med ham1 Sam 22:1-2

Disse «mislykkede» folkene, ble Davids helter – fordi David var en ekte hyrde, og skapte noe i dem – så de kunne beseire hvilken fiende som helst:

«Dette er navnene på Davids helter: Josjeb-Basjebet, takmonitten, høvding for de tre. Han svingte sin lanse over åtte hundre falne på én gang.

Etter ham kom Eleasar, sønn av Dodo fra Ahohi. Han var en av de tre heltene som var med David da de hånet filistrene som var samlet der til kamp. Da så Israels menn dro seg tilbake, reiste han seg og hogg inn på filistrene, til hans hånd ble så trett at den hang fast ved sverdet. Den dagen ga Herren dem en stor seier, og da folket vendte om og fulgte ham, hadde de ikke annet å gjøre enn å plyndre de falne.

Etter ham kom Sjamma, sønn av Age, hararitten. Filistrene hadde en gang samlet seg til en hel flokk, og der var det et jorde som var fullt av linser. Da nå folket flyktet for filistrene,  stilte han seg midt på jordet og berget det og slo filistrene. Og Herren ga dem en stor seier2 Sam 23:8-12

Den typen hyrder, søker Gud etter – ikke sånne som gjør at meninghetsmedlemmene gror mose på seg – pga inaktivitet – blir som Dødehavet – eller at de ikke vet hvordan de skal søke Gud – eller vandre i rettferdighet – eller i trofasthet – hellighet – frihet – i renhet – i Gudsfrykt etc. etc. – Jeg skal ikke dømme dårlige hyrder – fordi Gud er nådig og tilgir også dem, om de vender om. For mange er selv blitt forført av dårlig lære og dårlige samfunn. Men noen har ett hjerte innerst inne – for Herren. Det gjelder bare at Gud vender dem om!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s