17 juni 2022 – Massiv biologiske strukturer funnet i kroppen på vaksinerte – og en ny bølge på vei?

Jeg velger å oversette denne videon, for å få folk til å forstå hva samfunnet har åpnet opp for. Dette her er mer enn bare enn feiljustert og uprøvd vaksine, som etter hvert kan justeres – det er verre enn det biologiske våpenet Covid 19, som alle tegn peker på var menneskeskapt, sluppet med vilje fra Wuhan – på samme måte som frykten via media, også var menneskeskapt – og løsningen, var en mye verre gift, enn noen offentlig vil innrømme – de som gjør det – kommer i den offentlige gapestokken, og kan bli mobbet ut, miste jobbet etc.

Så vi har kommet inn i inkvisisjonen igjen, på den tiden brente de hekser, nå så finner man «heksene» i de som kommer med fakta, sannheten og som avslører løgnene. Mens de som styrer alt sammen, er virkelig dagens trollmenn – eller skal vi kalle de Dr. Død?!

En rask oversettelse:

https://banned.video/watch?id=62a9cd9fad8c13221d32129f

Bevisene for vaksine død og skader er overveldende – for alle som klarer å se forbi Hovedstrømmen av medias (MSM) hypnotiserende løgner.

Tallene viser at vaksinene har allerede kostet oss 20% økning i dødsfall.

Edward Dowd i ett intervju med Greg hunter sier: 20% mer dødlighet, bekreftet av CDC tallene og tall fra forsikringsbransjen. Og en uavhengige undersøkelse som jeg så nylig, stadfestet at tallet er 20%.

Arbeidsuførhet data (US byrå Dept Labor)

 • Rundt 20 millioner på 5 år
 • spike (pigg) siden vaksinene startet i 2021
 • lagt til 2 millioner individer i 2021
 • 10% økning

10 % økning i arbeidsuførhet. Dette er store tall – sier du at 3 millioner blir arbeidsufør – korrekt.

Og nå – så skjønner vi at dette er bare starten på alt. Ting kommer til å bli mye, mye verre.

Nano teknologi er brukt i vaksinene
Funnet i vaksinene

Mange har allerede sett mystiske objekter funnet i beholderne av Covid vaksinene via 2 seperate grupper som brukte elektroniske mikroskop. Vi er også urolige over utøkning av død i forbindelse med hjerte sykdommer, hjerteslag som økte under pandemien – og flere andre bieffekter på verdensbasis – på den største eksperimentelle vaksinasjonen i Historien.

Er det betryggende at denne ukjente «planten» får vokse i innsiden av din kropp?
Oversettelse: Innehaver av ett begravelsesbyrå finner en massiv klump på størrelse med en neve – etter vaksine

Og nå får vi det første glimtet av det som forårsaker alt dette. Noe i Covid vaksinen ser ut som det gror via en resept fra en type plantebasert system. Unormale objekter er observert i kroppen på denne døde vaksinerte. Fryktelige ting vokser og gror i venene og arteriene.

Dette er ikke blod klumper. Det ser ut som det er noe organisk materiale, med små krystaller med lange tråder. Det ser ut som krypdyrs skjell.

Denne innvendige blokkeringene i de vaksinerte, vil forklare alle de dødelige bieffektene vi ser.

Dette som MSM kaller og spinner på som et Døds Syndrom (som forvirrer/forbløffer legene). Vi vet ikke hva de tingene er. Men er funnet overalt på likhus – de fleste er redde for å tale ut, eller de bryr seg ikke. Kun en har hatt mot til å tale ut til nå – og dette er en tragedie.

Oversettelse: Idag er det en svart tirsdag: Imorgen er det en svart onsdag. For et mirakel, 2 av de mørkeste dagene i den medisinske historien: Det handler om våre barn, så ung som 6 måneder gammel, som skal få injeksjoner som de ikke trenger. Det er ett barneoffer, av en masse barn – det er hva det er – om du spør meg.

For deres som forblir tyst, ting vil ikke bli bedre. FDA har godkjent vaksiner til barn fra 6 mnd. alder – og menneskeligheten gjør ingenting.

Konferanse: Nå skal vi snakke om ett emne som mange foreldre og besteforeldre er opptatt av. Det gjelder Covid 19 vaksiner ned til 6 mnd. (for babyer) – vi har ventet lenge på dette….. (de som står bak dette – er full av fryd …….)

TV underholdning: Gode nyheter. Biden administrasjonen annonserer planer for Covid 19 vaksinering for barn under 5 år – og har bestilt 10 millioner doser – det er stort (publikum klapper og jubler).

Kommentator; Skulle vi fortjene noe annet enn smerte og lidelse når vi ikke en gang beskytter våre barn og små barn? Om de som er redd for å tale ut (fra begravelsesbyråene/likhusene) vil se sine undersøkelse-bord fullt med døde barn – da er det for sent! Det er ikke for sent nå! Om du jobber i ett likhus, begravelsesagent (leger, forskere etc) og ser disse tingene – så er det enda tid for å redde våre uskyldige barn.

Du kan begynne nå, ved å kontakte lege Jane Ruby.

——————————————————-

Tillegg: Les denne artikkelen om den engelske begravelsesagenten – og hans vitnesbyrd når de startet pandemien:

 En begravelsesdirektørs vitnesbyrd om vaksinedød

Og les dette profetiske synet – som er skremmende nok i seg selv:

Drøm om vaksinedød

Men tenker du – det er jo over nå. Er det?

Det ene er at ganske mange er vaksinert, og folk dør eller blir alvorlige syke noen måneder, eller kanskje år etter – ingen vet langtidsvirkningene av dette. Så ettervirkningene forsetter, selv om man forsøker å sensurere bort hvor mange som dør nå, som er vaksinert. Men de klarere ikke å sensurere alt – så da kommer anklagen om konspirasjonsteorier – glupe folk…. de kan sin Gobbels propaganda…..

Men det andre er at de lukter på en mulighet for å starte ett nytt hysteri – det finnes en Agenda (2030) bak det, og det kan virke som WHO planlegger å drukne oss i «pandemier» fremover – til 2030 (jeg antar at man kan kalle et biologisk krigføring blandet med frykt, og det virker veldig bra på massene). Men vi som studerer Bibelen – forstår dette som nå utvikler seg, ganske så bra!

Så det nye er hysteriet om Apekopper – et virus som aldri før har vært noe særlig utenfor Afrika – beleilig at den beveger seg nå opp i flere land – og at de for nesten nøyaktig ett år siden, hadde en øvelse nettopp om Apekopper virus – på samme måte som de øvde på Covid 19, en god stund før de brøt ut. Dette er lett å finne i offisielle kilder som medier, som skrev om det da.

Så til slutt – dette er da dagens Moss Avis – artikkel fra den 16 juni – interessant:

FORBEREDT: Kristian Krogshus, kommuneoverlege i Moss, sier at det er forventet med en ny smittebølge, men at de er godt forberedt. Foto: Pål Andreassen

På vei inn i ny smittebølge: – Forventet

Smitten av omikron-varianten øker både i Moss og resten av landet. Ifølge FHI er vi på vei inn i en ny smittebølge, noe som er forventet, ifølge kommuneoverlegen i Moss.

– Vi har hele tiden vært forberedt på at det kan komme mer smitte. Som ellers i landet har vi også i Moss sett tendenser at det er en liten økning selv om ikke alle registrer smitten sin, sier kommuneoverlege i Moss, Kristian Krogshus.

Det er den nye og mer smittsomme omikron-varianten BA. 5 som særlig sprer seg. Derfor tror FHI at Norge sannsynligvis nå er på vei inn i en ny smittebølge.

– Vi har regnet med at det vil komme en ny smittebølge. Vi har snakket om en høstbølge, men også sagt at det kan komme tidligere, altså allerede om sommeren, sier Stoltenberg til TV 2.

Godt forberedt

Ifølge Krogshus har kommunen mottatt tre mulige scenarioer på hvordan smitten i Norge vil utvikle seg fremover av FHI.

 • Den første er at det kommer en ny variant av omikron-viruset, men forskjellene er ikke store.
 • Den andre er at det kommer en ny variant som er mer smittsom, men som ikke gir mer alvorlig sykdom.
 • Det siste scenarioet er at det kommer en ny variant som både er mer smittsom og som gir mer alvorlig sykdom, og hvor vaksinen ikke beskytter like godt.

Men kommuneoverlegen er ikke nevneverdig bekymret.

– Per i dag ser jeg ikke noe grunnlag for bekymring, det er forventet at det kommer en økning. Det positive er at så mange er vaksinert i Moss. Men hvis det er noen som enda ikke har fått den tredje dosen, så anbefaler jeg det, sier Krogshus og legger til:

– Beredskapen er på plass, vi har lært mye med to år med pandemi.

For personer som ønsker den tredje dosen er det mulig å få drop-in time hver torsdag på kommunens vaksinesenter, som ligger i Øreåsveien.

Kommuneoverlegen sier at den beste måten å spore smitteutviklingen i samfunnet vårt på er å se antall sykehusinnleggelser av personer med koronasmitte.

Ifølge FHI sin siste ukesrapport øker antall innleggelser. I løpet av uke 22 ble det rapportert 80 nye innleggelser, mens de to ukene før var antallet på 75.

– Vi ser noe økning på sykehusinnleggelser. Men de som blir lagt inn på sykehuset er eldre enn det har vært tidligere, sier Krogshus.

Kan nyte sommeren

Til tross for varslet smitteøkning, betrygger kommuneoverlegen med at kommunen har planene klare hvis smitten fortsetter å øke.

– Vi har i Moss vært tett på situasjonen lenge, vi forventet først at smitten ville øke til høsten, selv om den nå kommer tidligere så er vi forberedt på det som måtte komme av smitte, sier kommuneoverlegen og legger til:

– Så ønsker jeg alle en riktig god sommerferie, spesielt nå som vi får en sommer uten tiltak etter to år med begrensninger.

4 kommentarer

 1. […] Dette er også interessant – fordi under vaksinene – så fikk vi faktisk en type Antikristelig gift inn i årene, for de som vaksinerte seg – spesielt mange kristne henga seg til det. Dette er starten på mange kristnes lovprisning til Antikrist, og hans ånd – om man kan si det på den måten. Også det stoffet som utvikles ved vaksinen inne i blodet – en type ukjent plante som vokser inn i venene – ligner på ett krypdyrs skjell. Du kan lese artikkelen her. […]

  Liker

 2. […] Jeg har jo før delt hvilken gift som av fremmede planter som forplanter seg i systemet på de vaksinerte – spesielt mRNA vaksinene. Så fikk jeg lese på derimot.no – en reportasjen som ganske nøye beskriver hva de finner, i oftest vaksinerte (de har aldri sett noe lignende, før etter vaksinasjonen), som død, flere enn alt for tidlig død – jeg gjengir noe: […]

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s