Israel – og en tostatsløsning på vei? Guds vrede og ulykker ligger som ett sverd over nasjonene.

For meg er det interessante tider profetisk – men det innevarsler også vanskelige tider – for alle nasjoner. Ikke alle kristne skjønner at mye av vreden i Åpenbaringnsboken, blir utgytt i takt med folkeslagenes ønske om å underkuve, ødelegge og rive opp det Israelske riket – og enten spre jødene/israelittene blant nasjonene – men helst ødelegge dem totalt. Så siste nytt er dette:

Vil støtte tostatsløsning
Det er ventet at statsminister Yair Lapid i sin tale til FNs generalforsamling torsdag vil støtte den omstridte tostatsløsningen mellom Israel og palestina-araberne, skriver Times of Israel. Det er ventet at statsministeren vil bruke deler av sin tale til å støtte denne «løsningen» og å komme med et opprop til støtte for den. Mange israelske politikere på høyresiden reagerte med avsky da dette ble kjent i går, mens politikere på venstresiden støttet dette. Ingen israelsk statsminister har støttet tostatsløsningen på denne måten i FN.
Hentet her.

Det var en eldre gudsmann – som fortalte dette, når vi en gang dro på busstur til Oslo, for å demonstrere for Israel – også Kåre Kristiansen var med i toget – jeg antar at det var rundt 2003-04. Han sa at han trodde at Gud hadde vist han, at palestinerne ville få sin stat – men med en gang hver nasjon aksepterte det, og ingikk forbindeler med denne nye staten – så ville Guds vrede slå ned i de nasjoner som våge dette (fritt etter hukommelsen).

Og fra en eldre artikkel i Juli i år fra det samme Karmel.net – så står det også en interessant artikkel:

Damaskus skal bli en ruin

Det som kan være interessant, er at Russland har varslet sterkere fordømmelse og mer aggressiv tone mot Israel – pga deres bombetokter inne i Syria. Og den russiske bjørnen holder på med sin krig – og er nok heller ikke redd for å inngå en ny en. Spørsmålet er om det skjer med Putin ved roret – eller om det skjer en omveltning, så en mer skruppeløs leder tar over, som Maurice Sklar profeterte om. Profetier er ikke alltid ledende – men Guds Ords profetier er det:

«Utsagn om Damaskus. Se, Damaskus skal opphøre å være en by og bli til en ruinhaug. Aroers byer blir forlatt. De blir overlatt til flokker av fe som legger seg til ro der, og det er ingen som skremmer dem. Det skal være slutt med festninger i Efra’im og med kongedømmet i Damaskus og med resten av Syria. Det skal gå med dem som med Israels barns herlighet, sier Herren, hærskarenes Gud. På den tiden skal Jakobs herlighet bli ringe, og folkets fete kropp skal tæres bort.» Jes 17:1-4

«På den tiden skal mennesket vende sitt blikk til sin skaper, og hans øyne skal se opp til Israels HelligeJes 17:7

Her er det noen nøkkelvers – Damaskus skal opphøre å bli en by, vi har hittils bare sett delvise dommer – pga IS og kriger i og rundt Damaskus, Israel mindre bombing av Irans store våpenlaster på vei inn i landet for å peke de mot Israel – så er Damaskus allerede blitt en delvis ruinhaug – men den endelige dommen over deres ondskap har enda ikke nådd landet.

Og når Damaskus blir ødelagt fullstendig – så vil det komme en nødstid over Jakob – dvs. Israel – altså de vil lide en type nød som gjør at de blir ganske så tynne – dvs. mangel på mat. Dette kan hende oppstå pga matboikott mot Israel – av nasjonene. Og eller andre ting – at alle nasjoner vil slite med å få tak i mat.

Det siste er at menneskene skal vende sitt blikk mot Skaperen – dvs. en nødstid vil ikke bare treffe Israel – men hele verden, spesielt Vesten – og det vil ut av det, komme en stor vekkelse.

Jesaja 17 er starten på en domino effekt som til slutt vil åpne opp for Åpenbaringsbokens redsler – om du leser alle kapitlene fra 17 til 23 – så finnes det flere tegn på ulike hendelser som til slutt fører til Jesaja 24 – mini profetisk visjon om Åpenbaringsboken. For eksempel:

«Vannet i Nilen blir borte, og elven blir tørr, helt uttørret. Elvene stinker, kanalene i Egypt minker og blir tørre, og rør og siv visner. Gresset ved Nil-bredden dør, og alt åkerland langs elven tørker bort. Det blir spredt av vinden og er ikke mer. Fiskerne klager. Alle de som kaster krok i strømmen, sørger, og de som setter garn i vannet, er motløse.

De som arbeider med heklet lin, blir til skamme, også de som vever fint hvitt tøy.  Landets grunnpilarer er knust. Alle som arbeider for lønn, er sorgfulle til sinns. Bare dårer er Soans høvdinger. De viseste blant faraos rådgivere gir uforstandige råd. Hvordan kan dere si til farao: Jeg er en ætling av vismenn, en ætling av fortidens konger? Hvor er de da, dine vismenn, så de kunne forkynne for deg, så de kunne forstå hva Herren, hærskarenes Gud, har besluttet om Egypt?» Jes 19:5-12


Hvordan kan vannet i Nilen bli borte? Kanskje pga landet som nevnes i kapittel 18 – Etiopia – les denne artikkelen om kjempedemningen i Etiopia:

Etiopia vil fullføre vannkraftverket og deming med Nilen

Jesaja sier om Etiopia: «Ve deg, du land med hvinende vinger bortenfor Etiopias strømmer, du som sender bud over havet, og sender dem i sivbåter over vannene! Gå av sted, dere raske sendebud, til det ranke folket med glinsende hud. Gå til et folk som er fryktet vidt omkring, et mektig folk som tråkker andre ned, og som bor i et land som er gjennomskåret av elver.» Jes 18:1-2

Jeg tror det finnes flere profetiske ting i disse kapitlene – som omhandler profetiske ting som vil skje rundt Israel – før Åpenbaringsbokens redsler kommer til syne:

«Jorden er vanhelliget under dem som bor på den. For de har krenket lovene, overtrådt budet, brutt den evige pakten. Derfor fortærer forbannelse jorden, og de som bor på den, må bære sin skyld. Derfor brenner de som bor på jorden, og det blir bare få mennesker igjen.» Jes 24:5-6

Dette er beskrivelsen av hvorfor Åpenbaringbokens redsler blir til. Og jo ondere menneskene blir – jo mer vil de hate Israel. Og Norge ligger sånn sett dårlig an – de behandler Israel som en paria stat – og ekte paria stater, og banditt-stater, er Norge offisielt venn med – som eks. så varmhjertet de tok i mot de onde folkene fra Afganistan – terrorister og mordere – og kjørte de hit i førsteklasses privatfly på dine og mine skattepenger. Når ett land blir så oppblåst og så ondt som Norges eliteklasse – men også har det smittet over på ganske så mange av innbyggerne – så betyr det at de er rede for dom – derfor klarer ingen å ydmyke seg, og ikke ønsker de det heller! For Gud har sak med Norge!

Norge er ikke til å kjenne igjen – fra den tiden jeg vokste opp – den friheten jeg en gang hadde, til å fritt uttale meg – er blitt borte – fordi Norge har blitt venner med nasjoner som elsker å trellbunde sitt folk, og sånn sett blir man lik sine venner. Da Norge elsket Israel og hadde en varm nær kontakt med Israel – så var også Norge fritt – og vi var en stabil nasjon – og en nasjon som mer eller mindre fryktet Gud. Men friheten falt i takt med vårt vennskap med Radikal Islam som PLO – og nå så vet stort sett ingen noe om Gud – eller Hans lover, eller den friheten som den gir for de som følger den – for de fleste krenker Hans lover døgnet rundt, uten å ense at det vil bli en dom for hver ugjerning vi alle gjør. Og Gud har de ikke i tankene – da de tror de kan skjule seg i sitt eget mørke – for Hans øyne, som ser alt!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s