FBI sjef ble funnet dø, etter å ha avslørt den syke sannheten om eliten – Og Clinton familien hengivelse til satanisme og hekserier

Hillary Clinton – når selv hennes datter opphøyer satan (se artikkel lenger ned), så hva slags foreldre trur du hun og Bill er – Bill som i sin tid spradet rundt på Epsteins Love «Pedofil» Island – hvor han selv som president til nå – har hatt ett horeliv, og utroskap som har vært ganske konstant – selv garantert over jenter mindre enn 16 år…… Det var en grunn til at Epstein måtte dø, han visste for mye om for mange kjente folk.

Skrevet av Dage Hodge, hentet her.

Så det kommer nok som en stor overraskelse å høre at FBI-sjefer ikke alltid var Dyp Stats -bøller.

Hva om jeg fortalte deg at det var en FBI-sjef som, før sin død i 2011, advarte om satanisme i CIA, Illuminati, pedofile eliteringer og mer, og som tok sitt budskap direkte til folket – før han på en grusom måte avsluttet sitt liv før sin tid?

Møt Ted Gunderson, FBIs spesialagent ansvarlig og leder av Los Angeles FBI.

I desember 1951 sluttet Gunderson seg til FBI under J. Edgar Hoover. Han tjenestegjorde i FBIs kontor i Mobile, Knoxville, New York City og Albuquerque. Han var en ung og en respektert agent. I 1973 ble han leder av Memphis FBI-kontor, og i 1975 ble han leder for Dallas FBI-kontor.

I 1977 ble Gunderson utnevnt til leder av Los Angeles FBI. Kort sagt, Gunderson hadde en bred erfaring. Og i 1979 var han en av en utvalgt håndfulle som ble intervjuet for jobben som FBI-direktør, en jobb som til slutt gikk til William H. Webster.

Etter sin dekorerte karriere i byrået trakk Gunderson seg tilbake og begynte å holde presentasjoner over hele landet, og snakket direkte til folket. Det var da ting ble veldig interessant.

Disse sjokkerende presentasjonene ble introdusert for tusenvis av mennesker og fortalte virkeligheten av hva som foregikk bak kulissene i maktens korridorer. Den tidligere FBI-sjefen var ansvarlig for å åpne tusenvis av menneskers sinn, utdanne vanlige mennesker om falsk flagg terrorisme, sataniske rituelle overgrep, MK Ultra mental kontroll og chemtrails (Oa dvs. fly som flyr over oss, og lar en enorm last av destruktiv gift for miljøet få slippe ut, som gir resultat av dårlige høst for bøndene, og er mindre bra for naturen – du ser de på himmelen, når det kommer en hvit sky bak de – det er deres utslipp. Vanlige rutefly har ikke hvite striper bak seg, til tross for utslippene).

Ikke overraskende døde Gunderson plutselig og uventet ikke lenge etter at han begynte å advare om elitens mørkeste hemmeligheter. Det er mange mennesker nær Gunderson som sier at han ble drept av eliten for å stoppe munnen på han.

Gunderson er mest kjent ikke bare for å avsløre denne utbredende ondskapen og å lære publikum, men for å risikere livet for personlig å hjelpe og beskytte mange ofre.

Han jobbet utrettelig for å avsløre den globale elitens seksuelle og sataniske rituelle overgrep mot barn, og led samme skjebne som mange andre bemerkelsesverdige figurer som jobbet for de samme målene i nyere tid.

Isaac KappyChris Cornell, Chester Bennington, Avicii og Anthony Bourdain var alle høyprofilerte figurer som lovet å avsløre mektige pedofile ringer i underholdningsindustrien. De led alle samme skjebne som Gunderson, livet ble brått avsluttet.

Mer nylig ble Anne Heche, som jobbet med en film som avslørte barnehandel i Hollywood, drept i en bisarr bilulykke som har etterlatt etterforskerne forvirret. På samme måte hadde Coolio, som døde i forrige uke, nylig registrert at pedofile kontrollerer underholdningsindustrien, og han anså det som sin plikt å drepe dem.

Uker senere var det Coolio som ble funnet død.

Gunderson er OG for elitepedofile varslere. Han var medvirkende til å avsløre Franklin Cover-Up, som involverte statlig narkotikasmugling, hvitvasking av penger, kidnapping av barn og rekruttering av unge gutter fra barnehjem i Midtvesten for sex med amerikanske kongressmedlemmer.

Gunderson ba sine presentasjonspublikummere om å kopiere forskningen hans og distribuere den til så mange som mulig. Utdanning av massene var hans plan for å beseire det globale fascistiske tyranniet.

Det er i denne ånd vi søker å spre ordet om hans verk.

For å hjelpe oss å utdanne massene, kan du dele våre videoer vidt og bredt, kommentere og abonnere.

Som Jefferson sa, alt tyranniet trenger for å få fotfeste er at samvittighetsfulle folk tier.

_________________________________________

Tar også med denne artikkelen:

Hentet her.

Chelsea Clinton nektet for å ha tilbedt djevelen onsdag etter å ha sendt flere tweets til Satankirken

Den tidligere førstedatteren utvekslet hyggeligheter med den sataniske organisasjonen denne uken etter å ha notert hvordan hun hadde funnet seg i flere Twitter-tråder med gruppen i 2017.

«I 2017 @ChurchofSatan – og jeg ble puttet noe sammen,» sa Clinton. «I 2018 er det … @Hooters. For en tid å være levende, Chrissy!

Satans kirke svarte raskt, noe som fikk Clinton til å gjøre en merknad på hvor lenge det hadde gått siden deres forrige samtale. Clinton og gruppen ønsket deretter hverandre et godt nytt år.

– Det har gått så lang tid! Godt nytt år! sa Clinton.

Flere Twitter-brukere var raske til å stille spørsmål ved Clintons forhold til organisasjonen, og anklaget datteren til Bill og Hillary for å tilbe Satan.

«I det minste er @ChelseaClinton åpen om å tilbe #Satan», skriver en Twitter-bruker i en nå slettet kommentar. «#CurchOfSatan Hvis bare @HillaryClinton kunne være like ærlig.»

Clinton reagerte raskt og hevdet at hennes verbale utvekslinger med gruppen bare var en måte på å være respektfull for andre religiøse synspunkter.

«Å, store nåde. Vi kan være sivile, muntre, respektfulle overfor venner med folk som ikke deler vår religiøse tro, sa Clinton. «Noen ganger gifter vi oss til og med med dem. Jeg er metodist og mannen min er jødisk, takk for at du spør. Et veldig godt nytt år til deg Rhonda!

Clinton, på vegne av en annen Twitter-bruker, oppfordret deretter medlemmer av The Church of Satan til å sørge for å registrere seg for Obamacare.

« Alle amerikanere, uavhengig av religiøs tro, bør få den helsehjelpen de trenger,» la Clinton til.

Du kan se filmen om dette fra infowars: https://www.newswars.com/chelsea-clinton-denies-devil-worship-after-tweets-to-church-of-satan/

Også denne artikkelen tar for seg satanisme og heksedyrkelsen i Clinton familien:

Den lange mørke historien om Clinton-familiens forhold til det okkulte og Satans kirke

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s