Tsunami – en av Jesu endetidsvarsler

Bølgene nærmer seg Miyako City etter at et jordskjelv med styrke 9,0 rammet Japan. Denne tsunamien førte til mer enn 15.000 dødsfall.

» Og det skal skje tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene engstes i fortvilelse når hav og brenninger bruser, mens mennesker faller i avmakt av redsel og gru for det som kommer over jorderike; for himmelens krefter skal rokkes. » Lukas 21:26, 1930 oversettelsen.

King james sier “And there shall be signs in the sun, and in the moon, and in the stars; and upon the earth distress of nations, with perplexity; the sea and the waves roaring; Men’s hearts failing them for fear, and for looking after those things which are coming on the earth: for the powers of heaven shall be shaken.”

Faller i avmakt – eller hearts failing them – så finnes det en annen oversettelse som sier de utåndet av frykt – dvs. dør. Jeg har ofte skrevet om tegnene, første og fremst i månen (blodmåner) – men også andre stjernetegn som Tegnet i Jomfruen. Solens tegn, har vært det vi kaller solformørkelser når solen går i en bane over en hel nasjon – det betyr at dom er forestående for den nasjonen – eventuelt kontinent, som i starten av 1 verdenskrig, gikk det en solformørkelse over Europa – i USA, før Spanskesyken, så gikk det en solformørkelse over USA. Solformørkelse som går i bane over ett helt land, er et dårlige tegn – en reell advarsel fra Gud (for USA – det kom en i 2017 – og siden har det gått veldig dårlig for USA, spesielt etter at Biden jukset seg til seier – den andre kommer i 2024 – betyr det USAs destruksjon som stormakt? Og at dommer står i kø for å destruere landet?)

Ninive – ett tegn til omvendelse

Ninive – en rolig tid for denne som ble kjent som en blodstad – deres terror mot andre land og byer, var velkjent – noe som IS i våre dager.

Det var også en solformørkelse som gikk over den gamle verden – i Ninive, i tillegg så hadde de blitt herjet med pest og krigsnederlag – og andre ting – så når Jona dukket opp med sitt budskap – var de allerede skjelvende for hva de hadde sett – og var villige til å omvende seg pga frykt for tegnet på Himmelrommet – sånn at tegnet om varslet dom ble utsatt fra 40 dager, til ca 150 år.

Dommen – hvor Babylon og Mederne ødela byen.

Dommen over Ninive kom i 612 f.Kr, men denne gangen fikk de ingen advarsel – det var vel kun Nahum i GT som fortalte at dommen kom. Det oppsto ingen Jona som kom ned og ropte ut at de måtte vende om – byens tid var over! Nahums profeti (som stilistisk blir regnet som ett mesterverk, av den nøye beskrivelsen av hæren som inntok byen) ble enten skrevet rundt 663-654 f.Kr. da den ugudelige kong Manasse rådet i Judea – men mest sannsynligvis ca 620 f.Kr, under Josias reformasjoner – den siste gudfryktig kongen i Judea, før dommen ødela Judea i 586 f.Kr. Da var dommen over Ninive slått fast – ingen tegn på at det fantes rom for omvendelse – på samme måte tror jeg Norge er i nå – og antageligvis også USA. Det er bare de gudfryktige i nasjonen – som til en viss grad bremser dommen – og det at Gud tiltenker en vekkelse. Men ofte er det dårlige tider, som får de troende til å vende om og kaste seg ned på knærne – det ser ut som det er på vei mot oss.

Fotnote: En av grunnene til dommen over Judea, var pga det kong Manassa gjorde, 2 Kong. 23:26 – fordi synden kaster lange skygger – mens Kong Josias gudsfrykt, var frukten bla. Daniel og hans 3 venner – fordi Rettferdighet kaster også sine ringvirkninger, om enn ikke skygger – 2 Mos. 34:6-7:

Herren gikk forbi hans ansikt og ropte: Herren Herren er en barmhjertig og nådig Gud, langmodig og rik på nåde og sannhet. Han lar miskunn vare gjennom tusen ledd. Han forlater misgjerning og overtredelser og synd. Men han lar ikke den skyldige være ustraffet. Han hjemsøker fedres misgjerning på barn og på barnebarn inntil tredje og fjerde ledd. 2Mos 34:6-7

Pga en rettferdig konge, oppsto det mange flere gudfryktig – enn om landet ikke hadde det, som under Manassa!

Tsunami – ett domsredskap fra den Høyeste, ett ve rop fra Naturen over synden

Du kan se hele filmen på YouTube her.

Vi har sett alle disse tegnene som Jesus pratet om – men det som er interessant er «Folkene engstes i fortvilelse når hav og brenninger bruser mens mennesker faller i avmakt av redsel…» Jeg tenker vi snakker om en Tsunami. Vi husker hvilken katastrofer Tsunamien den 26 desember 2004 forårsaket. I ettertid så har de lagd en film om det – ett drama rundt denne katastrofen, «The Impossible» fra 2012, bygd på en reell situasjon rundt en familie på 5 – og deres mirakuløse overlevelse. Men i kjølevannet så vi døden – overalt – selv disse små barna som overlevde, ble ikke spart for å se all døden som lå overalt.

Denne familien – ble splittet og delt når bølgen slo inn – de ble svept bort og mange forsvant ut på havet for alltid. Kvinnen og deres eldste sønn – som var inne ved bassenget – og hørte ett brøl – men skjønte ikke noe, ettersom de bla. var skjermet for å se hva som skjedde på havet – og ble rett og slett slukt av vann med en utrolig kraft som bare fant enkelt veien inn – hun havnet inne i vannet, og skjærte seg dypt på ett glass i det ene beinet – men de klarte merkelig nok – tross kreftene fra havstrømmene, og fant til slutt land, å kunne gå på.

Utvilsomt var det en dom over de nasjonene – pga deres synder – Thailand er jo ett kjent sted for all mulig perversjon, sex – og pedofili. Som en av lærerne på Livets Ord fortalte oss, hans adoptiv sønnen var i Bangok, så tok taxisjåføren ut en haug med bilder – av halvnakne kvinner – og anbefalte å kjøre til noen av de – sønnen ville ikke – men da taxisjåføren fortsatte, så svarte sønnen «Jeg er Gift» (Noe han da ikke var, men alt for å slippe denne fyrens intense måte å skaffe flere kunder til Thailands enorme sex trafikk ). No problem, sa han, altså ingen problem – det var nok vanlig at gifte folk skaffet seg ett eller flere «eventyr», uten den andre ektefellens kunnskap. Dette hendelsen var nok noe som skjedde på 80 tallet, før internett – da synden enda ikke helt var moden i de områdene da – men senere var den fullmoden, da internett nylig hadde blitt mer eller mindre allmansseie – og da traff også Tsunamien.

Rett etter flommen traff – og folk begynte å puste lettet ut – de som hadde overlevd – så fortsatt sex trafikken – hvor kvinner og annen elendighet, solgte seg til turister – og livet og synden gikk sin gang. Det minner meg noe om Guds Ord – i Endens tid:

«Og de andre mennesker, de som ikke ble drept i disse plager, omvendte seg ikke fra sine henders verk, så de lot være å tilbede de onde ånder og avgudsbildene av gull og av sølv og av kobber og av sten og av tre, de som verken kan se eller høre eller gå; og de omvendte seg ikke fra sine mordgjerninger eller fra sine trolldomskunster eller fra sitt horeliv eller fra sine tyverier.» Åp. 9:20-21, Bibelen 1930 oversettelse.

Nå var det ikke bare Thailand som ble dømt – India, Sri Lanke og Indonesia – fikk flere dødsfall enn Thailand (det døde i alt rundt 233.000 mennesker – og av dem var det 83 nordmenn). Men endog, Thailand var kanskje en av verdens mest beryktede sex marked. Men dette er nå i denne tid i ferd med å bli innhentet, og stilt likt med mange andre nasjoner, hvor samme typen utukt er blitt temmelig vanlig – spesielt i de Vestlige land, hvor kristendommen en gang ble høyt opphøyd. Pga Internett – så virker det som dagens Norge, er som Thailand i 2004 – våre ekle synder når opp til Guds nese, og skaper dyp sorg i Hans hjerte – at ett nytt Noahs slekt og Lots slekt – har oppstått på nytt, akkurat som Jesus advarte mot:

«Og Herren så at menneskets ondskap var stor på jorden, og at alle dets hjertes tanker og påfunn bare var onde den hele dag.  Da angret Herren at han hadde skapt mennesket på jorden, og han var full av sorg i sitt hjerte1 Mos. 6:5-6, 1930 oversettelsen  

Idag – har mangelen på ekte kjærlighet, og nærhet – og barn som vokser opp i barnehagen fra de er 7-9 mnd – du vet, i den 9 mnd blir ett barn spesielt knyttet til kun mor, ikke en gang far – og å da sette barnet i barnehage – vil både forvirre og ødelegge noe grunnleggende av det sunne bindingen ett menneske skal ha sin sin mor og far. Som erstatning for tapt tid – så får de elektronisk leketøy når de blir større – hvor de får full tilgang til internett, og selv mindre barn har blitt avhengig av onani ol. pga pornografien – og de siste 10 år, har spesielt sex markedet i Norge økt via internetts mange datings sider – men man kan nå enklere få tak i en partner for en natt, mann eller kvinne en natt uten at det koster stort – og mange av de som søker, er høyt utdannede og flere gifte – en såkalt privat tjeneste – og dette er ett voksende marked.

Når kjærligheten går ut, går ofte lysten inn – man forsøker å få tak i kjærlighet gjennom lyst/begjær – men får bare en gjennomhullet og råtten sjel – hvor sjelen blir korrupt. Problemet når du kommer inn i dette – er at mange blir avhengig av det, akkurat som en alkoholiker – og da blir man en rundbrenner – man får aldri fred, om man ikke får tak i mer – det er en besettelse – akkurat som også Pedofili er en besettelse – alt denne besettelsen, skjer fordi man sanker demoner – for hver person du hopper til køys med – så er det nye ånder som kan ta bolig i deg – ikke bare lyst, det kan være hva den andre partneren har, og man veksler ånder mellom hverandre – og sånn sett mister man vettet – og vet ikke lengre hva som er godt og normalt – eller hva som er ondt og galt – man bytter på termene, så man avskyr det rene – og elsker det onde. Man blir rett og slett ett menneske uten vett, men hvor følelsene styrer det meste. Logisk tenkning – forsvinner – noe du eks. kan se på våre politikere inne på Løvebakken.

Vil da en Tsunami ramme Norge – og landene rundt Nordsjøen?

Tsunami i Norge i 1934 i Tafjord – en advarsel om sosialismen som var på vei – som ville ugudeliggjøre Norge, og sende flere og mennesker inn i evig fortapelse? For å ikke snakke om at vi ble erobret i 5 år – det var også en av dommene som rammet Norge. Når ulykker skjer – så burde de gudfryktige begynne å ane tegnene og søke Gud – de som er vant til det profetiske – vil nok se tegnene klarere, enn andre!

Der er Norge, Sverige, Danmark – og mange andre nasjoner kommet til. Spørsmålet da – er om Jesu oppfyllelse vil skje, altså at «hav og brenninger bruser» – en Tsunami – som også Lebesbymannen pratet om – i sine syner.

«Et av de første navn jeg hørte i forbindelse med jordrystelsene var Island, men om det var her eller på bunnen av Nordsjøen som ulykken hadde sitt opphav, kunne jeg ikke oppfatte så nøye. Jeg ble svært forundret, da Herren nevnte disse steder, for jeg visste jo at dette ikke var den trakt på jorden der vulkaner og jordrystelser pleide å forekomme. Men Herren nevnte navnene med bestemthet flere ganger og at jeg virkelig ikke hadde tatt feil, forsto jeg enda mer da jeg straks etter fikk se hele ulykken og de plasser som ble hjemsøkt av denne.

Ulykken rammet alle Nordsjø-stater, men intet land ble så hårdt hjemsøkt av den som England. Røsten sa meg også at ulykken skulle komme for Englands hovmod.

Det hvilte skumring over samtlige Nordsjø-stater, og ingen stjerne lyste på himmelen. Fra sjøen blåste en sterk vind, og i de norske fjell hadde sneen ennå ikke begynt å falle for året. I ånden ble jeg ført til traktene ved Trondheim.

Jeg sto på stranden og så ut over havet, da med en gang grunnen begynte å skjelve under meg. Husene inne i Trondheim dirret som løv, og et par høye trebygninger falt da stranden styrtet sammen. Straks deretter hørtes et veldig drønn ute fra havet og en veldig styrtflod kom rullende med voldsom fart og slo mot fjellveggene. På de lavlendte steder fortsatte den innover stranden. Flodbølgen oversvømte store deler av byen og forårsaket stor skade. Store lager styrtet og ble skyllet bort av bølgene. Oversvømmelsene strakte seg langs hele den norske kysten helt fra Sør-Norge og opp til traktene ved Bodø, og jeg hørte navn på flere av de byer som ligger her.

Da jeg hadde sett i ånden den skade som ulykken gjorde i mitt hjemland, ble jeg i ånden ført til de store byer ved Englands østkyst, der ulykken gjorde voldsomme ødeleggelser. Hele østkysten og store strekninger langt inn i landet ble her oversvømt. Særskilt byen Hull og traktene der omkring ble stygt ramponert.

Skottland fikk ta en hård støt, og det syntes som om en stor del av dette landet sank i havet. Lenger sønnenfor fikk jeg se London. Det viste seg å være den by i England hvor ulykken hadde størst omfang. Havner og kaier ble fullstendig spolert. En mengde store hus var styrtet sammen, og i vannet syntes masser av flytende vrakgods. Flere fartøyer hadde forlist i havnen og somme til og med blitt slengt opp blant husene på land. Det ble for England en ulykke hvis make det aldri før hadde sett. Ute på havet forliste en mengde fartøyer, og mange sjømenn omkom. En stor mengde av fisken og silden i havet fløt omkring blant bølgene i store stim.

Flodbølgen fortsatte inn i den engelske kanal og ødela her havner og byer på begge sider. Særskilt hørte jeg den franske byen Rouen ble nevnt og et par steder på Frankrikes nordkyst, som jeg ikke nå husker navnene på. Videre hørte jeg store deler av Holland og Belgia samt den tyske nordkyst nevntes som hårdt hjemsøkte steder. Blant de verst utsatte byene hørte jeg Antwerpen og Hamburg nevnt. Hamburg fikk jeg også se, og det syntes som om denne by nest etter London var den sværest hjemsøkte. Jeg hørte også nevnt at store varelagre her gikk tapt. Danmarks nord- og vestkyst og de havner og byer som ligger her, og hele den svenske vestkysten fikk en sterk føling av ulykken. På svensk side hørte jeg Gøteborg, Malmø og Helsingborg ble nevnt.

Også i Østersjøen og ned mot Middelhavet trengte flodbølgen, men skadene var antagelig ikke her så store, for på disse steder hørte jeg ikke noe navn ble nevnt, og synet viste seg her utydeligere. Omtrent samtidig med vulkanutbruddet fikk jeg se i ånden en veldig orkan som strakte seg over to verdenshav. Da den vistes for meg omtrent samtidig med vulkanen, er jeg ikke riktig sikker på hvilken av ulykkene som kom først. Det var ikke så godt å utskille, men etter hva jeg tror, kom vulkanutbruddet først. Hvor vidt disse to ulykker hang sammen med hverandre, kan jeg ikke si.» Hentet fra denne siden.

Den typen katastrofe – kan skje pga jordskjelv under havet – eller ved en såkalt Poseidon torpedo – som Russland har:

Bildet, som er hentet fra en video offentliggjort av Russlands forsvarsdepartement, viser angivelig en russisk Poseidon-torpedo som er helt i testfasen. Videoen ble offentliggjort i fjor vinter og ble omtalt av russiske statsstyrte medier. Foto: Skjermdump (Russlands forsvarsdepartement/RT)

Men alt er avhengig av timing – dommer skjer aldri uvilkårlig – de er nøye oppmålt – men kan treffe rettferdig som urettferdig – barn som voksne – sånn sett kan det i våre øyne ikke virke rettferdig. Men Han som har skapt alt – kan med ett Ord, få enhver skapning til å opphøre på ett sekund – så Han har rett – også til å hente hjem sine barn, som enda ikke er besudlet av synden – om det så skjer med død! De får fortsette å leve evig i Himmelen – sammen de trofaste Hellige, som holder fast på Jesus Kristus! De som dør uten Kristus – vil oppleve en pine – som ingen menneskelig lidelse kan fatte her oppe på jorden – du kan lese dette vitnesbyrdet fra Bill Wiese, som var i Dødsriket i 23 minutter:

Fra helvetes Dyp del 1

Fra helvetes Dyp del II

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s