Mens knapt noen registrerte det, gjorde lederne i FN en 7-årig avtale om å implementere en enkel global agenda

En broder sendte meg en artikkel, som jeg vil trykke opp. De 7 årene er interessante.

Og det er mange tanker på hvor den siste årsuken på syv år vil starte, i Daniels bok kapittel 9. Men det har alt med Israel å gjøre – og Antikrist ånds virke mot Herrens dag.

De første 69 årsukene ble nedfelt mot Messias død og oppstandelse, ca 32 e.Kr. Selv årsukens nedtelling startet da Nehemja bygde og sluttførte muren rundt Israel – dette av da ca 445 f.Kr.

Passover betyr forbigang, ett mer riktig ord enn påske (som er hedensk) – Sukkot er Løvehyttefesten.

Det kan også være interessant at den første blodmånen fra Kristus forsoningsoffer, i forbindelse med 4 blodmåner via påsken og løvehyttefesten – tok plass i 32 og 33 e.Kr. Siden har det da vært 7 eller 8 stykker blodmåner som har blitt nedfelt 2 år etter hverandre, akkurat på Israels første og siste høytid. De 3 siste markerte uavhengighetskrigen til Israel etter opprettelsen – ca 1949-50 – den neste kom da ved 6 dagers krigen, i 1967 og 1968, da hele Jerusalem atter ble forent under jødisk eierskap igjen – for første gang siden 70-135 e.Kr.

Den siste blodmånen ble da implementert i 2014-15 – og er den siste Blodmåne tetraden ved jødiske høytider på ca 400 år. Altså det kommer ingen flere tegn – det er det siste før endetiden slår ut i full blomst. Og det advares også mot det – i Joels bok, og Peter referer til det på pinsedagen:

Solen skal bli forvandlet til mørke og månen til blod, før Herrens dag kommer, den store og herlige. Apg 2:20

Herrens dag er Åpenbaringsbokens redsler – og FNs agenda er å føre verden inn i dette mørket. Vi har sett tegnene – og dermed må vi også være forberedt!

Vi ser at FN og den Globale verden er veldig besatt av 7 år – og virker som de forsøker å starte en nedtelling allerede fra i år – her er artikkelen i sin helhet:

(Slutten på den amerikanske drømmen) – Har du hørt om avtalen som globale ledere vedtok i FN under «2023 SDG Summit» som ble holdt tidligere denne uken? På mandag og tirsdag samlet tjenestemenn fra hele verden seg i New York City for å forplikte sine nasjoner til å fullt ut implementere 2030-agendaen og bærekraftsmålene i løpet av de neste 7-årene. Hvis du ikke er kjent med de 17 bærekraftsmålene, finner du dem her. De er egentlig en blåkopi for hvordan globalistene vil at verden skal drives. Omtrent alle områder av menneskelig aktivitet er dekket av de 17 bærekraftsmålene, og det vil ta ekstreme tiltak i løpet av de neste 7 årene for å oppnå dem alle innen fristen.

Men det var det «SDG Summit 2023» handlet om.

Ledere fra hele verden kom sammen og lovet å gjøre alt som er nødvendig for å nå disse målene i tide.

De kaller det «en ny fase med akselerert fremgang». Følgende kommer direkte fra FNs offisielle nettside om dette toppmøtet

  • SDG Summit 2023 fant sted 18.-19.september 2023 i New York. Det markerte begynnelsen på en ny fase med akselerert fremgang mot bærekraftsmålene med politisk veiledning på høyt nivå om transformative og akselererte handlinger frem mot 2030.
  • Innkalt av generalforsamlingens president, markerte toppmøtet halvveis til fristen som ble satt for å oppnå 2030-agendaen og bærekraftsmålene. Det var midtpunktet i høynivåuken i generalforsamlingen. Det reagerte på virkningen av flere og sammenflettede kriser verden står overfor, og forventes å gjenopplive en følelse av håp, optimisme og entusiasme for 2030-agendaen.

Globalistene har virkelig til hensikt å implementere 2030-agendaen og bærekraftsmålene innen FNs generalforsamling samles i september 2030.

Det er bare 7 år fra nå, og så tikker klokken.

Under «2023 SDG Summit» vedtok globale ledere «en feiende politisk erklæring» der de forpliktet seg til å oppnå de 17 bærekraftige utviklingsmålene innen de neste 7 årene …

  • Ved å sette i gang andre halvdel av 2030-agendaen for bærekraftig utvikling, vedtok verdens ledere på SDG Summit 2023 i dag en feiende politisk erklæring for å bekrefte deres felles forpliktelse til å avslutte fattigdom og sult overalt, bekjempe ulikheter i og mellom land og bygge fredelige samfunn som ikke etterlater noen.
  • Vedtaket av det 10-siders dokumentet, av stats- og regjeringssjefene og høye representanter som samles i FNs hovedkvarter i New York, kom på et kritisk tidspunkt da globale kriser – inkludert væpnet konflikt, negative klimapåvirkninger og de langvarige effektene av COVID-19-pandemien – truer oppnåelsen av bærekraftsmålene innen 2030.

«Politisk erklæring» er på 10 sider, og du kan lese den selv her.

På dokumentets femte side blir vi fortalt at det er et «presserende behov for å iverksette de nødvendige tiltakene for å reversere nedgangen og akselerere fremgangen for å oppnå 2030-agendaen og implementere bærekraftsmålene».

Så hvordan vil det se ut når vi «akselererer fremgangen» mot disse målene?

Se nyhetene ca 3 timer og 36 minutter inn i sendingen, så får du se om dette med møtet i FN. Nyhetsmedia Newsmax sier at Paven, Bill Gates og Klaus Schwab bringer sin ondskap inn i FN (men for all del, ondskapen har lenge ligget over den plassen, for FN er Globalistenes leketøy for å bringe uorden, kaos og tøylesløshet inn i verden).

Vel, som Paul Joseph Watson har rapportert, blir en fartsgrense på 20 km / t slått gjennom i hver eneste boligvei i Wales …

Hvordan ville du føle deg hvis hver eneste vei i samfunnet ditt hadde en fartsgrense på 20 km / t?

Dessverre vil ekstreme tiltak som dette snart bli implementert over hele verden.

Globalistene er helt fast bestemt på å nå sine klimamål, og alle vi andre vil lide som følge av dette.

På den tiende siden av dokumentet som de globale lederne i FN nettopp vedtok, refereres det til «fremtidens toppmøte i 2024» …

  • Vi ser frem til fremtidens toppmøte i 2024 som en viktig mulighet til blant annet å akselerere gjennomføringen av 2030-agendaen og bærekraftsmålene.

Dette svært viktige møtet vil bli holdt bare to måneder før neste presidentvalg i USA.

På den samlingen skal FNs medlemsland etter planen vedta noe som kalles «en pakt for fremtiden».

Du kan lese om «Fremtidens toppmøte» og «Pakten for fremtiden» på FNs offisielle nettsider her.

På den siden innrømmer FN åpent at et av formålene med «fremtidens toppmøte» er å «få på plass en sterkere internasjonal responshåndbok for komplekse globale sjokk, og maksimere bruken av generalsekretærens innkallingsmakt i form av en nødplattform».

Jeg har skrevet om denne «Emergency Platform» som blir foreslått før. I hovedsak, hvis det er noen form for et stort «globalt sjokk», vil FN bli gitt myndighet «for å sikre at det er en enhetlig, global respons på krisen».

Så hva slags «globalt sjokk» ville utløse disse nødssituasjonsfullmaktene? Vel, et politisk dokument fra FN som ble publisert for en tid siden forklarte at en fremtidig pandemi, en «stor begivenhet i verdensrommet» eller til og med «uforutsette risikoer» alle ville kvalifisere.

Til syvende og sist kan omtrent enhver form for krise i det hele tatt brukes til å rettferdiggjøre aktivering av denne nye «Emergency Platform». Og når den er aktivert, vil tjenestemenn i FN ha makt til å utvide nødssituasjonsfullmaktene de har fått på ubestemt tid.

Unødvendig å si, dette er et ekstremt skremmende forslag. Vi ønsker definitivt ikke at FN skal ha krisefullmakter over hele kloden som kan forlenges på ubestemt tid. Dessverre stiller Biden-administrasjonen seg fullt og helt bak denne planen. Og i september neste år vil USA gå med på å vedta «Pakten for fremtiden».

Selvfølgelig er dette grunnen til at de skynder seg for å få dette gjort. Med Biden i Det hvite hus er globalistene i stand til å fremme sin agenda kraftig. Men når han drar, blir det mye tøffere. Så tid er avgjørende.

Jeg skulle ønske at flere amerikanere forsto hva globalistene prøver å gjøre, men dessverre snakker mainstream media knapt om noe av dette i det hele tatt.

Vi lever i slike farlige tider, og de som ønsker å erodere våre friheter er absolutt nådeløse.

Artikkelen er hentet her.

…………………………………………………………………………………..

Nå kan dette forpurres – om Gud velter Biden før den tiden. Tross alt – Globalistene kan ikke gjøre noe, uten at Gud tillater det! Les Jobs bok.

Jeg vil minne på tidligere artikkel og syn – hvor en mann får se om bortrykkelsen og tiden etter. Du kan lese den her:

Syn om bortrykkelsen, Antikrist står frem – tiden etter for de som ble igjen – og den siste endetids vekkelsen

Jesus advarte om at rett før Hans gjenkomst, ville de prate mye om UFO – det er ett tegn. Og det har vi sett og ser. Så kommer dette frem:

Og Jesus sa til han i synet i 2014 – Jeg kommer snart, og da svarte han, det vet jeg jo – Jesus svarte, Nei, du vet det ikke! 

Vi er så nære – og mange er ikke forberedt for dette. Om du leser i Matt. 25 – om jomfruene, så er det halvparten som en gang var frelst – som ikke var rede – de beregnet ikke kostnaden når ting drøyde ut – og de mistet sin dyrebare frelsesolje – som er ett bilde på Den Hellige Ånd. Fordi vi fikk mer lyst på verden og verdens fornøyelser, og brukte tid med Gud på søndager og møtevirksomhet – men stort sett ellers ikke. Når man er i Guds rike – så kan man ikke koble ut Gud – når du er for deg selv – eller i det private. Gud må være med alt – og ikke minst Hans Ord og bønn. Dette er alvorlige tider – og de fleste aner det ikke – hvor nært alt er!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar