Bill Gates – kjenn din fiende! Og Guds motsvar mot den Globale eliten

Hvorfor skal jeg ta en vaksine fra en som ønsker å avbefolke (jorden)

Jeg har tidligere skrevet om Bill Gates i artikkelen:

Gates of Hell

Så kom jeg over denne – som også er interessant, og blir stemplet som konspirasjoner av «faktasjekkerne» – da burde vi iallefall tro at vi begynner for alvor å nærme oss sannheten – faktasjekkerne lever på motsatt side av Sannheten, og går den Globale verdens ærend. Så jeg fant denne lille snutten på FB – med tittelen: Bill Gates – kjenn din fiende – og har ikke oversatt alt, og hentet også inn info fra andre steder, for at det skal bli mer fyldig:

https://www.facebook.com/reel/313713291179761

Google oversettelse: korrelasjon mellom ikke-polio akutte slappe lammelsesrater med pulspoliofrekvens i India – hentet fra denne siden.
491.000 barn ble vaksinert på ca 17 år

Flere hundre tusen barn i India ble vaksinert, og i 2009 ble mange jenter vaksinert mot bla. livmorhalskreft. Om du går på nettet, så vil du finne masse faktasjekkere som fornekter alt sammen – og lager sitt eget løgnaktig narrativ. Men heldigvis, så finnes det også andre medier, trolig indiske, som sier noe annet:

I 2009 ble flere skoler for stammebarn i Khammam-distriktet i Telangana – da en del av udelte Andhra Pradesh – steder for observasjonsstudier for en livmorhalskreftvaksine som ble administrert til tusenvis av jenter i alderen mellom ni og 15 år. Jentene ble administrert Human Papilloma Virus (HPV) vaksine i tre runder det året under tilsyn av statlige helsedepartementets tjenestemenn. Vaksinen som ble brukt var Gardasil, produsert av Merck. Det ble administrert til rundt 16 000 jenter i distriktet, hvorav mange bodde i statlige regjeringsdrevne herberger ment for stammestudenter.

Måneder senere begynte mange jenter å bli syke, og i 2010 døde fem av dem. Ytterligere to dødsfall ble rapportert fra Vadodara, Gujarat, hvor anslagsvis 14.000 barn som studerer på skoler ment for stammebarn, også ble vaksinert med et annet merke av HPV-vaksine, Cervarix, produsert av GSK

Lengre ned i artikkelen:

et team av helseaktivister fra en NGO som spesialiserer seg på kvinners helse ved navn Sama besøkte Khammam i mars 2010 på et faktaoppdrag, ble de fortalt at så mange som 120 jenter opplevde bivirkninger som epileptiske anfall, alvorlige magesmerter, hodepine og humørsvingninger. Sama-rapporten sa også at det hadde vært tilfeller av tidlig menstruasjon etter vaksinasjonen, kraftige blødninger og alvorlige menstruasjonssmerter blant mange studenter. Den stående komitéen trakk opp de relevante delstatsregjeringene for den dårlige etterforskningen av disse dødsfallene. Den sa at det var urovekkende å finne at «alle de syv dødsfallene ble summarisk avvist som ikke relatert til vaksineringer, uten grundige undersøkelser … De spekulative årsakene var selvmord, utilsiktet drukning i brønn (hvorfor ikke selvmord?), malaria, virusinfeksjoner, subaraknoidalblødning (uten obduksjon) osv.

Og enda lengre ned i artikkelen:

Pentavalent ble lansert i 2011 i India, og er en kombinasjon av fem vaksiner i ett: difteri, stivkrampe, kikhoste, hepatitt B og haemophilus influensa type b (bakteriene som forårsaker hjernehinnebetennelse og lungebetennelse). Vaksinen skapte furore etter at mange spedbarn fra hele landet ble rapportert å ha dødd etter vaksinasjonen. Et svar fra helsedepartementet på en RTI-søknad viser at dødsfallene til tre spedbarn i Tamil Nadu har «en konsekvent årsakssammenheng med immunisering», noe som betyr at departementet bekrefter at det er en sammenheng mellom vaksinasjonen og dødsfallene. I alt 54 tilfeller av dødsfall av spedbarn som ble vaksinert med Pentavalent har blitt klassifisert som «bivirkninger etter immunisering» (AEFI), nomenklatur som bekrefter at dødsfallene har skjedd kort tid etter vaksinasjon. Du kan lese hele artikkelen her.

Bill og Melinda Gates, har ingen medisinsk erfaring, men endog styrer GAVI en global vaksine allianse – for å fullføre sin agenda – å vaksinere hele verden. Dette har skapt mange tragedier – sykdommer, helseplager og død i fattige deler av verden, som Afrika og India. Som en Afrikaner sier – Hon Jamel C. Holey – vi fikk høre at dette skal vi gjøre – men i ettertid ser vi at dette er skremmende. Og hvorfor, av alle steder, måtte Gates gå til Afrika? Det er ikke fordi han bryr seg om folket der – han bryr seg bare om sin agenda.

Bill Gates kom under ilden i 1998, når justisdepartementet gikk til sak, pga Microsofts omfattende monopol, hvor de hadde i sitt operativsystem, en måte å snuse opp konkurentene for å stoppe de, og for å true Intel produsentene av å (kun) være Windows vennlige (Du kan lese historien her) – han ga mange videointerjuv – hvor han virket totalt upåvirket og uforståelig rundt anklagene mot han – han visste ikke hva de pratet om, hevdet han.

Til tross for saken (de mente at Justisdepartementet egentlig lagde mer problemer, med at Google kom opp som erstatning for hva Microsoft hadde ødelagt) – så brukte Bill Gates 100 millioner dollar og opprettet Bil og Melinda Gates foundation over natten, han brukte sin publikum attraksjon fra å være en skruppelløs forretningsmann til å bli den mest generøse giveren. Og de lagde mange kampanjer som folk bet på – for å se hvor fantastisk Bill Gates var. Ut av alt dette – ble han den rikeste mannen i verden.

Bill Gates sier at det beste investeringen han har gjort er vaksiner. Dette ble et mektig multinasjonalt eksperiment – som overvåket og kontrollerte hvert steg – i USA – til Afrika og Asia. De overkjørte stort sett alt – ved sin makt-kontroll. Han er toppgiver til WHO og CDC

Bildetekst på overskrift: Han blir behandlet som en statssjef, ikke bare ved WHO – men også på G20 møtene – Geneve basert NGO represetert

– ingen har mer makt enn Bill Gates (dessuten har han kjøpt seg ett eget sete i WHO, som egentlig bare er for representanter for nasjoner – ifølge en norsk lege og professor, Astrid Stückelberger , som tidligere som jobbet med WHO – som er bosatt i Sveitsdu kan lese om det her) – og han kan her kontrollere verdens helse og folk. Han sier at her kan vi kontrollere hele verdens befolkning fra sin base i Seatle, USA. Alt går tilbake til det normale, når vaksinen er gitt (Canadas statsminister Justin Trudeau) – så flere interjuv med verdensledere – som eks. EUs Ursula Von der Leyen, Macron Frankrike, Solberg Norge, Erdogan Tyrkia, Merkel Tyskland og omtrent alle verdens ledere.

I 1986 signerte Ronald Reagen en lov – vi kan lese:

C37703-19, president Reagan med Nancy Reagan under signeringsseremonien for HR 5484 Anti Drug Abuse Act of 1986 med senator Paula Hawkins og representantene Charles Rangel og Benjamin Gilman i øst rommet. 10/27/1986.

Loven National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA, Vaccine Act). Denne loven fritar i stor grad vaksineprodusenter for ansvar dersom vaksinen fører til skader hos brukeren. Loven opprettet en egen domstol for behandling av vaksine søksmål, “Vaksinedomstolen” (“Vaccine court”). Her gjelder egne rettsregler, forskjellige fra de som gjelder i vanlige rettssaler. Man har tabeller for hver aktuell vaksine, der kjente skadevirkninger er listet opp. Det er nok at “saksøker” demonstrerer at skaden oppsto innenfor et gitt tidsrom etter at vaksinen ble tatt. Man behøver ikke bevise årsak-virkning. Får man medhold får man utbetalt en standard erstatning på 250 000 dollar. Vaksinedomstolen og erstatningene finansieres av en skatt på hver vaksine. Det legges en avgift på 75 cent på hver eneste vaksinedose som selges fra produsenten. Produsenten tar denne avgiften inn ved å øke prisen. For en DTP vaksine, som er en trippeldose, er avgiften altså 2,25 dollar.

Dette systemet kom i stand fordi på 70 og 80-tallet opplevde vaksineprodusentene et økende antall rettssaker og ble dømt til å betale erstatninger som gjorde at bunnlinjen deres ble dårligere. De sa til politikerne at dersom dette fortsatte ville de slutte å lage vaksiner. Artikkel hentet her.

Altså – om noen ble skadet, skulle amerikanske folket ved skatt, betale for disse skadene – ikke vaksineprodusentene. Det er også verdt å merke at mange merkelige sykdommer økte ut over 90 tallet, som ADHD, Autisme med mye mer – og det i samme tidsrom hvor mange flere barnevaksiner ble obligatorisk for barn.

Videre i videon – så lurer programlederen om man bruker barn som forsøksdyr i India – det ble gitt vaksiner til 1000 tals jenter uten at man hadde testet vaksinene på forhånd. I 2009 så fikk de vaksiner pdc – hvor flere 1000 jenter fikk fortalt at de ville få injeksjon, uten at foreldrene fikk vite noe – de fikk høre at dette ville kurere kreft – hvor mange av dem ble hardt skadet, noen utviklet kreft, 7 jenter døde – det var ingen forsikring, ingen system som tok seg av de – og Bill Gates Foundation nektet noe ansvar – det ble så ille, at parlamentet i India sparket ut Bill Gates Foundation ut av India.

Bill Gates, og nåtidens Indias Statsminister Narendra Modi

De kastet de ut – og likevel, nå noen år etter, er de tilbake – og gjør sine samme triks igjen. Dette kunne ikke ha skjedd uten manipulasjon via media. Og politikerne sier nå – vi vil ha vaksinene! De har på en måte manipulert politikerne og økonomien – ettersom India har verdens nest største befolkning, så er det en god grobunn for den farmasøytiske industrien å drive med sine eksperimenter – og å drepe mange mennesker i prossessen. Jeg synes det er trist at vi ikke kan gi rettferdighet for jentene som har fått mange lidelser pga Bill Gates. Det er fryktelig skremmende.

Uten medisinsk utdanning eller erfaring – så blir Bill Gates lovprist offentlig – selv i India. Sånn at GAVI – hans organisasjon, kan fullføre deres verk, å vaksinere hele verden.

—————————————————————–

Nå har det gått litt frem og tilbake med oversettelsen. Men se den gjerne i helhet på linken øverst. Det jeg tenker – er at alt var start eksperimenter på det som skulle bli kjent som eks. mRNA vaksiner – altså de prøvde ut ulike formler, på de fattige i Asia, spesielt India og land i Afrika – for å se om de hadde den virkningen de ønsket – som å bli infertilitet – dvs. ikke kunne få barn. Vi ser etter Covid vaksinene, at det er en nedgang i barnefødsler overalt der de ulike vaksinene ble påtvunget eller presset på folk – og jeg hørte en historie om en som kjente 3 kvinner – her i Norge, som nylig forsøkte alle å få barn – og ingen fikk det.

Så der i de fattige landene, så ble disse vergeløse brukt til ett eksperiment, som senere skulle treffe oss alle – iallefall alle som kjøpte helsesektorens pådytt og press og konstant hjernevasking. Jeg tror ingen aner hvor stort propagandaapparat som ble kjørt ut (Les: Drøm om vaksinedød) – samtidig, i mange nasjoner – med ett media som døgnet rundt messet om at alle måtte vaksinere seg – og hensikten var enkel, man skulle avbefolke verden – og så skape mer sykdommer, som gjorde at folk ble enda mer avhengig av medisiner – og uansett, skulle den farmasøytiske industrien tjener enda mer penger. Og bak der – målbærer mot Åpenbaringen 13.

Dette enorme apparatet – som selv om det var godt samkjørt, og så brukte de faktasjekkere for å undergrave alle som forsøkte å peke på sannheten – de som vågde å si at Kongens klær, var faktisk ingen klær, og at Bill Gates var den nakne mannen. Men isteden ble alle hysjet ned – og de fleste godtok at Gates of Hell var påkledd, når man egentlig så en naken mann – av galskap.

Har du lagt merke til det – nesten overalt, så er det det vi kalte avvikere på 70 og 80 tallet – da ble de nedgradert av å bli æret – og folk holdt seg unna de – men nå får disse sitte med maktens bord, og inntar alle posisjoner – skole, helsevesenet, FN, EU, Norges offentlighet etc. etc. – mens normale folk blir holdt unna på en armlengs avstand – det minner meg mye om Mørkets Rike 1 – da disse klatret opp til makten, ved å ha spesielle klasser og lærere på ett universitet, så byttet de ut innflytelsesrike folk – rektorer, ordførere, og andre ble jaget vekk på en snedig måte – og så kom disse hjernevaskede folkene og flyttet inn der de hadde bodd – og kjøpte opp deres hjem for ingenting – og sørget for at deres posisjoner i samfunnet ble besatt med okkulte mennesker (akkurat som Blackrock, kanskje verdens største Hedgefond nå gjør i USA de kjøper opp så mye eiendom de kan, så folk ikke rekker å legge inn bud – sånn at folk ikke lengre eier, men må leie av den Globale verdens okkulte hekser og troll (Schwab, WEF: Du skal ikke eie noe, og så være lykkelig) – I Norge setter de opp bla. renten, kanskje for å håpe på at folk skal gå konkurs, sånn at noe lignende kan skje her – vi følger med, for å se)

Denne usynlige overtagelsen i Mørkets Rike I – så hadde pengene som det offentlige hadde bevilget til universitet, blitt forflyttet ut i «intet»- av disse okkulte lederne i Colleget, og plutselig var Colleget konkurs – for så kunne disse okkulte kreftene kjøpe opp hele Colleget senere med Collegets egne penger – som de hadde snodd på en utspekulert måte. Det er på samme måte som gjør at penger bytter plass i verden nå – masse går til Bill Gates, og så bruker han dine og mine penger, for å styre eks. WHO – kjøpe masse jordbruksareal i USA – sikkert for å dyrke insekter eller noe annet skumt – eller bygge 15 minutters byer (Ghetthoer for å kunne kontrollere folk) – som de har begynt med i Saudi Arabia.

Den eneste grunnen til at disse rikmennene er rike, er fordi de har stjålet penger fra deg og meg – derfor er prisene på drivstoff høye, på strøm, på mat, på lån – alt stiger, og noen blir rike – men ingen vet helt hvor pengene går – og bøndene skjønner ikke hvorfor prisene i butikkene er lavere, da de ikke tjener spesielt mye mer enn vanligvis. Det er ikke meningen at du skal skjønne det – fordi du er under ett kupp – og media er med på kuppet, de tåkelegger det, og snakker det bort – og går til angrep på alle som har sett det, og forstått ondskapen og deres kriminelle løpebane. Den globale mafiaen har kjøpt opp det meste – av dine og mine penger – også journalister – de fleste har sin pris, og er villig til å følge pengene, om de så må selge sin bestemor.

Jeg ser nå mer og mer at disse Mørkets Rike bøkene – er veldig profetisk. Det er som han har skrevet inn i vår tid – enda boken er fra begynnelsen av 90 tallet. Men han så kanskje dette allerede da – og skrev noe som da var fremmed for oss alle – men nå er det som Peretti beskrev vår verden idag – selv i Norge.

Bare hør på våre politikere – de virker fremmede, og så fordreide og kunstige – og er villig til å «stjele, drepe og ødelegge» – og uten å være det minste flau over det – og som i Mørkets Rike bøkene, så tok politikere og andre høystående personer – ordre fra mer ukjente folk, med mye penger og mye makt – om enn skjult for offentligheten. Bak der sto det mektige åndskrefter og styrte alt sammen – og de menneskene var bare deres marionetter.

Bill Gates er bare en liten løpegutt – og streber etter å lage en trone for Lucifer – og hans Antikrist. Gud tillater deres ondskap – fordi de henter sin energi fra syndene i nasjonene – hvor de fleste menneskene på jorden bryter Guds evige bud konstant – og lager dype sår i sitt indre, og i sin nestes indre – og i sin egen familie. Synd lager mørke – og mørke er ett fravær av lys – ingenting annet! Satan kan ikke gjøre noe – om nasjonene går til Kristus, ydmyker seg og omvender seg – og lar Jesu blod få rense nasjonens synd. Derfor blir Jesu navnet latterliggjort, hånt – og sett ned på – fordi de kreftene som driver disse menneskene, vet hvor farlig det kan være for de – om verden begynner å skjønne hvilken enorm makt det er i Kristus – som det står;

Han avvæpnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, da han viste seg som seierherre over dem på korset. Kol 2:15

På en oversettelse står det at han gjorde de offentlig til latter, da han viste seg som seierherre over dem på korset – disse kreftene er ikke allmektige – de bare spiller på frykt, akkurat som Goliat gjorde – da han hånte hele Israels hær – og gjorde de motløse – men det var kun en liten gutt, 16 år, som hadde tro – som var nok for å felle denne kjempen – som da telte opp mot 3 meter – god mulig en Nephilim, av Rafas slekt, 2 Samuel 21:22.

I denne tiden så leter Gud etter mennesker med Davids tro – og sånne som Bill Gates og alle de andre med makt, frykter sånne mennesker – fordi de drøyer ut alle deres visjoner og planer – og setter kjepper i hjulene deres – hele tiden – både fysisk og i det usynlige. Bønn får helvetes porter til å skjelve – i det mektige navnet Jesus. Så i motsetning til Gates of Hell (Helvetes og dødsrikets port):

Jeg sier deg at du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Jeg vil gi deg nøklene til himlenes rike, og det du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og det du løser på jorden, skal være løst i himmelen. Matt 16:18-19

Det finnes ingen sterkere makt en når de troende i enhet ber og står imot dødsrikets og helvetes porter. Som dette vitensbyrder også viser;

Heks vendte om til Gud

Hun så i en drøm/syn, en stor demon, som lignet på en type løve, men så ekkel og forferdelig, han hadde en sjel som han løftet og begynte å spise på – hun synes det var fryktelig, helt til hun så at sjelen var henne – og at når hun ble svelget ned, bein ble knekt og hun ble skvist ned – det siste var at det kom blod ut av munnen hennes. Så hørte hun en rødt – Meradi, jeg har kalt deg i lang tid – om du ikke kommer til meg nå, så vil han drepe deg.

Så sa røsten Datter – så falt hun ned på sitt ansikt – så sa hun Gud – så sa hun Herre – ett ord hun aldri har brukt i hele sitt liv. Herre, la meg ikke dø – jeg tar imot deg! Og da hun våknet – så hadde hun et utrolig møte med sin Skaper.

Det var ett rørende vitnesbyrd – som kom fra hennes hjerte. Jeg vil også anbefale deg å lese denne frelses historien fra boken Mørkets rike II:

Den mektige frelsen – Historien om Sally Beth Roe

Mitt håp – og bønn, er at kristne begynner å våkne, og ta opp sine våpen – med tanke på hvor sterk Gud vi har – og å begynne å kjempe. Jeg tror dette er noe profetisk for vår tid:

Herren skal dra ut som en kjempe, som en krigsmann skal han egge sin harme. Han skal rope høyt, ja skrike. Mot sine fiender skal han vise sin makt. Jeg har tidd fra eldgammel tid. Jeg talte ikke, jeg holdt meg tilbake. Nå vil jeg skrike som den fødende kvinne, jeg vil puste og fnyse.

Jeg vil legge fjell og hauger øde og la alle deres vekster tørke bort, jeg vil gjøre elver til land og tørke ut sjøer. Blinde vil jeg føre på en vei de ikke kjenner. På stier de ikke visste om, vil jeg la dem ferdes. Mørke steder foran dem vil jeg gjøre til lys og bakker til sletteland. Dette er de ting jeg vil gjøre, jeg vil for visst ikke la det være. De skal vike tilbake og bli fullstendig til skamme, de som satte sin lit til utskårne bilder, som sier til støpte bilder: Dere er våre guder! Dere døve, hør! Og dere blinde, lukk øynene opp og se! Jes 42:13-18

Det siste var en befaling – til de kristne som har lukket sine ører og sine øyne – så vi kan innta landet med vekkelse og ild – fordi vår fører er en krigsmann – og vi er Hans soldater – en fryktelig arme! Når den vandrer i renhet og enhet – med hjertet i Jesus! Så frykt ikke – det beste gjenstår – for de som venter på det – og har ventet i åresvis – Gud kommer, og vil ikke overlate oss som foreldreløse! Og dette frykter den Globaliske eliten – fordi vi er deres eneste reelle fiende – som kan gjøre mye skade i deres rike!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar