9 April igjen!? Damen fra Valdres, 1 mnd. til 1 år – til ulykken rammer oss? Kina ol. sponser Biden og USAs fall, Kari Lake, Trump, Alex Jones og lekkede dokumenter om krig – og en himmelsk advarsel

Jeg vil snakke om krigsfaren Norge står ovenfor – fordi det er så mange profetier rundt dette, at dette er en dom som vi ikke kan unngå – den må komme, spesielt med tanke på hvordan Norge har blitt utformet de siste 40-50 årene, om man trodde det fantes håp, så ble det ødelagt de siste 20 årene med radikale forandringer, som har vært med å forme folket på en uvirkelig måte, til å bli fremmed for sin egen arv og kultur – og de som ser det, holder klokelig munnen, for å unngå straff av myndighetene, media og ikke minst Barnevernet – Eliten har sikret seg alle rømningsveier som finnes – for å fortsatt kunne holde makten – men den kan raskt bli tatt vekk fra dem – om Gud sender fremmede tropper mot Norge, ettersom Norge er like forberedt nå, som de var i tiden før 9 april 1940 – bare skammelige folk, nekter å lære av egen historie.

Så dermed vil jeg anbefale deg å lese denne artikkelen til Steiro – den sier veldig mye om alt, hvor vi faktisk er klare for å bli inntatt – igjen – fordi vi har intet lært!

Artikkelen; Jeg kom nylig over et foredrag Jens Chr. Hauge holdt i Oslo Militære Samfund med tittelen ‘Forsvaret av Norge i 1940. – kan være nyttig å lese – Steiro prater en del om dette, og sammenligner da med nå.
Og her er de viktigste personene som har kjørt Helge Ingstad.. uff, unnskyld, Norge på grunna, deres lederskap har vært en katastrofe. Selv om Kåre Willoch var den mest fornuftige, så begynte nok nedbemanningen av militæret med han – og han hadde antisemittisme i sitt hjerte.

Det henger et svart kors over regjering og storting (viktig å minnes hva som skjedde, og at det er likt det som skjer nå)

Ett utdrag fra artikkelen:

Er det noen som ser den skremmende parallellen mellom Forsvarsordningen av 1933, som Hauge beskriver som en «forsvars-uordning», og Forsvarsreform 2000, som ble presentert som en modernisering av Forsvaret, men som i realiteten var en tilnærmet avvikling av den nasjonale forsvarsterskelen?

Kjøpet av F-35 spiste opp forsvarsbudsjettet. Landmakten ble redusert til en mini-hær. Sjøforsvaret ble redusert til en tredjedel. I stedet ble vår sikkerhet overlatt til NATO, dvs. i praksis til USA.

Jeg holdt selv et foredrag i Oslo Militære Samfund i 2008 hvor jeg advarte mot Forsvarsreform 2000 og de urealistiske sikkerhetspolitiske forutsetningene som den massive nedbyggingen av Forsvaret bygget på. Det ble nikket samtykkende i salen, men få turte å uttrykke sin støtte til kritikken åpent. Ensrettingen i de forsvars- og sikkerhetspolitiske fagmiljøene var fortsatt minst like sterk som i førkrigstiden. Lite er endret siden .Hentet her.

Damen fra Valdres – ikke hadde vi lært da heller, for det som en gang skjedde

Gunhilda Smelhus – med barnebarn tidlig på 70 tallet – fikk et syn – hvor mye er allerede oppfylt.

Det kan minne om hva også Damen fra Valdres, du vet kvinnen som delte sitt profetiske syn til Emmanuel Minos – hun sa;

Like før Jesus kom og alvoret brøt løs, var det en avspenning som vi aldri før har hatt. Det var fred, og freden kom til å vare en tid. I denne fredsperioden var det nedrustning i mange land, også Norge, og vi var ikke forberedt denne gangen heller når det kom. Den tredje verdenskrigen kom til å starte på en måte som ingen hadde ventet, – og ifra helt uventet hold. Hentet her

Husk: Det er ikke bare landets folk som er i søvn, men de troende, som skulle blåse i basun – skulle ha kastet seg ned på knærne – og ropte til Gud – gjennom hele 90 tallet, gjennom hele 2000 tallet – ja helt til nå – har gitt landet veldig dreining fra sitt opprinnelige ståsted til alvorlig bedrag, veldig lite oppmerksomhet, og det har vært lite, meget lite bønner – det har vært noen som har vært trofaste, men alt for få – de få trofaste har gjort at Gud har holdt sin vrede tilbake – helt til nå – nå er det ikke mye som kan stoppe den!

Her en dramatiseringen av profetien til Kvinnen fra Valdres – med engelsk oversettelse

Kvinnen snakker om ett frafall – i denne profetien – som Minos delte – og vi er der nå, rett før Jesus gjenkomst – og det som skjedde 7 oktober, var sparket som vil føre til 3 verdenskrig. Hatet mot Israel – er egentlig ett hat mot Gud – den Evige – JHVH – og Hans Sønn Jesus Kristus! Og de hater Han og Israel – uten noen grunn! Alt er bygd på løgner – og løgnen vil bli vår felles grav – om en sakte og smertefull! Fordi vi går inn i starten av de store fødsels-veene – og det kommer ikke til å kjennes godt ut – alt av ytre trygghet – vil bli tatt vekk fra de fleste av oss – og bare troen og vandringen med Kristus – vil så være det som gir trygghet! Der er vi nå! Gjør deg rede!

Det profetiske og tid!

Jeg er skeptisk til profetiske ord og datoer – fordi det er sjeldent det inntreffer. Når Gud talte om 70 års straff for Israel i Babylon, var det en tilmålt tid av straff – som også skjedde på den måten. Når Jona var i Ninive så ble dette sagt: Jona gikk en dagsreise inn i byen og ropte: Om førti dager skal Ninive bli ødelagt. Jon 3:4 – og Gud utsatte det i ca 150 år, pga byens/landets omvendelse.

Lebesbymannen, Anton Johansen, var en enkel mann – med en enkel sterk Gudfryktig tro – og fikk tidlig se syner – selv døde i sin egen slekt, før de skulle dø, og han kjente det på kroppen når de døde. Og om han vandret i datidens Christiania (nå Oslo) – om han traff på mordere, så så han Kain merke i deres panne – jeg tviler på om han hadde trivdes å ha levd i dag, hvor det er så mange mordere, pga abort. Noen ting er greit å slippe å se – men på den annen side, om du ikke ser det – så kanskje du heller ikke tar ting på alvor – og rettferdiggjør synden!

På samme måte i vår tid – Lebesbymannen, som het Anton Johansen, som korrekt forutså tegnene før 1 verdenskrig brøt ut, fikk rett på alle punkter – selv om de lo av ham, selv eliten i Oslo, så fikk Lebesbymannen rett (jeg har lagde en liten oversikt over noe av det profetisk til Lebesbymannen øverst på fanene på denne bloggen).

Men Lebesbymannen profeterte også om at Russerne ville komme i 1953 – men det skjedde ikke. Men hva skjedde egentlig? I rundt 1950 kom boken Dom over Sverige ut – og talte om Russlands krig med Sverige – da falt de troende på sine knær, både i Norge og Sverige og ropte til Gud – hva skjedde så – jo Josef Stalin døde i 1953 – og det ble ingen krig, bare en utsettelse.

For en god del år siden lånte jeg en bok på biblioteket som omhandlet Russland, og der fortalte de at Stalin hadde planer om å starte en verdenskrig ved å erte på seg USA – og bruke det jødiske folket som en type gisler – men hans død, som man må se skjedde ved den omvendelsen som Gud så etter, blant Hans folk som er kalt ved Hans navn – hvor Guds suverene hånd, gjorde ende på både den gale diktatoren og en tiltenkt og planlagt krig. Men profetien fra Gud, var dermed gjort om til en hvilende profeti, til tiden kom når Gudsfrykten forsvant – hvor vi begynte å leve i våre synd igjen – på samme måte som Ninive – som ble ødelagt ca 612 f.Kr. – etter 150 år med nåde.

Du kan lese om dommen over Ninive i Nahums bok – denne gangen fikk ikke Ninive besøk av noen profet eller en annen advarsel enn Nahum. På samme måte – etter 22 Juli profetien – og at Aftenposten trykket opp profetien til Gunnhilda Smelhus 2 ganger – så annet enn fra min blogg, og noen andre få, så vil nok ikke det gjenta seg med klare advarsler, da ingen med innflytelse og makt – tar dette på alvor! Hånet har blitt så stort – og hatet mot Gud og det Han gjør så stort – at vi har blitt en herdet nasjon – men bak alt dette, så blir folk frelst, spesielt ungdom! Det er der nåden er nå – men lite igjen for nasjonen – tiden renner snart ut….

Utsettelse – til dette året – eller neste?

Det er en følelse av at krigen er utsatt til nå, ganske snart – fordi den må komme, da vårt synderegister må få sine konsekvenser. I følge denne Reelsen – så vil en tredje verdenskrig starte snart:

Denne Reelsen sendt til meg – som omhandler krig mot USA – nå i Mars. Som sagt, tider og stunder tar vi med en klype salt, men det kan likevel være interessant å se på den;

3 verdenskrig vil starte den 1 mars 2024, når USA blir invadert av Kina, ved å aktivisere sovende celler, dette blir etterfulgt av en full militær invasjon på begge kystene, av Russland og Kina, den vil bli ødeleggende ved bruk av våpen som aldri før har blitt sett av menneskeheten, menneskeligheten som vi nå kjenner til det vil bli forandret for alltid, og vil aldri returnere til tidligere tider av fred, ettersom Kinas makt vil bevege seg fremover.

Vel – du får gjerne be over den. Jeg er noe usikker på om dette er sant. Fordi det finnes så mange profetier – at både Kina og Russland vil gå til krig mot USA – men de vil heller ikke lykkes, i å erobre USA – men derimot skade landet. USA står i fare for å høste sine mange synder. Husk at det er observasjoner av både muslimske jihadister, og kinesere, som virker som soldater, som har krysset over Sør-Grensene i USA. USA blir muligens den neste som blir hardt skadet – ifølge ett par profetier jeg har delt – på samme måte som Israel den 7 oktober.

Og som jeg oversatte i dette profetiske under – så ga Mena Lee Jones nasjonene 14 måneder ved ulykker innenfor en tid – altså til desember 2014 – og hun nevnte at militærkomplekset i USA – har i en tid gjort seg klar for krig – de vet det kommer.

Vekkelse forut for dom, eller…?

Og så er det dette med timing – vi vet at USA er under dom, og at landet har en hard dom mot seg – men dette vil skje gradvis – og visse ting vil skje raskt. Jeg tror at en vekkelse vil gå forut for krig – men klart, jeg kan ta feil, og man kanskje heller kan si, at en krig vil vekke opp folk, så de blir mer mottagelig for frelse, og så vil vekkelsen ta fart. Når folk mister sin trygghet, og kommer i nød – så er det mye enklere for menneske og se at de trenger å søke Gud.

Salvelsen driver opp ondskapen som forsøker å skjule seg

Ifølge Bullock – kan ikke vekkelsen skje før rett mann sitter og styrer i USA – altså Trump. Husk at når Trump kom til makten, så ble skyggeregjeringen synlig for alle folk, som ville se – de ble røket ut av sine hi – og avslørt – og løgnene ble da dagligdagse og åpenbare ved de oppkjøpte mediene. Når nå Trump kan komme tilbake, og jeg tviler på at Demokratene våger å jukse denne gangen – folk lot seg lure første gang, men ikke en gang til – og når den maktsyke eliten skjønner at Trump kommer tilbake – så kommer det enda mer styggdommer til overflaten – det må bare ikke skje, ifølge maktens folk!

Jeg sier ikke at Trump er perfekt – men salvelse handler ikke om det – det er noe Gud gjør, for å fremme sin vilje. Jeg så en reels – hvor en fortalte om mange skjulte gjerninger Trump gjorde, for de små eller modige mennesker han møtte, og støtte. Eks. da han kjørte en stor limousin, og så en som kom i problemer – ba han bilen stoppe, for å hjelpe. Det er sånt som betyr mer, enn å ha talegaver, karismatisk – og uansett er overfladisk.

Vel, om du lurte på hva det betyr å være salvet – det er klart for å gjøre en gjerning for Gud – men det andre er å røyke ut djevelen fra sine skjulesteder, det er hva en salvelse – som betyr Guds kraft – gjør. Det behøver ikke å bety at Trump er en Guds Hellig, heller ikke at han nødvendigvis er en bra mann – selv om vi liker å tro det – men det betyr at det er det Gud utvelger, som betyr noe – om Gud legger sin hånd på en ting, så skjer det mye merkelig.

Guds underlige salvede redskap

…se, så sender jeg bud og henter alle Nordens folkeslag, sier Herren. Jeg sender bud til Babels konge Nebukadnesar, min tjener, og jeg lar dem komme over dette landet og over dets innbyggere og over alle folkeslagene her omkring. Jeg slår dem med bann og gjør dem til en forferdelse og til en spott, og deres land gjør jeg til evige ørkener. Jer 25:9

Så sier Herren til Kyros, sin salvede, han som jeg holder i hans høyre hånd for å kaste hedningefolk ned for ham, for å løse beltet fra kongers lender, og åpne dører for ham, for at ingen porter skal holdes stengt: Jeg vil gå fram foran deg, og bakker vil jeg jevne. Dører av kobber vil jeg sprenge, og bommer av jern vil jeg hogge i stykker. Jeg vil gi deg rikdommer i mørket og skatter som er gjemt på mørke steder, så du kan vite at jeg er Herren, som kalte deg ved navn, Israels Gud. For Jakobs, min tjeners skyld, og for Israels, min utvalgtes skyld, kalte jeg deg ved navn. Jeg ga deg hedersnavn, enda du ikke kjente meg. Jes 45:1-4

Legg merke til at begge var for Israels skyld – både den som dømte, og den som opprettet!

Vi vet at i den gamle pakten, salvet Gud veldig spesielle verdslige ledere for å gjøre sin vilje Nebukadnessar for å bringe dom over mange nasjoner – også Judea – og etterpå så salvet han Kyros – for å istandsette Judea til da å bli Israel, ved å legge en grunn for at folket kunne vende tilbake – og senere ble Murene bygd, som la en grunn for nedtellingen av de 70 årsukene – vi har en årsuke igjen, på 7 år – som vi er noe usikker på når den vil starte.

Biden er kjøpt opp av Kina, Ukraina, Kazakstan og Russland

Uansett – vi vet at Joseph Biden, som nå styrer USA, og han vant valget ved juks, er en marionett av både Obama og Kina. Så la oss se på denne Reelsen.

Digital Social Hour spør Kari Lake (halvt norsk, og en av de mer modige Republikanske politikerne) – Er Joe Biden en marionett? Det er ikke han som lager sine politiske budskap, han bare leverer dem, er det noe sant i dette.

Kari Lake: Han er kompromittert – og det er det som gjør meg som en amerikaner veldig bekymret. At han er kompromittert betyr at han er kontrollert av Kina, fordi vi vet at CCP, det kinesiske kommunist partiet har betalt ham, vi vet at Ukraina har betalt Biden, Burisma har betalt han, Moskva har betalt til Biden, Kazakstan har gitt han penger, hovedstrømmen av media dekker det ikke – dette her er fakta.

Digital Social Hour: Man fanget ikke Trump i å gjøre noe som dette

Kari Lake: Nei, men de løy om Trump, de sier han er kompromittert og alt det andre, vi har en oppskrift på Joseph Biden, det betyr at han er kompromittert til disse andre landene. Du ser det også ved hans politikk, med vidåpne grenser, ødeleggelsen av vår energi sektor, vår økonomi, utrygge gater, indoktrinering av våre barn, leder oss inn i en 3 verdenskrig – vi ser alle hans beslutninger, og du innser – at han er kompromittert, han er blitt betalt av mange av disse ulike landene – da begynner du å innse hvorfor han gjør alt dette – han jobber for å ødelegge USA.

Legg merke til at hun snakker om fakta og bevis som man sitter med, som verken Høyesterett eller media er interessert i å gjøre noe med. Og kanskje det mest interessante for meg personlig, er at penger også kommer fra Moskva – altså Russland (er noe usikker på om det gjelder borgermesterens kone i Moskva, eller også Putin i Moskva). Da tenker jeg igjen på Obama (som styrer og kontrollerer Biden) som har ett nært samarbeid med sine ordensbrødre i Kina og Russland. Husk denne profetien:

Om dette er sant – er vi utsatt for årtusenet største bløff og bedrag

Putin Obama and Xi Jinping feiret eksplosjon og støvsky

Husk at Gud brukte Nebukadnesar som sitt domsredskap – ikke bare over Judeas frafall, men også over alle omkringliggende nasjonene. Disse herrene over, fra de såkalte onde nasjonene, tillater Gud å brukes for å dømme ondskapen i flere nasjoner, spesielt der hvor man lar Sodomas synder få være en offisiell politikk, og innlemmet i lovverket – før disse herrene og deres nasjoner selv blir dømt, og ødelagt! Men det er Gud som styrer i hvilken rekkefølge ting kommer – Han er rettferdig, og det legger Han som en grunn, for alt hva Han gjør.

Skyer og mørke omgir ham. Rettferd og rett er hans trones grunnvoll. Sal 97:2

Ondskapens hærskarer gjør seg klar til kamp – og bruker sine marionetter

Men ondskapens hærskarer – påkaller FN for å legge en grunn for Antikrist fremtrede – og å ødelegge USAs selvstendighet og frihet – er deres ypperste ønske. Er den brutt – så vil dette bryte ned siste rest av frihet i de fleste Vestlige nasjonene – eller som er vennligsinnet til dem. Derfor er den indre striden mellom den urettmessige makten, altså kjøpmennene på jorden, disse mektige Hedgefondene – Vanguard, Blackrock, State Street mm. og bak der, Rockefeller, JP Morgan og flere andre okkulte familier – de som tror de nedstammer fra både kjempene på jorden (Nephilim), Egypts herskerklasse, eller den engelske adelen i fordums tid – eller andre store mektige blodlinjer – som stammer fra Lucifer selv. Han ga deres forfedre makt i fortiden, og vil la deres etterkommere få en stor makt over hele jorden i Endens tid – før de selv blir ødelagt av Han de alltid har stått imot – Jesus Kristus – i Åpenbaringen 19.

Du vet – jeg så en annen Reels med Alex Jones, han fortalte at FN leder og beskytter migranter gjennom flere Sør-Amerikanske land, for å komme til USAs sør-grenser – de fleste av disse er unge menn, som kunne være i våpenfør alder. Overskuddet av barn (over 80.000 barn har blitt borte), blir som vi har sagt før, bortført fra grensene – og muligens overgitt til den Sataniske og Pedofile eliten (for det meste Demokrater, men jeg er sikker på at forrædere er på alle grener av samfunnet – av de med makt – Og jeg tror dessverre at USA er ett avbilde av vår egen nasjon, av hva som foregår i hemmelighet – hvor eliten her er lik eliten i USA, hvorfor tror du ellers at media heier på Biden, om det ikke er fordi noen med makt som omfavner pedofili) – de må også få noe igjen for å forråde sitt eget land.

En tredje verdenskrig om 1 års tid?

Og Alex Jones sier dette i denne Reelsen:

Den britiske forsvarsmyndighetene sier offisielt at en full skala global krig vil skje i løpet av det neste året. Og de forkynner, en total krig med Russland – så tidlig som neste år – de snakker om februar neste år. Ett år fra nå av. Jeg har alt sammen her nå – full rapport – men det blir verre – lekkede tyske dokumenter, snakker om en nedtelling til 3 verdenskrig. Dette er offisiell betraktning at det blir en totalt krig med russerne – en som er fremtredende.

Andre artikler fra Infowars, som Alex Jones driver:

Tyskerne får beskjed om å forberede seg på en ny krig med Russland

Lekket tysk militærdokument detaljer nedtelling til tredje verdenskrig

De med makt, vet noe – men deres eide media, sier ingenting

Siste artikkel, så klipper jeg ut dette: Den svenske sivilforsvarsministeren Carl-Oskar Bohlin advarte også i forrige uke på en «Folket og forsvar»-konferanse om at «det kan bli krig i Sverige».

Vel – militære analytikere snakker om og er bekymret for krig – og stor krig – hvorfor er ikke dette ett tema i media? Og hvorfor har vi rustet ned – og rustet ned, enda vi har så mye penger – vi har heller satset penger på migrasjon, og sånn sett har vi 50% større budsjett en både Sverige og Finland – Sverige har en nesten dobbel befolkning av oss, og Finland har ett effektivt militære og store lager av mat – i tilfelle krise – vi bruker mer penger, og ingenting på forsvar, på å lagre mat (vi husker nå nylig at det var manko på egg, og jeg tror de også snakket om manko på melk – det er egentlig bekymringsfullt, og hvorfor?) – og siloene som skulle huse korn, mange av de er gjort om til kunstmuseum eller andre ting – så er spørsmålet hva målet til vår elite er? Det må være det samme som Biden – som Kari Lake fortalte lengre opp i sin Reels?!

Våre overbetalte marionetter som ikke selv vil lide, bare at alle andre skal gjøre det

Vi har også marionetter som sitter på Stortinget og i Regjeringen – og de er nøye koblet opp mot Faktisk.no og mediene – og deres betaling er for det meste at de får posisjoner makt, og penger på en «lovlig» måte – eks. konsernsjef for DNB Kjerstin Braathen sier:

Du skal lide i stillhet

DNB-sjef Braathen i Davos: Folk må lære å lide

Hun som får 80% bonus, og over 13 millioner i lønn – og har kjøpt seg ett hus til 40 millioner, kan være fornøyd med at andre lider, bare ikke hun – sånn er vår elite, de som styrer oss mot 3 verdenskrig – de mener at vi skal ikke ha noe, og vi skal lide – og være «lykkelige». Kanskje du nå skjønner hvorfor Bibelen advarer mot rikdom – som rikdommens bedrag, som Jesus pratet om – og ikke minst sterke advarsler om de rike, inn i endens tid – av Jakobs brev. Sjefen i DNB er ett bilde på at de rike utarmer landet – og til slutt går hele nasjonen over, pga noen utvalgte grådige mennesker – som får uinnskrenket makt – hvor folk våger ikke å si noe, for å ikke bli hengt ut i media. Jakob sier:

Og nå, dere rike! Gråt og klag over all den ulykke som kommer over dere! Rikdommen deres er råtnet, og klærne deres er blitt møllspiste. Deres gull og sølv er rustet bort, og rusten på det skal bli et vitnesbyrd mot dere, og den skal fortære deres kjød som ild. Dere har samlet skatter i de siste dager!

Se, lønnen dere har holdt tilbake fra arbeiderne som har skåret åkrene deres, roper høyt, og ropene fra høstfolkene er nådd fram til Herren Sebaots ører. Dere har levd i overdådighet og overflod på jorden. Dere har gjødd deres hjerter på slaktedagen. Dere har domfelt og drept den rettferdige, ingen gjør motstand mot dere.

Vær tålmodige, brødre, til Herren kommer! Se, bonden venter på jordens dyrebare grøde. Han venter tålmodig på den, til den har fått tidligregn og senregn. Vær også dere tålmodige, og styrk hjertene, for Herrens komme er nær! Jak 5:1-8

Du kanskje skjønner det nå – dette bibelverset er i hovedsak, et profetisk bilde på eliten som lever nå i Endens tid – de som vil møte dommen – og han snakker om at vi troende lider under deres hånd – pga deres makt – nå er det ikke bare troende, men veldig mange mennesker de påvirker, så godt som alle. Og Ordet maner oss å være tålmodig – og styrke hjertene – for alt dette som utfolder seg foran oss, er ett tegn på Jesu komme.

Og så snakker Jakob om tidligregn – som skjedde på Pinsedagen – og senregn, altså en mektig siste åndsutgytelse – er det regnet ingen har fått sett enda, men har blitt profetert over fra mange – som dette:

Jesus kommer snart – vend om, alle kristne, alle i verden, vend om, vær rede

Så en advarsel fra en bønnekvinne – som det kom en riktig nød i – en smerte fra Himmelen, gjennom henne – hør hva hun sier i denne reelsen:

Hun sier:

Jeg hadde end drøm som det var mørket rundt hele verden. Så jeg sto opp, og jeg bestemte meg for å be for verden – og den var i mørket. Etter en stund, jeg begynte å be i tunger, men forsøkte å gå tilbake i engelsk, men jeg kunne ikke tale engelsk.

Så sa jeg noe på engelsk – det bare naturlig forandret seg til tunger, jeg følte at tungene kom i gråt, og jeg begynte å gråte. Men Herrens Ånd kom over meg, og Han begynte å tale til meg.

Han sa Jeg kommer igjen – jeg kommer igjen, gå og fortell mitt folk at jeg kommer tilbake. Jeg sørger over verden, jeg gråt for verden. Han begynte å gråte så hardt – Jeg kan føle smerte som har gråt i – han gråt så hardt. Gå og fortell verden at jeg kommer tilbake, Josie-

  • Men én gang taler Gud, ja to ganger hvis mennesket ikke akter på det. Job 33:14
  • Forakt ikke profetisk tale, (i hennes bibeloversettelse: Ikke forakt profetiens gave, eller profetier/talte åpenbaringer – ord av instruksjoner eller formaninger eller advarsler} 1 Tess 5:2

Den Hellige Ånd fortalte meg at Han kom tilbake med en stor terror i verden – hvem kan stå på den dagen – i (egen) kraft. Hvem kan stå i det øyeblikket? Jeg sørger over verden. Jeg gråter for verden, fordi de tror de kjenner Meg, og selv om de har hørt om Meg, så har de fornektet min kraft.

  • Men dette skal du vite, at i de siste dager skal det komme farlige tider. For menneskene skal da være egenkjærlige, pengekjære, skrytende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten aktelse for det hellige, uten naturlig kjærlighet, uforsonlige, baktalende, umåtelige, voldsomme, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, oppfarende, oppblåste, slike som elsker sine lyster høyere enn Gud. De har skinn av gudsfrykt, men fornekter dens kraft. Slike skal du vende deg fra. 2 Tim 3:1-5

Jeg er en kjærlighetsfull god Gud, og elsker mitt folk – men jeg kan ikke holde meg rundt synd – jeg kan ikke være rundt synd. Om Jeg ikke bringer dom til verden, vil det gjøre Meg til en løgner, og jeg vil fornekte Meg Selv.

Hør du som driver med utukt/hor (sex før ekteskapet), du må slutte med utukt/hor.

Hør du som praktiserer homoseksualitet, du må slutte å praktisere det for alltid

Hør du som lyver, du må ikke lyve mer.

Hør det du som synder, du må ikke synde mer.

  • Når dere påkaller som Far ham som dømmer uten å gjøre forskjell, enhver etter hans gjerninger, da ferdes i frykt i deres utlendighets tid. (hennes engelske bibel – som ikke har noen favoritter)1 Pet 1:17

Fortell verden hvordan min Ånd sørger over dem – jeg vet jeg kjente den følelsen – jeg bare visste at Han sørget. Jeg gråt/ropte ut til Herren – og jeg følte det – det var som – Jeg sørger over dem, med hele mitt hjerte, fordi Jeg elsker dem – men de kjenner ikke Meg. De er lunkne i menigheten, for Herren har ingen favoritter.

Jeg vil gjøre det Jeg sier Jeg vil gjøre. Gud er ikke et menneske så han skulle lyve, heller ikke et menneskebarn så han skulle angre. Skulle han si noe og ikke gjøre det? Skulle han tale og ikke sette det i verk? (4 Mos. 23:19).

Jeg lengter for å leve med Mine Hellige. Men la de som har ører, høre hva jeg har å si til verden. På den dagen, verden og alt fly bort fra mitt åsyn – hvem kan stå på den dagen? Jeg er Gud – en Hellig Gud – den samme Gud fra begynnelsen.

  • Så sier Herren, Israels konge og gjenløser, Herren, hærskarenes Gud: Jeg er den første, og jeg er den siste, og uten meg er det ingen Gud. Jes 44:6
  • Jeg er Alfa og Omega, den første og den siste, begynnelsen og enden. Åp 22:13

Jeg er begynnelsen og Enden – jeg følte smerten når Han sa dette – Han ønsket meg til å vite at Han i sin kjærlighet, var fortsatt Gud. Han ønsket meg til å forstå at Han fortsatt var Gud. Han er den samme idag – og Han sa at Helvete var virkelig – Jeg er virkelig – Han sa – Velg Meg denne dagen, og du vil ha liv. Men uten Meg, så vil det ikke være noen godhet i denne verden – Jeg er den gode hyrden, og den gode hyrden legger ned sitt liv for sine får – Han sa, Jeg har allerede gjort det – Jeg betalte prisen av Meg selv! Så du kunne ha liv.

Jeg har gitt alt mitt til deg – hvorfor kan ikke du gi ditt alt til meg? Han sa – Jeg døde for deg! Hvorfor kan du ikke leve for meg? Jeg gråter – jeg gråt når Han sa dette – jeg kunne kjenne smerten, Han gråt gjennom meg. Jeg gråt – og det var som…. jeg startet å gråte, og Han var som… Han sa, på den dagen vil menneskeheten sørge over å ha fornektet Meg! Men hva kan Jeg gjøre for å hjelpe dem? Ikke på den dagen!

Menneskene i Ninive vil komme mot denne generasjonen, og fordømme dem på den dagen, på dommens dag. Men selv (de som) omvendte (seg), når tid for nåde ikke var der. Hva er det du venter på? Dette er frelsens tid – og omvendelsens tid. Jeg gråter – Jeg (Herren) kaller deg inn i mitt nærvær, inn i min herlighets arv. Denne krigen er midlertidig, men Jeg er evig – stopp og fornekt Min kraft! Stopp og fornekt Meg!

På den dagen vil min nåde opphøre – søk Meg nå! Mens Jeg enda kan bli funnet. Ta mitt åk på deg selv, og lær fra meg – jeg er mild og ydmyk i hjerte – søk Meg, og du vil finne Meg! Tiden er ikke lenger snart her – den er her nå – ser du ikke tegnene? Hvordan kan du stå det imot, når det begynner å regne, stå imot det den dagen og det vil tørke, men kan ikke forhindre tiden, for mitt komme er her – Jeg kommer som en tyv om natten. Dagen er her – den er ikke nær – for jeg forteller deg om Sodoma og Gomorra hadde tid til å omvende seg, så hadde de omvendt seg!

Tro på meg og du vil se Meg! Jeg belønner de som søker Meg! Jeg er Veien, Sannheten og livet – og ingen kommer til Faderen uten gjennom Meg. Din religion kan ikke frelse deg – Jeg er den eneste som kan frelse fra denne korrupte og syndige generasjonen. Se, Jeg står for døren og banker, og alle som hører Min røst, og åpner døren – Jeg vil komme til ham.

Jeg har gitt mange advarsler, fordi Jeg elsker deg! Jeg sender folk ut her for å fortelle deg om Meg, fordi Jeg elsker deg! Ingen far hater sine barn, og Han som elsker sine barn, disiplinerer sine barn. La de som har ører – høre Meg!

Han sa, Jeg kommer, ikke vær redd å fortelle verden det. Han sa, gå og fortelle verden – jeg skulle ikke være bekymret for om de ville høre eller ikke – for jeg kan ikke forandre dem, men Herrens Ånd kan forandre dem. Han sa – at jeg ikke skulle bli forferdet og miste motet. Han sa det – Å min Gud, Han utvalgte dem som elsket Ham – og de som hører på dette og praktiserer i morgen, skulle ikke bli forferdet. For de ville ikke komme under vreden som ville komme – og det at de skulle leve rett for Ham – fordi Han kommer tilbake. Og Han vil ta de opp til Himmelen sammen med Ham – og Han startet med å advare de som ikke kjenner Ham.

Og ….. Han gråter så hardt – Han elsker oss så mye – Han gråter så mye – Han får meg til å føle meg dårlig – at Gud som skapte oss – Gud som lagde oss, denne kjærlighetsfulle Gud – Han gråter så mye for oss – fordi Han elsker oss.

Etterord – om å være våken

Denne kvinnen delte dette mens hun var under Guds kraft, i salvelsen – og den berørte meg. Dette er ikke bare til verden, men også til Guds menighet – jeg møtte for en tid siden en som hadde vokst opp i ett Gudfryktig hjem, var misjonærbarn, og hans far hadde opplevde sterke vekkelser (hvor ild hadde falt ned over taket, og barn som hadde dratt dit for å gjøre narr av vekkelsen, ble så redd når de så ilden, at de løp hjem og gjemte seg – og en falsk forkynner som kom, da hoppet en liten jente opp, og hoppet fremover mot han – og avslørte han – dette, og mye mer hvor Guds Ånd bevegde seg – skjedde for mange, mange år siden i en by i Nord-Norge).

Så faren var misjonær i Asia. Jeg møtte som sagt sønnen, og han virket – vel, jeg vil ikke dømme, men vi kjente godt hverandre, men det var ingen spenninger fra hjerte til hjerte – altså sånn du kjenner av enhet mellom søsken i troen – og han hadde kjøpt øl for helgen – en 6 pakk – kanskje det var light øl, det så jeg ikke – men jeg har noe tvil til det. Jeg snakket om noe så enkelt som vaksiner – og faren ved de – og da hadde han hørt nok – og bare gikk, og sa han ikke ble påvirket – ingen kunne det. Vel – det var egentlig ingen hyggelig opplevelse – og samtidig vil jeg ikke dømme. For jeg vet jo ikke – 100 prosent, bare Herren – og vi vet jo ikke morgendagen, om han da vil komme i brann for Jesus – eller om han er levende.

Men jeg sier – lever du ikke helt for Jesus – i det vi nå går inn i – så kan trengslene og smerten, rive deg bort fra ditt ståsted i Herren – fordi det kommer til å bli en overraskelse for mange, og det aller beste er å være forberedt nå. Husk at Noah og Lot blir gjentatt av Jesus som bilde for den tiden vi er i nå – og for Lot, skjedde alt så fort – og Jesus ba oss om å huske Lots hustru, som ble til en saltstøtte, en som forkynte over det, fortalte at det betydde at hun ikke bare snudde seg, hun hadde bestemt seg for å gå tilbake – og ble dratt inn i den vreden som rammet den regionen.

Noah var mer forberedt enn Lot – og hadde gjort alt klart, samlet mat og alt annet – for det Gud kalte han til – det var bare alle de andre, som ikke var beredt. Antar at de hadde det morsomt og var hånlige på Noahs vegne, som bygde en ark på tørr jord – men når vannet kom, og det var ikke regnet som ga mest vann, det var fra de underjordiske kildene som da ble sprengt opp, og fylte opp verden som ett badekar. Alle – unntatt de som var forberedt, ble tatt og revet bort, av ulykken.

Så dermed trenger vi å undersøke vår egen frelse – vår eget Guds liv – og se hvilken vei vi går. Vi trenger at Ånden ransaker våre hjerter og motiver – og det skal bare en enkel bønn for det – når du og Gud er alene.

Ransak meg, Gud, og kjenn mitt hjerte! Prøv meg og kjenn mine mangfoldige tanker, se om jeg er på fortapelsens vei, og led meg på evighetens vei! Sal 139:23-24

Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden. Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen. Luk 21:34-36

Bortrykkelsen kan bare ta med de som er forberedt, som har kledd seg i hvitt, de gode himmelske gjerningene – som er våken i troen – som ikke har gått inn i søvn, og i sløvhet, kompromiss, og verdslighet. Spørsmålet er ikke hvor lite nåde man må leve ut i sitt liv, men hvor mye man kan avsi av sitt eget kjød, for å komme nærmere Herren – hva er det som ikke behager Ham – som jeg kan vende om fra – klarer jeg det ikke, så søk Gud, til Han hjelper deg! Han hører de desperates rop – jo mer desperat, jo mer vil Han svare! Det er min erfaring! Da kommer også bønnesvarene raskere – om enn ikke på den måten du tenker eller ser for deg!

Legg igjen en kommentar