Vekkelse, Vaksinedød, avbefolkning, europisk avindustralisering, spise insekter og hvor frykt driver folk til å gjøre vettløse ting

Jeg delte 3 artikler om vekkelseforkynneren Stephen Jeffreys – mye fordi jeg ble rørt av den Ånden som var over mannen, og budskapet – som Johannes Døperen, med mye kjærlighet til folket, samtidig veldig skarp rundt synden. Grunnen til at vi ser så lite vekkelse i Norden, er fordi Ånden får ikke slippe til – i våre liv – fordi vi har så mye skrot i sjelen – nå snakker jeg om kristne. Og da merker vi heller ingen overbevisning – og søker det heller ikke. Men jeg advarer – den samme Ånden som kom over Stephen, – vil igjen oppstå snart, over Guds menighet, selv her i Vest – selv i Norden – og for mange kristne vil det bli ett sjokk, fordi når Ånden kommer, så vil, og skal Han:

«…… overbevise verden om synd og om rettferdighet og om dom:….» Joh 16:8

For de kristne som har verden i seg, og lite av Kristi Ånd, vil det bli ett vanskelig møte – ettersom mange ikke vil bli villig til å legge seg av ens egne byrder, og kjærlighet til denne verdens underholdning og «gode» liv – av de destruktive kreftene, som ødelegger vår sjel:

«Så la oss derfor, da vi har en så stor sky av vitner omkring oss, legge av alt som tynger, og synden som henger så fast ved oss, og løpe med tålmodighet i den kampen vi har foran oss, med blikket festet på Jesus, han som er troens opphavsmann og fullender. For å oppnå den gleden som ventet ham, led han tålmodig korset, uten å akte vanæren, og har nå satt seg på høyre side av Guds trone. Ja, gi akt på ham som utholdt en slik motstand fra syndere, for at dere ikke skal gå trett i deres sjeler og bli motløse. Ennå har dere ikke gjort motstand like til blodet i deres kamp mot synden.» Heb 12:1-4

All type synd – blinder dine åndelige øyne, så du ikke ser, det Herren ønsker at du skal se. Ånden kan tale – men du hører lite – fordi dine åndelige ører og øyne, er delvis eller mye forblindet – som Herren sa:

«Hyklere! Rett profeterte Jesaja om dere da han sa: Dette folket ærer meg med leppene, men deres hjerte er langt borte fra meg. Men de dyrker meg forgjeves idet de kommer med lærdommer som er menneskebud.» Matt 15:7-9

La Herrens Ånd – få spiddet ditt hjerte – så du vet hvilken tilstand du er i – gi bort dine skitne klær, mot Herrens hvite rene skinnende klær av renhet – som ikke er av denne verden. La dine øyne skinne av Guds fred – og vær ett lys i verden.

Fordi Guds menighet har blitt så forblindet, på mange områder – så ser man lite forskjell på verden og den kristne menighet – som Jesus sa i Rick Joyners syn Siste Slaget/Kallet (fritt etter hukommelsen) – de kristne gjør så mye rart, og så mye forskjellige – at verden vet ikke om den skal anse de som en forbannelse eller velsignelse. Dette vil Herren snarlig rette ut – på en kraftig måte – sånn som Ånden vil – sånn at Herren Jesu navn vil bli opphøyd på en rett måte.

Og verden blir mer og mer ond – mange kristne sitter bare og ser – og observerer – men vet ikke selv, hva Gud ønsker å gjøre med deres liv. Utvilsomt var det når Trump kom til makten, at ting begynte å akselere kraftig – media løgner var der døgnet rundt av å skape frykt i folk, og ble bare nesten (propagandaen mot Trump fortsetter til den dagen i dag) – avløst av den falske menneskelagde Pandemien – for så å bli avløst av krigen i Ukraina – og folk løper som hodeløse stups, inn i Massemedias massesuggesjon – fra det ene tingen til det andre – uten å skjønne at de må stoppe opp – og tenke selv! Spesielt en del kristne, som er mer lydhøre for Myndighetene og de kommunistiske journalistene, mange av de særdeles radikale (eks. en av de som jobber i Faktisk.no, har en fortid som leder i Blitz miljøet) – og så lar vi oss lede som sauer – og ser ikke stupet bak oss. Så da kommer det mer og mer info om hva vaksinene er:

Vaksinemotstandere og Freedom Convoy of Norway demonsterer utenfor NRK i februar. Kanskje de hadde et poeng? Foto: Terje Bendiksby / NTB

95 prosent av de døde hadde tatt Covid-vaksine under to uker før dødsfallet

Og video intervjuvet av begravelsesagent Brenton Faithfull kan ses her.

Det sammenfaller også med det jeg tidligere har delt – om begravelsesagent Looney i England, som har hatt kommunikasjon med 40 andre begravelsesbyråer, som sier det samme – dødsfallene startet betraktelig, fra første dagen folk fikk vaksiner:

En begravelsesdirektørs vitnesbyrd om vaksinedød

Fordi en elite som vil ha makt, vil alltid aldri bry seg om de som er nederst – og ettersom vi er i Endens tid – ønsker man en stor befolkningsreduksjon – som det står på den nå ødelagte «Stonehenge» steinen – som er New Age inspirert og inspirert av de okkulte kreftene – de ønsker 500 millioner mennesker på jorden. Jeg skrev noe om denne steinen her, og dens ødeleggelse her:

Georgias okkulte Globalistiske Guidestone ødelagt – av en bombe? Eller Guds kraft?

Du må forstå Elitens ønske om å drepe og lemleste folk, er stikk motsatt av Guds ønsker:

«Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, til mann og kvinne skapte han dem.  Og Gud velsignet dem og Gud sa til dem: Vær fruktbare og bli mange og fyll jorden, og legg den under dere og råd over havets fisker og himmelens fugler og over alt levende som rører seg på jorden1 Mos 1:27-28

Gud ønsket en myriade av mennesker – og avskyr abort, drap på det ufødte, eller som på visse steder, drap selv på nyfødte barn – eks. praktiserer de det i New York, om mor ønsker det. Og som du sikkert har fått med deg, selv det å si mann og kvinne, er ett problem – da Trans bevegelsen ønsker de som er født som mann, å definere seg som kvinner – og man får ikke si at kvinner menstruerer, føder barn, ammer barn etc. – noe som er ett angrep på kvinnen – som selv Rowlings fikk føle på kroppen, da hun påpekte det åpenbare:

Harry Potter-Rowling: – Det er kvinner som menstruerer. Se kommentarene hun fikk for å påpeke det åpenbare

Og i Norge har vi feministen Christina Ellingsen – som påpekte det åpenbare – for alle som ser at «Keiseren er naken»

Ellingsen i diskusjon med en påstått kvinne – i England har de sluppet påståtte «kvinner» inn i kvinnefengsel – hvor de har voldtatt kvinnene – tydeligvis kan man skifte kjønn når man ønsker det…..

At kvinner blir voldtatt, blir ofte skrinlagt av politiet – men at Ellingsen sa dette som du ser over på direkte TV – så involverte det direkte politiet:

Sa at menn ikke er kvinner, ble avhørt av politiet i fire timer

Om du tenker at kanskje ting blir bedre – så tenk på at den rødstrømpeaktige politiske korrekte politimesteren i Oslo – en kvinne – tar over rollen i PST:

Beate Gangås blir ny PST-sjef

Om du tenkte at det var ille at avtroppende PST sjef kalte deg og meg antistatlige – i en ren kommunistisk diktatorisk ånd, så må du aldri tvile på at det vil bli verre – noen står og trekker i trådene – og sørger for det. Det triste er at så mange sover – og bare man har underholdningen, TV, Internett, sin mobil – sine apper – så kan verden rett og slett gå til helvete – noe den også gjør – bokstavelig talt! Fordi dine synder, sløver ned dine sanser, og nekter deg å se det åpenbare – du lar deg drive med av forførelsen i MSM – hovedstrømmen av media – det er derfor det er viktig å være en Israel venn – for har du fulgt med der, så har hykleriet i media vært påtagende i godt over 50 år – i ren anti-israelsk, som kan minne om en antisemittisk ånd, som herjet med verden på 30 tallet – og førte til Holocaust. Kan de lyve om Israel – så kan de lyve om alt – jeg mener bokstavelig talt alt! NRK kan lage en reportasje om en mann som nå døde dramatisk på en båt eid av den rike Røkke – men klarer ikke å lage en reportasje om alle de døde pga Korona vaksiner – eller alle som har blitt lemlestet eller fått ødelagt helse pga. det.

Rett var det da Peter talte på Pinsedagen – da han sa:

«Også med mange andre ord vitnet han, og han formante dem og sa: La dere frelse fra denne vrange slekt!» Apg 2:40

Den vrange slekt, kan også oversettes med den perverse slekt. Og for å si det sånn, perversitetene i dagens samfunn, er mye verre enn på tiden da den første menigheten ble dannet, på pinsedagen.

Om du lurer på hvorfor forfallet går så fort – så er det nettopp fordi synden har blitt så bedragelig stor – den gjennomsyrer alt – hele samfunnet , barnehagene, skolene, mediene, akedemia, selv domstolene virker i urettferdig ånd – og hvor sanne er ikke profetens ord:

«Hvor lenge, Herre, skal jeg rope uten at du hører! Jeg klager for deg over vold, og du frelser ikke. Hvorfor lar du meg se urett, og hvordan kan du selv se på slik elendighet? Ødeleggelse og vold har jeg for mine øyne. Det kommer strid og oppstår trette. Derfor er loven maktesløs, og retten kommer aldri fram. For ugudelige omringer den rettferdige, derfor blir retten forvrengt.» Hab 1:2-4

Men Gud lovte at urettferdigheten i samfunnet ville bli dømt – fra landet i Nord – på den tiden var det Babylon – i vår tid, er det Russland. Jeg har skrevet om det før – og jeg fikk dette verset – ca. ett halvt år før striden over Krim halvøya og Donetsk og Luhansk tok til i det åpenbare:

«Så sier Herren: Se, vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv. Det flommer ut over landene og alt som er i dem, byene og de som bor der. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer segJer 47:2

Jeg skrev på min blogg da – at jeg visste at dette gjaldt Russland – som er vannet fra nord – og at landene – og byene – er flere Europeiske steder – som vil gi skrik og jammer. Jeg leste NRK om disse som tar bilder av elendigheten i Ukraina – om døde små barn, gråtende barn, døde gravide etc. etc. – det er ingen grenser for Ukrainas ulykker. Men – for å være ærlig – er det ikke på samme måte som USA har gjort mot en rekke nasjoner, Vietnam, Tidligere Jugoslavia (Serberne, Russlands allierte), Irak, Afganistan, Libya, Syria (hvor USA faktisk gjorde omtrent ingenting mot IS, det var først når Russerne kom, at de ble jaget bort) – eller Norges rolle i krigen i Libya, hvor våre bomber sprengte sivile i luften, garantert små barn.

Eller hva med kanskje 700.000 døde fostre i vårt land – er vi uskyldige? Vi blir rammet av våre egne synder – men vi klarer ikke å se det – fordi vi rettferdiggjør oss selv! Vi forandrer på ord, sånn at ting får en annen mening – som et levende foster i mors livmor, kaller vi isteden for en celleklump (det er sånn propaganda virker) – så rettferdiggjør vi å ta livet av det – ved å kutte av det lem for lem – enda fosteret, så uferdig det er, forsøker å trekke seg unna – og det er bevist at barn i mors liv – selv før nervesystemet er ferdig lagd, føler dobbelt så mye smerte som voksen – bare spør kirurgene som operer ufødte barn i mors liv – de gir ekstra mye bedøvelse.

Gud har sak med nasjonene – Gud har sak med Norge, USA – og Vesten, spesielt oss, ettersom Bibelen sier at dommen må først ramme Guds hus – så tenker jeg at dommen vil først ramme alle nasjoner, som har vært velsignet i mange hundre år, pga kristendommen – før Guds vrede rammer de nasjonene som nesten aldri har hatt noe lys i seg. Det finnes ingen større mørke – enn i de nasjonene, som har forkastet lyset. Derfor brer Pride, Trans, Canser, BLM etc. kulturer seg som en præriebrann over Vesten – fordi da vi forkastet Guds Lover og Hans bud – så ble det ett vakuum – og nå åpner mann opp for alle typer lovløshet, og lar Islam ta over rollen fra Kristendommen. Jeg kan ikke se at nasjonene går inn i lysere tider – selv om mange kjemper for å stoppe Globalistenes fremmarsj. Kanskje kan de bremses – men å stoppe det helt, vil ikke gå – om det ikke skjer radikale omvendelser! Men tiden nå er kort – vi har ikke mye tid – på å gjøre Guds vilje – før Guds Ords profetiske ting om Endetiden, nå vil utfolde seg.

I denne artikkelen – tar de for seg hykleriet i media, over stridighetene i Ukraina:

Hard kritikk av hyklersk mediedekning av krigen i Ukraina

England, som jeg før beskrev – er i tidenes kaos – pga sitt egen arroganse, overmot og nekte å bøye seg for Sannheten (som jeg delte her om dagen, Englands synder, spesielt mot Israel og jødene) – og vi kan lese:

Liz Truss blir satt inn av Kong Charles, også Konge i WEF – og noen uker senere blir hun sparket ut – denne uroen i England, gjenspeiler at de har byttet bort Guds grunnlov, mot en lovløs en – og så lurer man på hvorfor omtrent alt går galt.

Avgangen til Liz Truss er en advarsel til andre politiske ledere i Europa

og

Liz Truss trekker seg – Nigel Farage: – Det er et globalistisk kupp

Jeg vet ikke så mye om Truss, men hun virket som en frisk vind, som at hun ville ha realpolitikk, som å stå imot endel av det Grønne skiftet, for å kunne gi folket bedre betingelser – og ble avsatt. Hun var også positiv til Israel – og det kommer man jo ikke langt med i det ugudelige England. England høster nå sin egen undergang – og bare Gud vet hvordan dette vil utfolde seg, om det går raskt – eller sakte. Husk! Gud vil frelse først – før Han vil ødelegge, pga nasjonenes mektige synder!

Men også Belgia advarer: «Vi risikerer en massiv avindustrialisering av det europeiske kontinentet»

Statsminister Alexander Dee Croo sier «advarer om at hele Europa står i fare for å avindustrialiseres på grunn av den pågående energikrisen – og at de langsiktige konsekvensene kan bli svært alvorlige.

Dette er en krig, som bak alt, står krefter i USA – Kina – og selv Russland og Tyskland er som ett spøkelse bak alt. De ønsker å ha bort den frie verden, som Europa, Australia, Europa, USA etc. for å fremme ett autoritært demonisk styre – noe som er verre enn det som er i dagens Kina. Grønn politikk er våpenet som brukes – og det var «The Club of Rome» – en organisasjon startet av Rockefeller – du vet, Muldvarpen – som fikk det inn i FN i 1992 – ikke en vitenskapsmann, men en kjøpmann – og han ønsket at alle FN landene skulle betale noen prosent i skatt til FN – sånn at FN skulle bli allmektig – det ble nedstemt da, av de store nasjonene, Kina, Russland og USA. Men det virker som nasjonene nå, mer og mer, blir klart for dette bedraget. Du vet – de rike, eliten – som fører an krigen for Grønn politikk – de bryr seg ikke selv om dette selv, men de kjører rundt i sine jetfly, og spiser selv akkurat den maten de ønsker – samtidig som de nå påbyr oss å spise insekter:

Brød, kjeks og pasta med melorm er blant matvarene som EU nå vil at innbyggerne skal spise i stedet for kjøtt. Foto: Pixabay

Indoktrineringen har begynt – nå skal vi spise insekter

Artikkelen sier bla:

Kampanjene for å få oss til å erstatte kjøtt fra storfe og gris, har nå startet for alvor. Mens bønder i Nederland har kjempet heroisk mot myndighetenes tvangsekspropriasjoner av jordbruksland og lovene og energiprisene som tvinger kjøttbønder til å slakte husdyrene sine, har hundrevis av landets skoler nå introdusert insekter på menyen i skolens kafeteriaer.

I et filmet innslag som nå deles blant annet på Twitter, vises det hvordan lærerne entusiastisk oppfordrer elevene til å spise melorm – med blandet resultat. Men insekter skal være normale ingredienser i skolematen, og både skoleledere og elever har lært at det er viktig at barn lærer å spise insekter.

Men det er en bakside – med denne «lekre» globalistiske maten, som de globale eliten selv nekter å spise:

Samtidig innrømmer SLU Future Foods at det mangler tilstrekkelige studier for å kunne fastslå om insekter er en trygg proteinkilde. I en policy brief heter det blant annet at det er kjemiske og toksikologiske risikomomenter ved å spise insekter fordi de akkumulerer tungmetaller som kadmium og kvikksølv og at insekter har et høyt innhold av bakterier. Ved håndteringen av insekter i forbindelse med matlaging risikerer man derfor, ifølge SLU Future Foods, å spre sykdomsfremkallende mikroorganismer.

En annen aktuell bekymring i det elektrisitetsknappe Europa er at insektproduksjon er energikrevende, ettersom insektene som produseres som næringsmidler krever lokaler som har høy luftfuktighet og holder høy temperatur. Miljøet i disse lokalene innebærer også ifølge SLU Future Foods en risiko for at insektene blir utsatt for soppangrep som igjen danner ulike giftstoffer (mykotoksiner) som kan være skadelige for konsumenten, med andre ord: for mennesker.

Og i Rett på Sak – så viser Rebecca, at det er nesten garantert at du blir smittet – om du spiser insekter, av ormer, bakterier ol.

Mitt spørsmål – hvorfor godtar folk dette, da ingenting av det politikerne gjør, er til det beste for folket – men kun harde byrder, og minner meg om hva tyven gjør:

Tyven kommer bare for å stjele og myrde og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal ha liv og ha overflod. Joh 10:10

Hvordan kan det Gudeskapte mennesket krype ned, og bli som et krypdyr – og finne seg i alt som blir kastet etter dem – fordi noen forteller at det er greit. Det virker som det er få som våger å si fra til selv egne barn, rett og galt, da de kan bli straffet av formynderstaten, og deres lydige lakeier – vi ser kontruene av at den kommunistiske ideologien «Statens Barn» nå brer om seg – og så tar Barnehager imot Pride, for å lære barna deres livsstil. Hvordan kan en nasjon som gjør sånt – tro at de skal bestå for alltid?

Nei – ydmykelse står i kø – for mange nasjoner i Europa – og også her til lands, får vi se Myndighetene, som kriger mot eget folk – ved det såkalte grønne skiftet, som betyr at du og meg må betale mye – men egentlig handler det om å tillintetgjøre middelsklassen – du skjønner, alt Grønn politikk handler om, er egentlig å få massene til å akseptere ideologier, som vil ta bort deres frihet – og da brukes det frykt. Jeg har aldri sett så mye frykt, som under pandemien – men folk fryktet feil ting, fordi de fryktet de uvaksinerte – når det var de vaksinerte som var farlige, som spredte ukjente sykdommer til andre, som var skapt av vaksinen. De fryktet de uten munnbind, men de som hadde munnbind, sto i større fare, for å suge inn egen avfallsstoffer som satt i munnbindet – og kunne bli syk – dessuten klarer ikke munnbind å filtrere bort virus. Frykt får folk til å gi fra seg normale menneskelige funksjoner, i eks. å være fri til å uttrykke seg og si sine meninger, eller handle etter egen forstand og overbevisninger, uten å være redd for å bli tatt, fengslet, eller stemplet som en galning i mediene.

Og det var også pga frykten Guds sønn kom:

«Da nå barna har del i kjøtt og blod, fikk også han på samme vis del i det, for at han ved døden skulle gjøre til intet den som hadde dødens velde, det er djevelen, og fri alle dem som av frykt for døden var i trelldom hele sin livstid.» Heb 2:14-15

Derfor er det sørgelig – at kristne kjøpte propagandaen, og pga frykt fulgte de strømmen, for de som fulgte Dødens ånd i sin trelldom. Vi skulle jo være fri fra frykt – men de fleste er det ikke. Ludvig Karlsen fortalte om ett fly de hadde chartret for å dra til Israel – full med kristne, og så kom det til problemer med flyet i luften, hvor det føltes som flyet skulle styrte, og de kristne ble livredde og fikk angst – Ludvig Karlsen ble overrasket over de kristne, og lurte på hvor troen deres var. Vi som har vårt hjemland i Himmelen – skulle vi være dominert av frykt? Vel, de fleste er det. Selv min blogg – er det knapt noen av de jeg kjenner som vil lese – og om jeg deler det eks. på FB – så er det ingen som skriver liker – av den enkle grunn, at de vil ikke vedkjenne seg at de liker det jeg sier – det kunne jo gi de problemer – med deres liv i å ønske ære i samfunnet – av andre mennesker.

Men det kommer en tid – hvor de som søker menneskers ære – vil bli borte fra Kristi Kropp – som Ordet sier:

«Så sier Herren: Forbannet er den mann som setter sin lit til mennesker og holder kjød for sin arm, som vender sitt hjerte fra Herren. Han er som en busk i ødemarken og får ikke se at det kommer noe godt. Men han skal bo på avsvidde steder i ørkenen, i et saltland der ingen bor. Velsignet er den mann som stoler på Herren, og lar Herren være sin tillit. Han skal bli lik et tre som er plantet ved vann og skyter røttene ut ved en bekk. Det frykter ikke når heten kommer. Alltid har det grønne blad. Det sørger ikke i tørre år og holder ikke opp med å bære frukt.» Jer 17:5-8

Det er på tide – at de som har mot i sitt indre, i sitt hjerte, at de reiser seg – og lar Ånden gjøre de fryktløse – for det er kun disse, som djevelen frykter! Det handler ikke om å ikke være viselig – eller å gjøre dumme ting – det handler om at man finner frem motet, når det trengs – og står selv «paven i Rom» i mot – og ikke lar seg diktere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s