Kennedys tale om den dype staten, Sverige under dom – Orban forsøker å bremse invasjonen, Profetier via Minos, Wilkerson om pengepredikanter, Yeadon advarer mot pengeløst samfunn, Tenpenny om kreft som rammer de vaksinerte, en demon på Vatikanets tak?

John Kennedy holdt en tale om den dype staten/skyggeregjeringen 27.04.1961:

Du kan også lese det i helhet via denne artikkelen – jeg oversetter noe av dette:

For vi blir motarbeidet rundt om i verden av en monolittisk og hensynsløs konspirasjon som hovedsakelig baserer seg på skjulte midler for å utvide sin innflytelsessfære – på infiltrasjon i stedet for invasjon, på undergraving i stedet for valg, på trusler i stedet for fritt valg, på gerilja om natten i stedet for hærer om dagen. Det er et system som har innkalt enorme menneskelige og materielle ressurser til å bygge en tett sammensveiset, svært effektiv maskin som kombinerer militære, diplomatiske, etterretningsmessige, økonomiske, vitenskapelige og politiske operasjoner.

Dens forberedelser er skjult, ikke publisert. Deres mislykkethet begravd (skjult), ikke i overskriftene. Dens dissentere (annerledestenkende) blir brakt til taushet, ikke opphøyd. Ingen spørsmålstegn ved forbruk, ingen rykter blir trykt opp, ingen hemmelighet avsløres. Den fører den kalde krigen, kort sagt, med en krigstidsdisiplin som intet demokrati noensinne ville håpe eller ønske å matche.

At Kennedy ønsker å motarbeide disse kreftene, kostet han livet. Det var kanskje også en lærepenge – for de som ønsket å gjøre noe lignende. Mange har dødd – som har kommet for nær sannheten – eller har blitt for løsmunnet. Men det kan virke som også George Bush senior – hadde en finger med i dramaet – altså første Bush president etter Ronald Reagen. Jeg har skrevet litt om eks. Bush familien – som er en del av denne hemmelige ingrediensen.

Hvordan kan man manipulere valg – hvordan kan man overkjøre demokratiet – hvordan kan man unngå lovene – enkelt, ved å sette inn de riktige menneskene, på de rette stedene, så må også massene følge de – ettersom de sitter i lederposisjoner. Jeg tenkte på når Jesus ble fristet av satan, eller lucifer om du vil:

Djevelen førte ham da opp på et høyt fjell og viste ham alle verdens riker i et øyeblikk. Og djevelen sa til ham: Til deg vil jeg gi makten over alt dette og disse rikenes herlighet. For til meg er det overgitt, og jeg gir det til hvem jeg vil. Om du bare ville falle ned og tilbe meg, da skal det alt sammen være ditt. Men Jesus svarte og sa til ham: Det står skrevet: Herren din Gud skal du tilbe, og ham alene skal du tjene. Luk 4:5-8

Syndens mål – da dom blir utgytt

Satan er denne verdens fyrste – men han har kun en kraft som kan få han til å få så mye makt over en nasjon – nemlig nasjonens synder – da domsbegeret var overfullt i Midtøsten – rundt 600 f.Kr – sendte Gud ut en krigsmann – Nebukadnesar, for å utøve dom. Gud kaller ham sin tjener:

se, så sender jeg bud og henter alle Nordens folkeslag, sier Herren. Jeg sender bud til Babels konge Nebukadnesar, min tjener, og jeg lar dem komme over dette landet og over dets innbyggere og over alle folkeslagene her omkring. Jeg slår dem med bann og gjør dem til en forferdelse og til en spott, og deres land gjør jeg til evige ørkener. Jeg lar fryds røst og gledes røst, brudgoms røst og bruds røst, lyd av kvern og lys av lampe bli borte hos dem. Hele dette landet skal bli til en ørken, til en ødemark, og disse folkeslagene skal tjene Babels konge i sytti år. Jer 25:9-11

Sverige – ett land under dom

Listhaug i Rinkeby – men de ville ikke lytte da – men har på en merkelig måte åpnet opp for å snakke om det nå – hele 6 år etter. Hva med en unnskyldning til Carl I. Hagen og Listhaug – for at de hadde rett, og media har løyet i alle det år? Men den kommer ikke – fordi de antageligvis har planlagt noe annet.

Og Gud er den samme – Han dømmer nasjonene også idag. Tenkte på Sverige – en som var i bønn, så at Jesus gikk gjennom landet Sverige, med en type hjul som han dro etter seg – jeg husker ikke alle detaljer – men jeg tror hjulet var som stein – og det ødela. Hun skjønte ikke dette – før hun en dag leste i Skriften:

En vis konge skiller ut de ugudelige og lar hjulet gå over dem. Ord 20:26

Vi har jo lenge visst om de svenske tilstander – men for første gang, så innrømmer Svenskene at de har ett problem. Men vi må ikke glemme hvordan de behandlet Listhaug da hun besøkte Sverige for 6 år siden, og pekte på innvandringsproblemene i Rinkeby i Stocholm – hun ble kalt alt mulig rart, og fordømt av alle – men de innrømmer ikke at de har tatt feil, det er som plutselig lyset har gått opp for dem – disse politikerne som er ansvarlig for feilslått innvandring – som er ett resultat av den «svenske synden» – som teks. at Sverige har hatt en av verdens mest perverse porno marked, via filmer ol., som de eksporterer. Så man sår – og så høster man – og men få skjønner sammenhengen – da må man lete i Guds Ord – hvor Ordet sier:

For de sår vind og skal høste storm. Deres korn får ikke aks, deres grøde gir ikke føde. Om den gir noe, skal fremmede sluke det. Hos 8:7

Svenskene er trøtt på sine politikere og hvordan landet har utviklet seg

Så svenskene, som nordmennene – forstår ikke hva deres fedre og sosialistene sådde – den sosialistiske ugudelige politikken har begynt sin ferd med full høst – av ugress – og dermed mister også folket tillit – til de de satte sin lit til – myndighetene:

UPPSALA, SVERIGE 20230928. De förstörda radhusen i Fullerö utanför Uppsala som drabbades av en detonation tidigt på morgonen den 28 september. En kvinna i 25-års åldern avled. Foto: Pontus Lundahl/TT / NTB

Svenskene begynner å miste tilliten til staten

Gjengvold i Sverige: Forsvaret skal hjelpe politiet

De som kommer inn til oss fra Midtøsten og Afrika, spesielt de 2 delene av verden, drar også med seg det mørket som finnes der nede – og blir finansiert av våre politikere som kaller de «sårbare» – som er nok ett propaganda ord – det er vi etniske som er sårbare – for virkeligheten er at politikerne vil ramme oss, via mennesker som nekter å integrere seg – og har planer om å lage nok ett muslimsk kalifat.

Ungarn – en av de siste grensepostene mot Islamsk invasjon

Og det viser seg at over 90 % av migrantene som kommer er menn – og noen av de har forsøkt å tvinge seg inn i Ungarn – ved å skyte på grensevaktene. Og dette tar EU selvfølgelig ikke på alvor:

Viktor Orbán. Foto: Wikimedia Commons

Viktor Orbán: – Europa står overfor en invasjons­hær. Elon Musk: – Han har full­stendig rett

Statsminister Orbáns sikkerhets­rådgiver: – En ny stor bølge av migranter på vei mot Europa

Staten bruker hundrevis av millioner på integrering – imamene motarbeider

Profetier er i ferd med å oppfylles

Dermed har jeg en mistanke om at noe av den siste delen av profetien til «kvinnen fra Valdres» som Minos delte flittig – er i ferd med å oppfylles:

Folk fra fattige land kommer til å strømme til Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge. Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem. De vil bli behandlet slik som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nådd.

Og «Da plutselig kommer Jesus igjen, og den tredje verdenskrig bryter løs. Det blir en kort krig. Alt av krig som jeg har opplevd før er bare en lek i forhold til denne, og den kommer til å avslutte med en atombombe.

Luften kommer til å bli så forurenset at en ikke kan puste i den. Det kommer over flere kontinenter: Amerika, Japan, Australia, – de rike landene. Vannet kommer til å bli ødelagt. Vi kan ikke dyrke mer på jorden. Resultatet blir at bare en levning igjen. Og levningen i de rike landene kommer til å rømme til de fattige land, men de blir like harde mot oss som vi var mot dem når tiden er inne. Hentet her.

Derfor tror jeg at media nå plutselig prater om katastrofene i Sverige – som de har sensurert på alle mulige måter før. De ønsker å bygge opp en type fiendskap mellom de etniske og migrantene, en splittelse og så til slutt opprør og kanskje borgerkrig. Globalistene bygger sitt rike via opprør, kaos og katastrofer, ofte som de selv har laget – for så å ta over kontrollen over folk – for å være en redning for de – men de skjønner ikke at de går inn i en mye verre felle. Men jeg tror de har gapt over for mye – og kan falle i egen felle – om vi kan tro denne endetidsprofetien ved en krig på grensene til Israel:

Syn om trengsel

Israel kan være med å vippe verden inn i kaos – ikke fordi de gjør det, men fordi Globalistene, når de snart er på vei til å få makten over nasjonene – så blir utplyndringene de har gjort mot nasjonene – skape store ringvirkninger mot de selv. Jeg sier ikke at det skjer – fordi det er mange syn mot Endens tid, hvor ikke alle er helt enige med hverandre – vi vil se hva som egentlig skjer, når ting skjer og utfolder seg. Men vi trenger å forberede oss – det er derfor ting drøyer – for at du og jeg skal være klare – når vi ser og ører alle mulige tegn og profetier og syn. Vi bør ta de til hjertet – selv om vi ikke skjønner alt.

Dr. Mike Yeadon advarer mot det pengeløse samfunnet

Du forstår – disse få som advarer nå, som statsminister Orban i Ungarn – er de siste som er som en mur mot den ugudelige adelens siste store kvantesprang – for å innføre Dyrets system over hele jorden (og som jeg skrev over, det kan Gud utsette kraftig) – så en liten advarsel fra en mektig varsler Dr. Mike Yeadon – en tidligere sjef innen Pfizers forskning:

En advarsel fra Mike Yeadon

Han sier: Om vi mister kontantene, og vi da bare har sentralbankenes digitale valutaer – så vil dataene (internetts overvåkning) forstå det du gjør før du gjør det – og de vil hindre deg i å gjøre det – feks. noen sier at du ikke kan forlate huset i 5 minutter, om du forsøker å kjøpe en flaske vann seks mil fra hjemmet – du ville ikke ha mulighet til å gjøre det – jeg spøker ikke! Det er en av de grunnene at du skal ha kontanter og bruke de – politikerne er offensive og tror de har en rettighet til å gjøre dette – med 5G i ett urbant område – så vil de vite med nøyaktig eksakt på meteren hvor du befinner deg – de vet om du er på toalettet eller på kjøkkenet.

Om du går på nettet, så vet de at du er på nettet – om du skriver noe, så kan jeg forsikre deg om at du vet hva du skriver – de vet IP adressen og selv med VPN (som skjuler din IP adresse på nettet) kan jeg ikke kommentere på Youtube, Facebook, Twitter – jeg er sensurert og bakvasket – og jeg er på Substack og Telegram – og steder folk aldri har hørt om – det er en så farlig effektiv sensur – så bunnlinjene at de vil forsøke og ta bort pengene og erstatte det med elektroniske penger – ikke la dem gjøre det – fortsett å bruk penger. Hver dag du bruker penger, du kaster en håndfull sand i øyet på globalistene – gjør det.

Dr. Tenpenny – advarer mot kreft i de vaksinerte

Bildet har ikke med teksten å gjøre, men hovedpersonen er her i enda en debatt – teksten er nyligere laget enn teksten i debatten over.

Så har vi nok en advarsel om hva som skjer med folk rundt verden – som har tatt vaksiner:

Dr. Tenpenny og utøkning av kreft

Snittet av en celle

De tillater at BudbærerRNA kommer inn i dine celler, og går inn i Ribsomene (nederst til venstre i bildet) – og dette får du ikke ut av kroppen. Det er ingenting som kan fjerne det.

Dette er viktig – Budbærer RNA ødelegger toll lignende reseptorer (TLRs) 3, 7 og 8 – dette er det Gudegitte immunforsvaret som vi fikk da vi ble unnfanget. Det går så inn og binder opp DNA – dette kan ikke reverseres – de som hevder dette, har ikke lest vitenskapelig litteratur.

Kreftcelle

Dette blir da en abnormal Celle, og vil snu cellen om til å bli en kreftcelle. Den blokkerer da dørene – sånn at vårt gudegitte immunforsvar blir nektet å å komme og reparere skaden forårsaket av piggproteinet. Derfor muliggjør det fremveksten av kreft.

Dr. Ryan, Cole, MD snakket mye om det, nå som vi ser en eksplosjon av kreft i folk – alle typer kreft. Når dette kommer inn i cellene så vil det replikere (kopiere) seg i det uendelige – og kroppen klarer ikke å fjerne dette. Det er ingen botemiddel mot det. Sitat slutt.

Jeg har oversatt disse 2 artiklene her om Tenpenny – som jeg oversatte under nedstengingen.

Mange kristne vil bare glemme alt – også de som har tatt denne giften. Nå er det ikke sånn at alle blir syk – men denne vaksinen har den muligheten, at det kan ligge i kroppen din i mange år, før de slår ut i en eller annen form for helseproblem – eller plutselig død. Det verste er at man kan få alle mulige bivirkninger – så man vet ikke hvordan det slår ut i den enkelte. Dessuten er det bevist at det er kanskje 5 prosent av dette, som er mer giftig enn andre vaksiner.

Og en studie sier dette:

Massevaksinasjon mot Covid resulterte i 17 millioner dødsfall.

Den økte dødeligheten tok av ved den tredje og fjerde booster dosen. Som en Mikrobiolog Runi Rogers under sitt program sa – fra en amerikansk Helseplass, med mange doktorer, kirurger og lignende – de sa at den første dosen, tok 50% av immunforsvaret, den neste tok 25% til – den tredje dosen var det lagt inn bakterie, som ett da meget svekket forsvar ikke kunne gjøre noe med.

Skrev om dette i denne artikkelen – altså dette er da funnet i vaksinerte lik.

Så er det alt annet som er lagt inn i vaksinen – som teks. lager lange tråder som blokkerer hele kroppsystemet – balsamerer i USA – som før brukte en time for å tømme ut blodet av en død – brukte nå 2 timer – og dro ut lange hvite tråder av kroppene deres – og dette fantes i mer enn 50% av likene. De hadde aldri sett noe lignende – folk som hadde jobbet 20-30 år med dette – dette kom etter vaksineringen. Jeg har skrevet noe om det bla. her.

Og Bill Gates er den Globale maktens talsrør for dette, og styrer mye av WHO – men i det skjulte. Jeg har skrevet om Bill Gates her – og her. Uansett – så er han en massemorder, og er ansvarlig for mer liv, enn selveste storterroristen Yasser Arafat – APs tidligere yndling – og fredsprisvinner. Spørsmålet er om Bill Gates blir neste fredsprisvinner – bare for å følge norsk IQ når det gjelder hva som fremmer fred.

Pengepredikantene

Jesse Duplantis, Creflo Dollar og Kenneth Copland. Du kan høre om deres luksusliv og mange fly i denne artikkelen.

Så en advarsel fra David Wilkerson – han advarer mot en predikants usunne og ubibelske lære, på en møteserier hos Copeland, du kan få høre hva Wilkerson sier (og Copeland er både en fremgansforkynner/pengeevangelist og en venn av vatikanet):

David Wilkerson avslører fremgangsforkynnere

Han sier: Denne uken fikk jeg et videoopptak av ett nylig møte. Dette var i Kenneth Copelands møter. Jeg hørte på talerne og ble stum av forferdelse – hør hva de sier (han sier nesten gråtkvalt fra dypet av sitt hjerte) – en taler sa om en fattig enke på en velferds hånd (tror han mener, som lever på trygd, altså har kun litt penger igjen) på 5 dollar – du bør bare ta den. Elija tok en enkes siste måltid – fordi du ser salvet – du fortjener det – så ta det! Samme predikant sa han levde i ett 8000 kvadratmeters hus – og er i ferd med å bygge ett større hus, som selv kong Salomon hadde blitt stolt over.

Jeg betalte 15.000 dollar for en hund. Ser du den flotte ringen på min finger? Jeg var i Jamaica og betalte 32.000 dollar for den. Jeg vil at du skal vite, at når folk i min by kommer forbi mitt imponerende hus, og ser min Rolls Royce – som står i min innkjørsel – de vet at det er en Gud i Himmelen.

Wilkerson sier: Og du sier til meg at dette er evangeliet! Du sier at du ikke kan gråte over dette!

Jeg var borte i noe av denne fremgangsforkynnelsen da jeg gikk på LIvets Ord. De var ikke de verste – men de hadde hele tiden lange kollektprekener (som var til tider manipulerende) – og som ganske ny på veien – så ga jeg bort alle pengene mine – og måtte spise muggent brød den siste dagen, før jeg dro hjem fra konferansen. De sa at den som gir, han får, de som sparer, de har. Men jeg fikk ikke særlig, tilbake på det jeg ga – egentlig ingenting! Og så holdt de på – og viste alle prosjektene de holdt på meg – som trengte penger. Idag har jeg lært å ikke gi – om ikke Guds Ånd i mitt hjerte, sier at jeg skal gi. Gud elsker deg selv om du ikke gir noe som helst. Å gi gjør man fordi man ønsker fra hjertet å gjøre det. Det er en velsignelse å gi av det man har – men gi det på rett plass – og fra hjertet!

LYKKEKRISTENDOM

En meget kjent gatepredikant i Norge, fortalte en venn av meg at han hadde Kenneth Copeland som forbilde. Så dette kalles en falsk lære – det han snakker om, når han snakker om fremgang – det var også det «kvinnen fra Valdres» advarte mot:

Det kommer til å oppstå en lunken holdning uten sidestykke blant kristenfolket. Et frafall fra sann og levende kristendom blant de kristne. Kristne kommer ikke til å være åpne for ransakende forkynnelse like før Jesus kommer igjen. De vil ikke som før i tiden høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. Isteden kommer det et surrogat:

Det gjelder å bli vellykket. Det gjelder fremgang. Det gjelder materielle goder, ting som Gud aldri har lovet oss på denne måten. Kirker, bedehus og frikirkelokaler ble mer og mer tomme. I stedet for den forkynnelse som vi har vært vant til gjennom generasjoner – som å ta sitt kors opp og følge Jesus – var det underholdning, kunst og kultur som overtok kirker, bedehus og lokaler der hvor det skulle være vekkelse, nød og botsmøte. Dette kommer til å skje i sterk grad like før Jesus kommer igjen og ulykker bryter løs over oss, og folk kommer til å sove i sin ånd. Hentet her.

Jeg er messias, jeg er den salvede – endetiden forførelse

På møtene til Copeland snakket om at de var salvet, derfor fortjente de rikdommen – husk hva en av endetidens forførelse er:

Jesus svarte og sa til dem: Se til at ingen fører dere vill! For mange skal komme i mitt navn og si: Jeg er Messias! Og de skal føre mange vill. Matt 24:4f

Jeg er Messias, kan oversettes – jeg er den salvede! Her ligger det mye forførelse, tjenester som bygger sitt eget rike, ofte selv med karismatiske gaver og under når de ber for andre. Så la oss ikke forføre – eller bedra! La oss ikke åndeliggjøre kjødets gjerninger.

En demon på taket av Vatikanet?!

Så til noe jeg er litt usikker på om er fake filming- men da jeg vet at sannheten om Vatikanet er mye verre enn det – så lar jeg det går gjennom «sensuren»:

Filmen er hentet her – Reels fra FB

Om demoner viser seg fysisk – vel, det hender jo. Men de liker mest å spille spøkelser eller UFO mennesker – eller noe annet av deres onde planer og hvordan de kan manipulere menneskene.

Kirken i Firenze – vakker på utsiden, men stygg i det usynlige. Det samme type ånd er også over Roms kirke – der mange karismatiske kristne valfarter – jeg har skrevet noe om det under Den forførende kirken.

Det var vel nå ca 10 år siden, da jeg var i Italia – i en fjellandsby nær det skjeve tårnet i Pisa – så leide vi bil, og kjørte avgårde for å se «verdens vakreste» kirke – og turen ble ett mareritt – fordi da vi kom til plassen, ble vi tynget av en form for galskap – vi skjønte ingenting. Vi var helt utslått resten av dagen. Så dro vi ut neste år – på samme plass – og vi opplevde akkurat det samme, da skjønte vi at vi traff på vatikanets åndsmakter – som hadde befestet området. Så demonen på filmen over – om det er reelt eller ikke, så er det nettopp sånne figurer det vrimler av i det usynlige.

Mørkets Rike – en profetisk forfatters beskrivelse av det usynlige

I går leste jeg det som er igjen av boken min «Mørkets Rike» – den er gammel, og faller fra hverandre. Men da leste jeg om den åndelige verden – så det var litt interessant at jeg da kort tid etter fant denne Reelsen over – fra vatikanet kirke. Jeg kan ta med en strofe fra boken. De to gjestene/mennene er Guds engler:

De to gjestene tok ikke bare imot inntrykk gjennom øynene. Selv fra dette utsiktspunktet lå den virkelige understrømmen i Ashton dem tungt på hjerte og sinn. De kunne føle det; rastløs, sterk, voksende, klar og målrettet…det var en helt spesiell form for ondskap.

Det var ikke ulikt noen av dem å stille spørsmål, studere, undersøke. Det lå ofte inn under deres arbeidsområde. Det var derfor naturlig for dem å nøle litt, undre seg, og spørre: Hvorfor akkurat her?

Men bare for et kort øyeblikk. Det kunne ha vært en plutselig sensitivi­tet, et instinkt, svakt, men for dem umiskjennelig. Det var nok til å få dem til øyeblikkelig å forsvinne rundt hjørnet av kirken og skjule seg i ly av mørket. De snakket ikke, beveget seg ikke, men de stirret mot noe som raskt nærmet seg.

Den nattlige scenen i den stille gaten var en blanding av blålig måne­skinn og bunnløse skygger. Men en skygge duvet ikke i vinden slik skyg­gene av trærne gjorde. Heller ikke stod den stille som skyggene av bygningene. Den krøp, skalv, beveget seg langs gaten mot kirken, mens hver minste strime av lys som den krysset, syntes å synke inn i dens mør­ke som om det var en revne i verdensrommet Denne skyggen hadde imid­lertid en skikkelse, en besjelet, dyreaktig skapning – idet den nærmet seg kirken kunne det høres lyder: klover som skrapte mot bakken, svak ra­sling idet brisen rusket i vingene som var festet rett over skuldrene til skap­ningen.

Den hadde armer og den hadde føtter, men det virket som om den be­veget seg uten idet den krysset gaten og nærmet seg trappetrinnene i fron­ten på kirken. De plirende utstående øynene reflekterte det sterke blålige lyset fra fullmånen. Det knudrete hodet stakk opp fra de lute skuldrene og små dotter med ram rødaktig ånde sydet i en tung hvesing gjennom rek­ker av ujevne hoggtenner.

Enten lo den eller den hostet – hvesingen som kom dypt nede fra stru­pen kunne like gjerne være det ene som det andre. Fra sin krypende stil­ling reiste den seg opp på bakbeina og så seg om i det stille nabolaget, de svarte læraktige leppene trakk seg tilbake i et forferdelig dødningeaktig grin. Den nærmet seg hoveddøren. Den svarte hånden skar igjennom dø­ren som spyd i vann, kroppen beveget seg framover og gjennomboret dø­ren, men bare halvveis.

Plutselig, som om det traff en levende vegg, ble vesenet slått tilbake og sendt som rasende bylt nedover trappetrinnene. Den rødglødende ånden dannet korketrekkermønster i luften.

Med et uhyggelig skrik av raseri og indignasjon, reiste det seg opp på fortauet og stirret på den fremmede døren som ikke ville la det få passe­re gjennom. Så begynte membranene på ryggen å vibrere og fylles med luft, og deretter fløy det med et brøl mot døren, gjennom døren, inn i foyeren – og inn i en sky av hvitt og hett lys.

Vesenet skrek og dekket øynene. Deretter kjente det hvordan det ble grepet av en voldsom skruestikke av en hånd. På et øyeblikk flagret det gjennom luften og ut som ei filledokke, skikkelig slått og overvunnet.

Vingene summet i det de ble slått ut da vesenet tok en runde og satte mot døren igjen. Den rødaktige ånden stod ut av neseborene på det, klør­ne ble blottstilt og gjort klart til angrep, en spøkelsesaktig sirene av et skrik steg opp fra strupen. Som ei pil gjennomborer sitt mål, som ei kule treffer en vegg – gikk det gjennom døren -… Og øyeblikkelig var det som om dets indre ble revet løs.

Det ble en eksplosjon av kvelende damp, et siste skrik og deretter fla­grende armer og bein som fòr gjennom luften. Så ble alt stille og det lå bare igjen en eim av svovel i luften og de to fremmede som nå plutselig befant seg inne i kirken.

Den store blonde mannen plasserte et skinnende sverd i skjeden mens det hvite lyset han var omgitt av, svant.

«Var det en forstyrrende ånd?» spurte han.

«Eller en tvilens ånd…eller frykt. Hvem vet?»

«Og det var en av de små?»

«Jeg har ikke sett noen mindre.»

«Virkelig ikke? Og hvor mange tror du det er i alt?»

«Mange, langt flere enn oss, og over alt. Aldri uvirksomme.”

«Det har jeg sett, allerede,» sukket den store mannen.

«Men hva gjør de her? Vi har aldri sett en slik konsentrasjon før, ikke her.» Hentet her.

Den åndelige striden er reell – og når jeg nå leste den, så kjente jeg igjen en del ting fra mitt eget liv – fra mine egne kamper og strider. Den mest kjennbare historien, som jeg kjenner godt igjen fra mine egne besøk, både natt og dag, var da demonene skulle prøve ut deres 2 fiender – den ene en bedende pastor og nyhetsredaktøren i byen. Du kan lese om det i kapittel 6 – i Mørkets Rike – hvor de ligger og sover, og så blir overmannet av sterke åndskrefter, som plager de om natten – i frykt. Pastoren tok autoritet over demonene – og så måtte de forsvinne – og kone hørte høye skrik. Det finnes ingen større kraft enn Navnet Jesus som har beseiret våres sjelefiende.

Den andre, den da ufrelste nyhetsredaktøren – han trodde det var noen i leiligheten, og følte frykten – og gikk rundt med balltre, etter å ha hørt lyder. Men hans kone som da våknet – hørte at det var flere som pratet sammen. Altså det var ikke mannen som pratet – han sa ingenting. Det minner meg om en bolig jeg jobbet i – det var den ytterste av 4 boliger, og hver gang jeg hadde nattvakt, så hørte jeg noen som skålte og hadde selskap ved siden av – der det ikke var noen bolig, men en parkeringsplass. Det pågikk natt etter natt – men det var såpass lav lyd, at det plaget meg ikke mye. Men til slutt ble jeg trøtt av det – jeg ringte en venn – vi ba over telefon, og bandt kreftene, og så forsvant lyden – siden har jeg aldri hørt noe derfra.

Du og jeg er ingen nøytrale skapninger

Også dere har han gjort levende, dere som var døde ved deres overtredelser og synder. I disse vandret dere før på denne verdens vis, etter høvdingen over luftens makter, den ånd som nå er virksom i vantroens barn. Også vi vandret alle blant dem i vårt kjøds lyster, og vi gjorde kjødets og tankenes vilje. Vi var av naturen vredens barn likesom de andre. Ef 2:1-3

Du skjønner – den åndelige verden er reell – vi har en kamp ikke mot kjød eller blod. Du må huske at vi alle er drevet av den usynlige verden – den frie viljen er kanskje ikke helt reelt. Ettersom man blir påvirket av Åndens verden, og det styrer ett menneske sin ferd. Måten det skjer på, er at det kommer impulser til ett menneske fra ens egen indre – og så handler den på de impulsene – etterpå, om det var ondt det han gjorde, skjelte ut noen, eller sa noe dumt – så virker det som man i ettertid, når man har blitt mer «normal» – at man ikke kan huske det. Som en stor branne av en mann, som var venn med min fetter – han hadde festet for mange år siden, sammen med min fetter i Oslo – da en gatepredikant kom og fortalte han om Jesus – da ble det svart for han, så han tok og slo han ned. Etterpå, om jeg husker rett, så gikk han og besøkte denne fyren, som jeg mener å huske havnet på ett sykehus – og ba om unnskyldning. Dette leser vi ofte om i mediene – folk som har gjort onde ting – selv drept folk – sier de ikke husker noe. Noen husker, men later som de ikke gjør det – noen ikke, fordi de akkurat i øyeblikket var overveldet av en ond åndsmakt, som tok kontroll i ett sekund. De som sier de ikke husker – men husker, gjør ofte sånne onde ting, sånn at de er veldig klar over sin potensiale til å gjøre ondt – uten at de skammer seg over det. De skamløse er ett samfunnsproblem – fordi de har ingen kontakt med sin samvittighet, ettersom de har herdet sin sjel, og er som en blind som leder en blind, mot destruksjon:

Han fridde ut den rettferdige Lot, som ble plaget ved de lovløses skamløse ferd, 2Pet 2:7

Jeg har merket perioder med demoniske kampanjer – og da samordner disse kreftene seg, feks. i mine naboer – hvor de går rundt og er sinte – og behandler oss meget urettferdig – skjeller oss ut, finner feil på oss – mobber etc. Så går dette over – og da blir de plutselige «normal» igjen. Men det er fordi de har krefter i seg – og kreftene utenfor, er de som dirigerer de – fordi dirigenten, stort sett, er krefter på utsiden, som beordrer de små kreftene som sitter i menneskene – på samme tid, som en planlagt øvelse i å utøve krig mot ett spesielt mål, spesielt Guds Hellige. Men det kan også være ett unnatak, i at ytre krefter styrer ulike konfliktnivåer av ondskap – som eks. i denne historien:

Men det skjedde en gang da vi dro ut til bønnestedet, at vi møtte en slavepike som hadde en spådomsånd. Hun skaffet herrene sine stor inntekt ved å spå. Hun fulgte etter Paulus og oss, og ropte: Disse menneskene er Den Høyeste Guds tjenere, som forkynner dere frelsens vei! Dette holdt hun på med å gjøre i mange dager. Men Paulus ble harm, og vendte seg og sa til ånden: Jeg befaler deg i Jesu Kristi navn, far ut av henne! – Og den for ut av henne i samme stund. Men da hennes herrer så at deres håp om inntekt forsvant, grep de Paulus og Silas og dro dem av sted til torget for å stille dem for retten. Apg 16:16-19

Denne ånden som satt i denne spåkvinnen – kunne virke som dirigerte større del av området, ettersom virkningen av at de befridde henne – ble at Paulus og Silas ble satt i fengsel. Krefter kan styres via ett besatt menneske – eller så er det nok mest vanlig at kreftene som har stasjonert seg på høyder i byen, er de som er de reelle kontrollørene av byens «ve og vel» – som i min by – vet jeg det er ulike høyder som eks. Vikingene drev med ofringer og tilbedelser av onde ånder – enda finnes det demoniske strømmiger på sånne plasser. Ved sykehuset – vet jeg at det finnes krefter som er med å styre området. På samme måte er det i alle byer – altså ulike områder som ondskapen er samlet på. Om satan har fått ett feste – eks. med at ett ondt menneske har gjort noe i fortid, som teks. smugling som har vært vanlig i gamle dager, i min by – så ligger kreftene igjen – helt til noen kommer, og befaler de å gå – ved å rense området med Jesu blod, og be om tilgivelse for all synd utført i området, fordi synden er maten til demonene – når synden er borte, så har de ingen rett eller kraft til å være der – og kan enklere fjernes i Jesu navn. Jesus sa:

Men er det ved Guds finger jeg driver de onde åndene ut, da er jo Guds rike kommet til dere. Når den sterke med våpen vokter sin egen gård, får eiendommen hans være i fred. Men når en som er sterkere enn han, kommer over ham og overvinner ham, da tar han fra ham våpnene hans, som han hadde satt sin lit til, og byttet hans deler han ut. Luk 11:20-22

Mange kristen forstår ikke hvilken krefter de har i sin bønn, og jo nærmere du lever med Gud, jo mer autoritet får du. Ber man konstant – får man sterkere bønnekrefter – og får større autoritet. Det var sånn Paulus levde – og sånn Gud ønsker av vi skal leve.

Legg igjen en kommentar