De ønsker å fjerne mattilgangen til oss, og gi oss insekter isteden – og det Biden sier, skjer – og så bortforklarer man det – Og din mektige autoritet i Jesu navn!

Denne artikkelen her er viktig – fordi våre medier (de Norske mediene er like håpløse som de Amerikanske), nekter å stille de rette spørsmålene eller tittet på de riktige tingene – de bare drasser frem uviktige og et verdiløs informasjon via sitt propaganda-system som det er meningen at massene skal godta ukritisk. Og Document er en av de få journalistene, som stiller de riktige spørsmålene – og leter opp ting som MSM nekter å røre med. De som får penger fra staten, inkludert den dårlige såkalte kristne avisen Dagen, er bare oppkjøpt til å spy ut egentlig ganske uviktige ting – og blåse det opp som noe stort etter denne verdens intensjoner – og sånn sett bedra folket.

Dermed er så denne nyhetssendingen interessant:

Doc-TV: Krigen mot maten vår

Så var det mye interessant. Blant annet omhandler det hvordan man nå tvinger folk mot insekter – ved at dette blir malt inn i maten vår – mens man på den andre siden – fører krig mot den maten vi er vant med – som eks. egg, kjøtt, vanlig mel, poteter og annet. I USA – så var det i løpet av en måneds tid i fjor – blitt gjennomført en type sabotasje over en dusin steder, som produserer mat eller lagrer mat – diss viktige plassene har blitt ødelagt i flere katastrofer – på kort tidsrom mellom hverandre – 2 av stedene ble ødelagt av flyulykker – andre uforklarlige branner – og en type sikkerhetskonsulent, han het Dr. Andrew Huff, som hadde lagt oversikt over svakhetene ved sånne typer matsentraler, fikk disse dokumentene stjålet – og mente de brukte dokumentene (som FBI stjal) , for å nettopp ødelegge de samme anleggene.

Dr. Andrew Huff er en varsler, bioterrorisme-ekspert, militærveteran, videnskapsmann og tidligere visepresident i Eco Health Alliance, et selskap kjent for sine bånd til Wuhan-laboratoriet, tilgang til amerikanske skattebetalerpenger og forskning på flaggermusvirus. 

Huff tok doktorgraden på hvordan Department of Homeland Security graderte kritiske mat- og landbrukssystemer i USA og hvor sikre disse fasilitetene er (noe av arbeidet hans er hemmeligstemplet). Han skapte «formlene, metodene, begrunnelsene, de spesifikke nyansene og detaljene for hvordan matforsyningen kunne angripes».

Huff kom på kant med myndighetene etter at han brøt med Eco Health Alliance og hevdet at covid er genetisk konstruert og lekket fra Wuhan-laboratoriet. Han gir amerikanske myndigheter skylden fordi de finansierte forskningen på viruset, men han hevder ikke at lekkasjen var bevisst.

Huff ble raidet av FBI og Michigans politi. Under raidet stjal noen hans «kokebok»; de harddisker som inneholdt formler han har kompilert og utviklet, data «brukt til å lage topphemmelig materiale for amerikanske myndigheter». Hentet fra denne artikkelen.

Akkurat som vår PST er på jakt etter antistatlige, og «høyrevridde» – dvs. selvtenkende folk som ikke lar seg bedra av statlig propaganda – så er denne jakten etter sånne, hardere i USA enn i Norge – vi er enda bare i startgropen – men om du kommer for nær sannheten om alt – så ligger det lik etter de som våger og ønsker å avsløre det – å tyste, kan bli som mafiaen effektivt gjør, for å holde på sine hemmeligheter – en betongblokk rundt bena, og så ender man livet på havets bunn.

Bidens løfter, som oppfylles – og så fornektes at det er blitt sagt, eller ment på den måten

Nå snakker vi ikke om Kina som driver med innlands terrorisme – men om indre krefter i USA – som utgår fra den såkalte skyggeregjeringen. Husk at Victoria Nuland, en type diplomat/statssekretær som har vært veldig involvert i Ukraina – sa rett ut at «Nordstream 2, vil bli en haug med metall på bunnen av havet» om Russland invaderer Ukraina – hvor hennes sjef, Joe Biden, sa før invasjonen – at om Russland går til krig mot Ukraina, så vil det ikke lenger være noen Nordstream 2 – vi vil gjøre ende på det – journalisten lurer på hvordan dette skal gå til, ettersom det er under Tysklands kontroll – Biden svarer, Jeg lover deg – vi vil/kan gjøre det!

Klar tale – som dette, blir etterpå sensurert, bortforklart – og lagt skylden på Russland – som om de vil ødelegge eget rør, som har kostet de 90 milliarder kroner å bygge. Alle med sine sanser intakte – skjønner at USA er på en eller annen måte dypt involvert i å ødelegge dette. Og en polsk tjenestemann, en EU representant, rett etter at den ble blåst til himmels – takket nettopp USA for å ha gjort det!

Fra Korona, til Globalistenes krig i Ukraina – til matmangel og hungersnød

Men så var det dette med matforsyningen da. Etter Tucker Karlsens nyhetssending for noen dager siden, fortalte han at Joe Biden, på en pressekonferanse i Brussel, i mars fjor – at sansksjonene han innførte mot Russland, selv om de var moralske nødvendige, også kommer til å forårsake matmangel rundt om i verden, inkludert her i USA. Det blir ekte, sa han. Biden sa dettte på en merkelig måte. Det var ingen antydninger til panikk, følelser du forventer av en leder som forutså dødsfallene pga hungersnød. Det var en ren nonchalant likegyldighet. Som om han beskrev været eller en tur til renseriet.

Så fortsatte Biden og fortalte om en samtale han hadde med europeiske allierte. Da han møtte gruppen, fortalte Biden, snakket de om:

«Hvordan vi kunne øke og spre matmangel raskere» Dette sa Joe Biden, ordrett.

Så her har du USAs president som lover å øke matmangelen på en pressekonferanse. Dette virker som en nyhetsverdig begivenhet – men ikke en eneste nyhetsorganisasjon i dette så ut til å legge merke til at det skjedde, og det Hvite Hus korrigerte det heller ikke. Og klippet om det han sa – havnet på sosiale medier – og Facebook sa med en gang » falske nyheter.» Dermed så lyver Facebook – som vi vet de gjør med så mye annet. Rett etter det – så begynte de mange katastrofene å ramme matprosessorer over hele USA.

Og Biden administrasjonen hadde ingen data – til å vite hvorfor dette skjedde, som Tucker synes er merkelig, da de sporer opp ganske så mange ting, som er viktig for dem – rase, etnisitet og sexliv feks. Har vi nok Trans folk i store symfonier etc. eller nok asiatiske homofile i langdistanstransport? Dette er det viktigste i Biden administrasjonen – og de har ingen reelle registreringer om infrastrukturen av våre matforsyninger

Fòr til kyllinger/høner i USA – som tydeligvis er manipulert – merkevaren er Purina – og det kalles Producers Pride – altså Produsentenes stolthet – og vi vet jo hvor ille ordet Pride har blitt misbrukt selv i vårt land.

Eks. så brant det ned en eggesentral med over 100.000 høner, men media sier ingenting, heller ikke mediet New York Time som er stasjonert i en nabostat i nærheten av brannen, og det er rart, fordi eggprisene har blitt ett stort problem i USA. Prisene har blitt doblet. Media sier det har ingenting med prisene å gjøre, det er fugleinfluensa. Og flere kyllingprodusenter – har problem med at de ikke legger egg – eller at man får nok egg. Sunne høner legger 1 egg pr. 24-26 time. Men mange rapporterer at hønene legger ikke egg. Og flere har funnet ut at kyllingfòret kan være problemet. En byttet til en lokal leverandør – og alt ble normalt – hønene begynte å legge egg som normalt. Som du ser på bildet over – så heter merket Purina, og de fleste kylling gårder, bruker nettopp det merket. Kanskje noe som Felleskjøpet her i Norge? Ett merke man likesom skal være trygg på.

Purina lager også storfefòr – som nylig ble tilbakekalt ettersom regulatorer koblet produktet til en rekke uforklarlige storfedødsfall. Purina nekter for at det har noe med fòret å gjøre, men det vet vi ikke. Men bare bedriften sier det, så sier MSM, at sånn er det – punktum! Ingen journalister begynner å grave! Men som Tucker sier – matforsyningen er et av de temaene det er verdt å være litt paranoid på. Det handler om nasjonal overlevelse av mat. Uten proteiner som egg gir – så vil vi få manko på det, og det kan hemme veksten hos barn. På sikt kan det føre til en offentlig helsekrise. Og dermed også ett potensielt nasjonalt sikkerhetsproblem.

Tucker pratet også i fjor – samtidig i denne nyhetsreportasjen – at 10.000 kuer døde plutselig – uten noen grunn, om høner som ikke legger egg – men når man går bort fra anerkjent fòr – og velger lokalt fòr – så plutselig begynner hønene og legge egg igjen. Som om noen har manipulert fòret – som selges – med tanke på vaksinene, så er ikke det en uvirkelig tanke lengre. Pga alle ulykkene ved hønseanlegg – så steg da prisene på egg opp mot 9 dollar (opp mot 90 kroner) for 12 egg.

Vi burde være bekymret for mat, energi, og vann. Det er det som betyr noe. Resten er støy. Og selvfølgelig, som alltid, ignorer myndighetene det som virkelig betyr noe. Ett interjuv med en kyllingbonde fra tid 35:16. Han forteller – at rett etter at han byttet fòr, så fikk han masse egg.

Ku galskapen skapte ett enormt hysteri – hvor en enorm mengde husdyr ble slaktet spesielt EU land. Og så viser det seg at det var noe i fòret….

Christian Skaug forteller om nedslaktningen rundt kugalskapen (kanskje rundt 2005), hvor man slaktet uhorvelige mye dyr – så kom sykdommen fordi man matet dyrene med beinmel – de spiste ting som de ikke brukte å gjøre etter tradisjonelle regler når det gjelder dyr.

Documents utmerkede journalister – fant ut at 6 typer insekter var godkjent som mat av EU – i Norge 4 insekter. Som hussirisser, melormer (muligens), larver av Skyggebiller. Det man ikke har nevnt er gresshopper – men ble innført i Norsk lov i november 2021 – og ingen av Document journalister husker at noen media eller noen har nevnt noe som helst om denne innføringen av denne loven. Ingen har pratet om innføringen av gresshopper som mat. Dette er ikke behandlet politisk – men bare gjort via byråkratiske vedtak. Dette er designet for å mørkelegge det for innbyggerne. Man skulle tro at det var en interesse av journalister, å få vite hva som blir sneket inn i kostholdet – noe som er totalt fraværende.

Her en liste over hva man kan bruke gresshopper til som mat:

Som grønnsaker, salater, øl, alkholholdige drikker, sjokolade, frossent formatert melk, sauser, diverse tørrprodukter mm. Vi vet ikke om dette er i norske matvarer enda. Norgesgruppen (Document tok kontakt med dem) sier at de ikke har noen planer om å putte inn insekter i sin mat, som de produserer selv, som First Price. Muligens er det i noen form for dyrefòr. Det finnes virus og annet i disse insektene som kan være skadelige for mennesker.

De snakker om en organisasjon som heter Klipp – klima smart proteinproduksjon som er ett interreg innen forskning og innovasjon i indre Scandinavia programmet (for å gi oss alternative proteiner – som insekter). Budsjetteter er på ca 9 millioner kroner, støttet av Nordiske stat og EU – og under står det om FNs bærekraftmål. Christian Skaug sier dette er en form for nattverd i klimakirken – du eter insekter.

Kosher og de åndelige insektene som er under dine føtter

Ifølge Jødenes Kosher regler, så er det faktisk bare kun noen få gresshoppearter, som er Kosher å spise – de andre insektene er forbudt:

Gresshoppe er det eneste insektet som regnes som kosher. Spesifikke ekstrakter i Toraen sier at fire typer ørkenhopper – den røde, den gule, den flekkete grå og den hvite – kan spises. Hentet her.

Har selv sett på TV film fra Afrika, hvor stammefolk spiser visse typer insekter – som terermitter og gresshopper. Men som sagt – dette er for de, de frivillig gjør det – dette med insekter, blir tvunget på oss – enten vi vill eller ikke.

Profetisk så ser vi nå at de 3 første rytterne er på vei – den Hvite representerer blant annet Korona – og var startskuddet for de neste rytterne – rød hest, hvor man tar bort freden fra verden, og er det noe sted hvor freden har vært lengst, så er det i Europa – spesielt oss i Scandinavia – og den svarte hesten, hungersnød – ser vi også konturene til. Og alt er da drevet frem av mennesker – hvor de 4 rytterne med dens hester, representerer demoniske ånder som farer over jorden – og skaper lovløshet – for å legge en grunn for at Den Lovløse kan ta sin makt – 2 Tess. 2. Den grønne hesten er enda noe usikker enda. Du kan tittet på dette synet – av de 4 rytterne.

Legg merke til at menneskene – som egentlig var skapt til å ha autoritet over jorden, det er bare å lese de første kapitlene i 1 Mosebok – om Adam:

Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, til mann og kvinne skapte han dem. Og Gud velsignet dem og Gud sa til dem: Vær fruktbare og bli mange og fyll jorden, og legg den under dere og råd over havets fisker og himmelens fugler og over alt levende som rører seg på jorden. 1Mos 1:27-28

Ettersom satan stjal autoriteten, fordi han lurte den til seg, via Eva – og Eva forførte sin mann – så kom jorden under forbannelse – og satan, som bibelen definerer som Beelsebub – en fluenes herre – ett insekt! Satan og hans fluer, demoner, er langt under ett menneskes autoritet – men fordi vi elsker synden – fluenes avføring – så blir de onde kreftene våre herrer. Og satan vil dermed ydmyke menneskene på jorden – for å vise seg som herre over oss alle – klart, han kan ikke beseire Guds Hellige, de som holder seg nær til Herren – og frykter Ham.

Satan har ingen far – han ble skapt til å være en tjener – ingenting annet! Menneskene er skapt i Guds bilde, og har i grunn en mye høyere posisjon! Men endog, vi ga bort autoriteten – når vi ble fristet:

«Og djevelen sa til ham {Jesus}: Til deg vil jeg gi makten over alt dette og disse rikenes herlighet. For til meg er det overgitt, og jeg gir det til hvem jeg vil. Om du bare ville falle ned og tilbe meg, da skal det alt sammen være ditt. Men Jesus svarte og sa til ham: Det står skrevet: Herren din Gud skal du tilbe, og ham alene skal du tjene.» Luk 4:6-8

Mennesket ga ett insekt – sin mektige autoritet! Og derfor blir også menneskene på denne jorden plaget. Klart vi har respekt for vår fiende, og håner ham ikke – men samtidig har vi også ikke respekt for ham, Han er under våre føtter – vi tramper rundt, og tråkker ned hans hode – og sier som Ordet sier:

«.….Det var denne han viste på Kristus da han reiste ham opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over all makt og myndighet, over alt velde og herredømme og over hvert navn som nevnes, ikke bare i denne verden, men også i den kommende. Alt la han under hans føtter, og ga ham som hode over alle ting til menigheten, som er hans legeme, fylt av ham som fyller alt i alle.» Ef 1:20-23

Du og jeg er menigheten – og satan har ingen makt over oss lengre, om vi da ikke tillater det!

I Kristus er menneskene opprettet igjen – og i lignelsen om den fortapte sønnen, så selv med all hans elendige liv i synd, når han omvendte seg, så fikk han en ring på fingeren – som representerer vår autoritet i Kristus. For ingenting fikk han det – for ingenting får du det – uansett fortid – fordi det var En som betalte prisen på Korset – ved Jesu dyrebare forsoningsoffer – Hans rene blod! For de Guds Hellige er…:

utvalgt etter Gud Faders forutviten, i Åndens helliggjørelse, til lydighet og til bestenkning med Jesu Kristi blod: Nåde og fred være med dere i rikt mål! 1Pet 1:2

Sånne besatte mennesker som Obama og Hillary Clinton – kan ikke en gang si ordet Kristen eller Jesu navn på sine lemmer, og kaller oss påsketilbedere – ved å bruke det hedenske navnet Eastern – for påske, enn det bibelske Passover – Forbigang er det riktige ordet! Så mektig rike representerer vi – et rike som gjør djevledyrkerne nervøse!

Du tror at Gud er én. Du gjør vel! Også de onde åndene tror det – og skjelver. Jak 2:19

Da Herrens engel, ødeleggeren, gikk forbi alle som hadde blodet på sine dørkarmer – men drepte de førstefødte av de som ikke hadde Lammets blod på sine karmer, 2 Mos. 12:23. I Den nye pakt er det blodet sterkere – fordi frelsen er sterkere – og Jesu blod er malt inne i våre hjerter – i våre sjeler – og vi er ren – så sant vi ikke lar verdens ånd forføre oss, akkurat som Eva ble forført – så Adam! Fokusen og våre motiver – det er nettopp der Herren prøver oss – og tester oss – om vi svikter Ham – når prøvelsene blir mange eller store – om vi fortsatt er som Job – og kan si:

…Naken kom jeg fra min mors liv, og naken skal jeg vende tilbake. Herren ga, og Herren tok, Herrens navn være lovet! Job 1:21

Å lovprise Herren uansett omstendighet – er aldri enkelt! Men å svikte Ham, er katastrofalt – og har fått mer enn en kristen til å svikte sin grunnvoll:

«Dette er det oppdraget jeg overgir til deg, min sønn Timoteus, i samsvar med de profetordene som før er talt om deg, så du ved dem kan stride den gode strid, i tro og med god samvittighet. Denne har noen kastet fra seg og har lidd skipbrudd på troen. Blant dem er Hymeneus og Aleksander. Dem har jeg overgitt til Satan, for at de skal bli tuktet så de lar være å spotte.» 1 Tim 1:18-20

Lester Sumrall fortalte 2 historier – om en som ble frelst i siste øyeblikk – og en som gikk glipp av siste sjanse, og gikk til helvete. Den første – ropte midt i møtet til Lester – og ville bli frelst – men Lester ville han skulle vente til slutten av møtet – men mannen ga seg ikke – så Lester tok han frem, og ba en bønn med ham, til frelse – på slutten av møtet var det oppstyr rundt der mannen hadde sittet – han hadde dødd – og gikk rett inn i Himmelen – før Lester skulle be en fellesbønn for alle som ønsket frelse.

Den andre hadde en frelst kone. Og de gikk sammen på møte – for å høre Lester – men jeg tror det var på slutten av møtet, da Lester kalte de ufrelst til frelse – og mannen nektet – kona ba han gå frem – men mannen var standhaftig sta og veldig hard – han gikk i sinne fra sin kone – og gikk noen meter nedover i salen – så falt han død om – og ville sånn sett aldri mer se Lyset – som han kunne ha fått for intet. Men ett evig mørke slukte han, for evig og alltid – og lidelsen hans vil aldri ta slutt. Det er viktig å se at synden er en herre som forvrenger virkeligheten og bedrar våre følelser – sånn at mennesker føler en avsky for lyset i Kristus – som Jesus sa:

Verden kan ikke hate dere. Men meg hater den, fordi jeg vitner om den at dens gjerninger er onde. Joh 7:7

Nå er nåden – nå er frelsens dag – ikke gå glipp av den – for om du gjør det – så kan i morgen være for sent! Frelsens dag er alltid i dag – utsett det aldri – men løp til Korset – for å finne fred! Og så – kjemp troens gode strid – som aldri vil ta slutt – før den dagen du er hjemme hos Herren – evig i Hans hvile og fred!

Strid troens gode strid! Grip det evige liv som du ble kalt til – du som òg har avlagt den gode bekjennelsen for mange vitner! 1Tim 6:12

Strid for å komme inn gjennom den trange døren! For mange, sier jeg dere, skal søke å komme inn og ikke være i stand til det. Luk 13:24

Brødre, jeg mener ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men ett gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak og strekker meg ut etter det som er foran, og jager mot målet, til den seiersprisen som Gud har kalt oss til der ovenfra i Kristus Jesus. La oss da, så mange som er fullkomne, ha dette sinn. Og om dere skulle være annerledes innstilt i noe, så skal Gud også åpenbare dere dette. Fil 3:13-15

For prøvelser har vært – men det kommer mer – og vi må dermed stå enda mer standhaftig fast – og ikke la oss rokke av noen ting – men alltid gå til Gud – selv om man havner i synd og har gjort verdens verste ting! Ingen synd er stor nok for Kristi Kors – den sletter ut alt – og er det dårlige konsekvenser av alt det dumme du har gjort, så vil Gud etter hvert føre deg gjennom det – på en god måte – sånn at du kan se Guds finger over alt – ved at du tjener Ham med hele ditt hjerte og hele din sjel! Ingen situasjon er umulig for Gud – og alt er mulig for den som tror!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s