24 mars 2021 – Makthaverne, som du aldri valgte

«Noen tror også at vi er endel av en hemmelig intrige som jobber mot de beste interessene av USA, og karakteriserer min familie og meg som «internasjonalist» og av å konspirere rundt verden for å bygge en mer integrert global politikk og en økonomisk struktur – En Verden, om du vil. Om det er anklagen, så er jeg skyldig – og jeg er stolt over det!» David Rockefeller

Videon er hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=NNV2tEgPb9I

Dette er en video du bør se (på svensk med svensk teksting). Her lager de en oversikt over hvordan alt henger sammen med alt – i den globale makten, som vi også ser i vårt eget land – og i de fleste Vestlige land, og land som Kina. Den er skremmende – men ikke overraskende for meg – fordi de stengte ned nasjonene i 2 år – kun for å ydmyke deg, terrorisere deg – sånn at du blir føyelig å følge deres program. Og alt sammen ledes, styres og manipuleres av rike handelsmenn – som Rockefeller familien, Rotchild, Wallenberg gruppen i Sverige – og garantert har vi noe lignende i Norge, som Stoltenberg dynastiet og det råtne korrupte AP og Høyre – men også FRP ble totalt underminert under Siv Jensens lederskap, ved 8 år i regjering. Det sies at vår nåværende statsminister, Jonas Gahr Støre, er en Jesuitt – jeg kan ikke verifisere det, men jeg vet at han ofte lyver, og har blitt tatt på direkten i dette – for å ikke snakke om svart arbeid ol. som han er skyldig i. Det er ufattelig at nordmenn gidder å stemme på han.

I det norske lovverket var det 2 grupper som ikke fikk lov til å besøke Norge – den ene var jødene – som var høyst urettferdig, da det faktisk også var jødisk handelsmenn i Danmark som hjalp Norge økonomisk på 1800 tallet, da ingen andre ville gi lån. Jødene er en velsignelse – og har aldri vært ett problem for Norge. Det andre gruppen, var Jesuitter – og det var bra å ha forbud mot de. Fordi de sniker inn overalt – i hemmelighet – før så infiltrerte de Lutherske menigheter, for å underminere det – og infiltrert maktens senter overalt – som de også gjør i dag, ved den Jesuittiske Paven i Rom, Pave Frans – den andre kjente Jesuitten er Fauci i USA, som må være bilde på det mest råtne mennesket som finnes – han som sa man ikke behøvde masker mot smitte – men når Covid kom – så tvang han folk til det, og anbefalte 2 masker, så de kunne kveles bedre. Fauci er også kjent for å ha vært ansvarlig for at barn har dødd, i fattige land, foreldreløse – ved sine eksperimenter – og hadde ett perverst eksperiment i labbet på hunder. Les min artikkel om:

Skrekk-kabinettet Fauci

Den katolske kirken har alltid søkt makt – og det finnes ett helt kapittel om de i Åpenbaringen 17 – som beskriver de vanlige fargene som akkurat den falske kirken har. Det sies at Skjøgen i Roma var ansvarlig for Muhammed, og Islam – og var også med på danne kommunismen – og samarbeidet noe med Hitler og Nazistene – og etter krigen hjalp de nazistene med å flykte. Men Jesuittene er den aller verste gruppen de har.

Listen kunne gjøres lang over den Globale elitens perversiteter og maktsyke – men det er denne formen for mennesker som ønsker å styre oss – sånne som du ikke en gang ønsker som din nabo der du bor.

Eks. så har mye av den Globalistiske eliten, skyld i pedofili – overgrep av yngre jenter og såkalt sex-trafficing – det er også derfor Epstein måtte dø, fordi han visste for mye, og andre som også visste for mye – på hans perverse «love» Island. Også kronprinsesse Mette Marit var med en og annen tur med Epstein. Men også Bill Gates, Prince Andrew, Bill Clinton, Thorbjørn Jagland, Terje Rød-Larsen mm. hadde en eller annen forbindelse – og så er det alle de ukjente, som var involvert, som sitter idag og styrer sånne Hedgefond som Blackrock, Vanguard ol. De som har den meste foraktelige karakteren i menneskets historie, vil også styre over deg og meg – som i Kina – hvor du får poeng for hvor god innbygger du er – avslører du korrupsjon som en kinesisk journalist gjorde mot de på toppen – så fikk han ikke tilgang til bankkontoen, til å reise med tog, eller sette barna på privat skole etc (som du kan se på videon over).

Jeg har også skrevet en del om dette her – om disse kjøpmennenes makt, via bla. Vanguard og Blackrock:

Hvem eier verden?

Jeg har også skrevet noe om vaksinene – om hvordan dette er beskrevet i Åp. 13 – om merket – som virker som Bibelen beskriver sprøyter:

Tallet 666 og vaksiner: Del 1 Del 2 Del 3

Det er også interessant i videon over – helt på slutten, hvor Schwab i Word Economic Forum – sier at de ønsker å sette datachips i folk innen 10 år, noe han sa i 2016, altså innen 2026 – i hode, eller under huden. Bibelen har også noe å si om dette;

«Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.» Åp 13:16-17

Krigen i Ukraina – har også mye å gjøre med Globalistenes makt – samtidig, Gud styrer også de onde, sånn at Rettferdighet blir utført – enda de tenker kun ondt, så er det også snakk om dommer over Ukraina, da deres synder kommer tilbake til dem. Da Jeremia talte dom over Judea – så sa han bla. dette:

«Din egen ondskap tukter deg, og ditt frafall straffer deg. Kjenn da og se hvor ondt og bittert det er at du forlater Herren din Gud, og at du ikke lenger frykter meg, sier Herren Herren, hærskarenes Gud.» Jer 2:19

og

«Din egen ferd og dine egne gjerninger har ført dette over deg. Dette er frukten av din ondskap, at det er bittert, at det når like til ditt hjerte.» Jer 4:18

Da ulykken rammer en nasjon, så tenker få på at det har noe med ens egne gjerninger å gjøre. Våre eldre fedre skjønte det – eks. i Fedrelandssalmen vers 6, som er en ren sitering av Bibelen:

«….Dersom Herren ikke bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves. Dersom Herren ikke vokter byen, våker vekteren forgjeves.» Sal 127:1

Fordi våre fedre kjente Guds Ord – som dagens generasjon ikke gjør. De visste at det ikke var tilfeldig, om ett land kom i ulykker. Om Gud hadde veket fra oss, ved å ta bort sin beskyttelse. Du kan lese om nesten-krigen i 1968 – som Gud beskyttet vårt land da, pga antall rettferdige og større uskyldighet over nasjonen. Isteden ble datiden Tsjekkoslovakia invadert ca 6 mnd. senere – det kunne ha vært oss, men Gud sparte oss!

Ett land som hengir seg til synd, som her i Norge – vil oppleve at det også finnes en bakside, av ens kjødelige nytelser i synd, som gir dårlig frukt i ettertid – derfor går folk rundt med mye psykiske plager, uro og frykt – en blanding av livsstil og vaksiner, selv vaksiner som du fikk som barn – fordi det er avslørt, av ett italiensk legeteam, at så godt som nesten alle vaksinene har metaller i seg, som ikke kroppen klarer å bryte ned – og som kan gi deg bla ADHD – og andre skavanker – du kan lese om det i «Vaksinetvang i Koronakrisen» – en vel dokumentert bok om baksiden av medisinindustrien – såkalt Big Pharma, og deres utrolige fortjeneste, på ting som kan være direkte farlig – og medias stillhet, fordi de tjener penger på reklameinntekter fra medisinindustrien.

Det er en ond tid, samtidig så har Gud full kontroll! Det betyr ikke at Gud ikke lar oss lide for vår tro – eller at Han ikke setter oss på prøve – men at enhver en – må lære å være ledet av Gud der man er – enten man kommer i en krigssituasjon – men beste å kjenne til Åndens ledelse, før ulykker skjer – og mens det skjer. For når krigen kommer til Norge, noe som det vil gjøre – som jeg er sikker på vil bli en overraskelse og den vil skje hurtig, akkurat som da Tyskland gikk til krig mot Polen i 1939, hvor folk dagen før hadde kost seg på stranden, pga det varme været, og ble totalt overrumplet dagen etter. Dette behøver ikke å komme som en overraskelse på oss, vi som er Guds Hellige, om vi da er vant til å være ledet av Ånden.

«For så mange som drives av Guds Ånd, de er Guds barnRom 8:14

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s