18 okt. 2021 – Tallet 666 – og vaksiner – del 1

Dette er en enkel oversettelse – i første omgang 41 minutter inn i videon. Det er mye interessant han sier her.

Dyrets merke – Dyrets tall – Dyrets navn. Vær forsiktig med å bli testet – ett eller annet er festet på bomullspinnen.

Åp 18:23 – dommen over babylon – Gud ødelegger det – i Babylon, blir Pharmakeia ekspsonert til alle nasjonene – altså medisiner (farmasia – eller vaksiner). Dette stoffet åpner deres sinn til den åndelige verden – de får kontakt med åndelige veiledere ol. Drugs (narkotika – eller medisiner) åpner ditt sinn for den demoniske verden. Altså kjemikaler som kommer inn i ditt sinn/tanker åpnet opp for den åndelige verden. Det er meningen med Pharmakia kan oversettes med trolldom og/eller medisiner.

Altså en alternativ (eller mer riktig) oversettelse «Ved den farmasøytiske industrien ble alle nasjonene forført». Åp. 18:23.

Jeg har fokusert på «merket» for å gjennomgå det.

«…og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.» Åp 13:17

Merket (eng. The mark). G5480 «Charagma» eller merke er lagd med «Charax» – som er rotordet for «Pale», dvs en påle, stake – eller «palisade» ett stakitt gjerde som er spisset på toppen (for å motstå fiender) som ett vern rundt for å beskytte.

Eller en «rampart» en festningsvoll – spisse påler – dette er rotordet for «Charagma». Vi ser etter noe som ligner på en nål (needle). Nålen er merket.

Så vi går tilbake til ordet «Charax» (å skjerpet til et punkt, beslektet med G1125 gjennom ideen om ett merke, nålestøy – adj. sammensatt (scratch), en påle, dvs. e. (innblanding) en palisade eller voll (militær haug for omgåelse i en beleiring) – grøft

Altså noe som kommer imot din lokalasjon, ditt sted – det fantes ikke noe ord for en moderne nål når dette ordet ble skrevet eller i oversettelsene – ettersom disse medisinske instrumentene enda ikke eksisterte.

Nåler under mikroskop

Dette er hvordan moderne nåler ser ut. Dette er nok det som menes med stake, påle (spiss pinne). Disse skarpe punkene er da nåler – det var sånn ordet «palisade» da ser ut som.

Altså Dyrets merke vil bli gitt via nåler. Nasjonene er forført hovedsakelig av farmasøytiske stoffer, for å bringe frem Dyrets system.

Min tro er at vi lever gjennom introduksjons fase av Dyrets merke. Min religiøse tro er at folk rundt verden har blitt pushet til å ta en farmasøytisk medisin, som er bedrag og tvang. Min tro er at folk som nekter å ta dette stoffet (vaksinen) vil sakte men garantert blir tvunget ut av økonomien, som gjør at de ikke kan kjøpe eller selge (han legger til at det er noen få mindre nasjoner som gjør dette akkurat nå – du kan ikke kjøpe eller selge, om du ikke har passet). Min religiøse tro er at denne situasjonen vil fortsette, utøke og bli verre, så en dag i fremtiden, alle vil bli ekskludert – som ikke bærer merket (som har tatt vaksinen), eller dyrets navn – eller nummeret av hans navn.

Den endelige formen av Dyrets merke er snart utviklet. Det er kalt mikronål (ser man på disse nålene i mikroskopet – så ligner de på denne «palisade» – som påler med spisser på rekke og rad) matrise tatovering. Den blir brukt for å administrere farmasøytisk stoffer til den enkelte i et lokale som er praktisk for visuell observasjon, som på pannen eller hånden. På innsiden bærere den ikke bare farmasøytiske stoffer, men en Luciferase-basert fargestoff:

Utlevering av Luciferase Expression Plasmid to Mouse Skin and Visualization of Expressed Reporter Protein by Intravital Imaging (oversatt noe som dette: Ekspresjonsplasmid til musens hud og visualisering av uttrykt reporterprotein ved intravital bildebehandling). Mikronål matrise (arrays) inneholder ildflue Liciferase (fLuc) uttrykker plasmid som var forsket på ved ryggen av en mus, øre og pote skinn. Følgende Luciferan administrasjonen 24 timer senere, Luciferase uttrykket var analysert i avansert bioluminescens (selvlysende stoff) som forestiller (BLI). Selvlysende stoff – altså luminescence var registrert i det hele.

Patent for mikronål:

https://patents.google.com/patent/US20120150023A1/en

Og patenten på vaksinen:

Det finnes også ting i smartmobilen som kan forbindes med Merket. QR koden blir brukt

De bruker Smartmobilen for å fange opp informasjon om deg, for å finne ut hva slags person du er. Dette blir brukt aktivt i Kina (QR kode på hver enkelt) – og de forsøker å innføre det her i USA. I Kina må de 1,8 milliardene mennesker ha en smartphones – om du vil være i samfunnet – og du må ha en QR kode.  Dette kommer til USA og resten av verden.

Den nye patenten på vaksinen er WO 2020060606 (3 sekstall) – tallet på Dyret – i min tro, kan man oversette til dette World Order 2020 666. Påkallelsen på de 3 seks tallene, nullene er utelatt – referer til Dyrets merke:

«Heri består visdommen. Den som har forstand, la ham regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall. Og dets tall er seks hundre og sekstiseks.» Åp 13:18

Tenk på det – denne vaksinen som kan bli selvpåførende – og jeg tror man bruker Luciferan til å avbilde og avdekke – på ett Merke som er i din kropp. Det vil bli en form av kamera – og en avleser, som skal plukke opp informasjon. At den inneholder en form av Grafenoksid (her har Steigan skrevet noe om det – og dette er uansett giftig for kroppen din) som videreformidler og samler informasjon – så du tar ikke bare imot – men du blir også en sender.

Forskere har også funnet mye merkelige ting i vaksinen – har ikke tid å prate om det nå. Uansett – patent søknad 060606 nevner ingenting å sette microchips i din kropp. Det har nok ikke med Mircochips å gjøre – det har noe med andre ting, noe som er verre enn Microchips. Det har noe å gjøre med Mircosoft og Bill Gates. Det er snakk om teknologi til det vi har snakket om her.

Det var noe annet jeg gikk og tenkte på – når Barack Obama vant valget i 2008 – så husker du vinnerloddet i hans hjemmestat i Indiana – vinnernummeret var 666. Zip koden til Obama – 606060 – og det var også i Indiana. På den tiden ble han opphøyd som Messias. Obama sa nå for 3-4 mnd. siden at hans agenda blir nå fullført under Biden administrasjonen.

Man kan ikke si at Trump ikke hadde del av dette, fordi jeg tror han hadde det.  Jeg lurer litt på Trump, og hva hans rolle er i dette.  Han kom som ett lam, men talte som et dyr (beast). Rollen for lammet er å bedra det gode folket i verden (Min anmerkning: og blant kristne) – Jeg sier ikke at det er sånn – jeg bare sier det! Han fullførte ingenting! Men han ble angrepet og kom under stort press – ja, jeg er sikker på, men det behøver ikke å bety noe. Antikristens ånd vil forsøke å kopiere Kristus. Kristus gjorde mye godt – men det kan også folk som er inspirert av denne antikristelige ånden, i alle fall ytre sett. Alt dette er en del av bedraget i den ytterste tiden.

Jeg kan ikke bære Dyrets merke uansett form den måtte komme i:

«En annen engel, den tredje, fulgte etter dem og sa med høy røst: Dersom noen tilber dyret og dets bilde, og tar merket på sin panne eller sin hånd, da skal han også drikke av Guds vredesvin, som er skjenket ublandet i hans harmes beger.

 Og han skal pines med ild og svovel for de hellige englers og for Lammets øyne. Røken av deres pine stiger opp i all evighet. De har ikke hvile dag eller natt, de som tilber dyret og dets bilde, og hver den som tar imot merket med dets navn.» Åp 14:9-11

Legg merke til at «Merket med hans navn» (engelsk bibel), refererer til det Luciferske (satanisme) med mikronålen matrisert i en tatovering, som tjener Lucifer. Dette farmasøytiske stoffets leveringssystemets bokstavelig leverer hans navn.

A. A. Allen var en vekkelsepredikant på 50 tallet – han fikk ett syn om USAs ødeleggelse – som jeg har oversatt her:

Den giftige gassen (i synet) begynte å flyte over hele USA  de begynte å påvirke folk så de begynte å hoste – og i synet så han Frihetsstatuen hostet og så falt den død om. USA ble angrepet av hennes fiender. Men også kjernefysisk angrep. Det han så i synet – var at Frihetsstatuen fikk en kopp (av Guds vrede) som hun måtte drikke – Hun sa, jeg vil ikke drikke – Men – Som lyden av torden hørte jeg så Herrens stemme som sa: «Så sier Hærskarenes Herre: Dere skal sannelig drikke«. (Jeremia 25:28). Så drikker statuen til slutt koppen – i koppen var det ett sverd som representerte krig.

Videre sier synet:

«Som den hvite tåken begynte å spre seg rundt hodet på statuen, tok hun bare ett hivende åndedrag og begynte så å hoste som for å tømme lungene for de grusomme tåkeskyene som hun hadde inhalert. Det var ikke vanskelig å skjønne ut fra hostingen at den hvite tåken hadde svidd lungene hennes.»

Frihetsstatuen falt ut i Mexico gulfen – for så å aldri reise seg igjen. Jeg har alltid synes det var interessant at den døde i gulfen i Mexico – istedenfor New York, der hun står fast. Jeg tror det kommer noe med gass – tror det har noe med kraften som driver vårt land – det er vår økonomi (hele verden er avhengig av den) – altså petrol/olje dollar – som kommer fra Gulf områdene. Vi har enorme lager av olje på øst og vest kysten. Trump solgte en del av oljen, og snudde økonomien. Jeg har en følelse av at det finnes en mulighet for Trump å komme tilbake igjen. USA har veldig dårlige tider foran seg. Det kommer til å bli veldig, veldig, veldig dårlig.

Tid 41 minutter. Jeg får se om jeg får tid og motivasjon til å oversette mer.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s