25 mai – 2022 – Apekopper, neste planlagte Pandemi? Og hvordan Gud vil forstyrre Globalistene ved å utgyte sin Ånd over alt kjød, Ap.Gj.2:17!

Som du kan se – så oversatte jeg videon om WHO, fordi vi burde se at de aldri slapper av – de jobber nå aktivt igjen, for å igangsette flere frykt kulturer – av nedstengninger – og verre tvangshandlinger.

Av de verste landene under Pandemien, mot de uvaksinerte – så mistet folk jobben – og fikk bare gå i små butikker, ikke kjøpesenter – ikke restauranter – politi gikk på restauranter for å se om du var vaksinert – og hvor sykt er ikke det, når vi ser at vaksinene ikke forhindrer noe smitte – men heller ødelegger folk mer enn hva Covid 19 gjør – og det er også en del av planen.

Apekopper i bakgrunnen – og Preben Aavidsland sier de ikke er direkte farlige – men vi lurer på om viruset har blitt manipulert, ettersom det aldri før har kommet hit – og hvorfor øvde globalistene i fjor på katastofehåndtering, over Apekopper, som da «likesom» skulle dukke opp 15 mai i år – noe den også gjorde. Om du leser min forrige artikkel, så gjorde det akkurat det samme med Korona, før noen fikk vite om viruset – de selv kalte det Korona.

Men jeg tenkte jeg skulle skrive noe om Apekopper, ettersom den på en mystisk måte dukket opp nå – så vi kan starte med denne artikkelen:

Hvorfor har man her til lands lagret vaksiner mot Apekopper allerede nå – og hvorfor har antiglobalisten fjernet sin artikkel? Også Steigan har gjort det samme! Men OBS – her fant jeg den! Men nå er det allerede bestilt inn millioner av doset vaksiner – fra flere land.

Apekopper: Ingen grunn til panikk

Artikkelen sier:

«Kampanjen for å piske opp frykten for apekopper er i gang, omtrent slik den var med covid-19 vinteren 2020. Men ifølge immunolog Gunveig Grødeland er det ingen grunn til panikk. Hun sier til TV2 at det er fem grunner til at det ikke er noen grunn til å bli redde (sammendrag):

Den første viktige grunnen til at viruset ikke utgjør en veldig stor fare, for eksempel sammenliknet med korona, er at det ikke er veldig smittsomt.

– Det er ikke noen fare for at dette blir en stor pandemi på linje med korona, og det handler for det første om at viruset ikke er veldig smittsomt, sier Grødeland.

En annen grunn til at apekoppene ikke vil bli en stor pandemi, er ifølge Grødeland at det er et svært stabilt virus.

– Det betyr at når man har immunresponser vil disse gi veldig god beskyttelse over tid. 

En tredje «fordel» ved apekoppene er altså at man ikke trenger holde like lang avstand til folk for å unngå å bli smittet, noe som gjør at inngripende tiltak ikke vil ha noe for seg.

En fjerde grunn til å ikke stresse med det nye viruset er ganske åpenbart.

– I tillegg til at det er lite smittsomt, så har det jo ikke kommet til Norge enda, sier Grødeland.

Få blir sjuk, få dør.

– Ved tildligere utbrudd, for eksempel i Nigeria, har flere hundre blitt smittet før man får kontroll på situasjonen. Det kan med andre ord bli en del tilfeller i Europa før vi får kontroll, men det er ingen grunn til at befolkningen skal gå rundt og være bekymret, sier hun.«

Altså – dette er ikke noe farlig, annet enn ubehagelig – om du en sjelden gang blir smittet. Videre sier artikkelen:

WHO sprer panikk igjen

Her WHO sitt flagg. Ser du slangen som dens symbol, og det over hele verden. Dette er som den dagen da slangen sa til Eva: «Da sa slangen til kvinnen: Dere kommer slett ikke til å dø! Men Gud vet at den dagen dere eter av det, vil øynene deres åpnes, dere vil bli slik som Gud til å kjenne godt og ondt1Mos 3:4-5 – Det er på samme måte Korona vaksinene ble presentert for oss – en gift som så godt ut å «spise» – og mange tror at det ga frelse – men de sådde inn død og destruksjon – og neste bølge av vaksine, vil nok fortsette der de forrige slapp.

Det er helt andre toner fra WHO enn fra Grødeland.

I en tale til FNs World Health Assembly i Genève sa Tedros Adhanom Ghebreyesus at Covid-pandemien ikke er den eneste krisa i verden og advarte om en «formidabel konvergens» av sykdom og andre naturkatastrofer drevet av klimaendringer og geopolitikk.

Lederen for Verdens helseorganisasjon har beskrevet apekopper som en ny «formidabel» utfordring for det globale samfunnet ved siden av Covid-19-pandemien og invasjonen av Ukraina, ettersom byrået advarte mot økende tilfeller av viruset.

Les: Om hvordan globale ledere trente på en «kommende pandemi av apekopper» i 2021

På sikkerhetskonferansen i München 17. mars 2021 arrangerte The Nuclear Threat Initiative en såkalt «tabletop excercise» for «globale ledere» der scenariet var en «pandemi av apekopper i 2023».

Rapporten fra øvelsen ble publisert i november 2021 og kan lastes ned her: Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats: Results from the 2021 Tabletop Exercise Conducted in Partnership with the Munich Security Conference.

Beskrivelsen av det scenariet de øvde på er slik (side 8):

«Treningsscenarioet skildret en dødelig, global pandemi som involverte en uvanlig stamme av apekoppevirus som dukket opp i den fiktive nasjonen Brinia og spredte seg globalt over 18 måneder. Øvelsenscenarioet avslørte at det første utbruddet var forårsaket av et terrorangrep ved bruk av et patogen utviklet i et laboratorium med mangelfulle biosikkerhets- og biosikkerhetsbestemmelser og svakt tilsyn. Ved slutten av øvelsen resulterte den fiktive pandemien i mer enn tre milliarder tilfeller og 270 millioner døde i verden som helhet.»

Timeplanen

I scenarioøvelsen brukte de en timeplan (side 12) der det første utbruddet skulle komme 15. mai 2022(!) (nær nok, kan man si) – og der det ville bli 1,3 millioner døde av apekoppene i januar 2023 og 271 millioner døde i desember 2023.«

Også Document skrev om dette

Jeg vil også anbefalle deg å lese Documents artikkel om samme emne – det er viktig info:

Apekopper, eller noe mye verre?

Han innleder med å si:

«Denne siste uken har medier verden over eksplodert med meldinger om den sjeldne sykdommen apekopper (Monkeypox). At utbruddet er nesten på dagen sammenfallende med en øvelse som Nuclear Threat Initiative (NTI) arrangerte i 2021, kan selvsagt være en tilfeldighet, men mye tyder på at vi her har å gjøre med et akutt tilfelle av Monkey Business.

Øvelsen, som ble arrangert i samarbeid The Munich Security Conference – en annen prestisjefylt tenketank for globalister og ledere fra hele verden, ble presentert slik på NTIs hjemmesider:«

Gå gjerne inn på artikkelen – og les hele!

Politikerne er nede i Geneve – for nok en gang overgi oss til okkupasjon av vår frihet og på sikt å ødelegge vår helse

Vår helseminister Ingvild Kjerkolt er nå nede i WHO i Geneve – ganske så sikkert for å gi WHO all makt over Norge – til denne korrupte onde organisasjonen, som er mye kontrollert og manipulert av Bill Gates, som har kjøpt seg inn en plass der (det er egentlig bare lov til lands representerer).

Vi så får se en scene, fra serien The 2003 TV serien «Dead Zone» (som viste en coronavirus pandemi – alle detaljene av pandemien i 2020 var vist i denne episoden)

Som vi så i forrige artikkel, så visste eliten nøyaktig hvordan Covid pandemien skulle dukke opp – hvordan, og hvor fra (Kina) og hvor skadelig den var – at det var ett Sars virus (og noen ganger kalte de det Korona – lenge før utbruddet i Wuhan) – og at den kunne helbredes med Hydroksylklorokin – malaria medisin (ett TV program «profeterte» nøyaktig hva som ville skje) – det var denne medisinen Trump fremmet – og ble angrepet kraftig for det i Media og kalt fake – husk at alt de kaller fake, i de fleste tilfeller er sant.

At man fremmet Hydroksylklorokin i filmen var fordi noen visste om dens virkning – og forberedte verden på det som skulle komme – og lot det på forhånd gå ut i visse kommunikasjonskanaler – som de våkne kunne se og høre – men ikke de som bare lyttet og så på Medias fremvisning .

En vaksine som garantert allerede er godt testet ut, lenge før de offisielt er det

Så for meg betyr at det allerede har vært prøvd ut på mennesker, altså Covid 19, muligens straff-fanger i Kina – og så sett hvordan den fungerer – og prøvd ut motgifter mot den – og må ha visst at hydroksylklorokin og Ivermerctin ol. – var medisiner som fungerte optimalt (Tommy Robinson – delte på Telegram, en videosnutt – hvor man så at Dronningmoren ble ordinert eller bare hadde ett lager av Ivermerctin mot Covid – altså til eliten, men ikke til folket – samtidig fornekter alle faktasjekkere og media at dette er sant, og da lurer man på om dette er sant- uansett, det er sånn WHO er bygd opp for tiden, en rett for deg, og en annen for de – og ikke minst våre helsetopper – vi er kanskje statens fiende – men de er fiende av all menneskelighet).

Den nøye planlagte Planen

Samme med vaksinene – det viser seg at Modernas mRNA vaksine var ferdig før utbruddet – og det har jeg trodd lenge. Alt er veldig nøye planlagt. Det er akkurat som denne profetiske drømmen som jeg delte her handler om – hvor folk døde, og så ble alt ryddet opp – pga den nøyaktige planen bak det.

«Rocke» profet Robin Bullock

Også i denne videon, så forteller Robin Bullock om hvor iherdig, nøye og så mange mennesker som var med – for å felle Trump fra å vinne igjen – via Soros – selv Republikanere var med, for å forråde sin egen president – de kalte det ett krigsspill – og uttenkte alle alternativer, på hva deres fiender kunne finne på å gjøre, for å stoppe dem. Du skjønner – fienden – drevet av denne verdens fyrste, tar sin krigføring mer på alvor, enn hva del fleste troende gjør.

Overmot står for fall

Globalist eliten – ler og ler – ytre sett – og planlegger i det skjulte mørke ting – men er aldri helt trygge, på at de ikke blir avslørt.

Men når man planlegger så stort, så må det bli lekkasjer – og det har de også forutsett, derfor bruker de deres oppkjøpte media og journalister – og sånne som faktasjekkerne, for å tette de igjen, så folk kan fortsette å sove, og ikke skjønne at ett fengsel blir lagd rett over deres hode – for å fange alle.

Klaus Schwab – en ansikt utad for både kjente og ukjente globalistiske ledere – og ved å fremføre deres syke planer – som så media bruker all energi for å kalle konspirasjonsteorier – om det er du som gjentar det Schwab sier – for en dårskap – en deler ut hva de driver med, mens de andre Journalistene som er eid av Globalistene – fornekter det for alt hva det er!

Men samtidig har de også blitt så arrogante og oppblåste – som kjennetegner deres karakter og deres måte å være på – at de tror de er uovervinnelige – derfor står Klaus Schwab i WEF og skryter av alt hva de holder på med og skal gjøre – fordi han tror at ingen kan stoppe de. Samme med laptoppen fra helvete, fra Hunter Biden, sønn til President Biden – som inneholder nok informasjon til å felle hele det korrupte regimet som sitter nå og styrer – de tror som sagt, de er uovervinnelige. De var nok svett etter 4 år med Trump – men er nå ganske så trygge på seg selv og sin makt – det burde de ikke være!

Her er forresten Helenas Edlund siste reportasje om USAs hemmelige laboratorier, samkjøret mellom Kina, Joe og Hunter Biden med en haug av penger seg imellom – hvor de utvikler såkalt gain-of-function forskning i Ukraina og andre steder – altså å utvikle pantogener å bli mer dødelig enn hva de er i utgangspunktet, som teks. Covid 19:

Biolaboratoriene. Del 3: Forbindelsene til Det hvite hus

Israel og de ekte kristne – som en flue i suppen for Globalistene

Israel – en flue i suppen for Globalistene – spesielt fordi Gud har vernet dem siden deres opprettelse, og virker i Israel for hva som skal skje nå og i fremtiden – og fremtiden vet vi også blir hard for de. Men om de nå går til krig mot Iran – så kan det hende at hele verden få møte en domino effekt, som ingen kan stoppe…. tross alt er vi enda inn i ett Shemitha år, ett år for nasjonene fall eller oppreisning.

For min del foretrekker jeg en fiende som er overmodig – da er det enklere å få de felt – i deres egen dårskap. Det er 2 ting spesielt som kan bli deres midlertidig bane (jeg sier midlertidig, fordi Bibelen sier at det de holder på med – må få sitt utløp, spesielt i Åpenbaringsboken) – det ene er at de undervurderer Guds kraft og de Helliges bønner – det andre er Israel, og at Gud virker gjennom Israel for bla. å dømme nasjonene rundt – men dette kan også få ringvirkninger over hele verden – ettersom økonomien har blitt temmelig svak i de store økonomiene, som teks. USA, Tyskland mm. – pga at globalistene har ranet land etter land for Grønn politikk (tenk på millarder de ulike land bruker på vindmøller (som er unyttige, dyre og kan ikke resirkuleres – og mye annet vrøvl) og via nedstengningene under Covid 19 (hvor nasjonene betalte utallige milliarder til Globalistenes pengesekk – for å få vaksiner, munnbind, tester ol.) – dette har utarmet nasjonene så kraftig, at bare en liten hendelse, kan få alt til å gå over styr – og at økonomien faller i bånn – verre enn i 1929, da Wall Street kollapset – og det kollapset mye fordi 2/3 av folk som kjøpte aksjer, tok opp lån for å ha råd til det (og idag tar alle opp lån – på lån, på det meste – spesielt kommunene i Norge – men som en versting, er USA – den gjelden de har, klarer de aldri å betale tilbake) – dette fikk da store ringvirkninger i hele verden – og det var også det som førte Hitler til toppen av Tyskland – han sørget for at alle tyskere fikk jobb – mot at han fikk utnyttet de maks – til at deres sønner måtte dø på slagmarken – mens de voldtok, ødela andre land og folk.

Gud er i kontroll

Nazismen ga jobb til folk – og så måtte man betale en fryktelig pris for det

Globalistene har planer for alt – men det er ikke noe ikke Gud vet, Han har oversiktig og selv kontrollen (selv om det for øyet kan føles som det ikke er det) – og de planlegger å la alt gå i bånn – og så reise opp en ny valuta, og får orden i rotet (som de selv har lagt opp til og planlagt lenge) – som de allerede har ferdig lagd – sånn at nasjoene blir takknemlig for at de «redder» dem – akkurat som Hitler «reddet» Tyskland i sin tid – men til hvilken pris: Jo, alle mennesker frihet – alle vil da bli slaver – som under Sovjet – men bare verre!

Men, jeg har en mistanke – om at Gud vil stoppe deres galskap for en tid – fordi Han ønsker at evangeliet skal gå frem – og frelse Hans utvalgte – og Han lar ikke noen små Globalister hindre Ham – Han som er skaper av alt – ordet sier:

«Og dette evangeliet om riket skal bli forkynt over hele jorden til et vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme.» Matt 24:14

Dette opplever jeg nå – er profetisk – Gud vil frelse – sende sin vekkelse, som vil uro selv de mest hardføre Globalister – og Guds hatere – men det vil gi håp, for de som ikke har noe håp – eller som allerede er ødelagt av denne verdens krefter – og som roper for å finne fred – en fred som du bare får ved å bekjenne Jesus som Herre.

Vekkelse og martyrium

Den fremtidige vekkelsen – som en bombe i åndeverdenen? Som nyfrelst, hadde jeg en bestekamerat som var satanist – han ble frelst, og raskt igjen frafallen. Vi var ute på byen og vitnet – og da så han oss, og så så han en ildmur i åndeverdenen rundt oss – og vågde ikke å gå til oss, men gikk en lang omvei fra sentrum, der vi var.

Denne vekkelsen vil reise opp en hær av unge – som vil bære med seg evangeliet til verdens ende, og de vil ikke være redd for å dø – fordi deres håp har blitt oppreist ved Korset – det som satan forsøkte å stjele fra dem og ødelegge dem med! De er fryktløse – og noen av de vil måtte betale med sitt liv – mens evangeliet går ut effektivt i hele Europa – ja, over hele verden.

Guds kraft vil bli åpenbart på en ny måte – hvor døde vil reise seg fra sine graver – umulige sykdommer blir momentant helbredet – de blinde vil se – de lamme reise seg og gå – ja de som ikke har lemmer, vil se at de bare vokser ut – selv lange bein og føtter – ja armer og hender og fingre – for ingenting er umulig for Gud.

Hele sykehus vil bli tømt, når frimodige evangelister kommer dit – og legger hånd på en og en pasient – og noen ganger vil Guds kraft bare gå inn i hele etasjen – og reise opp hele avdelingen – både til overbevisning om synd, til å få ta imot nåden – og til helbredelse – det blir så sterkt at selv den mest gudløse legen vil felle tårer – ingenting kan stå imot Guds kraft.

I nåværende situasjon, er det som en barriere – som satan har bygd opp over mange, mange år – så vi tenker at håpet er ute – men så bryter Den Hellige Ånden disse barrierene – både i vårt sinn – i det psykiske og det fysiske – det vil bare flomme over – og Hans herlighet og Hans navn blir igjen opphøyd på denne jorden, før bortrykkelsen – alle vil snakke om det – som de snakket om Jesus på hans tid – da alle var uenig hvem han var:

«Og det ble mumlet mye om ham blant folket. Noen sa: Han er en god mann! Men andre sa: Nei, han villeder folket! Men ingen talte fritt ut om ham av frykt for judeerne.» Joh 7:12-13

«De søkte da å få grepet ham, men ingen la hånd på ham, for hans time var ennå ikke kommet. Men blant folket var det mange som trodde på ham, og de sa: Når Messias kommer, mon han da vil gjøre flere tegn enn denne har gjort? Fariseerne hørte at folket mumlet slik om ham, og yppersteprestene og fariseerne sendte noen tjenere for å gripe ham. «Joh 7:30-32

Jesus lidelse – ble kronet med seier og oppstandelse – samme med oss, om vi følger Herren, uansett hva det koster

Men ingen kunne gripe Jesus før det var Hans tid – den tiden Faderen ønsket at Han skulle gi sitt liv – for din og min sin skyld! Og husk – i denne tiden, om Faderen vill noe – så vil Han også gjennomføre det, så det blir som Han ønsker det – men ofte ikke helt som vi klarer å forestille oss det. Jeg vet at ventetiden har vært lang – men enda så er folk noe oppblåst i dette landet – så en økonomisk krash, og/eller andre ting – kan få oss ned på bakken – sånn at vi søker de Evige verdiene – ikke denne verdens lyst og begjær! Pengeoverfloden har vært ett stort problem i denne nasjonen – og har på ingen måte vært noen velsignelse – og nå brukes Statens penger nesten bare på å berike Globalistene – og på ting utenfor vår nasjon – mens de som bygde nasjonen, de eldre, går for lut og kaldt vann – spesielt minstepensjonistene.

Verden er råtten, og moden for dom – men først må Herren frelse de som er i Åkeren – etter lignelsen i Matteus 13:24:30 – og tydningen i vers 36-43 – Jesus sier på slutten av den lignelsen: 

Den tålmodige bonden – han venter på sin høst – og det virker som det gode kornene – er klarte for innhøstning – verden er allerede ganske trøtt på pandemi nedstengningene – og så krig – og alt annet som høye priser på grunnleggende ting, som drivstoff, strøm ol. Eneste trygge stedet er i Kristus – der blir du vernet fra denne verdens ondskap.

«Deretter lot han folket dra bort, og gikk inn i huset. Og disiplene hans gikk til ham og sa: Forklar oss lignelsen om ugresset i åkeren. Han svarte og sa: Den som sår det gode kornet, er Menneskesønnen. Åkeren er verden. Det gode kornet er rikets barn. Ugresset er den ondes barn.

Fienden som sådde det, er djevelen. Høsten er enden på denne tidsalder. Høstfolkene er engler. Likesom ugresset blir sanket sammen og oppbrent med ild, slik skal det gå ved enden på denne tidsalder. Menneskesønnen skal sende ut sine engler, og de skal sanke ut av hans rike alt som volder anstøt, og de som lever i lovløshet. Og de skal kaste dem i ildovnen. Der skal de gråte og skjære tenner. Da skal de rettferdige skinne som solen i sin Fars rike. Den som har ører, han høre!» Matt 13:36-43

At englene sorterer ut de lovløse, altså ugresset – så betyr det også at han starter med de kalte og utvalgte, som trenger frelse – ved å rense åkeren for det rene kornet – og la ugresset stå igjen til dom – i det vi kjenner som Åpenbaringsboken – eller Jesaja 24.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s