Bryt deg vei til frihet – en oversikt

Graham og Shirley Powell

Jeg har lagt inn alle kapitlene i boken til Powell – og lager nå en oversikt. Jeg mener fortsatt – at befrielse en av de viktigste åpenbaringene i vår tid, som var normalt i den første menighetens tid. Dette må komme på plass – om vi mener at vi skal ha en stor vekkelse. For stor vekkelse – er en mektig utgytelse av kraft – og om man sliter med urene krefter, så vil det smerte mer enn velsigne – og kan føre en vekk fra Kristi Kors.

Min erfaring – er at de fleste har ett eller annet som binder de – spesielt i en tid – hvor det urene har blitt normalt og tales ut i våre utdanningssystemer, ved lærere og pedagoger – for selv små barn – dessuten så er det okkulte i barnefilmer, blitt så godt som helt normalt for de fleste barn. Jo mer mørke – jo vanskeligere kan det være om Guds kraft blir forløst – som sagt, lys og mørke trives ikke med hverandre. Også menigheten er såpass bundet – og ved det kan de ikke bære mye kraft, over lengre tid – Jesus sa til sine disipler:

Dere er alt rene på grunn av det ordet som jeg har talt til dere. Joh 15:3

Ordet, og Åndens åpenbaring over Ordet, gir kraft – og vil konfrontere all type mørke. Jesus sørget for at de Han utvalgte til disipler – var skikket for å kunne bære den kraften som kom på pinsedag – de ble gjort klar for det på de 3,5 årene Jesus virket – ved alt hva Jesus sa, og gjorde! Og ved en av disse som fulgte Jesus nære – står det:

….og likeså noen kvinner som var blitt helbredet for onde ånder og sykdommer: Maria, med tilnavnet Magdalena, som sju onde ånder var fart ut av... Luk 8:2

Jesus sørget for at Hans nærmeste ble frie til det Han hadde kalt dem til, den tiden han var på jorden, unntatt Judas, som var fortapelsens sønn.

Å drive ut onde ånder – skal være normalt for Guds sanne menighet – tross alt, ca 1/3 av Jesu tjenste besto av å drive ut onde ånder av mennesker – kun for de som var innenfor Guds Pakt! Og ved å følge prinsippene i boken, kan man drive med selvbefrielse – ved å følge punkt for punkt i tro!

En introduksjon til Powels Bok «Bryt deg vei til frihet»

Kaptittel 1 – PÅ JAKT ETTER LØSNINGER

Kapittel 2 – SHIRLEY’S VITNESBYRD

Kapittel 3 – GUDS STORHET

Kapittel 4 – SATANS MYSTERIUM

Kapittel 5 – DEMONENES OMRÅDE

Kapittel 6 – DEMONENES INNFALLSPORTER

Kapittel 7 – ÅNDELIG UTRUSTNING FOR ÅNDELIG KRIG­FØRING

Kapittel 8 – TROENS NØKKEL

Kapittel 9 – DEN NYE SKAPNING

Kapittel 10 – SELVDISIPLIN OG BEFRIELSE

Kapittel 11 – FYSISK HELBREDELSE OG BEFRIELSE

Kapittel 12 – MANIFESTASJONER ELLER IKKE MANIFESTASJONER

Kapittel 13 – BEFRIELSE: HVOR LANG TID TAR DET?

Kapittel 14 – HINDRINGER FOR BEFRIELSE

Kapittel 15 – HVORDAN SETTE DEG SELV FRI

Kapittel 16 – FORBØNN TIL BEFRIELSE AV ANDRE

Kapittel 17 – Å BEHOLDE DIN BEFRIELSE

Kaptittel 18 – BEFRIELSE AV BARN

Kapittel 19 – SPØRSMÅL OG SVAR OM BEFRIELSE

Kapittel 20 – PERSONLIGE VITNESBYRD

8 kommentarer

  1. […] – uten at det finnes noen løsning. Derfor har jeg skrevet om min befrielse – og Powels undervisning er en skatt rundt dette. For uten Helligjørelse, skal ingen se Herren, Hebr. 12:14, og befrielse […]

    Liker

Legg igjen en kommentar